Var olmazmi benim oglum var.gece gunduz hep uyanik sadece mememde emerken uyuyor okadar.tabi o arada ben uyanigim mecburen. Gerci ben hep uyanigim.
Blog mu, neden ki?
Onu bilmem ama emziren annelere ve lohusalara destek veren bir platform oluştursak fena mı olur, ne dersınız? Buraya girince ne cok kadın mağdurmuş onu anladım. Ayrıca hamileliği ve lohusalığı bitenlerin, artık ihtiyacı olmayan eşyalarını (steril aleti, biberon ısıtıcı, hamile tshırtleri vb) çok ihtiyacı olanlarla paylasacagı bir bölüm de olsa..
sağol cnm valla öyle kocaman olduk biz :) fotoğraflarına bakıyorumda doğumdan itibaren hergün biraz daha büyüyor,düzenimize gelince son 2 haftadır uyku düzenimiz oluştu sanırım,altı temizlenip karnı doyunca uykusu geliyor,ilk zamanlar sürekli uyuyordu zaten,sonraları gündüzleri uyumamaya başladı,uyumayıncada yanında hep birini istiyor sürekli ilgi onunla konuşcaz öyle durcak hanımefendi,kendi başına hiç durmuyor,şuan hala öyle tek bırakıp bir şey yapamıyorum afedersin evi b*k götürüyor,artık karnını doyurunca beşiğine koyuyorum iki sallıyorum ee eee yapıyoruz:)) bi bakıyorumki uyumuş,geceleride saat 11 12 gibi yatırıyorum saat 3 4 gibi uyanıyor emziriyorum beşiğine koyuyorum uyuyor,birde sabah 7 de uyanıyor,ha birde gaz ve kaka sorunumuz vardı bugünlerde biraz hafifledi gazını artık rahat çıkarabiliyor,kakası içinde 2 gündür mamasına 1 çay kaşığı zeytinyağı koyuyorum her mamaya değil ama kendi kendine 1 kere yapabiliyor,önce biz kulak çubuğu yöntemiyle yaptırıyorduksiz ne kadarlık oldunuz sizin düzeniniz nasıl ?
ay ben hafif cektim gelmedi korktum fazla yuklenemedim) ; )))
bu arada ben muck muck derken) )) himmm sey duruyu kast etmedim esimle muck mucuku kast ettim
Oyy kıyamam yavrum benim ;(( çok geçmiş olsun annesi, een acilinden şifalar miniğimize..Kizlar bebegim bronsit yuzunden hastaneye yatti dun gece. En az bir haftalik tedaviye baslandi. Cok kotuyum bir kere gorebildim. Sut sagip goturuyorum. Sorum su ki bir ogunde kac cc icmesi gerekiyor. Israrla mama veriyorlar. Uc saatte bir iki gogsumden 120 cc kadar sut sagabiliyorum. Hemsirelere sordum ama düzgün cevap alamadim. YeterlI midir sizce? Emzirmeme izin vermiyorlar. Sutum cekilmez degil mi? Dua edin yavrum cabuk ciksin...
Kızlar çok kötüyüm Ayazı hastaneye getirdim hastalığı iyileşmemiş bronşlarada inmiş dedi doktor bir sürü tahlil istedi kan verdik sonuçları bekliyoruz. Nasıl bu kadar hasta ettim ben bu çocuğu çok üzülüyorum çok küçük daha. Dua edin bize ne olur.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hosgeldin aramiza iyiki geldin :)
her yazılana da aldırmamak lazım.bi ara ilaçlı rahim filmi çektirmiştim.nette okudum öyle fena anlatmışlardı ki,ben işleme girerken inanılmaz kasıldım.sırf
okuduklarım yüzünden ama hiçte öyle abartılan bişey yoktu.birde bu konu için moda girip anın keyfini kaçırmamak lazım :)
bak bunu düşünmemiştim.sadece sonuca odaklanmıştım.neticede titizlendiğimiz için bu ürünü seçtik.kaş yapalım derken göz çıkarmak olacak.bende yazıcam hemen.dönüş yapacak olurlarsa birbirimizi haberdar edelim.
çok ağır sporlar değil ama başlamakta fayda olduğunu biliyorum.ona bakacak olursak emzirdiğimiz için homini gırtlak herşeyi yemeliyiz.yok böyle bişey.illaki bu yağlar yakılacak.niyeti bozmamak lazım :)
bende ilk olarak çok iyi ve kaliteli olduğu iddia edilen özellikli bir emzik aldım.bebeğim istemedi.birkaç gün sonra farklı basit bişey denedik.onu sevdi.emziği değiştirmeyi deneyebilirsin.
geçmiş olsun,acil şifalar..düzenli sağdığın sürece kesilmez inş.doktor bana mamanın eskisi kadar korkulacak bişey olmadığını bu kadar kasmamak gerektiğini söyledi.sen yine de elinden geldiğince kendi sütünden vazgeçme gerisi içinde çok kasılma derim.
Ne güzel baya toparlamışsınız darısı başımıza inşallahh :)
Kızlar çok kötüyüm Ayazı hastaneye getirdim hastalığı iyileşmemiş bronşlarada inmiş dedi doktor bir sürü tahlil istedi kan verdik sonuçları bekliyoruz. Nasıl bu kadar hasta ettim ben bu çocuğu çok üzülüyorum çok küçük daha. Dua edin bize ne olur.
Kizlar bebegim bronsit yuzunden hastaneye yatti dun gece. En az bir haftalik tedaviye baslandi. Cok kotuyum bir kere gorebildim. Sut sagip goturuyorum. Sorum su ki bir ogunde kac cc icmesi gerekiyor. Israrla mama veriyorlar. Uc saatte bir iki gogsumden 120 cc kadar sut sagabiliyorum. Hemsirelere sordum ama düzgün cevap alamadim. YeterlI midir sizce? Emzirmeme izin vermiyorlar. Sutum cekilmez degil mi? Dua edin yavrum cabuk ciksin...
amin cnm inş,biz bayagı toparladık ama yinede bir günümüz bir günümüzü tutmuyor,bazen çok rahat çok iyi,bazende kötü oluyordün gezmeye gittik piknik planımız vardı ama hava biraz serin gibi geldi korktum hasta olur diye gitmedik,annemlere gittik bizde,akşama kadar rahattı,akşam annemlerden görümceme geçtik,ordan eve geldik,arabadan inerken huysuzlanmaya başladı,kakasınıda yapamadı dün çok rahatsız etti onu,hala yapmış degil inleyip duruyor uykusunda,şu gaz ve kaka sorunumuz kökten çözülse artık
Merhaba, bende merak ettim benim bebede uyumuyor.nasıl yöntemler deniyorsunuz?
Bende babasling almıştım. Çok memnunum pazara bile gidiyorum:) Benim kızımda gezme meraklısı zaten kafa bi sağa bi sola bakınıp duruyor içinde
Çok geçmiş olsun
Kan sonuçları çıktı crp si normal. Ama burnu tıkalı balgamı var onlar için ilaç verdi doktor. Üç gün sonra kontrole geleceğiz tekrardan.
Kan sonuçları çıktı crp si normal. Ama burnu tıkalı balgamı var onlar için ilaç verdi doktor. Üç gün sonra kontrole geleceğiz tekrardan.
Herkese merhabalar.
Istanbul pendikte yaziyorum. Haziran annesiyim ve bebegim 20 gunluk. Sute ihtiyaci olan anneler varsa seve seve sut gonderebilirim. Sutum cok ve bosuna gitsin istemiyorum. Isteyen kisiler bana yazarsa sevinirim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Geçmiş olsun evlat başka insan üzülüyo tabi ama kendini suçlama hepimizşnki hasta oluyo bu yaşlarda seviyolar hastalığı. İnş kısa sürer canım
Gecmis olsun canim
Bebek hasta diye biraz ilgilendim diye büyük oğlan yine çıldırdı off ya tamda düzelmıişti kabullenmişti birde onun çılgınlıklarıyla uğraşıyorum evdeki durumu zaten biliyorsunuz malum kayınvalidem kayınpederim bana yerleşti sinirlerim harap. İşe başlamama az kaldı hala bir düzen kuramadım zaten kayınvalidem çocuk bakımındanda hiç anlamıyor ne temizlik ne yemek hiç bişey yapmıyor hatta inanmayacaksınız ama sadece eşimin sevdiği yöresel şeyler yapıyor banada sen kendine birşeyler yaparsın diyor çoğu defa Kuzeyi annemden almaya gelince annemde yiyorum yemeğimi. Hunileri taktım geziyorum bu ara bakalım allah sonumuzu hayır etsin. Ben bebeği nasıl emanet edicem kayınvalideme kara kara düşünüyorum. Kuzey okula başlayana kadar çarem de yok malesef.
Kıyamambüyükler bile yapamayınca ne kadar rahatsız oluyor, yavrucaklar derdinide anlatamıyor inleyip duruyorlar.. Benimkide bi yandan emip bi yandan inliyor bazen nasıl içim cız ediyor onu öyle gördükçe (
Bi an önce geçer bu gazlı, kakasız günler inşallahhh..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?