2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Kızlar çok kötüyüm Ayazı hastaneye getirdim hastalığı iyileşmemiş bronşlarada inmiş dedi doktor bir sürü tahlil istedi kan verdik sonuçları bekliyoruz. Nasıl bu kadar hasta ettim ben bu çocuğu çok üzülüyorum çok küçük daha. Dua edin bize ne olur.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İşte bu yüzden, deneyim ve bilgilerini çok güzel aktarıyorsun. bi blog açıp düzenli yazılar yazabilsen dediğin gibi belkide bi çok emziren ve lohusa anneye ulaşıp yardımcı olabilirsin.. Burda çok kişiye yardımcı oldun neden daha çok kişiye ulaşıp onlarıda mutlu etmeyesin :))

Ne güzel baya toparlamışsınız darısı başımıza inşallahh :)

ay ben hafif cektim gelmedi korktum fazla yuklenemedim ) ;)))

bu arada ben muck muck derken ) )) himmm sey duruyu kast etmedim esimle muck mucuku kast ettim

güldürdün beni valla :)))

Oyy kıyamam yavrum benim ;(( çok geçmiş olsun annesi, een acilinden şifalar miniğimize..

Noluyo bu kuzulara yaa ( çok geçmiş olsun canım, kendinde hata arayıp mahvetme kendinide hepsi hasta oluyor düzelecek bi an önce dualarım sizinle..

tşk ederim önerin için,dün emzigi degiştirdik tuttu emzigi,bakalım sürekli tutar inş..

Ne güzel baya toparlamışsınız darısı başımıza inşallahh :)

amin cnm inş,biz bayagı toparladık ama yinede bir günümüz bir günümüzü tutmuyor,bazen çok rahat çok iyi,bazende kötü oluyor dün gezmeye gittik piknik planımız vardı ama hava biraz serin gibi geldi korktum hasta olur diye gitmedik,annemlere gittik bizde,akşama kadar rahattı,akşam annemlerden görümceme geçtik,ordan eve geldik,arabadan inerken huysuzlanmaya başladı,kakasınıda yapamadı dün çok rahatsız etti onu,hala yapmış degil inleyip duruyor uykusunda,şu gaz ve kaka sorunumuz kökten çözülse artık

Geçmiş olsun,Allah şifa versin inş

Geçmiş olsun cnm,kuzenimin ikizleride bronşit olmuşlardı 10 gün hastanede yatırdılar,şimdi dünya tatlıları büyümüş kocaman olmuşlar,hastanede yatış süresine üzülme yeterki saglıgına kavuşsun bebişin,Allah şifa versin...

Kıyamam büyükler bile yapamayınca ne kadar rahatsız oluyor, yavrucaklar derdinide anlatamıyor inleyip duruyorlar.. Benimkide bi yandan emip bi yandan inliyor bazen nasıl içim cız ediyor onu öyle gördükçe (
Bi an önce geçer bu gazlı, kakasız günler inşallahhh..

Kan sonuçları çıktı crp si normal. Ama burnu tıkalı balgamı var onlar için ilaç verdi doktor. Üç gün sonra kontrole geleceğiz tekrardan.

Merhaba, bende merak ettim benim bebede uyumuyor.nasıl yöntemler deniyorsunuz?

Canim valla ben mama takviyesi veriyorum once sonra mememde uyutuyorum iyice. Memeden alinca aninda uyaniyo ama karni tok aglamiyo ben o arada is yapiyom ya da uyuyorum.bizim yarin kirkimiz cikiyo dun farkettimki oglum emzikle uyuyacak evde emzik vardi daha once almadi ama simdi aliyo. Emzigi verip ayagimda salladim uyudu hemde 3 saat araliksiz.birde nasil yapiyo bilmiyom ama babamiz kucagiinda uyuttuyo ama her zaman ilgilenmek zor geliyo.

Bende babasling almıştım. Çok memnunum pazara bile gidiyorum:) Benim kızımda gezme meraklısı zaten kafa bi sağa bi sola bakınıp duruyor içinde

Çok geçmiş olsun

Gelmis kargomuz evde olmam diye esimin isyerine gitti bakalim aksam kullanmayi dener,yarin sabah yuruyusumuzude slingle yapariz kizcemle :)))

Gecmis olsuun..
Insallah cabucak toparlanirrr

Geçmiş olsun evlat başka insan üzülüyo tabi ama kendini suçlama hepimizşnki hasta oluyo bu yaşlarda seviyolar hastalığı. İnş kısa sürer canım

Maşallah analı babalı saglıkla büyüt insallah.Fazla sütlerini derin dondurucuya atsan daha sonra kullanırsın hep.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Geçmiş olsun evlat başka insan üzülüyo tabi ama kendini suçlama hepimizşnki hasta oluyo bu yaşlarda seviyolar hastalığı. İnş kısa sürer canım

Bebek hasta diye biraz ilgilendim diye büyük oğlan yine çıldırdı off ya tamda düzelmıişti kabullenmişti birde onun çılgınlıklarıyla uğraşıyorum evdeki durumu zaten biliyorsunuz malum kayınvalidem kayınpederim bana yerleşti sinirlerim harap. İşe başlamama az kaldı hala bir düzen kuramadım zaten kayınvalidem çocuk bakımındanda hiç anlamıyor ne temizlik ne yemek hiç bişey yapmıyor hatta inanmayacaksınız ama sadece eşimin sevdiği yöresel şeyler yapıyor banada sen kendine birşeyler yaparsın diyor çoğu defa Kuzeyi annemden almaya gelince annemde yiyorum yemeğimi. Hunileri taktım geziyorum bu ara bakalım allah sonumuzu hayır etsin. Ben bebeği nasıl emanet edicem kayınvalideme kara kara düşünüyorum. Kuzey okula başlayana kadar çarem de yok malesef.

Bestekız canım sen alıntılarla ilgili bişey sormuştum okudumda fırsat olmadı yazmaya ama bende anlamıyorumki teknolojiden inanki ne diyim bilemedim.

Oglu sut yapiyor herhalde!!!
Tovbe tovbee..
O ne demek oyle ya..
Icim acidi resmen..

inş inş cnm,biraz daha büyüseler geçicek,bir yandan ahh bir 6 aylık olsa diyorum,bir yandanda zaman çabuk geçsin istemiyorum,ilayda 6 aylık olunca kardeşim askere gidecek,şimdiden hüzün sardı bizi,yegeninin büyüyüşünü göremeyecek çok üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…