2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Oglu sut yapiyor herhalde!!!
Tovbe tovbee..
O ne demek oyle ya..
Icim acidi resmen..

ahh maalesef böyle insanlar çok,birtanede benim başımda var,kayınvalidemle aramız bozuktu hamileligimin bir döneminde,sarma sarmış yolladı almak istemedim,sanamı yapıyorum ben ogluma yapıyorum dedi,eşimde saolsun bende istemiyorum o zaman dedi,hiç içimden çıkmıyor kayınvalidemin o sözü,Allah ıslah etsin böyle insanları vijdan versin..

kızlar kayınvalidem geldi çıldırmak üzereyim,geldiginden beri hep eleştiri hep eleştiri,geldigiden beri dedigime bakmayın daha dün geldi ve ne zaman gidecek kimbilir.bebeğim emdikten sonra kusuyor aksilik o geldginden beri biraz da fazlalaştı kusması,sütm kötü sütmüş ondan kusuyormus,cicibebe vermeliymişim,doymuyormus,sık sık emdigi için sütüm de yetmiyormus cünkü,küçücükmüş. daha 1,5 aylık bebeğim,1. ay kontrolünde 4570 kiloydu gelişimi gayet iyi yani. yediğim her yemegin suyundan biraz agzına vermem gerekiyormus,yemek yedim mi sen geldginden beri diyecegim ama denmiyor işte, hbir kap yemek yapmadı annemin dün gderken yaptıgı yemekleri yediler. bir de dün,yani geldigi ilk gün gce 11 e kadar onu görmeye gelen akrabalarını cektim,bebegim hzursuzlandı haliyle kalabalktan,gazdandır dedim,ona da çare buldu sag olsun fitil sokun gecer dedi,ilaç kullanıyoruzz kökten gecmemesi normalmiş dedim,jilet attırsanız geçer kötü kan akar dedi.bir de diger gelinlerini öve öve bitiremedi,çık git onlara diyecek oldum ama diyemedim işte,ha bebeğin banyo yapılacagı günler de cabası haftanın belirli günleri serbestmiş diger günler ugursuzlukmus,kırkı cıkmadan pazar günü banyo yaptırdıgım için böyle aglıyormus.
kızlar çıldırmak üzereyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm,dün gece aglamaktan helak oldum
tek istedigim eşimin bu saçmalaıkları görüp bir dur demesi,onu yapmasa bile en azından sabret demesi.
daha aklıma gelenler bunlar br günün özeti yani,bebegmi kucagımdan indirmiorum saçma birşey yapmasın diye ,tüm düzenimiz bozuldu,annem 45 gün yanımdaydı kıymetini bilememişim annemin.

Ugursuz..

Kesinlikle dinleme kendinide uzme..
Bebegine ek besin doktorun izni olmadan yani gelisimi normalken verirsen o uzun uyuyacak ve memende demek sut yetiyor diyecek kesecek ne kadar emzirirsen memen kendini ayarlayacak..

Cocuk huzursuz olmuyor aslinda biliyor musun?
Senin huzursuzlugun hemen ezmireyim uyusun isimi halledeyim misafire bakayim emzirdim uyumadi gb sıkintilarin ona geciyor..Yalniz olsan goze batmiyor ama boyle durumlarda sık emmesi sorun gb algilaniyor..

Jilet attiklarinda bunun ilerde onun meslegiji engelleyebilecegini biliyor mu acaba?
Vucudundaki izlerin..
O izler gecmiyor..

Cok cok zor belki ama soz konusu bebeginse yeri gelip evet o zaman o gelinine git demek gerekiyor..

Biz bebegi 40n icindede hergun yikadik,pazar gunleri babasi evde o gorsun diye daha bile uzun surdu banyosu..

Icim sisti okudugum an'da !
Bir care bulmalisin..Allah yardimcin olsun..
Bebek uyurken sende uyu..Sesini elestirilerini en az sekilde duymaya calis..
Kendinede haslanmis yumurtayi hazir tut sabah emzirmek icin uyandiginda yapiver..

Cozum bulmaksa niyeti sana iyi bakmayi denesin..
Öfff!!

Son düzenleme:

Aynen, göğüs pompası sipariş etmiştim bugun geldi.bakalim denicez biseyler. Yol icin faydasi olur eminim

Oglunun bile ne istedigini bilmeyen biri icin icini dolu tutma bosver kizinin sevgisiyle dolu icinde biraz daha yer ac :)
Esin gereken tepkiyi mesaji vermis cok sukur ki..

Ahh canım ya ne diyeyim kelin ilacı olsa başına sürermiş aman dikkat et bebeğine saçma sapan bişey yapmasın seni öyle iyi anlıyorumki neyseki benimki bebeği kucağından indirmemek dışında bir müdahalede bulunamıyor. Bunlar ne biçim kadın nasıl anne şaşırıyorum. Birde plojovic in dediği gibi sen streslendikçe bebeğede geçiyor bizzat deneyimledim bende. Sakın aldırma ne olur sen ve bebeğin önemlisiniz şu anda. Gerekirse kavga et yolla gitsin bu ne biçim iş deli oldum okurken daha da yeni gelmiş üstelik.
Şu kan akıtma işinide ben anlamadım o ne yahu öyle ilk defa duydum.
Allah yardımcın olsun canım.
Bu arada eşinden de çok şey bekleme derim neticede onunda annesi bizim kadar batmıyordur yaptıkları yani bizim evde öyle oluyorda genelde.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canim aman dikkat yaaaa seni. sutunden mi usutuo acaba bilemedim ki el kadar bebek nasil bronsit olur dayan kuzum allah sifa wersin.....

oteki utanmaz arlanmaza da madalya lazim allahtan korkmaz kuldan utanmaz butun hincimi aliwercem simdi ondan bu kadar gaddarlik olmaz bi insan ya is yapar ya yemek ya cocuk bakar hic birini yapamaiosa yasamasin yaaa umugunu sikarim onun ;,,((

canim bi okudum donup bi daha okudum inanamadim aman uzak tut okadini bebeginden ve hayatindan kulak asma bile baska yorum bile yapamiorum yani okadar gerildim.....midesinin aldiindan fazla emerse kusarmis bebekler hafif basinin altina bisi koy yuksek olsun 2 parmak kadar geri gelmesini onluo agzindan...

Maşallah analı babalı saglıkla büyüt insallah.Fazla sütlerini derin dondurucuya atsan daha sonra kullanırsın hep.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Derin dondurucum doldu :) bundan sonra sagdiklarimi vermek isterim yerim kalmadi :)

Kızlar bir şey soracağım ben kraft kanguru almıştım dün yakayı dedim tek kişi mümkün değil. Ben mi beceremedim bilemedim.simdi yeni bir şey bakıyorum ne önerirsiniz.

canikolarim biz chicco emzik kullanioz yaaa uzerinde sadece 0+ yaziyor bu ne kadar kullanabilceim anlamina gelior...

Çok geçmiş olsun. Benim bebegim de hastaydi uc dangalak dr yuzunden suan hhastanedeyatiyor. Basta ilaclari verselerdi bu kadar ilerlemezdi. Ilaclari ihmal etme. Crpsinin iyi olmasi da sevindirici. Insallah biran once toparlanir yavrun. Benim bebegim de iyilesir hemen insallah.

Yahu kızlar doktorum serum fizyolojik ve otri bebe ikilisini önerdi ama geçmiyor bu lanet burun tıkanıklığı zamanla geçermiş ne kadar zamanla yok mudur bunun çözümü ... Emme de problem yok ağzı kapalı uyuyor aba tıs tıs burnundan ses geliyor gören bu çocukta sümük var Dio halbuki görünen bişey yok ... Neyse Rabbim yardımcımız olsun

Misafirleri yeni gonderdik kızım gözleri fildir fildir karşıladı yine aynı şekilde yolladı bi türlü uyumadi herkes şaşkın bu kadar küçük bebek bukadar saat uyumaz mi diolar her çocuk aynı değil ki anlamiyorlar..iyi ki uyumadigi gibi huysuzluk etmedi busefer sütun mu yetmiyo aç mi doymuyo mu biyeri mi agriyo cümlelerle karsilasacaktim..bakalım nezaman uyucaz..

Al bende de buna benzer bir kv var Allahtan ben gonderdim ama gene de uzaktan sinir etmeye bayiliyor. oglum hic uyumuyor surekli yalaniyor sanirim sutum az, yetmiyor bugun dr gittik kilo alimi az oldugu icin mama takviyesine baslayacagiz dedi hadi arayim dr kontrolunu soyleyim dedim aramasaydim keske ayyy iyiki dr gitmissiniz bu cocuk ac ondan uyuyamiyor dr mama takviyesi yaptigina cok sevindim demez mi neymis ben uzulmeyeyim diye soylemiyormus bana ama dun esim de mama alalim dedi bende kabul ettim alalim diye. herhalde kv esime doymuyor diye mama alin dedi herhalde ben salakta dusunemedim. Tamam bebegim doymuyor olabilir mama takviyesi gerekebilir ama boyle arkamdan is cevirmesine sinir oldum madem sutum az sut yapici biseyler oner bul yap getir dimi bana geliyor hazir yemeklerimi yiyor gidiyor

Canım Kaç günlük bebeğin ve kaç kilo almış ki takviye dedi Dr?

Benim oglan da uyumuyor ama benimki doymadigindan sanirim dr mama takviyesi verdi gelisimini kilosunu bilmiyorum bebisinin ama kilo alimi sinirdaysa doymuyor olabilir insallah siz de oyle bi sorun yoktur dr mama takviyesi diyince uzuldum hem sutum az diye hem de bebisim ac diye

Ooyy canım benim 10 gün çok fazla değil mi ya nasil dayansin yavrum
Benimki her gün kakasini yapiyo canim ama benim yardımım olmadan değil.
Bezini actıgım zaman dolu görmüyorum masaj yapinca yapabiliyo. Gazını yukardan nerdeyse hiç cıkaramıyor. Emerken en büyük sıkıntımız da o.
Birkaç defa emdikten sonra kızarıp bozarmaya basliyo memeyi almak istemeyince anlıyorum gazı olduğunu omzuma aliyorum yüzüstü yatiriyorum ama yukardan cikmiyo.
Sonra da aç oldugu için ağlamaya basliyo emmek istiyor.
Bu defa tekrar gaz sıkıntısı derken bide aralarda uyuyup kalıncaa iki saatte karnımızı doyuramiyoruz.

Bizim 30 gün kontrolünde 1300 gr almıştı Dr da gayet iyi dedi bakalım 2. Ay nası olcak umarım yine iyidir kilo alımı çünkü sürekli yalaniyo ama doğduğundan beri oyle bence doymadığından degil..suan 46 günlüğüz. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…