- 5 Şubat 2013
- 1.222
- 279
- 103
- 34
Oglu sut yapiyor herhalde!!!
Tovbe tovbee..
O ne demek oyle ya..
Icim acidi resmen..
kızlar kayınvalidem geldi çıldırmak üzereyim,geldiginden beri hep eleştiri hep eleştiri,geldigiden beri dedigime bakmayın daha dün geldi ve ne zaman gidecek kimbilir.bebeğim emdikten sonra kusuyor aksilik o geldginden beri biraz da fazlalaştı kusması,sütm kötü sütmüş ondan kusuyormus,cicibebe vermeliymişim,doymuyormus,sık sık emdigi için sütüm de yetmiyormus cünkü,küçücükmüş. daha 1,5 aylık bebeğim,1. ay kontrolünde 4570 kiloydu gelişimi gayet iyi yani. yediğim her yemegin suyundan biraz agzına vermem gerekiyormus,yemek yedim mi sen geldginden beri diyecegim ama denmiyor işte, hbir kap yemek yapmadı annemin dün gderken yaptıgı yemekleri yediler. bir de dün,yani geldigi ilk gün gce 11 e kadar onu görmeye gelen akrabalarını cektim,bebegim hzursuzlandı haliyle kalabalktan,gazdandır dedim,ona da çare buldu sag olsun fitil sokun gecer dedi,ilaç kullanıyoruzz kökten gecmemesi normalmiş dedim,jilet attırsanız geçer kötü kan akar dedi.bir de diger gelinlerini öve öve bitiremedi,çık git onlara diyecek oldum ama diyemedim işte,ha bebeğin banyo yapılacagı günler de cabası haftanın belirli günleri serbestmiş diger günler ugursuzlukmus,kırkı cıkmadan pazar günü banyo yaptırdıgım için böyle aglıyormus.
kızlar çıldırmak üzereyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm,dün gece aglamaktan helak oldum
tek istedigim eşimin bu saçmalaıkları görüp bir dur demesi,onu yapmasa bile en azından sabret demesi.
daha aklıma gelenler bunlar br günün özeti yani,bebegmi kucagımdan indirmiorum saçma birşey yapmasın diye ,tüm düzenimiz bozuldu,annem 45 gün yanımdaydı kıymetini bilememişim annemin.
Tomris hanımın notlarını bende okudum hatta kendisine ulaşıp sorularımı da sordum her tecrübesiz annenin mutlaka okumasi gerekiyor. Sütü dışarda da koruma meselesini bende merak ediyorum o kadar zorlukla sagiyorum isittiktan sonra icmezse çabuk sogudugu için ziyan oluyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ahh maalesef böyle insanlar çok,birtanede benim başımda var,kayınvalidemle aramız bozuktu hamileligimin bir döneminde,sarma sarmış yolladı almak istemedim,sanamı yapıyorum ben ogluma yapıyorum dedi,eşimde saolsun bende istemiyorum o zaman dedi,hiç içimden çıkmıyor kayınvalidemin o sözü,Allah ıslah etsin böyle insanları vijdan versin..
kızlar kayınvalidem geldi çıldırmak üzereyim,geldiginden beri hep eleştiri hep eleştiri,geldigiden beri dedigime bakmayın daha dün geldi ve ne zaman gidecek kimbilir.bebeğim emdikten sonra kusuyor aksilik o geldginden beri biraz da fazlalaştı kusması,sütm kötü sütmüş ondan kusuyormus,cicibebe vermeliymişim,doymuyormus,sık sık emdigi için sütüm de yetmiyormus cünkü,küçücükmüş. daha 1,5 aylık bebeğim,1. ay kontrolünde 4570 kiloydu gelişimi gayet iyi yani. yediğim her yemegin suyundan biraz agzına vermem gerekiyormus,yemek yedim mi sen geldginden beri diyecegim ama denmiyor işte, hbir kap yemek yapmadı annemin dün gderken yaptıgı yemekleri yediler. bir de dün,yani geldigi ilk gün gce 11 e kadar onu görmeye gelen akrabalarını cektim,bebegim hzursuzlandı haliyle kalabalktan,gazdandır dedim,ona da çare buldu sag olsun fitil sokun gecer dedi,ilaç kullanıyoruzz kökten gecmemesi normalmiş dedim,jilet attırsanız geçer kötü kan akar dedi.bir de diger gelinlerini öve öve bitiremedi,çık git onlara diyecek oldum ama diyemedim işte,ha bebeğin banyo yapılacagı günler de cabası haftanın belirli günleri serbestmiş diger günler ugursuzlukmus,kırkı cıkmadan pazar günü banyo yaptırdıgım için böyle aglıyormus.
tek istedigim eşimin bu saçmalaıkları görüp bir dur demesi,onu yapmasa bile en azından sabret demesi.
daha aklıma gelenler bunlar br günün özeti yani,bebegmi kucagımdan indirmiorum saçma birşey yapmasın diye ,tüm düzenimiz bozuldu,annem 45 gün yanımdaydı kıymetini bilememişim annemin.
Kızlar çok kötüyüm Ayazı hastaneye getirdim hastalığı iyileşmemiş bronşlarada inmiş dedi doktor bir sürü tahlil istedi kan verdik sonuçları bekliyoruz. Nasıl bu kadar hasta ettim ben bu çocuğu çok üzülüyorum çok küçük daha. Dua edin bize ne olur.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bebek hasta diye biraz ilgilendim diye büyük oğlan yine çıldırdı off ya tamda düzelmıişti kabullenmişti birde onun çılgınlıklarıyla uğraşıyorum evdeki durumu zaten biliyorsunuz malum kayınvalidem kayınpederim bana yerleşti sinirlerim harap. İşe başlamama az kaldı hala bir düzen kuramadım zaten kayınvalidem çocuk bakımındanda hiç anlamıyor ne temizlik ne yemek hiç bişey yapmıyor hatta inanmayacaksınız ama sadece eşimin sevdiği yöresel şeyler yapıyor banada sen kendine birşeyler yaparsın diyor çoğu defa Kuzeyi annemden almaya gelince annemde yiyorum yemeğimi. Hunileri taktım geziyorum bu ara bakalım allah sonumuzu hayır etsin. Ben bebeği nasıl emanet edicem kayınvalideme kara kara düşünüyorum. Kuzey okula başlayana kadar çarem de yok malesef.
Maşallah analı babalı saglıkla büyüt insallah.Fazla sütlerini derin dondurucuya atsan daha sonra kullanırsın hep.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kan sonuçları çıktı crp si normal. Ama burnu tıkalı balgamı var onlar için ilaç verdi doktor. Üç gün sonra kontrole geleceğiz tekrardan.
Canım Kaç günlük bebeğin ve kaç kilo almış ki takviye dedi Dr?Al bende de buna benzer bir kv var Allahtan ben gonderdim ama gene de uzaktan sinir etmeye bayiliyor. oglum hic uyumuyor surekli yalaniyor sanirim sutum az, yetmiyor bugun dr gittik kilo alimi az oldugu icin mama takviyesine baslayacagiz dedi hadi arayim dr kontrolunu soyleyim dedim aramasaydim keske ayyy iyiki dr gitmissiniz bu cocuk ac ondan uyuyamiyor dr mama takviyesi yaptigina cok sevindim demez mi neymis ben uzulmeyeyim diye soylemiyormus bana ama dun esim de mama alalim dedi bende kabul ettim alalim diye. herhalde kv esime doymuyor diye mama alin dedi herhalde ben salakta dusunemedim. Tamam bebegim doymuyor olabilir mama takviyesi gerekebilir ama boyle arkamdan is cevirmesine sinir oldum madem sutum az sut yapici biseyler oner bul yap getir dimi bana geliyor hazir yemeklerimi yiyor gidiyor
Misafirleri yeni gonderdik kızım gözleri fildir fildir karşıladı yine aynı şekilde yolladı bi türlü uyumadi herkes şaşkın bu kadar küçük bebek bukadar saat uyumaz mi diolar her çocuk aynı değil ki anlamiyorlar..iyi ki uyumadigi gibi huysuzluk etmedi busefer sütun mu yetmiyo aç mi doymuyo mu biyeri mi agriyo cümlelerle karsilasacaktim..bakalım nezaman uyucaz..
Deniyorum canım öyle her poposunu açtığımda o hareketi yapıyorum gazı çıkıyo ama kaka cikmiyo bizim.kulakcubuguna zeytinyağı sürüp poposunu uyar dediler onu da yaptım ilkinde yaptı kakasini şimdi o da kar etmiyo..kaç günde yapio senin kızın?
Dr fitil verdi 10 güne kadar normal sonrasında fitili verebilirsiniz dedi daha vermedim fitil de..
Canım Kaç günlük bebeğin ve kaç kilo almış ki takviye dedi Dr?
Bizim 30 gün kontrolünde 1300 gr almıştı Dr da gayet iyi dedi bakalım 2. Ay nası olcak umarım yine iyidir kilo alımı çünkü sürekli yalaniyo ama doğduğundan beri oyle bence doymadığından degil..suan 46 günlüğüz. .Benim oglan da uyumuyor ama benimki doymadigindan sanirim dr mama takviyesi verdi gelisimini kilosunu bilmiyorum bebisinin ama kilo alimi sinirdaysa doymuyor olabilir insallah siz de oyle bi sorun yoktur dr mama takviyesi diyince uzuldum hem sutum az diye hem de bebisim ac diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?