2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Allah yardımcın olsun canım benim, cennet ayaklarının altında diye tabir edilen analar asıl senin gibi olanlar...

Üzülme canım
İçinin gitmesini anlıyorum ama bakacak kimse yok madem Duru ya senın bakman en dogrusu
Biraz dişini sık, bıraz buyudugu zaman tekrar ıyı bır ıs cıkacak göreceksın Duru'nun kısmetıne:)

kızlar bebeğim 3.250 doğdu.doktorda ilk gün süt olmayınca mama önerdi.mama artı anne sütünü beraber verdim.ilk ay 5kilo çıktı.mamadan kurtumak istedim hiç vermemeye başladım.şuan 54 günlük 24 gündür sadce 300 gr almış çok üzüldüm.mamayı kesmemin sebebi beni iyi emmemesiydi.benim oğlum uzun süre emmiyo 3dk en fazla.onkere ağzından çıkarır.ne yapmalıyım göğüslerim de çok süt yok gibi.bebek 2-3 saat uyursa anca doluyo onuda kısacık emmip bırakıyor.

Bir arkadasimiz var oglu oldu onunda saka yapardi dünür diye gulerdik,Sezen oldu,esim Nergis selam soyle dünürüme diye soyledi dedi,aleykumselam ama biz onunla dünür olamayiz vermem ben kizimi dedim :))
Inanilmaz bir duyguymus..
Ben esimle konusurdum soyle olacak boyle olacak fln diye ama simdi bende fena oldum :)))

Demir icin cok uzuldum,onun icin degil daha dogrusu yasadiklarinin yukunu kabullenisine..
Anasinin oglu diye gecirdim ama icimden..
Tipki sen bence Demir,cok guclu bir cocuk ve cok dikkatli..
Sen anlattikca hayal ediyorum takdir edersin ki Sezenle ki bizim daha gidecek cok yolumuz var ama ben bile huzunlenip kaliyorum okudukca..
Demir'in yuku hafifletilmeli,her ne kadar buyukte olsa abi de olsa o bir cocuk..Daha anasinin kuzusu..Simdiden buyuk bir adam gb olaylara hakim olmaya calismasi onu cok yoruyordur..
Sen yine tum guzelliginle bu isin altindan kalkacaksin tabii :)
Dilerim en hasarsiz sekilde atlatirsiniz..

Ben de esimle dalga geciyorum sen de koca kafaymissin annen oyle diyo kizim sana cekmis, minicik burnu ve kulaklari da bana cekmis diyorum :)
Rota virusu asisiyla ilgili hicbi sey demedi hemsire bize...

Olsun baba ya bi yeri ona benziyor diye seviniyordur :))))

Beni doktorumuz bilgilendirmisti saglik ocagindaki ebemizlede konustuk..Bir sor istersen..

Allah yardimcin olsun guc kuvvet sabir versin..

Tabii :)
Olsun olsun hadi biz simartiriz senii :)))

amin canim insaalh cunku calismak zorunda olduum da apacik ortada ew kira bisuru borc ah ah herkes de ayni dertler iste....allahim cocuklarimizin rizkini wersi n de sukur ettikce cogalir belki

Sağol canım hislerimi tek cümlede öyle güzel özetledin ki... Beni böyle perişan eden zaten herşeyi kabullenip böyle güzel bir yürekle kaldırması oldu. Ben onu okulda çok mutlu sanıyordum, uzaktan gördüğümdeki o hali içime çok dokundu. Artık okula göndermek bana çok zor gelir.

amin canim insaalh cunku calismak zorunda olduum da apacik ortada ew kira bisuru borc ah ah herkes de ayni dertler iste....allahim cocuklarimizin rizkini wersi n de sukur ettikce cogalir belki

Amin canım birazcık sabır, çalışman hepiniz için çok iyi zaten her kadın çalışmalı da işin özünde
Birazcık büyüsün kızın, tüm işler senin
Buarada eşinin yaklaşımı da çok hoş bravo
Tam bir aile babasının davranması gerektiği şekilde bence. Maaşallah size nazar değmesin.

Dunku yazdiklarimdan sonra bana destek olmaya calistiginiz icin tesekkur ederim. Aksam bebek erken uyudu. Buyuk kizima gittim sut yaptim sut icerken parmakla oynamaya bayilir. Parmagimla oynadi. Sonra beni bi aglama tuttu.kizim anne neden agliyorsun yoksa bana kizdigin bana vurdugun icinmi dedi. Evet dedim sana boyle davrandigim icin cok uzuluyorum.anne sana bisey diyeyimmi dedi de dedim cocuklar bagirarak cani acitilarak buyutulmez dedi. Kahroldum sarildim agladim agladim optum kokladim kuzumu. Anne aglama onemli degil bi daha yapmazsin dedi oda bana sarıldı. Sonra uyumusuz yanyana. Mahvoldum aksam ben kizima nasil davraniyorum dedim. Uzerimdeki yuklerin hirsini ondan cikariyormusum farketmeden. Bundan sonra kizima oyle davranmayacagim. Cok pismanim

Çok sevindim, sabah sabah gözlerim doldu
Bu nesil çocuklar bambaşka, nasıl da senin duygularını okumuş güzel yavrum benim....

Okurken bende ağladım aynı şeyi yapıyordum büyük oğluma bağırıyordum ki bugüne kadar çok bağırmışlığım yoktur. Onun bana korkarak bakışının hiç unutamıyorum hala. Sonra bende bir karar aldım ne yaşarsam yaşayayım ona asla bağırmıyorum. Ama bizim rutin yemek savaşlarımız var bazen orda deliriyorum o ayrı ama zaten Kuzeyde alışık bu yemek savaşlarına takmıyor o andaki yaşananları. Dünden beri yazdım hep ben bebeği ikinci plana aldım şimdilik böyle herşey daha iyiye gitmeye başladı. Allah hepimize yardım etsin. Zamanla düzelecek biraz sabır gerekli sadece.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ne güzel olur gerçektende. İkisiyle gelmem için yanımda biri olmalı tek başına düşünemiyorum bile. Şu fıtık aneliyatı olayı bir çözülsün ayarlayalım annemide alır gelirim olmazsa.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim mamaya dönme tomrisin emzirme gunlugunu mutlaka oku

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ya kim nasil korunuyor arkadasim aylik igne vurduruyormus ama bi bilgim yok igne konusunda

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Albümee kızlarrr iki boncuk resmi varr:))

Çok merak ettim sizi bnde ekliyorum kabul edersen :)

Cnm çok geçmiş olsun..

Allah yardımcın olsun arkadaşım, ne güçlü bi kadınsın.. Allah sabır versin diye dua etmeyeceğim, bi an önce tüm sıkıntılarını alsın götürsün ki sabırada gerek kalmasın inşallah..

Ne kadar olgun ve akıllı çocuklarınız var maşallah.. Gerçi bu olgunluk bu yaşta çok yıpratıyordur onları kuzu onlar kuzu, elbet zaman ilaç olacak bütün zorluklara.. Bi bakmışız kardeşleri büyümüş ve en yakın arkadaşları olmuş var mı daha güzeli..

Olur canım çok sevindim bekliyorum
Fıtık için ne dedi doktor kesin olacak mı ameliyat?

Cok zor umarım ilerlemeden halleeebilirsin bende surekli mastit olusuyo malesef medela ninki ben de ise yaramadi sueekli antibiotik kullanmak zorunda kaliyorum bebegim o gogsu emmek istemio ben de e elimle sagarak bosaltmaya calisiyorum el masajini nasil yapiypsuniz biras detaylandirabilirseniz cok sevinirim lilacsofie.

Dün kırkımızdı, ne hayallerim vardı kırkın mucizeleriyle ilgili ama yalan oldu, hatta en zor günümüzü geçirdik diyebilirim :))

Ben de bunu düşünüp üzüldüm dün bütün gün. Bu zamane çocukları nasıl da duygusal, içli ve merhametliler... Bizim yaşadığımız zamanın aksine sevgi çocukları hepsi, bence bu dünyayı kalıcı şekilde onlar ve onların bu güzel yürekleri değiştirecek, yoksa bu dünyada yapamazlar çok incinirler...

Çok üzüldüm kırk için ama günleri kafana takma canım, gün be gün büyüyorlar çünkü
Dün en zor günün olsun artık hep kolaylaşsın inşallah...

Olur canım çok sevindim bekliyorum
Fıtık için ne dedi doktor kesin olacak mı ameliyat?

yarın çocuk cerrahından randevu aldım dörtbuçukta fıtık olduğu kesinde türü önemli su fıtığı diye bişey varmış onda iki sene bekleniyormuş kasık fıtığı ise hiç beklenmiyormuş hemen ameliyat ediliyormuş.

Insallah buyuyunce iyi anlasirlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…