Sağol canım hislerimi tek cümlede öyle güzel özetledin ki... Beni böyle perişan eden zaten herşeyi kabullenip böyle güzel bir yürekle kaldırması oldu. Ben onu okulda çok mutlu sanıyordum, uzaktan gördüğümdeki o hali içime çok dokundu. Artık okula göndermek bana çok zor gelir.
Dunku yazdiklarimdan sonra bana destek olmaya calistiginiz icin tesekkur ederim. Aksam bebek erken uyudu. Buyuk kizima gittim sut yaptim sut icerken parmakla oynamaya bayilir. Parmagimla oynadi. Sonra beni bi aglama tuttu.kizim anne neden agliyorsun yoksa bana kizdigin bana vurdugun icinmi dedi. Evet dedim sana boyle davrandigim icin cok uzuluyorum.anne sana bisey diyeyimmi dedi de dedim cocuklar bagirarak cani acitilarak buyutulmez dedi. Kahroldum sarildim agladim agladim optum kokladim kuzumu. Anne aglama onemli degil bi daha yapmazsin dedi oda bana sarıldı. Sonra uyumusuz yanyana. Mahvoldum aksam ben kizima nasil davraniyorum dedim. Uzerimdeki yuklerin hirsini ondan cikariyormusum farketmeden. Bundan sonra kizima oyle davranmayacagim. Cok pismanim
Okurken bende ağladım aynı şeyi yapıyordum büyük oğluma bağırıyordum ki bugüne kadar çok bağırmışlığım yoktur. Onun bana korkarak bakışının hiç unutamıyorum hala. Sonra bende bir karar aldım ne yaşarsam yaşayayım ona asla bağırmıyorum. Ama bizim rutin yemek savaşlarımız var bazen orda deliriyorum o ayrı ama zaten Kuzeyde alışık bu yemek savaşlarına takmıyor o andaki yaşananları. Dünden beri yazdım hep ben bebeği ikinci plana aldım şimdilik böyle herşey daha iyiye gitmeye başladı. Allah hepimize yardım etsin. Zamanla düzelecek biraz sabır gerekli sadece.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Dün kırkımızdı, ne hayallerim vardı kırkın mucizeleriyle ilgili ama yalan oldu, hatta en zor günümüzü geçirdik diyebilirim :))
Ben de bunu düşünüp üzüldüm dün bütün gün. Bu zamane çocukları nasıl da duygusal, içli ve merhametliler... Bizim yaşadığımız zamanın aksine sevgi çocukları hepsi, bence bu dünyayı kalıcı şekilde onlar ve onların bu güzel yürekleri değiştirecek, yoksa bu dünyada yapamazlar çok incinirler...
Çok üzüldüm kırk için ama günleri kafana takma canım, gün be gün büyüyorlar çünkü
Dün en zor günün olsun artık hep kolaylaşsın inşallah...
Insallah buyuyunce iyi anlasirlar
Galiba öcü teyzelerin soylediklerinden inandigimiz ve umut ettigimiz tek sey bu :)
Malesef o da foss cikiyor :))
Yine de bir umut belki 40 i ugurlamistir ufaklik :)
Allah karşılarına hep kendileri ggibi iyi yürekli, vicdanlı insanlar çıkarsın inşallah.ama onların bu denli olgun ve düşünceli olmalarında da hep sizin payınız var. Umarım bende böyle yetştirebilirim kuzumu..
Kırk içinde çok saol, o güzel duana kocamaaaaaaaaan bi amin diyorummm :)) onu böyle gazdan kıvranırken görmek çok üzüyor beni bi an önce geçsin bu günler istiyorum..
Bu arada çok güzelsiniz maşallah üçünüzedeeskden nasıldın bilmiyorum ama dediğin gibi hiçte kilolu görümüyorsun, gerçi kendimden biliyorum insan takmak isteyince çokta güzel takıyır yeterki isteyelim
Bende resim yüklemek istiyorum nerden yükleyeceğimi bulursam :)) elbet bigün başarırım
Belki Ofertaninda anlattigi gb Demir'de okula gidince sizin evdeki halinizi dusunuyordur..
Sizinle zaman gecirmesi daha iyi olacak..
Okul artik onun keyifli bir zaman gecirdigi yer degil galiba onu oraya biraktiginiz bi yer oldu..
Ne kadar buyuk bir yuk..
2. cocugum oldugunda nasipse hep aklimda sizler olacaksiniz sanirim..
Sizlerin kotude olsa bu deneyimleri bize yine yeni yollar gosteriyor..
Zaman sizdeen yana olsun insallah..
Galiba öcü teyzelerin soylediklerinden inandigimiz ve umut ettigimiz tek sey bu :)
Malesef o da foss cikiyor :))
Yine de bir umut belki 40 i ugurlamistir ufaklik :)
yarın çocuk cerrahından randevu aldım dörtbuçukta fıtık olduğu kesinde türü önemli su fıtığı diye bişey varmış onda iki sene bekleniyormuş kasık fıtığı ise hiç beklenmiyormuş hemen ameliyat ediliyormuş.
Cok zor umarım ilerlemeden halleeebilirsin bende surekli mastit olusuyo malesef medela ninki ben de ise yaramadi sueekli antibiotik kullanmak zorunda kaliyorum bebegim o gogsu emmek istemio ben de e elimle sagarak bosaltmaya calisiyorum el masajini nasil yapiypsuniz biras detaylandirabilirseniz cok sevinirim lilacsofie.
Şnan ki çok kiloluyum 75 lerdeyim sanırım. Utanıyorum esımden, esımın yanında gezerken bıle....Yuzum ufak tefek mınyondur ondan oyle gorunuyor
Bır de onceden cıtıpıtıydım sımdı 44 bedenım sanırım ama ne yapayım emzırme bıtsın hallederım
Az daha sabır ....
İnşlallah canım, biraz zaman gerek sadece..
Ahahahahahahah hakkaten ya ayda yılda bişeye deliler gibi inanasım geldi, doğru olsun diye dualar ettim filan ama noldu fısss! saolun öcü teyzeler bunu söyleyip bi kenara saklanarak bana güldüğünüzüde hiç unutmayacağım
Şnan ki çok kiloluyum 75 lerdeyim sanırım. Utanıyorum esımden, esımın yanında gezerken bıle....Yuzum ufak tefek mınyondur ondan oyle gorunuyor
Bır de onceden cıtıpıtıydım sımdı 44 bedenım sanırım ama ne yapayım emzırme bıtsın hallederım
Az daha sabır
Dun gece konustuk okulu sevıyorum senı ozluyorum dedı
Yaz okulunda yuzme derslerı var, gıtmek ıstıyor musun dedım evet dıyor , bır ıkı gun gondermeyı denerım ıstemezse hayatta gondermem zaten
Estegfirullah canim o nasıl bir kelime ben yazmasamda sürekli okyorum yazdıklarınizi ve bu topikteki en tecrübeli annelerden birisin sayende cok şey öğrendim. Dün eşim wwwee nin manuel olanını bulmuş onu alıp geldi. Biraz sagdim ama rahatlatmadi. gece ateşin 38.5 tan aşağı düşmedi. Acile gittik serum taktılar ve antibiyotik verdi. Enfeksiyonun varmış. Sonra taburcu ettiler. Sabah atesim tekrar çıktı. Cok sukur dusurebildik. Suanda ağrım var ama dünkü kadar değil hem kızım emiyor hemde süt ponpasiyla sürekli boşaltmaya çalışıyorum. Canim masaj tekniklerini öğrenmeyi cok isterim. En başta süt pompası almadigima cok pişmanım. Birazdan internetten sipariş vereceğim. Burda bir kaç yeri aradım yokmuş medelanin kini almayı düşünüyorum.Aynı süreçten geçtim cnm biraz zor ve acılı ilk sağımlar. Okudun mu bilmiyorum, bana sakinleştirici iğne yapmışlardı sonrasında, çünkü dikişlerim 2-3 günlük olduğundan kanama yapmıştı...
Tek tek eline gelen her sertliği bezeyi yokoluncaya dek sağmalısın. Zaten sertlikler gidip açıldığında kuş gibi hafifleyeceksin. Tek sağmada açılmaz zaten. Masaj konusunda uzman oldum eger ukalalık kabul etmezsen her turlu yardımcı olurum.
Vercegimiz zamn hazır Su mu verecez kaynatılmis Su mu?Kızlar havalar çok sıcak sütün içindeki süngerine demiş arkadaşımın doktoru az az su verin demiş ve dışkılamasına yardımcı olur demiş ben hiç vermiyordun ama bugün tereddüt ettim biz bile dayanamıyoruz sıcağA bu arada sadece anne sütü ile beslenio yavrum
Vercegimiz zamn hazır Su mu verecez kaynatılmis Su mu?
Evde çok bunaldım aldım kuzeyi anneme geldim şimdi. Evimde rahat değilim bu böyle nasıl devam edecek bilmiyorum. Ayaz için mecburum kayınvalidemlerin kalmasına. İçim daralıyor mutsuzum ne yapıcam bilmiyorum köşeye sıkışmış hissediyorum. Bugün eşimde oruç tutuyor migreni tuttu sabahtan beri yatıyor bana hiç yardımı yok. Haftasonları bile gitmiyorlar artık. Eltimin evi küçükmüş rahat edemiyorlarmış. İyide biraz rahat bıraksalar bizi olmazmı. Sıkıldım çok ben. Geldik anneme kimse yok evde :). Girdik içeri anahtarım var. Oturuyoruz açtık televizyon izliyoruz. Kendi evimde oturanıyorum hey allahım bu ne biçim iş böyle.
Benim Annem de ver diyor ama ben de vermedim gerçekten çok sıcak hava..Dr gerek yok demişti. .Ben vermiyorum canım ama kaynatılmış sudur heralde arkadaşımı aradım o hayat suyun pembe renkte suları varmış çocuklar için o onu veriyormuş çok kararsızım annem verme dedi kayınvalidem ver Dio arkadaş verio doktorun biri ver demiş bizim doktor sadece anne sütü Dio anlamadım ben yahu ?? Nasıl yapalım
Evde çok bunaldım aldım kuzeyi anneme geldim şimdi. Evimde rahat değilim bu böyle nasıl devam edecek bilmiyorum. Ayaz için mecburum kayınvalidemlerin kalmasına. İçim daralıyor mutsuzum ne yapıcam bilmiyorum köşeye sıkışmış hissediyorum. Bugün eşimde oruç tutuyor migreni tuttu sabahtan beri yatıyor bana hiç yardımı yok. Haftasonları bile gitmiyorlar artık. Eltimin evi küçükmüş rahat edemiyorlarmış. İyide biraz rahat bıraksalar bizi olmazmı. Sıkıldım çok ben. Geldik anneme kimse yok evde :). Girdik içeri anahtarım var. Oturuyoruz açtık televizyon izliyoruz. Kendi evimde oturanıyorum hey allahım bu ne biçim iş böyle.
Vercegimiz zamn hazır Su mu verecez kaynatılmis Su mu?
Ev üstünde ev olmaz çok haklısın canım iyi sabrediyorsun benim yüzümden kesin anlarlardı istemediğimi saklayamazdım ... İnşslşsj bir an önce düzelir ...
:)))) bende 40 icin cok beklentiliymisim uctu gitti bi icraat yok kandirildik dedim :)
Degisen hicbirsey yok..
Buarada Deren'in duzenide daha da oturdugu icin hersey kolaylasacaktir umarim..
Buarada o tombiklik kilodan degil galiba ya,ben 55le kalmistim 69la doguma gittim eve geldigimde 63tum simdi 59um ama gel gor ki bi etli etliyim dolgun :))
Yok olmuyor bluzlar fln hadi onlar goguslerden diye kandiriyordum kendimi ama esofmanlarimda olmuyor oncekiler :)))
Husran :)
saj
Estegfirullah canim o nasıl bir kelime ben yazmasamda sürekli okyorum yazdıklarınizi ve bu topikteki en tecrübeli annelerden birisin sayende cok şey öğrendim. Dün eşim wwwee nin manuel olanını bulmuş onu alıp geldi. Biraz sagdim ama rahatlatmadi. gece ateşin 38.5 tan aşağı düşmedi. Acile gittik serum taktılar ve antibiyotik verdi. Enfeksiyonun varmış. Sonra taburcu ettiler. Sabah atesim tekrar çıktı. Cok sukur dusurebildik. Suanda ağrım var ama dünkü kadar değil hem kızım emiyor hemde süt ponpasiyla sürekli boşaltmaya çalışıyorum. Canim masaj tekniklerini öğrenmeyi cok isterim. En başta süt pompası almadigima cok pişmanım. Birazdan internetten sipariş vereceğim. Burda bir kaç yeri aradım yokmuş medelanin kini almayı düşünüyorum.
Sanırım senin boyunda uzun oyüzdende çok belli etmiyor olabilirsin.. Çok iyi anlıyorum ama seni şuan, bende aynı psikolojideyim, 58 le hamile kaldım 74 le bitti şuan anca 67 olabildimherseferinde kilo yapacak şeyleri yemicm artık diyorum sonra bi bakıyorum ki elimde baklava biraz zamn geçsin ablamlardan yürüyüş bandnı alacağım olmayacak yoksa böyle kahrolsun fazla kilolarrrr
Ben vermiyorum canım ama kaynatılmış sudur heralde arkadaşımı aradım o hayat suyun pembe renkte suları varmış çocuklar için o onu veriyormuş çok kararsızım annem verme dedi kayınvalidem ver Dio arkadaş verio doktorun biri ver demiş bizim doktor sadece anne sütü Dio anlamadım ben yahu ?? Nasıl yapalım
Benim Annem de ver diyor ama ben de vermedim gerçekten çok sıcak hava..Dr gerek yok demişti. .
Canım benimki bildiğin lömbür lömbür kilo:))) Hiçç oraya buraya çekilir hali yok. Her sokağa çıktığımda en az birkaç kere hamileliğimle ilgili soru ve konuşmaya maruz kalıyoruz zira ancak hamile olabilecek kadar dobi görünüyorum demek ki.......!?!?:)
Dobiyim dobi cnm
Kilom genelde alt kısımda olduğundan ve yuzum mınyon oldugundan oyle cıkmısım
Dusun kı kıbar hassas oğlum bıle benı koca popolu annee! diye çağırıyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?