Ahh canım gerçektende geçecek az kaldı. Üç ayı bir geçseler biraz daha düzene girecek herşey. İyi yapmışsın annene gitmekle arada böyle kaçmak lazım bende iki gündür teyzemin yazlıktayım annemde yanımda çok iyiyiz. İki çıcuğumada ben bAkıyorum düşün yardım bile gerekmiyor maşallah diyeyim ikiside çok sakinledi. Anladımki benim stresim direk çocuklarıma geçiyor. Biliyorum elde değil ama rahatlamak çocuklar içinde faydalı. Biz gerildikçe onlarda geriliyor. Hepimizin allah yardımcısı olsun.
zaten yarısına geldi 3 ayın, sunun şurasında ne kaldı ki:) kısa süre de olsa evden uzaklaşman iyi olmuş. Hepimizin tatile ihtiyacı var denizsiz bir yaz düşünemeyen ben bu sene banyo da leğen için de yüzücem galiba.)
3 gün önce bebeğimin yine ağlama krizi tuttu evde tekim bunaldım strese girdim. Nerdeyse küçücük bebeğe vurma noktasına geldim sonra Allah'ım bana ne oluyor böyle deyip hemen kendime geldim. Rabbim hepimize sabır versin. Biz tek çocukla bas edemiyoruz. iki çocuğu idare eden anneleri takdir ediyorum:) Helal olsun size:)
mesajı gönderemiyorum neymiş yazmışolduğum metin cooook kısaymış en az 15 karakter gerekyormuş! neyin karakteri bu yaaa
Günaydın arkadaşlar benim kizimin doğduğundan beri genizden ses geliyor sanki hırıltılı değil de nası anlatsam sanki burnu tikanır da garip sesler çıkarır ya öyle. Bunu çocuk doktorumuz a söyledik göğsünü dinledi sırtını dinledi kulağına boğazına burnuna baktı bişey yok dedi..ama bu ses hiç gitmedi hatta ablam falan kızımı küçük Kaplan die seviyo ole sesler yani:/ ben de kbb doktoruna gotureyim diorum çünkü gecicek gibi görünmüyor ve aklıma takılıyor ne dersiniz? Bu sorunu yaşayan var mı ben gibi
Ha bu arada uyurken falan nefes alması normal burnundan alıyo uyanıkken cikariyo bu sesleri. .
Gununuz aydin olsuun annellerr
Bu sabah anneannede uyandik :)
Sezen birkac aksamdir huysuz olunca anneme geldik bi aksam..
Esim dukkanda yalnizken biraz sizinca ki 2 kisiden az kalmazlar bile kolay kolay,baktik ki tehlikeli olmaya basladi 1 gece dinlendirdik,baba yorgun :)))
Ikiye bolunmus gb oldum :)
Aceba aynı şeyden mi bahsediyoruz canin bilemedim..Burun tıkanıklığı yok kizimin hırıltı gibi de değil böyle kükrüyor gibi anlatamadım ama hep var doğduğundan beri doktorumuz bişey yok dedi bidaha gideyim diyorum baska doktora umarım bişey çıkmaz ama bariz sesler var bi sıkıntı var ama ne?Biz de aynısını yaşadık. Hatta ben evde ilk hırıltıyı duyduğumda sırtından geliyor sanıp, koşarak doktora götürdüm.
Geniz akıntısından dolayı genizden gelen hırıltı oldugu anlasıldı.
Biz şanslıydık abimizin önceki hastalıklarından dolayı evde mini nebülizatör cihazı vardı, onunla buhar verip günde 3-4 kere ve sıcak suyla banyodan sonra ve günde 3-4 kere hafifçe burnu temizledik (otribebe ve gifrer ile) çok şükür geçti ama çok korktum.
Sonradan anladım ki, yendoğanlarda hırıltı, geniz akıntısı ve burun tıkanıklığı yapan bir virüs salgınıydı bu. Özellikle bol anne sütü alanlarda fazlla uzamadan, iyi bir burun temizliği ile geçiyor. (İlk kez anne olanlar için söylüyorum) zaten göreceksiniz örnek veriyorum sizin çocuğunuz orta kulak iltihabı olacak bir de bakacaksınız ki çevrenizde 15 tane çocuk orta kulak iltihabı olmuş...ya da kusmalı ishalli bir hastalık geçirecek, 20 kişiden duyacaksınız aynısını... Yani çocuk hastalıklarının hemen hepsi salgın gibi oluyor....
Öcü teyzelere Sezen'den sevgilerle :))))
Annelerimizden daha iyi bildiginizi saniyorsaniz yaniliyorsunuz diyor :)))
Arkadaşlar hickimse sürekli acık görünmüyo merak etmeyin.
Şuanda üye olarak sadece ben vardım kiii, kücük hanimla ilgilenmistim o aradaa bir de baktım gelenler olmuuss:)
Bende cikis yapmiyorum her defasinda ama sayfada belirli süre gezinmeyince otomatik olarak atıyo bizii, online gostermiyo yaanii
Aceba aynı şeyden mi bahsediyoruz canin bilemedim..Burun tıkanıklığı yok kizimin hırıltı gibi de değil böyle kükrüyor gibi anlatamadım ama hep var doğduğundan beri doktorumuz bişey yok dedi bidaha gideyim diyorum baska doktora umarım bişey çıkmaz ama bariz sesler var bi sıkıntı var ama ne?
Evet evet aynen ondan biz de 56 günlüğüz..Siz de sordunuz yani Dr a..inş oledir nebilim duyan şaşırıyor da bu kız nası bole sesler cikariyo die tedirgin oldum ben de..yanında benim kızında selamlarını iletinnnn :))))
Hee iyiymiş ozaman :))
Anladım sanırım söylediğin sesi, hani bazen insan gülerken kükreme gibi bi ses çıkarır :) ona benziyor dimi? Bizde de var ama bizede bişey olmaz dedi doktor. 46 günlüğüz devam ediyor hala.
Geçmiş olsun canım inş iyi olur bian once..benim kız da usuttu galiba çok fena kusuyorKızlar doktordan geliyoruz bu arada. İki gündür kızımın gözleri şişmişti. Dün devlete götürdük bişeyi yoktur ama emin olmak için idrar tatlili yaptıralım böbreklerden dolayı oluyor olabilir demişti. Onda bişey çıkmadı bugün daha da çoğalınca şişliği kendi doktorumuza götürdük. Yavrucağımın gözyaşı kanalları tıkalıymışki zaten ağladığı zaman hiç gözyaşı akmıyordu, daha küçük diye gelmiyordur diye düşünmüştüm ama meğerse durum buymuş. Sabah gözlerini açamadı şişlikten resmen kuzum benim ya
Bide kaşlarında konağa benzer bişey çıktı tam adını hatırlamıyorum şuanda oda anneden geçen hormonla alakalıymış kaştan başladı baya gözkapaklarına kadar filan iniyor. Temizledikçede yayılıyor sanki. Normal ama hormonların yüksek demekki biraz daha uzun sürebilir dedi diğer bebeklere görekuzum benim baktıkça içim acıyor, Allah dermansız dert vermesin tabi ama insan öyle görünce içi parçalanıyor anlarsınız beni.. Allah hiçbirinin acılarını, hastalıklarını göstermesin inşallah.. Aminnnn..
Evet evet aynen ondan biz de 56 günlüğüz..Siz de sordunuz yani Dr a..inş oledir nebilim duyan şaşırıyor da bu kız nası bole sesler cikariyo die tedirgin oldum ben de..
Geçmiş olsun canım inş iyi olur bian once..benim kız da usuttu galiba çok fena kusuyor
Ya şu anneyle bebeğini bi kendi haline bırakın...Bu sözüm anneme ve ananeme!
Çok sick çok sıcak die çocuğu ortalarda tek zibinla gezdirdi ler balkona çıkardılar akşamüstüydu Bi de ..bişey giydirsem pişiriyosun cocugu die kizdilar..al işte sabahtan beri fiskirtiyo yavrumkendileri yaniyo die herkesi ole sanıyorlar. .
Günaydın canım,
Anne evi gibisi yok... Bizim anneanne kayıplarda yine:)
Kızlar doktordan geliyoruz bu arada. İki gündür kızımın gözleri şişmişti. Dün devlete götürdük bişeyi yoktur ama emin olmak için idrar tatlili yaptıralım böbreklerden dolayı oluyor olabilir demişti. Onda bişey çıkmadı bugün daha da çoğalınca şişliği kendi doktorumuza götürdük. Yavrucağımın gözyaşı kanalları tıkalıymışki zaten ağladığı zaman hiç gözyaşı akmıyordu, daha küçük diye gelmiyordur diye düşünmüştüm ama meğerse durum buymuş. Sabah gözlerini açamadı şişlikten resmen kuzum benim ya
Bide kaşlarında konağa benzer bişey çıktı tam adını hatırlamıyorum şuanda oda anneden geçen hormonla alakalıymış kaştan başladı baya gözkapaklarına kadar filan iniyor. Temizledikçede yayılıyor sanki. Normal ama hormonların yüksek demekki biraz daha uzun sürebilir dedi diğer bebeklere görekuzum benim baktıkça içim acıyor, Allah dermansız dert vermesin tabi ama insan öyle görünce içi parçalanıyor anlarsınız beni.. Allah hiçbirinin acılarını, hastalıklarını göstermesin inşallah.. Aminnnn..
Kızlar doktordan geliyoruz bu arada. İki gündür kızımın gözleri şişmişti. Dün devlete götürdük bişeyi yoktur ama emin olmak için idrar tatlili yaptıralım böbreklerden dolayı oluyor olabilir demişti. Onda bişey çıkmadı bugün daha da çoğalınca şişliği kendi doktorumuza götürdük. Yavrucağımın gözyaşı kanalları tıkalıymışki zaten ağladığı zaman hiç gözyaşı akmıyordu, daha küçük diye gelmiyordur diye düşünmüştüm ama meğerse durum buymuş. Sabah gözlerini açamadı şişlikten resmen kuzum benim ya
Bizimkide gidince biz dustuk pesine :))
Gercekten cok iyi insanlar olabilir ama insanin annesi bambaska,ben sızmısım o uyutmus Sezen'i karnida toktu..Dinlenmisim azck uyuyabilince :)
Amiiinn..
Göz sorunu bizde de var..Dogdugu gunun sabahinda olmustu sonra gecmisti ama yaklasik 1 aydir var damla ve merhem kullaniyoruz canim..Sadece sol bizim ki..
Insallah cok uzun surmez rahatsizliklari..
Saol canım benim aminn.. Vala bende emin değilim ama sanırım gelmesi gerekliydi su zamana kadar ki böyle bi rahatsızlık oldu..Aminn..
Geçmiş olsun canımm. Allah daha büyük dert vermesin bizi evlatlarımızla sınamasın inşallah..
Gerçekten ne zormus yavrunun çaresiz sebepsiz ağladığını görmek bile..
Ben de gecenlerde düşünmüştüm gözyaşı hala gelmiyor ama ne zamandan itibaren gelmesi normal diye.. Belli bi zamanı var mı ki bunun?
İnş bişi yoktur sorcak mısın doktora. Bizimki de çok tuhaf ses çıkarıyor gerinirken keçi gibiydi şimdilerde at gibi kişniyoAceba aynı şeyden mi bahsediyoruz canin bilemedim..Burun tıkanıklığı yok kizimin hırıltı gibi de değil böyle kükrüyor gibi anlatamadım ama hep var doğduğundan beri doktorumuz bişey yok dedi bidaha gideyim diyorum baska doktora umarım bişey çıkmaz ama bariz sesler var bi sıkıntı var ama ne?
Geçmiş olsun iyileşir inş hemen. Göz masajı yapılıyodu onn için söyledi mi doktor. Kaşlardaki şeyden bizde de var.Kızlar doktordan geliyoruz bu arada. İki gündür kızımın gözleri şişmişti. Dün devlete götürdük bişeyi yoktur ama emin olmak için idrar tatlili yaptıralım böbreklerden dolayı oluyor olabilir demişti. Onda bişey çıkmadı bugün daha da çoğalınca şişliği kendi doktorumuza götürdük. Yavrucağımın gözyaşı kanalları tıkalıymışki zaten ağladığı zaman hiç gözyaşı akmıyordu, daha küçük diye gelmiyordur diye düşünmüştüm ama meğerse durum buymuş. Sabah gözlerini açamadı şişlikten resmen kuzum benim ya
Ver de baksınlar artık eserlerine. Bizim toplumumuzda bulaşıcı bi hastalık bu; bebek bakımına karışmak akıl vermek!! Hele beni kardeşimin nişanında görcektiniz. Kaç kişi ver ben sallayayım ver ben hoplatayım sağolsunlar ben rahat edeyim diye yaptılar ama hangi birine vereyim elden ele kaybolur falan ;p kıskandım bebeğimi itiraf ediyorum heheheGeçmiş olsun canım inş iyi olur bian once..benim kız da usuttu galiba çok fena kusuyor
Çok sick çok sıcak die çocuğu ortalarda tek zibinla gezdirdi ler balkona çıkardılar akşamüstüydu Bi de ..bişey giydirsem pişiriyosun cocugu die kizdilar..al işte sabahtan beri fiskirtiyo yavrumkendileri yaniyo die herkesi ole sanıyorlar. .
Amin canım ya inşallahhh.. O kadar sürüyor mu ya?? Bizim iki göz bi anda başladı hiç yoktu böyle bişey. Bizim doktor sadece bi damla verdi bide göz masajı yapın dedi günde üç kere, bakalım yarar inşallah kuzularımıza..
Geçmiş olsun canım inş iyi olur bian once..benim kız da usuttu galiba çok fena kusuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?