2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
muslik miydi neydi sut yapio vitamin war yazmis bi arkadas bilamadim tekrar o neydi

muslik miydi neydi sut yapio vitamin war yazmis bi arkadas bilamadim tekrar o neydi

Yok tatlim sut yapiyor demedim,musli aldim sutte tuketmis oluyorum onunla beraber dedim..
Icinde kuru meyveler kuru uzum tahillar vs var besleyici acidan iyi ve kolay..Yani hicbisy yiyememekten iyidir demek istedim sabah uyaninca hemen yumurta hasliyorum bide onu yiyorum kolay oluyor..

Buarada insallah Duru'nun onemli birseyi yoktur..1 saatte olsa yol bir gorunun istersen yani ilerleyecek yacda onemli bisyse tedbir alinmis olur fikrimce..

Album icinde tesekkur ederim :)

Son düzenleme:

Hosgeldin :)
Olsun hala minicikler paylasilacak cok sey var :)
Hayirli evlat olsunlar insallah..
Sanirim yasanilan yerle ve evleerin durumuyla ilgili..
Bizim evimiz biraz yuksekte kaliyor eser hep buralar serin yani evin ici daha serin oluyor..
Ama sapkayla eldiveni cikardik..Sadece kisa kolluya fln gecemedik :)
Sapka terletiyorsa dikkat et cikarinca ya da sapka dustugunde fln daha cok usur kafasi terli terli..

Haklısın sanırım. Çıkarıyorum an itibariyle bende. Ya ben bi de ince bir battaniyeye sariyordum. Çocuğu yakmisim resmen😯

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar doktora goturdum oglumu yine bronsit olma yolundaymis. Henuz ilerlememis. Moralim sifilandi. Ustelik surekli tekrar edebilir dedi. Genlerde yok ama. Dogumda dogru aspire edilmediginden bahsetti genelde boyle durumlarda tekrar ediyormus. Hemsire bebegimi ilk getirdiginde dikkat edin nefes almasi biraz sorunlu ama oonemlidegil gecer demisti. Biz de ustunde durmadik. Ve ilk gun kusmus onu da yutmustu. Elleri falan morarmisti zorla sirtina vurdu hemsire de nefes aldirdiydi. Bu iki durumdan birinden suphelendi doktor. Cigerine sicrayan bir pislik iltihap yapiyormus anladigim kadariyla. Ilac verdi iki gun sonra kontrole cagirdi. Bir sure takip edilmwli dedi. Kesin birsey de soylemedi aslinda tedaviyle ilgili. Ptesi belli olacak. Dua edin yavrum iyilessin kizlar. Rabbim onlari bize bagislasin :/

Allah yardimcin olsun canim cok uzuldum senin ve cocuklarin icin. İnşallah bundan sonra hersey cok guzel olur senin icin. Allah sana ve cocuklarina merhametiyle muamele etsin insallah

Başlarda çok geliyordu ama bebeğim hiç emmedi istemedi ilk 15 20 gün sağıp verdim sonra çok çok azaldı zaten şimdi mama yiyoruz sadece

Sut icin yeni bi cozum bulmus bulunmaktayim. Gidip gelip agziniza hurma atin ustune su icin. Sut hem cogaliyor hem doyurucu oluyor

Geçmiş olsun Allah şifa versin. Çok zor bir durum ama üzme kendini. Geçer inş.

Arka kapak neresiydi cnm anlayamadım? 1 saat aralık çok yakın, onun yerıne 2-3 saatte bir sağıp, sağarken surenı arttırsan?
Annene de hayret ettım dogrusu. Acaba acıkca konussan, ona bu kadar ıhtıyacın varken onun herkese faydalı, sana faydası olmayan bu tavrının senı ne kadar uzdugunu acıkca vursan yuzune? Ona ıhtıyacın oldugunu soylesen dırekt...

Demır okula gıtmıyor, kac gundur benle doya doya vakıt gecırdı o yuzden keyıflı son gunlerde maasallah. Bugun Deren ile tekbasıma doktora gıtmem ıcın ızın bıle verdı kı normalde benımle gelmek ister kırk takla atar bunun ıcın...

Yorgunluk uykusuzluk, espri yeteneğinden hiçbirşey alıp götürmemiş maaşallah. Primat satırlarında koptum gülmekten... İyi iyi, bir anneye espri yeteneği her daim lazım göreceksin ilerde
Aslında AVM ye girme taraftarı değilim ama koysan bir taksiye iki dk durmaz mı Ayşe biraz gezinsen Buyaka'da? Kuaför vs hersey var.
Hoş Buyaka'ya gelene dek bize de gelirsin ama bilmiyorum yaz bitmeden gelmelisiniz artık... Ayşe'nin uslu olduğu bir gün doğaçlama yapalım, olmadı Buyaka'da buluşalım yarım saat...

Son düzenleme:

Gündüzleri kısa kollu çıtçıtlı badi ve çorap giydiriyorum sadece. Evimiz genelde 26-28 derece. Şapka nerdeyse hiç takmadım. Senin bebiş dile gelse buzlu çay ister heralde :)

Tüylerim diken diken oldu. Senin eşin çoğu erkeğin yaptığı gibi sıkıntısını stresini senin üstünde atmış. Pişman olacağı kesinnnn. Ah o kaynanayı napmalı piskopatlarrr. Ettiler evliliğin içine. Seni mumla arayacak o adam. Allah yardımcın olsun şu mübarek günde yazıklar olsun onlara senin gibi fesakar iki çocuk bakan anaya yaptıklarından dolayı bunda da bi hayır vardır canım böyle gidemezdi zaten. Radikal kararlar alma zamanı inş herşey çok güzel olur
Senin de A llah yatdomcın olsun cnm yazdklarını okumuştum hatırlıyorum zor gerçekten
Çok geçmiş olsun cnm küçük kuzu iyileşir hemen inşşşşşş

gecmis olsun birtanem inanamiorum cok ilginc bisi bu ya neler neler rabbim biz nasil dikkat edicez nasil bu cocuklari buyutucez sifa wersi allah canim....

Bir gun asklar biter hatiralar kalir kimi sewersen sew hep hatirlatir .....
Soz wermistin bana yani basimda yaslanmaya soz vermistin....
Dun gece tanimadigim bir erkege
sirf sana benzior die sessizce sokulup merhaba dedim
Tanidik bir ses aradim saskin bakislarinda dun
Bildik bir soz bekledim eskiden kalma oylesine
Konustu birseyler soyledi bekledigim sozler bunlar degil
Yuzume bakti oylesine ama senin gibi degil....
Anladim ki hic kimse hic kimse sen degil hic kimse sen gibi canimdan ote can degil....

Uzar gider sarkilar iyice koptum ben allahim war basima bir gelicek aglaya aglaya sut sagdim...yanlizim kimsezim yetemiorum 1 oldu oturdum 2 bucuk gibi sagur hazirlicam...
hani uyumucaktin hafta sonu bir sofrada goruom yuzunu dedim ay widi eidi bi dunya sey saydi gittim odada hem agladim hem sut sagdim 25 ml falan geldi duruya icirdim altini actim ustune 90 lik mama yaptim uyudu simdilik...sabaha randewu aldik dr.a dio ki uyu uyan uykusuz kalcam ben napim dedim gebereim ben dimi 4.5 saat uykuyla bir kere uyandirmadim duruya bak 1 saat die nankorluk bu yaptigin dedim yanlis anladin deyip hala oturuo sozde benimle tw bakio cok ta umrumda saf git yat bi kiymetimi war okadar tantanadan sonra...gidioruz yarinda dr.a bakalim ne dicek hem aylik kontrol olur kalcayi da cektiriz dedik....

anladim canim bnm sagir dymaz uydurur hesabi olmus ))

demek ki demir tahmin ettgimizden cok ozlem duyormus size sewindim daha ii olmasina canim insallah psikolog falan sayesinde de atlatirsinizbu durumu kolayca
anneme izah etmege calistim bi cok seyi ama bilmiorum sanirim degistiremicem onun bu tawrini iki gun sonra yine ayni hamilekende boledi biliosun bikezdaha dile getiricem hazir kafam bu kadar guzelken ...

tamam bide oyle deniyim bakalim canim....yarin dr ne dicek kg ya falan anlaticam hepsini ona da....bu motor war ya en ust sari kutucuk alti pil girisli isteorasi hafif aralik hic acmaya zorlamadim motor u diye onu demek istedim...

Hmm anlasım yo ordan bısey olacagını sanmam canım
Hadı ıns hem annenle hem dr ile gorusmeler guzel gecer
Haberlerını beklıyoruz

Bizim Demir'in durumu ise farklı bişey. Parmak emme huyu var, bir de maasallah 100 parcalık puzzle yapıyor 10 dk.da eğitimi vs ile ilgili özel bir durumumuz olabılır onun ıcın

Son düzenleme:

:)))) çok haklısın. Koptum mesajını görünce. Citcitli badinin altına da birsey giydirmiyor musun?

kalp kalbe karsi derler sende uzuldun mu
ay bile ceker gider geceyi dusundun mu
yanlizlik bende sakli cikmaz bir an disari elimde bir fotograf o simdi burda olmali....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…