Bir gun asklar biter hatiralar kalir kimi sewersen sew hep hatirlatir .....
Soz wermistin bana yani basimda yaslanmaya soz vermistin....
Dun gece tanimadigim bir erkege
sirf sana benzior die sessizce sokulup merhaba dedim
Tanidik bir ses aradim saskin bakislarinda dun
Bildik bir soz bekledim eskiden kalma oylesine
Konustu birseyler soyledi bekledigim sozler bunlar degil
Yuzume bakti oylesine ama senin gibi degil....
Anladim ki hic kimse hic kimse sen degil hic kimse sen gibi canimdan ote can degil....
Uzar gider sarkilar iyice koptum ben allahim war basima bir gelicek aglaya aglaya sut sagdim...yanlizim kimsezim yetemiorum 1 oldu oturdum 2 bucuk gibi sagur hazirlicam...
hani uyumucaktin hafta sonu bir sofrada goruom yuzunu dedim ay widi eidi bi dunya sey saydi gittim odada hem agladim hem sut sagdim 25 ml falan geldi duruya icirdim altini actim ustune 90 lik mama yaptim uyudu simdilik...sabaha randewu aldik dr.a dio ki uyu uyan uykusuz kalcam ben napim dedim gebereim ben dimi 4.5 saat uykuyla bir kere uyandirmadim duruya bak 1 saat die nankorluk bu yaptigin dedim yanlis anladin deyip hala oturuo sozde benimle tw bakio cok ta umrumda saf git yat bi kiymetimi war okadar tantanadan sonra...gidioruz yarinda dr.a bakalim ne dicek hem aylik kontrol olur kalcayi da cektiriz dedik....
kızlar uzun zamandır yazamıyorum. Telefonumdan sadece takıp edebiyorum yorum yazamıyorum eşim 2 senedir telefonum çalındığından beri yeni telefon alacak göya.( Şirket telefonu ile idare edecekmişim.((((
bebeğim çok huzursuz ve basıma gelmeyen uzun ve sıkıntılı süreç geçiriyorum. Düzeldi diyemiyorum dediğim anda hoppp başka bi sorun çıkıyor.
kızım sürekli ağlıyor, huysuz, huzursuz, gazlı ve uyumuyor. Uzun saatler uyutma cabası sonuç verdiğinde 10 dak. uyuyup uyanıyor çıldırma noktasına geldim. Doktor kontrolünde gelişimi gayet iyi çıktı. Doktor şikayetleri anlattığımızda laktoz alerjisi olabilr dedi. Bütün süt ve süt ürünleri, bakliyat, kuruyemiş, bal, tatlı yasak geriye ne kaldı dedim. Dereotu, maydanoz, taze fasulye, makarna ve bazı meyveleri yiyebilirisn dedi. Sabah kahvaltıda makarna yiyeceğim aklımın ucundan geçmezdi.Neyse bugünlerde geçecek.
Emzirmeden önce 6 damla relaktaz diye damla verip emzirmeye geçiyorum sonra günde 3 defa nurse harveys. Bide bu süreci takip edicez düzelme olacak mı bakalım.
4 haftadır annemdeyim eve gidemyorum tek başıma en fazla 3 gün dayanabilyorum. Bebeği elinden düşürmeyen banyosunu bile yaptıran eşim kızım ağlamaya başlayınca çıldırıyor, psikolojisi bozuluyrmus, adam yemeden içmeden kesildi zayıflamaya başladı lohusa o mu ben mi anlayamadım
Artık kavga etme noktasına geldik sinirlerim iyice gerilmeye başladı. Bu böle olmayacak dedim bizi anneme bıraktı böyle daha iyiyiz.)
Lilacsofie, arkadaşım,
zor günlerimde telefona sarılıp seni aradığımda sıcak ses tonunla moral, enerji veren, yardımcı olan canım arkadaşım herşey için önce teşekkür ederim.
Senin söylediğin gibi bu günlerimiz bitecek sadece sabır ve zamana ihtiyacımız var. Bebeklerimizi arabalarına koyup parkta gezdireceğimiz günler az kaldı:)
Ofertacım,
hamilelikte olsun, bebeğini kucağına aldığın süreçte olsun sürekli mücadele eden en güçlü annemiz " Zeynamız" oldun gözümde:)
Sütnün azaldığı zamanda keşke yakın olsak sağıp verebilsem diye içimden diledim ama şu mesafeler olmasa tüm topik bi yurtta olsak ne güzel olurdu dimi? Dualarım hep sennle...
Bestekız,
her yazını okuduğum da genelde bizi güldüren eğlenceli kız sen çok yaşa emi:)
Ve diğer isimlerini sayamadığım arkadaşlar,
iyi ki varsınız hepinizi çoook seviyorum.
Fırsat girip buldukça başımdan gecen, herkes de sorun olan komsularımı, kaynanamı ve GÖRÜMCE min sacma muhabetlerını elbette bende yazacağım:)
Bebişlerinizi öpün benim için:))))Canim bebegimiz söyle bir 3-4 aylik olsun inan cok daha rahatliycaz... Ben kizimin gece uyumamasindan sikayetciydim BIR ZAMANLAR :) ama simdi cok sukur masallah gece duzenli uyur acikinca emziririm sonra hemencik yatar yine...sende kokla seker saol hepimiz birimiz icin) hep birdayiz ..
canim nicki pempe sapkali olan pembeli kadini mi indirdin...
baktim yorum bile yaptim baildim miraya uuyaaa masallah ...
canikom benim ewimdede muhabbet kusu war holun en dibinde duruo ewim 2+1 odalarda degil cunku duru her odaya girio bi holde durmuo pasa ile baglari kuwetli duru aglayinca pasa bagirio falan...hic vermegi dusunmedim biside olmadi
album eklesene benim canim yok mu goremiom yaaa ;)))
boyle afedersin bogaz temizler gibi yada su kacmis genzine nefessiz kalmis hankk harrk yapar gibi cok kotu bir ton biliorum dr.a goturdum bi kez hirlio die bikez geniz eti war die 6 aya kadar normalmis aglarken falan...
gecmis olsun cok uzuldum goz kotu olmus nazar degmis yawrubna)) derdi tezeler olsa ama icimden ole geldi yaslandim mi ne oku sen su cocugu bi )
bizim de tam 4 yil olcak yani bitcek 2010 iste ve 14 gun war aramizda)) allahhh kutlamalar himmmm insallah bnm ki unutmaz nice senelere .ice yillara uzun omurlu bol uykulu...
Benim esimde kizimla iyi anlasir sever guzel sözler söyler ama kizim aglamaya basladigi andan itibaran psikopata dönusur...
Huyu degisiyor bambaska biri oluyor hala anlayamadi bebek bu yerli yersiz aglarda gulerde...
Birde telime sapkali kaidni yukledim kadinlar kulubunun sembolu olan... hala cakamadim oradan bisey dayanamayip pc ye daliyorum yine. ama telden isi cözsem cok daha rahat olurdu girmem.
Günaydın kızlar dün kizimin usuttugunu söylemiştim akşam zor uyumustu gece 2 kere uyandı herzamanki gibi sıkıntı yok sabah da 6 da uyandı emzirdim altını degiseyim derken bütün emdiğini cikardiokadar üzüldüm ki ona rağmen gülücükler saçıyor etrafa altı açıldı mutlu oldu yavrum kiyamam şimdi tekrar emzirdim uyuyor ama korkuyorum yine çıkaracak die 10 buçuk ta randevumuz var drla usuttugu için ne verir ki dr dun nane limon falan kaynattim kendim ictim sutten gecer belki die ama... keşke bugün düzelmiş olsaydı
Babamızdan ayriyiz bitaraftan evimiz malatyada toplanmış bekliyor biz kayseride eşim izmirde duzenimiz yok taşınma asamasindayiz göçebe gibi bi anane de bi babane de mekik dokuyoruz resmen kıyafetler eşyalar bölük börçükhiçbiryere çıkamıyorum bunaldim sıkıldım artık Evimi düzenimi kocamı istiyorum kızım iyileşsin istiyorum
Cok gecmis olsun canm insallah cabuk atlatirsiniz... MAsallah boyunada kilosunadaDr dan geldik kızlar..sinir oldum ağzından cımbizla laf alıyoruz konuşmaya eriniyo adam uyuz ya bida gitmem arkds söylemişti. Neyse kusmasina olabilir ama yine de idrar tahlili yapalım dedi yaptık sonuçlar çıkmadı daha..Genzinden gelen sesleri söyledim kızım da o arada o sesleri çıkardı bir iki defa işte böyle hep var dedim normal bogazi yla bişey çok yakın olduğu için çıkarır öyle sesler dedi o şey ne onu anlamadım diliyle dişi arasında konuştuğu icin adam:/ bazen çoğalır bazan azalır dedi 1 yaşına kadar sürebilir dedi bazı çocuklar her nefesinde cikariyo o sesi dedi..neyse boyumuz 57cm kilomuz da 4 kilodan 5250 ye çıkmış şükür ki kilo alımı iyi 250 yi düşüyorum ben kafadan çünkü kıyafetiyle tartti lar hastanede hersey anormaldi yani daha da gitmem o hastaneye de o doktora da..sali gunu ignelerimizi olmaya aile hekimine gitcez bakalim sonrasında tekrar bi Dr araştırıp içime sindiririm bu söylenenleri. .
Yazdiklarini okuyunca tuylerim diken diken oldu. Hangi devirde yasiyoruz ya esin yetmiyormus gibi birde kaynananin vurmaya kalkmasi inanilmaz...Görünen bir iz yok vücudumda sadece boğazımda ufak bir çizil var o kadar. Velayet demişsin küçük olduklarından bende kalmazlarmıki alma ihtimali varmıki
Kuzey daha iyi oyun oynuyoruz bende annemde hep onunlayız gözyaşlarımı içime akıtıyorum bazen dayanamıyorum ağlıyorum görmesin diye tuvalete kaçıyorum. Eşim annemi aradı annemle babamı gönderdim dedi ama hala beni suçluyor birde hayvan inkar ediyor vurduğunu. Ben rüyamı gördüm. Kuzey babasının yaptıklarını anneannesine uygulamalı gösteriyor çocuktamı rüya gördü sanki. Ben kararlıyım pazartesi avukata gidicem. Ancak annem babam yan çizmeye başladı bile ilk günden. Bilmiyorum bu süreçte tekmi kalacağım arkamda duracaklarmı. Bırakmazlar ben istemeden ama yinede bir şans filan olayını diretebilirler öyle anladım bugünki görüşmelerinden. Annemin allah belanı versin uzak dur kızımdan demesini bekledim ama yok sinirler gergin sonra konuşursunuz filan diyordu telefonda.
Kafam çok karışık korkuyorum çocuklarım için kahroluyorum. Ne yapıcam bilmiyorum pazartesi işe başlıcam annem iki çocuğa nasıl bakıcak yardımcı bulmam lazım sanırım en azından yarım gün. Çok mutsuzum çocuklarım hayatta tutuyor beni şu an. Yoksa ölmek istiyorum yok olmak istiyorum bu dünyAdan
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizkardesim 14 yasinda ve hala parmak emiyor birde isin ilginc tarafi annemin kullanilmis tulbentini de sol eline alip koklayarak uyuyor...annemin tulbenti olmadan ve sag elindeki bas parmagi agzina sokmadan asla uyuyamaz ikisini birden yapar....hatta komik 1-2 anisini anlatayim :))Hmm anlasım yo ordan bısey olacagını sanmam canım
Hadı ıns hem annenle hem dr ile gorusmeler guzel gecer
Haberlerını beklıyoruz
Bizim Demir'in durumu ise farklı bişey. Parmak emme huyu var, bir de maasallah 100 parcalık puzzle yapıyor 10 dk.da eğitimi vs ile ilgili özel bir durumumuz olabılır onun ıcın
Babasi severken kizimin kolu cikti yeni hastaneden geldik( suan iyi cok sukur, aman dikkat edin daha cok minicikler (
anladim canim bnm sagir dymaz uydurur hesabi olmus))
Birde telime sapkali kaidni yukledim kadinlar kulubunun sembolu olan... hala cakamadim oradan bisey dayanamayip pc ye daliyorum yine. ama telden isi cözsem cok daha rahat olurdu girmem.
Babasi severken kizimin kolu cikti yeni hastaneden geldik( suan iyi cok sukur, aman dikkat edin daha cok minicikler (
Arkadaslar.Sorum olacakti sizlere. Oglum 2 ayini bitirmek uzere. Baya gazli bi bebek..hi birsey fayda etmexi. Hep kucagimda dolayisiyla. Baya yoruldum. Dr.um inadi uzerine sipiral takıldı ama icindeki bakira alerjik reaksiyon oldu. Yüzüm bogazim sisti be acil serum verildi. Hersey sipiralle basladi. Onu atlatamadan migdem ulser oldu. Ona da bi serum verildi. Bebekle surekli.hastanelerde olmak cok.zor..simdi.sorum.su.
ben mi bu kadar gucsuzum. Yoksa benim gibi doğum sonrası bu kadad hastalik yasayan oldu mu? Bu yüzden kendimi yetersiz hissediyorum. Migdem beni bayiltacak noktaya getiriyr. Bebegimle.zor.ilgileniyrm..cok.cnm.sikiliyr.
Arkadaslar. Sorum olacakti sizlere. Oglum 2 ayini bitirmek uzere. Baya gazli bi bebek..hi birsey fayda etmexi. Hep kucagimda dolayisiyla. Baya yoruldum. Dr.um inadi uzerine sipiral takıldı ama icindeki bakira alerjik reaksiyon oldu. Yüzüm bogazim sisti be acil serum verildi. Hersey sipiralle basladi. Onu atlatamadan migdem ulser oldu. Ona da bi serum verildi. Bebekle surekli.hastanelerde olmak cok.zor..simdi.sorum.su.
ben mi bu kadar gucsuzum. Yoksa benim gibi doğum sonrası bu kadad hastalik yasayan oldu mu? Bu yüzden kendimi yetersiz hissediyorum. Migdem beni bayiltacak noktaya getiriyr. Bebegimle.zor.ilgileniyrm..cok.cnm.sikiliyr.
cekmedigim cile dertleer kalmadi
feryadsiz gunduzum gecem olmadi
aglamadik sokak kose kalmadi yanlizim dostlarim yanlizim yanlizim.....
artik....
o eski halimden eser yok simdi
istirap icin de yorgunu simdi
tutun kollarimdan duserim simdi yanlizim dostlarim yanlizim iste .....
neyin kafasi bu ya her tarzida biliomusum ya hayret ettim korktum kendimden benle oturup icilmez haaa bekliorum ilk memeyi biraktigi gece kusana kadar
icip sabaha kadar dagilmak istiorum caddelerde dolasip dagitmak istiorum...
Arka kapak neresiydi cnm anlayamadım? 1 saat aralık çok yakın, onun yerıne 2-3 saatte bir sağıp, sağarken surenı arttırsan?
Annene de hayret ettım dogrusu. Acaba acıkca konussan, ona bu kadar ıhtıyacın varken onun herkese faydalı, sana faydası olmayan bu tavrının senı ne kadar uzdugunu acıkca vursan yuzune? Ona ıhtıyacın oldugunu soylesen dırekt...
Demır okula gıtmıyor, kac gundur benle doya doya vakıt gecırdı o yuzden keyıflı son gunlerde maasallah. Bugun Deren ile tekbasıma doktora gıtmem ıcın ızın bıle verdı kı normalde benımle gelmek ister kırk takla atar bunun ıcın...
Yorgunluk uykusuzluk, espri yeteneğinden hiçbirşey alıp götürmemiş maaşallah. Primat satırlarında koptum gülmekten... İyi iyi, bir anneye espri yeteneği her daim lazım göreceksin ilerde
Aslında AVM ye girme taraftarı değilim ama koysan bir taksiye iki dk durmaz mı Ayşe biraz gezinsen Buyaka'da? Kuaför vs hersey var.
Hoş Buyaka'ya gelene dek bize de gelirsin ama bilmiyorum yaz bitmeden gelmelisiniz artık... Ayşe'nin uslu olduğu bir gün doğaçlama yapalım, olmadı Buyaka'da buluşalım yarım saat...
Insanlar bişey demeye korkmustur mazalllah lohusa kadın yapar mı yapar:) en iyisini etmissin yoksa konuşup canini sikacaklardi hemen önlem aldin:).resimlerinizi görmek isterim teklif gönderdim kabul edersen..Kızlar merhaba,
basımdan geçenleri fırsat buldukça anlatacam demiştm.
öncelikle şu herşeye burnunu sokan çok bilmiş, sanki dünya da bitek anneliği onlar biliyorda sadece çocuğu onlar bakmış hissiyatında olup da bi b.k bilmeyenlerden başlamak istiyorum.
Anneme geldiğim ilk gün, hiç haz etmediğim bi komşumuz var bütün gün yükseek sesle boş konuşup kafa ütülemekten, çay içip karnını doyurup günü kurtarmak vizyon ve misyon kalitesinin olmazsa olmazı.
ilk gün duyup gelmiş. bana; ayyy sen çocuk bakmasını bilmiyorsun daha tutmasından haberin yok,
* bebeğe fon makinesi sesi dinletiyoruz. bize, neden bu sesle uyuyor sen biliyormusun dedi?
Anneme, dışarıdan baktığnda gerizekalı gibi mi görünüyoru dedim:))) Neyse fazla durmadı gtti.
sonra mevlude geldi. Onunla beraber bi çok insanla beraber oturuyoruz. Arkadaslar nasıl gidiyor dedi?
İlk cevabım şu lohusalık da, çocuk yetiştirip bana karışan insanların, kellesi elektrikli testere ile kesip, koch kazanında (bilgi:sanayi tipi düdüklü tencere, sterilizasyon işleminde kullanılır) boş beyinleri eriyene kadar steril edesim var dedim. Hepsi dehşetli gözlerle bana baktı ve hiç kimse bana o günden hiçbirşey diyemedi.
tepem atınca hannibal ile yarışacak seviyeye geliyorum:)))) halbuki tipim itibari ile cok uysal kendine halinde biriyim.)))
eve gidince resimlerimizi yüklüycem inşallah. şimdilik bu kadar kızım uyandı
Herkese Bol uykulu keyifli hafta sonları diliyorum:)))
arkadaş bu laptopla da yazı yazmak resmen eziyet, sürekli harfler yutuyor.
Insanlar bişey demeye korkmustur mazalllah lohusa kadın yapar mı yapar:) en iyisini etmissin yoksa konuşup canini sikacaklardi hemen önlem aldin:).resimlerinizi görmek isterim teklif gönderdim kabul edersen..
Kizima sut stoklamak istiyorum gunde 2 pakette olsa saklamak istiyorum bugun 1 paket attim derindondurucuya birde 125 ml biberonda sagdigim sutu koydum cantama olurda disarida acikirsa rahatca vereyim diye ama benim kizim icmedi biberonda illa gögusten emmek istiyor .
Bazen disarida emzirmemin zor oldugu zamanlarda disarida biberondan icsin isterim nasil alistirabilirim?
Bugun sagip ona ayirdigim sutu 6 saati gectigi icin dökmek zorunda kaldim.
Birde her sagmadan sonra sagma makinesini sterilize etmek gerekirmi nasil yikamaliyim makinede mi eldemi yoksa herdefasinda sterilizemi etmek daha iyi?
En önemlisi kizimi emzirmeden önce mi sonrami sut sagmaliyim kac saatte bir sagmaliyim?
Arkadaslar. Sorum olacakti sizlere. Oglum 2 ayini bitirmek uzere. Baya gazli bi bebek..hi birsey fayda etmexi. Hep kucagimda dolayisiyla. Baya yoruldum. Dr.um inadi uzerine sipiral takıldı ama icindeki bakira alerjik reaksiyon oldu. Yüzüm bogazim sisti be acil serum verildi. Hersey sipiralle basladi. Onu atlatamadan migdem ulser oldu. Ona da bi serum verildi. Bebekle surekli.hastanelerde olmak cok.zor..simdi.sorum.su.
Çocukluğunu anlatmıştın ya zaten demiştim içimden Ayşecik annesine çektiyse yandı bu kızcağız:)))normal hayatımda eğlenceli, yerinde duramayan.hasere bi insanım. arkadaşlarım senden uslu bi çocuk çıkacağını nasıl dusunrsun diyiyorlar. Hiç yoktan işyerimdeki mutfak işleri sorumlu kadının ahı tutmuştur yapmadığımı bırakmadım kadına:))) (iyi anlamda) buluştuğumuzda anlatırm eğlenirizzz.
Bayramdan sonra kesin gelicem zaten annemde olmayacak . Fındık zamanı olduğundan memlekete gidiyor(((
Kızlar merhaba,
basımdan geçenleri fırsat buldukça anlatacam demiştm.
öncelikle şu herşeye burnunu sokan çok bilmiş, sanki dünya da bitek anneliği onlar biliyorda sadece çocuğu onlar bakmış hissiyatında olup da bi b.k bilmeyenlerden başlamak istiyorum.
Anneme geldiğim ilk gün, hiç haz etmediğim bi komşumuz var bütün gün yükseek sesle boş konuşup kafa ütülemekten, çay içip karnını doyurup günü kurtarmak vizyon ve misyon kalitesinin olmazsa olmazı.
ilk gün duyup gelmiş. bana; ayyy sen çocuk bakmasını bilmiyorsun daha tutmasından haberin yok,
* bebeğe fon makinesi sesi dinletiyoruz. bize, neden bu sesle uyuyor sen biliyormusun dedi?
Anneme, dışarıdan baktığnda gerizekalı gibi mi görünüyoru dedim:))) Neyse fazla durmadı gtti.
sonra mevlude geldi. Onunla beraber bi çok insanla beraber oturuyoruz. Arkadaslar nasıl gidiyor dedi?
İlk cevabım şu lohusalık da, çocuk yetiştirip bana karışan insanların, kellesi elektrikli testere ile kesip, koch kazanında (bilgi:sanayi tipi düdüklü tencere, sterilizasyon işleminde kullanılır) boş beyinleri eriyene kadar steril edesim var dedim. Hepsi dehşetli gözlerle bana baktı ve hiç kimse bana o günden hiçbirşey diyemedi.
tepem atınca hannibal ile yarışacak seviyeye geliyorum:)))) halbuki tipim itibari ile cok uysal kendine halinde biriyim.)))
eve gidince resimlerimizi yüklüycem inşallah. şimdilik bu kadar kızım uyandı
Herkese Bol uykulu keyifli hafta sonları diliyorum:)))
arkadaş bu laptopla da yazı yazmak resmen eziyet, sürekli harfler yutuyor.
Yazdiklarini okuyunca tuylerim diken diken oldu. Hangi devirde yasiyoruz ya esin yetmiyormus gibi birde kaynananin vurmaya kalkmasi inanilmaz...
Keske esin hatasini anlayip özur dileseydi ama hala ben vurmadim akil hastasi o demesi bile cok kötu bir durum...
Kuzey yavruya kiyamam insallah oda Ayazda zarar görmeden atlatirsiniz bu durumu Rabbim hayir kapisini acar insallah. gönlunu ferah tut dualarimiz seninle.
Kizkardesim 14 yasinda ve hala parmak emiyor birde isin ilginc tarafi annemin kullanilmis tulbentini de sol eline alip koklayarak uyuyor...annemin tulbenti olmadan ve sag elindeki bas parmagi agzina sokmadan asla uyuyamaz ikisini birden yapar....hatta komik 1-2 anisini anlatayim :))
Gecenlerde sol bas parmagini kesmis kendi kendine mutfakta söylenirken annem duymus :
-Allahim cok sukur iyiki sag basparmagim kesilmemis yoksa nasil uyurdum kimbilir :))
Birde annem anneannemin cenazesine sehir disina gitmisti. evde sadece 1 kirli yani kullanilmis tulbenti kalmis diger kardesimde tam makineyi calistirip icine atacakken onu görur ve kavga eder sen bunu yikarsan ben neyin kokusunu icime cekicem diye??
Annem 3 hafta memlekette kalip eve döndugundede onunla kavga etmisti tulbentimin kokusu gecti sen hala yoksun diye annem geldigi gibi kafasindakini cikarmis aksama bu benim demis...
Annem bunlari gulerek anlatiyor birde gercekten komik biliyorum ama ciddi bir durum kardesimde tiryakilik olmus durumda 14 yasinda neredeyse genc kiz yakinda kocasiyla senin tulbentini almaya ugrarlar diyorum hala guluyor....
Biraktirmanin zamani gelmistii yillar önce ama annem hicbirseyi ciddiye almiyor...
öteki kizkardesimle yasadigim o sorunu (hatirlarsin habersiz esya almalar vs... )bile anneme anlattigimda kizim biliyorsun bizim ailede kimse öyle yok kime cekti bu diyip konuyu gecistirdi fikir söylememe bile izin vermedi sanki kardesimin kötulugunu istiyorum dedikodusunu yapiyormusum gibi hissettim diye öburununde tulbent olayina karismayi kestim artik.
Cok kötu olmus ya cok gecmis olsun. insallah cabucak iyilesir minik yavrucuk. Henuc cok minikler kiyamam baska dert vermesin Rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?