2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

:)))))
Kavun ihlamurdan sonra arka arkaya iyi geldi gulmek..
Kadinin yuzunu gormek isterdim..Kabullenemiyorlar cocuklari oldugunda bizim kadar bile bilincli degillerdi sadece buyuttukten sonra akillarinda kalan bilgileri var..
Ne oluyorsa bu tipten oluyor cok sakin gorunuyorum bende..
Benimde goz hapsimde annemin komsusu var..Yakin zamanda ciddi anlamda birseyler olacak gb duruyor..Cunku bebeklere sert davranan yani evire cevire gereksiz hareketler yaparak seven bir tip yani bak ben boylede yapabiliyorum rahatim gb davranip ispatlamaya calisiyor akli sira..neyse..

Gormek isterim neseli annesinin minigini :)
Arkadaslik talebi gonderirim..
Benim minik Sezen'i de gormus olursun albummde..

Arkadaşlar bebekleriniz uykuda hiç sıçrıyor mu oğlum ani bir seste sıçrıyor dün internette baktım çok iç karartıcı şeyler yazmışlar ... Bebekler normalde sıçrar diye biliyorum ama olumaz olaydım beynimi kemiriyor epilepsi belirtisi sıçramak yazmışlar hatta uykudan ağlayarak uyanan bebekle epilepsi nöbeti geçiriyormuş vs . Aman allahım bunlar ne dedim

Haydaa..
Sezen'de bazen sicriyor,bazen guluyor bazen bukuyor dudaklarini,bazende agliyor ruyasinda kisacik ama uyanmiyor..

Gercekten onlar ne ya?
Her zaman mi oluyor?

Haydaa..
Sezen'de bazen sicriyor,bazen guluyor bazen bukuyor dudaklarini,bazende agliyor ruyasinda kisacik ama uyanmiyor..

Gercekten onlar ne ya?
Her zaman mi oluyor?

Evet canım Batu da öyle her zaman değil tabi ara sıra okumaz olaydım aklımı kemirio ( oğlum sarılık bile olmadı doktor çok sağlıklı çetin ceviz diyor ama ben bu okuduğuma takıldım malesef annem olur sıçrar çocuklar arada diyo offf kafayı yicem ... Bi de bir yere bakıp dalarlarmış ama zatenoğlum iki aylık olmadı daha ayırt edemio ki nasıl anlıcam dalıp dalmadığınj ... Sabah da uyandığında bugün gülücükler agular oynamalar ... Eşim sevdim ne istion çocuktan nü kadar sağlıklı keyifli illa bişey bulcam Dio ..

Benim bebeğim de sicrayan uykuda ara ara. Bence problem yapma. Şimdi dünyayı ogreniyorlar bakıp dalmalari çok normal. Çok takma kafana bebeginle geçirdiğin günlerin tadını cikar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

çok geçmiş olsun canım.sipiral takılınca 1 yıla kadar ağrı sızı oluyodu bende.seninde vucüdün kaldırmamış demekki.canını sıkma Allah güç kuvvet versin.sen tek değilsin inan hepimiz hem kafadan ben bedenen hala toparlanamadık :))

Arkadaşım olur mu öyle şey sadece o belirtiler var diye epilepsi olmaz. Aklına getrme öyle şeyler hepimizin bebekleri sıçrıyor uykudan öığluk atarak uyanıyor benim kızım görsen boğazlıyorlar zannedersin. Daha çok küçükler içini karartma hemen

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Doktoruna danisirsin ama herseyden baska birsy cikarmak yorar seni cocugada surekli arayis icinde bakarsin canim..
Bizde de ben pimpirikli degilim esim hep bisy buluyor :))))
Sunu da soralim gidince bunu da soralim doktora diye diye bir hal oldu :))
Tabii bazi seyler dogru danismak ama ipin ucunu kacirmamak lazim..

Babasi severken kizimin kolu cikti yeni hastaneden geldik ( suan iyi cok sukur, aman dikkat edin daha cok minicikler (

Canım kıyamam çok geçmiş olsun çabucak iyileşir inş. Çıktığını nasıl anladınız çok mu ağladı ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Amin cnm Allah büyüktür bu günlerde geçicek...
Başlarda çok geliyordu ama bebeğim hiç emmedi istemedi ilk 15 20 gün sağıp verdim sonra çok çok azaldı zaten şimdi mama yiyoruz sadece

Üzülme cnm,sağlıklı olsunda bebeğin ister emsin ister mama yesin,Rabbim onu size bağışlasın...

Merhaba. Hamileyken de çok nadir yazsam da yazdıklarınızı sürekli takip eden Mayıs annesiyim ben de. Çok şükür kuzularımızı aldık kucaklarımıza. Şuan Bebeğimi ayaklarımda sallarken bi fırsatını bulup içimi dökmek istedim ben de. Çünkü beni, yaşadıklarımı en iyi siz anlarsınız diye düşündüm, hepimiz aynı süreçten geçtik malum...

Bu lohusa psikolojisi denen illeti çok zor atlattım, kimseye yansıtmadan her şeyi içiimde yaşayarak, ölmeyi bile düşündüm, her kafadan bir ses çıkıyordu bebeğimi sevemiyordum bile. geçecek dedim kimseyi kırmaya değmez dedim sustum hep. Belki ben şuan iyi değilim diye her şey batıyo bana dedim ve atlattım (sanırım), ancak benden başka herkes bu psikolojik rahatsızlığa yakalanmış olacak ki bu sefer anneler başladı. Başta anneler anlaşmıştı hafta içi benim annem hafta sonu da kv. bebeğe bakacaktı en azından kırkım çıkana kadar. daha sonra işe başlayınca da duruma göre annem bakacaktı diye düşünmüştük. ancak kv türlü bahanelerle bebeğime hafta sonları bakmayı reddetti annem de hasta haliyle her günü de yorgun geçirmeye başlayınca biraz sinirleri gerildi. üstüne kv bize her geldiğinde evde bi kusur bulmaya, annemi pis olmakla suçlamaya başladı. aksine annem o yorgunlukla bi de ütü çamaşır ev temizliği misafir ve bebekle ilgilenmeye devam ediyordu. belki benden daha çok annelik etti bebeğime. Ama ne ettiyse kv her geldiğinde anneme sanki evde hizmetçiymiş gibi onu getir bunu yap bu böyle olmamış gibi emretmeye devam etti. Annem de benim hatrıma sustu biliyorum. Ben de kocamla kötü olmamak için sustum. Zaten yapımda var asla saygısızlık adına bir şey söyleyemem... Hep sustum hep ezildim zaten bu güne kadar.

Bi gün yine bize gelmişlerdi yine bi kaç emir verip gittikten sonra ne olduysa hiç anlayamadık telefon açıp anneme çok alakasız türlü bahanelerle annemi çok alakasız konularda suçlayarak hakaret ettiler. o akşam annemle ben oturup karşılıklı o kadar ağladık ki. ama yine de ne annem ne de ben onlara hakaret etmedik cevap bile vermedik. onların yüzü kızarsın onlar utansın dedik. sadece eşim geldiğinde olanları anlattım annem artık bakmayacak bebeğe dedim eşim kabul etmedi burası benim evim onlar karışamaz dedi. o zaman konuşacağına gelsin kendisi baksın dedi ve eşim onlara uygun bi dille anlattı. Yine tabi eminim kendilerini haklı çıkarmışlardır. Halen saygıdan ben onlara gidip geldiğimde yüzümü asmam güler yüzle evlerine giderim ama neden böyle yaptınız diyemedim. Ama içimden öyle büyük bi nefret besledim ki yüzlerini görmek bile istemiyorum. Annemin onca emeğine karşılık bunlrı yapmamalıydılar. Annem de acaba ben sizde kalıyorum diye mi böyle yapıyolar ben size yük mü oluyorum diye kendini suçladı. İçim içimi yiyor ama sanki bana büyü yapmışlar ağzımı bağlamışlar gibi susuyorum. Annem hala bizimle ama neredeyse git evinde huzurlu yaşa onlar da bakıcı tutsun madem çok paraları varsa baktırsınlar bebeğe diyeceğim ama durumumuz da çok sıkışık. Annem bana da üzülüyor. en azından sütüm olsun diye gece bi kaç saat ben uyurken o bebeğimle ilgileniyor. Bunları haketmedim ne yapmalıyım bilemiyorum. Bebeğim mi şanssız yoksa annem mi ben mi bilemedim...

Canım sessiz kaldık ca size yüklenmişler anlaşılan en azından esin sizin yaninizda ama bence saygı göstermek demek herseyi kabullenmek değil haksızlığa karşı tepki göstermedikce daha çok sindirmeye calisiyo kayinvaliden sizi buna izin verme..ne hakla annene hakaret ediyorlar lütfen tepkini koy eşinin desteğini de alarak..

Eşim haklının yanında olur ama ne de olsa ailesi, onlara asla toz kondurmaz daha önceki tartışmalarımızda susmadığım zamanlarda beni haksız ettiler. o zaman yanımda olmadı eşim. yine beni haksız çıkartırlarsa boşanmaya kadar gider diye korkuyorum

♥♥♥
ALINTIDIR.
YAKIN ZAMANLARDA DOGMUSTU BEBISLER..

Meğer ben suymuşum. İçimdeki akvaryumda bir insan büyüyebilirmiş.
Meğer ben aklım değilmişim sadece, kalbim de değilmişim, bir bedenmişim ben. Ikınıp bir canlıyı hayatla buluşturabilecek basit bir beden.
Meğer ben kadınmışım. Kadın gibi bir kadın. Çocuk gibi bir kadın değil sadece.
Meğer ben aynadaki ben değilmişim. Aynadaki kimmiş ben başkaymışım. Bir içim varmış benim. Bir de dışım.
Meğer tek aşk, şarkılardaki değilmiş. Başka bir aşk varmış yavruya duyulan. Kalbe doğumla dolan. Kaynağından gözyaşlarıyla fışkıran.
Meğer annem... Ah annem... Bakın yazamıyorum ona gözlerim doluyor.
Meğer beslemeye muktedirmişim. Sütmüşüm ben, ilaçmışım, balmışım.
Meğer kokum birine cennetmiş, sığınakmış, yuvaymış.
Meğer kaderde en sevdiğim adamdan çocuk yapmak da varmış, şükür.
Meğer uykusuzluk da güzel olabilirmiş. Hatta fazla uyku hasret yaparmış, yavrunla arana girermiş.
Meğer her şey yeniden başlarmış. Eski olan her şey bir anda eskirmiş.
Meğer seninle konuşmayan minnacık bir adam, sana kendini anlattırırmış.
Meğer benim bir oğlum olacakmış, kim bilebilirdi.
Meğer ben bir matruşkaymışım. İçimden bir küçüğüm çıkarmış.
Meğer geceyle gündüz palavraymış. Hepsi şimdiymiş. O uyumayınca uyku da neymiş. Uykun gelmezmiş. Zaman güneşin uydurmasıymış.
Meğer annem beni bundan merak edermiş, arayıp sorarmış, dayanamaz gelirmiş, başımdan eksik olmazmış, deli gibi severmiş.
Meğer minik bir yavrunun gözlerinde kainatın sırrı gizliymiş. Bakıp çözülmezmiş sadece dalıp gidilirmiş.
Meğer avuçlarım onun elleri için kılıfmış.
Meğer kollarım onun ilk eviymiş.
Meğer sesim ona müzikmiş, hikâyeymiş, ninniymiş.
Meğer dualar gerçek olurmuş.
Meğer kalbim artık onun kalbiymiş. Onda atacakmış.
Meğer büyümenin, öğrenmenin, çoğalmanın, yenilenmenin sonu yokmuş.
Meğer yeryüzünde cennet varmış.
Meğer mutluluk gözyaşları varmış.
Meğer biri uyurken yapacak şeyinin kalmadığı, aklına bir şeyin gelmediği olurmuş.
Meğer sevginin sonu yokmuş.
Meğer iki kelime bir büyü gibi diline dolanıp bir ömür bütün cümlelerinin öznesi olabilirmiş.
Hoş geldin oğlum.
Nil karaibrahimgil..

Allah islah etsin,iclerindekinkotuluklerden arindirsin azcik vicdan versin onlara..
Size de anaciginla sabir,azcik bosvermislik versin..
Tabii kii cok zor cok sıkıcı bir durum ama sen kendini cok hafife alma o kadar cok ta alttan alma derim..
Annenlede bosuna uzulmeyin..Valla tadini cikarin beraber olmanin onlarin herseyi burnunuzdan getirmesine izin vermeyin..
Sanirim kiskancliklarindan yapmislar..
Cok biliyorsa gelir bakardi..

Emin ol senin annenden iyi de bakamazdi..

Oferta cok gecmis olsun basindan gecenler icin cok üzüldüm. Iki teyzem de bosandi bu boşanma işleri avukat isleri içindeyim hep. O nedenle soyluyorum diger sayfalari henuz okumadim ama hemen gidip darp raporu almalisin. Türkiye de ne yazik ki davalar cok uzun suruyor. O nedenle elde somut birseyler olmasi cok onemli.

Offf... Çok fena

Hepinize çok teşekkür ederim. Insan yalnız olmadığını bilince daha rahat anlatıyor zor zamanlari.

nasilsin ben biraz daha sakinim ama beynim yorgun bedenim yorgun yani ayni sizin gibiyim tam 2.ayi da geride biraktik...bakalim bu ay bizi neleer beklemekte....

Doktor donusu bilgileri :
Bizim tospik olmus tosun 5.500 kg kizlar boyuda 60 cm tam yemelik dr tezeside zaten yemekten muayne etmedi diebilirim...

Basindaki nohut iki tarinda da war yag bezesimis sorun degilmis...ya gecer ya oyle kalirmis...

Oksuruk kuru onemsiz bir oksuruk bogazda cigerde bisi yok dedi bitkisel bi surup werdi eger cogalirsa kullan dedi almadim daha...

Kalca ult. normal bisorunumuz yok sukurler olsun gorewliyi tepicektim bizi iceri almadi beyin ozurlu kalt.k allahtan duru gig demedi yoksa gebertirdim ne war girsek bebek bu yani neyse bi daha sinirlendim ama lafimi soledim..

3.5. aylarda rota virusu demis kagida 150 tl dedi ben yapilmasindan yanayim dedi ok dedik....

Saglik ocagindaki bu hafta ki asi icin gitmeden asla ilac wermioruz 3 gun huysuzlugu olabilir eger ewe falan geldinde yada gece iste atesi olursa yarim olcek calpol dedi...once ilac werilmesi gelismesi gereken seyleri bastirir buda taswif etmedigim bisi dedi...buyuk insan olsa belki kabul edilebilir fakat kucuk ve belki de atesi olmucak neden bunyesi bagisiklik kazansin ki dedi..

****Gelelim sut konumuza ******
kg durumu normal fakat azalmis gunluk aldigi gram dr. lactamil cay onerdi kimyonlu deyince humana stil werdi ok....gunduz mamasini kestim gecede cok aglarsa weriom ama ac cok aglio dedim...yarim saat bir saat memede kalio dedim napicam napmaliyim sutum mu bitio dedim....

zaten yarim saatten fazla memede kalmasinin iki sebebi war biri alistigi huy edindigi icin iki doymadii icin...emzik emdigi venormal doyduun da biraktii icin geriye ac anlami kalio dedi...

bir bebek bir gogusu emdiginde ilk 5 dk da memenin %80 nini bosaltir 15 dk bir gogsu 15 dk digerini emmesi yeterli miktari alir demektir war olan bir sut war ise... dedi...

mama wermege dewam etmeni tawsiye ederim birden kg dusumu olsun ostemeyiz fakat kac kez werirsen wer mamayi once emzir sag sol sonra wer mama dedi bu nu aliskanlik haline getirseniz ne sutun kesilr nede mamaya alisir dedi ...

sagmadan once emzir oyle sag mamadan once emzir oyle mama ilk emzirdigin surece asla bi sorun yasamazsin dedi...

ayrica gunde iki kez mama wermeni tawsiye ederim cunku senin sutun belliki yariyor az fakat yarayan bir sutun var buda onemli bisi yoksa bu cocuk 1 ay onden gitmez dedi...
sut yapmasi icin hep ayni oneriler arti humanayi onerdi okadar...

burunu tikali cok hemde dedi tonimer fizyolojigi birde bir marka aspirator onerdi ama aspirator o markada yok tu otribebe aldim memnunmusunuz kizlar...tonimerde kalmamis burda hic baska onerceginiz damla warmi.....

daha aklima gelirse yazicam ...

:)))) çok haklısın. Koptum mesajını görünce. Citcitli badinin altına da birsey giydirmiyor musun?

:) Yok giydirmiyorum yaa. Dışarı çıkarken veya akşam serinse içine atlet giydiriyorum. Ben çok anlamam gerçi sen gene de bana bakma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…