2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Herşeyin yolunda olmasına sevindim. Neden sağımda 20 cc geldiğine bir cevabı oldu mu pekii? Dediğin gibi 2-3 saatte bir 20-30 cc ile bu ciddi kilo artışını yapamazdı. Aman kargoda gelirken pompada bir sorun olup ta, boşuna moralini bozmasın, benim derdim de o...
Neyse canım, ben hem emzirmen hem de emzirme bitince yine de sağmandan yanayım. (Gelmese bile süt oluşumunu tetikleyip, yeni sütün oluşumunu arttıracak) emzirmek, mama hazırlamak, arada sağmak, steril vs çok zaman alıyor biliyorum. Sağma aparatının steril edilecek kısımlarını, sağma sonrası, komple dolapta saklayarak zamandan kazanabilirsin. Malum sağılan sütü dolapta bir gün saklayabiliyoruz. O zaman sık sık sağım yaparken aparatı da saklayabiliriz diye düşündüm.

Neyse canım, tonimer yoksa; gifrer var, otribebe'nin kendi damlası var, hepsi aynı hepsi olur... Otribebe den memnunuz, onsuz bir hayat düşünemiyoruz:)

Öpüyorum ikinizi de, maaşallah ne güzel büyümüş, annesi de prensesine misler gibi bakmış:)

kızlar bebekleriniz nasıl uyuyor? uyku düzeni sağlayanınız var mı?

Gündüzleri sıkıntılıyız biz. Özellikle banyo yapmadığı günler belki toplasan 2 saat uyuyor. Sağı solu belli değil. Ama geceleri 10 da uyur, sabah 10 da kalkar, çok şükür o düzenli en azından. (1,5 aylığız)
Senin nasıl? Ben de diğer bebisleri merak ediyorum. Bi de uyutma yöntemlerini?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

fakat 3 gun once regl oldum baya yogun dewam etmekte cerazettee de basladim d.kontol hapi iste...sonradan yeni arkadaslar okuo soruo die paylasmak istedim 30 gunlukken kanamam kesildi 60 gunluk falanken adet oldum ))) iste bole ))

canim zaten emzirip sagicam emzirip sagicam bunda bir degisiklik yapmicam...soyle dedi : eger gece gunduz birer kez mama werirsen belki tum cabalarin sonuc werirken faydasi olur sende sutun de dinlenir cogalir duru emdigin de 3..4 kez butu sutumu bosalttiindan kalmiodur baska bu arada mama takviyesi ile 3 .4 saat kazanip sut biriktirebilirsin dedi....yani sanirim bole selerdi bakalim artik son secenekler bunlar dilerim bi sonuc alirim....
yani daha once hic pompa kullanmadiim icin bende anlayamiorum ne kadar guclu cekior hayatim ama ne canim acio ne de yara oluor eger masadan biraz uzaklasim yada kipirdiyim hemen dusuo hafif elimle destek weriorum (( ben bunlari normal dusunuodum ama degil mi cekip biraktigi net gorunuo yani ben cok memnunum hayatim bi de bunu dusunme lutfen cok saol ))

kaptim bu fikri wallaaaa )))

maşallah size
gece uykuya dalarken zorlanıyor benim oğlum 1-2 saat uğraşıyorum, biz 2 aylık olduk nerdeyse. gece 10 sabah 10 aralıksız mı uyuyor senin bebeğin, acıkmıyor mu..

Son düzenleme:
Merhaba kizlar nasilsiniz kizlar ben bisi farkettim anlatayim hemen yesil findik cikti belki gormussundur ben cok severim hatta zafim var gorumce bana bisiler olur almasam yemesem olmaz o derece severim neyse aldim oturdum yedim fena sut yapti ve benim oglanin bagirsaklari acildi bebegi kabiz olan anneler vardi deneyin bi isterseniz biz kabizlik problemi hic yasamadim Allaha sukur dogdugundan beri gunde 1 2 yapiyodu simdi 4 5 oldu bende endiselendim mamayi bir olcek fazla koydum simdi toparladi tekrar bebisi kabiz olan anneler deneyin bol bol yiyin hem sutunuz olacak hemde bebek tuvaletini rahat yapacak fitille yaptirmaktan iyidir hemde bol vitamin var findikta :)

Yeşil fındık taze bildiğimiz yeşilliktemi oluyor googlede resimlere baktımda omu acaba?

kaptim bu fikri wallaaaa )))
Oyun olurda sen kapmazmısın :))

Yeşil fındık dediğin ne oluyor ki canım?

Canım günaydın, bir elinle destek vermen hep şart, düşer. Buarada çekiş gücü ayarı var motor kısmına yakın, gögüs alıştıktan sonra yavaş yavaş max. düzeye getiriyorsun değil mi?
Mama verme konusunda istersen her emzirme sonrası ver bir zararı yok ki, sonuçta emmesi bittiğinde çok tok olana dek mama içecek, gerisini bırakacaktır versen de. Asıl anne sütünü almaya devam edecek. Hadi inşallah herşey istediğin gibi olur canım.
Annenle ilgili yazdığını da okudum, içim buruldu((( Neden böyle yaptıklarını anlamak, anne olunca daha da zor!!!!!! Demek ki biz onların gözünde, evlatlarımızın bizim gözümüzde kıymetli olduğu kadar olamamışız!!!!!

Slm kızlar gecmis o kadar uzamış ki bakmama imkan yok herkesler iyidir ins biz iyiyiz 2,5 aylık olduk gaz sıkıntımız vardı yavas yavas geciyo henüz annemle ve esimle bakıyoruz bebeklere gece yalnızım ama..kızlarım büyüdüler agu yapıyolar ne güzelmiş anne olmak dimi..hele sizler bol bol tadını çıkarın ben iki çocukla peknyetisemiyirum

Oferta nin alıntısını yapmış bi arkadas bi önceki sayfada gordum de cok üzüldüm allah yardımcısı olsun..

Kızlar bugün eşim aradı konuşmak istiyormuş önce kabul etmedim sonuçta ne diyecekki sonra annem ısrar etti yinede dinlemeliymişim. Öğleden sonra annem kuzeyi havuza götürecek biz ayazla beraber konuşacağız annemlerin evinde. Kafam bir dünya ne konuşcam ne dicem bilemiyorum. Hazır değilim yüzyüze gelmeye. Bana dua edin ağlamamam dik durmam lazım kararlı olmam lazım. Sonucu sizede yazarım. Hiç görmediğim kardeşlerim canım arkadaşlarım siz olmasanız ben kime anlatabilirdim tüm bunları.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaşım benimde annem yanımda kalıyor bana ve bebeğe bakmak için kv arada bir uğruyor misafir gibi. Aynı senin anlattığın gibi bize siz bunçocuğa bakamıyorsunuz, ay bu böyle olmaz gibi cümleler kurmaya başlamıştı. Ben annemi kesinlikle ezdirmem kolay mı o kadar uğraşıyor, yoruluyor kimin için kızı torunu için. Kv anne biz bu kadar bakabiliyoruz sen daha iyisini yapacaksan buyur gel. Bak annemin canı çıkıyor burda dedim. Bir daha hiç sesi çıkmadı. Canım benim insanların anlamasını beklersen çok yanılırsın. Sen sesini çıkarana kadar kimse hata yaptığını anlamaz. Ben eşimede diyorum kimse anneme laf söyleyemez sonuçta kadın bizim hizmetçimiz değil. Herkes saygı duymayı öğrenecek.

Tek cocukla ters dönmüs tavuga benzer hallerimiz icin senin ikizlerle pek yetisemiyorum diye naif bir cumle kullanman pek hos olmuss :)))))))))
Masallah hepinize..
Evet agular ne kiymetli :) cok guzel..

Ilk hamle tabii..
Allah hakkinizda hayirlisini en cok ta Kuzey ve Ayaz icin ne iyi olacaksa hayirlisiyla onu nasip etsin canim..
Fazla yorma kafani onu yapmamaliyim sunu demeliyim vs diye..
Sen yine en dogrusunu yapacaksin..

Ağlama arkadaşım dik dur, ne kadar güçlü bir kadın olduğunu hatırlat kendine. O da inş çok pişmandır da senden özür dilemeye gönlünü almaya geliyordur. Bu mübarek günlerde herşey yoluna girer inş

ewet maximumda tatlim cok sagol bakalim cayada basladim allah buyuk....

anlattiklarimi okadar ii anlamissin ki bi yazi once herkese faydasi dokunurken sana nie bukadar faydasiz demissin iste tam bu cumleyi kurmustum gecen gun bende ona bana oyle gelior mus o hep yanimdamis ) ben korum sanirim onu da esimide kendi haline biraktim artik ben de bir tik daha dustuler ben elimden geleni yaptim insan gibi konustum haywan gibi agladim simdi de dilsiz kaldim diyelim izlemede beklemedeyim ama bisi beklemiorum hayal kirikligina bn ugrarim sonra herkese bende ederi kadar deger werim bundan boyle....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…