kızlar uzun zamandır yazamıyorum. Telefonumdan sadece takıp edebiyorum yorum yazamıyorum eşim 2 senedir telefonum çalındığından beri yeni telefon alacak göya.( Şirket telefonu ile idare edecekmişim.((((
bebeğim çok huzursuz ve basıma gelmeyen uzun ve sıkıntılı süreç geçiriyorum. Düzeldi diyemiyorum dediğim anda hoppp başka bi sorun çıkıyor.
kızım sürekli ağlıyor, huysuz, huzursuz, gazlı ve uyumuyor. Uzun saatler uyutma cabası sonuç verdiğinde 10 dak. uyuyup uyanıyor çıldırma noktasına geldim. Doktor kontrolünde gelişimi gayet iyi çıktı. Doktor şikayetleri anlattığımızda laktoz alerjisi olabilr dedi. Bütün süt ve süt ürünleri, bakliyat, kuruyemiş, bal, tatlı yasak geriye ne kaldı dedim. Dereotu, maydanoz, taze fasulye, makarna ve bazı meyveleri yiyebilirisn dedi. Sabah kahvaltıda makarna yiyeceğim aklımın ucundan geçmezdi.Neyse bugünlerde geçecek.
Emzirmeden önce 6 damla relaktaz diye damla verip emzirmeye geçiyorum sonra günde 3 defa nurse harveys. Bide bu süreci takip edicez düzelme olacak mı bakalım.
4 haftadır annemdeyim eve gidemyorum tek başıma en fazla 3 gün dayanabilyorum. Bebeği elinden düşürmeyen banyosunu bile yaptıran eşim kızım ağlamaya başlayınca çıldırıyor, psikolojisi bozuluyrmus, adam yemeden içmeden kesildi zayıflamaya başladı lohusa o mu ben mi anlayamadım
Artık kavga etme noktasına geldik sinirlerim iyice gerilmeye başladı. Bu böle olmayacak dedim bizi anneme bıraktı böyle daha iyiyiz.)
Lilacsofie, arkadaşım,
zor günlerimde telefona sarılıp seni aradığımda sıcak ses tonunla moral, enerji veren, yardımcı olan canım arkadaşım herşey için önce teşekkür ederim.
Senin söylediğin gibi bu günlerimiz bitecek sadece sabır ve zamana ihtiyacımız var. Bebeklerimizi arabalarına koyup parkta gezdireceğimiz günler az kaldı:)
Ofertacım,
hamilelikte olsun, bebeğini kucağına aldığın süreçte olsun sürekli mücadele eden en güçlü annemiz " Zeynamız" oldun gözümde:)
Sütnün azaldığı zamanda keşke yakın olsak sağıp verebilsem diye içimden diledim ama şu mesafeler olmasa tüm topik bi yurtta olsak ne güzel olurdu dimi? Dualarım hep sennle...
Bestekız,
her yazını okuduğum da genelde bizi güldüren eğlenceli kız sen çok yaşa emi:)
Ve diğer isimlerini sayamadığım arkadaşlar,
iyi ki varsınız hepinizi çoook seviyorum.
Fırsat girip buldukça başımdan gecen, herkes de sorun olan komsularımı, kaynanamı ve GÖRÜMCE min sacma muhabetlerını elbette bende yazacağım:)
Bebişlerinizi öpün benim için:))))
Canim bebegimiz söyle bir 3-4 aylik olsun inan cok daha rahatliycaz... Ben kizimin gece uyumamasindan sikayetciydim BIR ZAMANLAR :) ama simdi cok sukur masallah gece duzenli uyur acikinca emziririm sonra hemencik yatar yine...
Benim esimde kizimla iyi anlasir sever guzel sözler söyler ama kizim aglamaya basladigi andan itibaran psikopata dönusur...
Huyu degisiyor bambaska biri oluyor hala anlayamadi bebek bu yerli yersiz aglarda gulerde...
Birde telime sapkali kaidni yukledim kadinlar kulubunun sembolu olan... hala cakamadim oradan bisey dayanamayip pc ye daliyorum yine. ama telden isi cözsem cok daha rahat olurdu girmem.