Arkadaşlar geçen gun hastalandigimi yazmistim. Hem alerji hem migdeden. Mecbur ilac aliyrm. Dogum oncesi 73 tum. Suan 58. Cok hizli kilo verdim. Gunduz-gecr bebegim durmuyrdu. Gunduz bisi yiyemiyrdum. Gece yemek aklima bile gelmedi. Meger emzirenlerin gece de yemesi lazımmış. Sizin aklinizda olsun. Gece 2 bardak süt iç dedi dr. Siz de beslenin lutfen. Benim halime dusmeyin. Tek başıma kalirken şimdi mecbur annemdeyim. Duzenim alt ust oldu. Dr dikkat et 6 aya kadar lohusa depresyonu a giriliyr. Sana 3 ay daha çok iyi baksınlar dedi. Ben baya eziyet cektim cekiyrm. Sizler yaşamayın diye yazmak istedim.
Çok geçmiş olsun canım ben gece bile açlıktan uyanıp yiyorum
Güzel fikirmiş :) bu sene bende deneyeyim aha bunuda çaldımmmmben çok severim orjinal süprizleri, hediyeleri, anıları ya..
Bende eşime doğum günün de bi video hazırlamıştım bütün sevdiklerimiz 15-20 saniyelik doğum günü mesajı yollamıştı bana bende birleştirip güzel bi video hazırlamıştım. O sırada yurt dışındaydı youtubeyi açıp izlediğinde şok olmuştuyazık kimsede kutlamamış ilaç gibi gelmiş benim hediyem o sırada hala anlatır :)))) bide karikatürümüzü çizdirmiştim şimdide üçümüzün olduğu bi karikatür çizdirmeyi düşünüyorum, bade nin karikatürü de ne tatlı olur yahu
Arkadaşlar geçen gun hastalandigimi yazmistim. Hem alerji hem migdeden. Mecbur ilac aliyrm. Dogum oncesi 73 tum. Suan 58. Cok hizli kilo verdim. Gunduz-gecr bebegim durmuyrdu. Gunduz bisi yiyemiyrdum. Gece yemek aklima bile gelmedi. Meger emzirenlerin gece de yemesi lazımmış. Sizin aklinizda olsun. Gece 2 bardak süt iç dedi dr. Siz de beslenin lutfen. Benim halime dusmeyin. Tek başıma kalirken şimdi mecbur annemdeyim. Duzenim alt ust oldu. Dr dikkat et 6 aya kadar lohusa depresyonu a giriliyr. Sana 3 ay daha çok iyi baksınlar dedi. Ben baya eziyet cektim cekiyrm. Sizler yaşamayın diye yazmak istedim.
Bence de yapma Demir'e de ozel birsey bulmadan..Annem boyle birsey yapmis olsa cok uzulurdum gercekten cunku fazla ozel,kiskanilasi yani :)
Geride kalan 3 senesini farkli ona ait esyalarla yapip bu senede el iziyle devam edebilirsin arada bazi seneler yine ozel bir esyasiyla yaparsin..Olabilir belki :)
Deren'in de bazi senelerini Demir'in ilk seneleri gb yaparsin ikiside ayni olmus olur..Olabilir boylesi sanki :) kiskanclikta olmaz..
Fotograflar harika masallahh
Ne kadar da degisti bebisler :)
Ben de ilk oğluma yapamamistim.
Şimdi ikincide yaparsam haksızlık gibi hissediyorum. Ikinci ne ortak bişey yapabilirim belki
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Süpermiş mtlaka paylaş merak ettim :) aynı fikirdeyim seninle düşünülmüş emek harcanmış süprizleri çok seviyorum. Ama okadar çok şey yaptım ki 5 yıldır artık bazen tıkandığımı hissediyorum , artık öyle zamanlarda da kapını çalarım :)))Evet pek tatli olur :)
Suprizler guzel,hele bir de ugrasildigi dusunuldugu belliyse cok daha guzel..Ben esime daha kendi yapmadigim bisy vermedim ozel gunler icin..
Suprizin hem cok guzel hemde ugrasilmis olmasi daha da gusellestiriyor..
Ben bir kere tv yastik yapmistim :)
Kumasa siyah beyaz fotografimizi bastirdim,sonra da onu ekran yapip tv seklinde diktim yastigi bildigin ekran dugmeler anten eski tvler gb
Evde olsaydim paylasirdim ya da gecince paylasirim...
Gazi olan arkadasilar nurse money bitkisel surup deneyin.devasal guzel uykuda veriyo.ilk defa oglum 1 de yatim sabah 6 da kaltii kesintisiz uyku.15 ezirdim gerii 8.30 da kalkti.dunya bama guzel bugun uykumu aldim 2 aydir ilk defa nazar degmesin yarabbimmmmm
Demir'in doğumdan sonra aldığım el ayak izi var; henüz koşturmacadan Deren'e yapamadım.
İlk bebeklik resimlerinden oluşan bir albümü var
Hatıra kutusu var, doğumu ve doğumgünleri için hazırladığım süs, şeker, davetiye vb den örnekler,
Bir de hamilelikten öncesinden beri tuttugum günlük var, buyudukce önemli olayları, yaş dönümlerinde hangi kelimeleri nasıl söyleyebildiği, yaptığı ve söylediği komiklikler vb gibi...
arkadaslar, oncesini okuyamadim coktandir. bebisimin 3 gundur cok feci gazi var. karni gurul gurul, ha bire hareket var iceride. gece hic guzel uyuyamiyor. aslinda gozleri hep uyur vaziyette ama hep bir gaz cikarma gayreti, mizlama. sizlerde de boyle durumlar var mi? bir de gozunde kirmizilik olustu, dr gozyasi damari tikali dedi damla verdi ama gecmedi. bir de gobek deliginde hafif bir pembelik oluştu sonradan. sizde de olan var mi?
Demir'in doğumdan sonra aldığım el ayak izi var; henüz koşturmacadan Deren'e yapamadım.
İlk bebeklik resimlerinden oluşan bir albümü var
Hatıra kutusu var, doğumu ve doğumgünleri için hazırladığım süs, şeker, davetiye vb den örnekler,
Bir de hamilelikten öncesinden beri tuttugum günlük var, buyudukce önemli olayları, yaş dönümlerinde hangi kelimeleri nasıl söyleyebildiği, yaptığı ve söylediği komiklikler vb gibi...
arkadaslar, oncesini okuyamadim coktandir. bebisimin 3 gundur cok feci gazi var. karni gurul gurul, ha bire hareket var iceride. gece hic guzel uyuyamiyor. aslinda gozleri hep uyur vaziyette ama hep bir gaz cikarma gayreti, mizlama. sizlerde de boyle durumlar var mi? bir de gozunde kirmizilik olustu, dr gozyasi damari tikali dedi damla verdi ama gecmedi. bir de gobek deliginde hafif bir pembelik oluştu sonradan. sizde de olan var mi?
Süpermiş mtlaka paylaş merak ettim :) aynı fikirdeyim seninle düşünülmüş emek harcanmış süprizleri çok seviyorum. Ama okadar çok şey yaptım ki 5 yıldır artık bazen tıkandığımı hissediyorum , artık öyle zamanlarda da kapını çalarım :)))
Cnm o dediğin nurse hurvey mi yoksa başka bi şürüp mu?
Süper, bende yapabildiğim kadar anı biriKtirmek istiyorum kuzuma umarım yapabilirim.
Sezen dun aksam huysuzdu asi icin prova yapiyor galiba sezdi diye espri yapiyordum ki isminin hakkini veriyor kizce asi olacak ya hatun uyuyor :))))
Bende uyuyunca malum 10da gidemedik asiya :))
1 bucukta gidecez hem eczaneye rotavirusu icin asi siparisi vermistim o da gelecek..
Insallah cok sıkıntılı gecmez..
Gaz icinde ben Aguline kullaniyorum..Om-X kullanmistik ama Aguline cok daha etkili ama sunu atlamamak lazim bunlar duzenli verildiginde etkili,atlamamak gerekiyor cocuk rahat diye..
Yardimci olmaya calisirim..
Fotografida paylasirim..
Yazdikca aklima geliyor :)
Bi kere de guzel bir kumastan zarf gb kilif dikmistim icine biiiiirsuru kucucuk notlar yazmistim gun ici yapilabilecek bi supriz gb her gorustugumuzde cekiyorduk bitane :)))))
O zamanlar sevgiliydik,gerci hep SEVGi'liyiz
Ben agulineyi hiç duymamıştım iyi mi gerçektrn? Nurse kullandık, zincoyuda şimdide sumsimplex e geçtik bi umut. Ama her zaman aynı saatte veremiyorum ya, belki de hata bende
Süper süper e biraz da el becerisi lazım o bende pek yok işte :)) senin elin yatkın böyle şeylere belli ki ne güzel..
Bu arada benim eşimde çok romantiktir ya sorma, öğretmenliğe ilk başladığımız gün çiçek yollamış içine de "beraber başladığımız bu yolda durmak yok yola devam" yazmıştı odunum benim ya, bende bi heves açtım notu okuyorum saf saf romantik bişeyler yazıyodur diyeen yaratıcı süprizi çiçektir saolsun
Sezen dun aksam huysuzdu asi icin prova yapiyor galiba sezdi diye espri yapiyordum ki isminin hakkini veriyor kizce asi olacak ya hatun uyuyor :))))
Bende uyuyunca malum 10da gidemedik asiya :))
1 bucukta gidecez hem eczaneye rotavirusu icin asi siparisi vermistim o da gelecek..
Insallah cok sıkıntılı gecmez..
Gaz icinde ben Aguline kullaniyorum..Om-X kullanmistik ama Aguline cok daha etkili ama sunu atlamamak lazim bunlar duzenli verildiginde etkili,atlamamak gerekiyor cocuk rahat diye..
Eşinin hediyesi harikaymis. .yıldönümünü unutan esime ders verse biraz:)Erkekler net bize derler ya gereksiz herseyi dusunuyorsunuz diye iste bu detayli fikirler yardimci oluyor :)
Erkeklerin bu kendine ozgu tavirlarida espri katiyor olsun..
Gerci esimin hakkini yemeyim o da benim kadar orjinal,son hediyem Sezen yazan yuzugum buyuyunce kizimizin olacakmis..
Paylasirim onu da diger fotografla..
Bir de kurslara gitmistim canim,normal giyimde cizip kalip cikarip dikebiliyorum tasarim bir nevii o yuzden severim antin kuntin isleri
Gaz ilacini gunde 4 kez vermek gerekiyor,doktorumuzda baska turlu hic isinize yaramis olmaz demisti..
Aguline'i de doktor verdi canim..
Canım ben tracy hoggu okudum...Pek bana uygun değil...Açıkçası ben Martha Sears, W. Sears ailesinin dogal ebeveynlik ile ilgili kitaplarını tercih ediyorum. Benim doktorada calıstıgım alan anne bebek baglanması ve su ana kadar okudugum ve ogrendigim bilgiler, beni Sears ailesine yaklastırdı, daha insancıl geliyor...Ama bu demek degil ki Hogg un butun anlattıklarına katılmıyorum...Biraz tercih işi sanırım...
3,5 yıllık evliyim o çok sevdiğim kayınvalidem ve görümcemden nefret ediyorum iki gündür onlAr yüzünden evimde huzur kalmadı ... Çocuğuma da kv bakacaktı hiç istemiyorum dün arkada otururken oğlumla araba da eşimin o sinir sinir konuşmalarından onun boynunu çırmaklladom dayanamadım. Arabayı durdurdu kanatımışım bana bişey yapamadı ama kendinin yaptığına sinir oldum ... Darp raporu alsın olmazsa :))) şaka bi yana eşimi öyle doldurup yalan yalnış üstüme salanlara halkımı helal etmiyorum oğluma hasret bırakcam onları ...
Slm cnm,bizde 24 temmuzda yaptırcaz rotavirüsü ama eczanaye sipariş vermekmi gerekiyor,öyleyse bende arayımda eczaneyi getirsinler aşıyı...
Eşinin hediyesi harikaymis. .yıldönümünü unutan esime ders verse biraz:)
3,5 yıllık evliyim o çok sevdiğim kayınvalidem ve görümcemden nefret ediyorum iki gündür onlAr yüzünden evimde huzur kalmadı ... Çocuğuma da kv bakacaktı hiç istemiyorum dün arkada otururken oğlumla araba da eşimin o sinir sinir konuşmalarından onun boynunu çırmaklladom dayanamadım. Arabayı durdurdu kanatımışım bana bişey yapamadı ama kendinin yaptığına sinir oldum ... Darp raporu alsın olmazsa :))) şaka bi yana eşimi öyle doldurup yalan yalnış üstüme salanlara halkımı helal etmiyorum oğluma hasret bırakcam onları ...
Saglikocaginda yaptiracaksan oyle sanirimm.
Ebemiz aradi dun asi yarin diye,ona sormustumm..Sonra bu sabah eczaneyle gorustum geri iadesi olmadigi ve canli bir asi oldugu icin isteyince getirdiler canim..Buz akusuyle beraber veriyor saglik ocagina yakin bi eczaneden ayarlarsin istersen..
Evlilik yildonumumuz benim dogum gunum ayni zamanda onu da unutamiyor malum)
Gerci biraz boyle seyleri sevmekle alakali...
Adamcagizin elleri doluymus yaa :)
Saka bi yana ne isterler anlamam..
Ya kotude olsa bu kiz senin gelinin ama o adamin karisi ustelik cocugu var eline ne gecer yani..insallah uzamaz mevzu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?