2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Çok geçmiş olsun canım ben gece bile açlıktan uyanıp yiyorum

Evet pek tatli olur :)
Suprizler guzel,hele bir de ugrasildigi dusunuldugu belliyse cok daha guzel..Ben esime daha kendi yapmadigim bisy vermedim ozel gunler icin..
Suprizin hem cok guzel hemde ugrasilmis olmasi daha da gusellestiriyor..
Ben bir kere tv yastik yapmistim :)
Kumasa siyah beyaz fotografimizi bastirdim,sonra da onu ekran yapip tv seklinde diktim yastigi bildigin ekran dugmeler anten eski tvler gb
Evde olsaydim paylasirdim ya da gecince paylasirim..

Cok gecmis olsun..Bende gece yemiyorum hic sadece cok susuyorum emzirdikten sonra su iciyorum..Malum boslukta uyuyunca :)
Gece yenilenlerin vucutta kaldigini biliyorum kilo anlaminda yani belki toparlanman icin cok iyi olacaktir..

Gazi olan arkadasilar nurse money bitkisel surup deneyin.devasal guzel uykuda veriyo.ilk defa oglum 1 de yatim sabah 6 da kaltii kesintisiz uyku.15 ezirdim gerii 8.30 da kalkti.dunya bama guzel bugun uykumu aldim 2 aydir ilk defa nazar degmesin yarabbimmmmm

Ben de ilk oğluma yapamamistim.
Şimdi ikincide yaparsam haksızlık gibi hissediyorum. Ikinci ne ortak bişey yapabilirim belki

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Demir'in doğumdan sonra aldığım el ayak izi var; henüz koşturmacadan Deren'e yapamadım.
İlk bebeklik resimlerinden oluşan bir albümü var
Hatıra kutusu var, doğumu ve doğumgünleri için hazırladığım süs, şeker, davetiye vb den örnekler,
Bir de hamilelikten öncesinden beri tuttugum günlük var, buyudukce önemli olayları, yaş dönümlerinde hangi kelimeleri nasıl söyleyebildiği, yaptığı ve söylediği komiklikler vb gibi...

arkadaslar, oncesini okuyamadim coktandir. bebisimin 3 gundur cok feci gazi var. karni gurul gurul, ha bire hareket var iceride. gece hic guzel uyuyamiyor. aslinda gozleri hep uyur vaziyette ama hep bir gaz cikarma gayreti, mizlama. sizlerde de boyle durumlar var mi? bir de gozunde kirmizilik olustu, dr gozyasi damari tikali dedi damla verdi ama gecmedi. bir de gobek deliginde hafif bir pembelik oluştu sonradan. sizde de olan var mi?

Süpermiş mtlaka paylaş merak ettim :) aynı fikirdeyim seninle düşünülmüş emek harcanmış süprizleri çok seviyorum. Ama okadar çok şey yaptım ki 5 yıldır artık bazen tıkandığımı hissediyorum , artık öyle zamanlarda da kapını çalarım :)))

Cnm o dediğin nurse hurvey mi yoksa başka bi şürüp mu?

Süper, bende yapabildiğim kadar anı biriKtirmek istiyorum kuzuma umarım yapabilirim.

Cnm öncelikle geçen hafta bizimde gözlerimiz baya şişmişti, gözünü bile açamıyordu yavrum şişlikten. Doktora gittiğimizde gozyaşı kanalı tıkalı dedi bize de, damla verdi. Ama sonra bi arkadaşla konuştum tıkalı olunca çapaklanma ve sürekli akma oluyormuş bzimkiyle alakası yoktu yani. Bende özel olarak göz doktoruna götürdüm kuzumu. Oda aynen öyle dedi tıkalı olması için dediğim şeylerin olması gerektiğini söyledi. Sanırım gözle ilgili herşeyde tıkanıklık diyor bu doktorlar.. Belki önemli bişey değildir ama Eğer biraz daha devam ederse göz doktoruna götür bence. Gaza gelince iLk haftadan beri var bizde malesef. Bugün kız gözümün önünde iyiyken çığlıklar atmaya başladı. Gülüyordu, etrafı seyrediyordu spnra gaz birden bi geldi bi anda çığlık atmaya başladı çok zor gerçekten, az kaldı geçecek ama inşallah..

Son düzenleme:

O zaman Deren'e de yapabilirsin farkli olmus olur ikisininkide :)

Ben Aguline kullaniyorum gaz icin ilk verdigimde hizlica etki gosterdiginden biraz zor oldu cocuk icin ama duzenlendikce normal pirt pirt birikmeden :)
Goz konusuda arkadasin dedigi kanal tikaliysa akinti oluyor..Benim kizimda var sivi akinti seklinde oluyordu kurudugunda temizlemesi cok oluyordu goz icinde olan serum fizyolojik hemen temizliyor,ozellikle aglayinca cok oluyordu..Simdi damla ve merhem kullaniyorum 15 gundur nerdeyse hafifledi masajada devam ediyorum..Bugun asilar olurken saglik ocaginda yine sorup tekrar alacam ilaclarini..

Yardimci olmaya calisirim..
Fotografida paylasirim..
Yazdikca aklima geliyor :)
Bi kere de guzel bir kumastan zarf gb kilif dikmistim icine biiiiirsuru kucucuk notlar yazmistim gun ici yapilabilecek bi supriz gb her gorustugumuzde cekiyorduk bitane :)))))
O zamanlar sevgiliydik,gerci hep SEVGi'liyiz

Son düzenleme:
Sezen dun aksam huysuzdu asi icin prova yapiyor galiba sezdi diye espri yapiyordum ki isminin hakkini veriyor kizce asi olacak ya hatun uyuyor :))))
Bende uyuyunca malum 10da gidemedik asiya :))
1 bucukta gidecez hem eczaneye rotavirusu icin asi siparisi vermistim o da gelecek..

Insallah cok sıkıntılı gecmez..

Gaz icinde ben Aguline kullaniyorum..Om-X kullanmistik ama Aguline cok daha etkili ama sunu atlamamak lazim bunlar duzenli verildiginde etkili,atlamamak gerekiyor cocuk rahat diye..

Son düzenleme:

Ben agulineyi hiç duymamıştım iyi mi gerçektrn? Nurse kullandık, zincoyuda şimdide sumsimplex e geçtik bi umut. Ama her zaman aynı saatte veremiyorum ya, belki de hata bende

Süper süper e biraz da el becerisi lazım o bende pek yok işte :)) senin elin yatkın böyle şeylere belli ki ne güzel..
Bu arada benim eşimde çok romantiktir ya sorma, öğretmenliğe ilk başladığımız gün çiçek yollamış içine de "beraber başladığımız bu yolda durmak yok yola devam" yazmıştı odunum benim ya, bende bi heves açtım notu okuyorum saf saf romantik bişeyler yazıyodur diye en yaratıcı süprizi çiçektir saolsun

Erkekler net bize derler ya gereksiz herseyi dusunuyorsunuz diye iste bu detayli fikirler yardimci oluyor :)
Erkeklerin bu kendine ozgu tavirlarida espri katiyor olsun..
Gerci esimin hakkini yemeyim o da benim kadar orjinal,son hediyem Sezen yazan yuzugum buyuyunce kizimizin olacakmis..
Paylasirim onu da diger fotografla..

Bir de kurslara gitmistim canim,normal giyimde cizip kalip cikarip dikebiliyorum tasarim bir nevii o yuzden severim antin kuntin isleri

Gaz ilacini gunde 4 kez vermek gerekiyor,doktorumuzda baska turlu hic isinize yaramis olmaz demisti..
Aguline'i de doktor verdi canim..

Son düzenleme:

Slm cnm,bizde 24 temmuzda yaptırcaz rotavirüsü ama eczanaye sipariş vermekmi gerekiyor,öyleyse bende arayımda eczaneyi getirsinler aşıyı...

Son düzenleme:
Eşinin hediyesi harikaymis. .yıldönümünü unutan esime ders verse biraz:)

3,5 yıllık evliyim o çok sevdiğim kayınvalidem ve görümcemden nefret ediyorum iki gündür onlAr yüzünden evimde huzur kalmadı ... Çocuğuma da kv bakacaktı hiç istemiyorum dün arkada otururken oğlumla araba da eşimin o sinir sinir konuşmalarından onun boynunu çırmaklladom dayanamadım. Arabayı durdurdu kanatımışım bana bişey yapamadı ama kendinin yaptığına sinir oldum ... Darp raporu alsın olmazsa :))) şaka bi yana eşimi öyle doldurup yalan yalnış üstüme salanlara halkımı helal etmiyorum oğluma hasret bırakcam onları ...

canım, hogg un uyku problemlerindeki çözümlerini okudum ve bebeğimin uykusuzluk sorunlarını kat be kat arttırdığımı farkettim, aşırı uyarılma gibi.
ama tam anlamı ile benlik kitap değil çok kuralcı sürekli E.A.S.Y yönteminden bahsediyor. Bide süt arttırma yöntemi bende inanılmaz işe yaradı. Ki, doğru beslenemeyen, diyet programında olduğum halde. Önerdiğin kitabı araştırcam, verdiğin bilgi için çok teşekkür ederim.

canım benim sıkma canını.Allah hepsini bildiği gibi yapsın.

Slm cnm,bizde 24 temmuzda yaptırcaz rotavirüsü ama eczanaye sipariş vermekmi gerekiyor,öyleyse bende arayımda eczaneyi getirsinler aşıyı...

Saglikocaginda yaptiracaksan oyle sanirimm.
Ebemiz aradi dun asi yarin diye,ona sormustumm..Sonra bu sabah eczaneyle gorustum geri iadesi olmadigi ve canli bir asi oldugu icin isteyince getirdiler canim..Buz akusuyle beraber veriyor saglik ocagina yakin bi eczaneden ayarlarsin istersen..

Eşinin hediyesi harikaymis. .yıldönümünü unutan esime ders verse biraz:)

Evlilik yildonumumuz benim dogum gunum ayni zamanda onu da unutamiyor malum )
Gerci biraz boyle seyleri sevmekle alakali...

Adamcagizin elleri doluymus yaa :)
Saka bi yana ne isterler anlamam..
Ya kotude olsa bu kiz senin gelinin ama o adamin karisi ustelik cocugu var eline ne gecer yani..insallah uzamaz mevzu..

Son düzenleme:

Saol cnm yarın sağlık ocağındaki ebeyi arayıp öğrenirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…