Canım bugun masaj yaparak sagmayı denedim 3 kere..anasını satıım, 10 cc bile gelmedi...Bir göğsüm hatta tamamen devre dışı :) Dün halbuki o göğsümden daha cok geliodu...ben bu süt meselesi yüzünden vallahi sıyıracammm az kaldıı
Arkadaslar benim canim cok fazla tatli cekiyor normal mi bu bilginiz var mi emzirmeyle alakali mi. Aşi olan bebeislere geçmis olsun annelerin de Rabbim yardimcisi olsun. Bizim asimiz da pazartesi gunu
Hamilelikte baslamistim hatta tam aldigim zamanda Yeni Turku konsere gelmisti ( cook severim ) bu defa gidemeyince defteri gonderip imza aldirdim en basta o var :)))
Ben yas hatiralari yapmak istiyorum,ozel bi kanvas tabloya (kafamdaki ince uzuun,kapi boyu dusun) her dogum gununde farkli renkle el,ayak izini bastirip ve fotografini yapistiracam nasipse..
Off Allah kolaylik versin..insallah yukselmeez..
Benimkide bi huzursuz yarin asilari var prova yapiyor gb masallah! :)
ben gitmeden yarım saat önce vermiştim calpol geçen cuma olduk aşımızı yarım çay kaşığı anca içirebildim ama gece 4 gibi hafif çıktı ateşi ama üzerini hafif açmamla geçti ateşi bire sanırım iğnelerin etkisiyle bebeğim o gün sürekli uyudu benim sizlere sorum arkadaşlar kızımın verem aşısı sinek ısırığı gibi görünüyor kabuklu yada kızarık olması gerekmezmiydi sizinkiler nasıl acaba
Zamanla kabuk bağlayacak dedi hemşire sakin dokunmayın banyo yaptırırkende orayıovalamayin dedi ...benim oğlum bugün çok huzursuzdu ateşine bakıyorum sürekli henüz ilaç vermedim
Oğlumdan hatırladığım sonradan yavaş yavaş kabuk olduğu
Kesinlikle ellemeyin oynamayın demişlerdi evet cnm
Çok geçmiş olsun buradan aşı olan anne ve bebeklerine
Ben de ilk oğluma yapamamistim.Mükemmel bir fikir bravo canım. Aynısını Deren için yapmak isterdim ama ne garip ki, Demir'e yapmadım diye, yapamam diye düşündüm(
Arkadaslar benim canim cok fazla tatli cekiyor normal mi bu bilginiz var mi emzirmeyle alakali mi. Aşi olan bebeislere geçmis olsun annelerin de Rabbim yardimcisi olsun. Bizim asimiz da pazartesi gunu
Mükemmel bir fikir bravo canım. Aynısını Deren için yapmak isterdim ama ne garip ki, Demir'e yapmadım diye, yapamam diye düşündüm(
Maşallah canım bebeğine. Çok güzel dinleyip ilgi gösteriyolar konuşunca dimi konuşuvercek sankiKontrolumuz iyi gectii..
Babamiz sorular siraladi doktora bol muhabbetli bol gulumsemeli gecti :)
4700 gr,56 cm olmus Sezen..Bas cevreside 40 olmus biri sormustu ama Kocaman miydi hatirlayamadim..
Yarinda asilarimiz var insallah kolay atlatiriz..Rota asisinida yarin yaptiriyoruz..
Agu diyor,ellerinizden opuyormus Sezen :)))
Su yeşillik temiz hava dinlenme hehe çok komik inekKizlar gecenlerde eve dogum yaptigim hastaneden Egitim hemsiresi geldi. Sut konisunsa soyledigi sey tahindir pekmezdir helvadir bunlar degil dedi. Su + yesillik + temiz hava + dinlenmek ve bunlari siraladiktan Sonra da bazilarinin hosuna gitmez belki ama inekleri ornek verdi :)
Ve sanirim gerçekten oyle bazen sabahlari çıkıp yarim saat yuruyordum yuruyus yolunda inanin farkediyor. Birde protein agirlikli beslenme de fark ediyor.
Ben kasaptan öğünluk aliyorum mesela 200 gr 3-5 dilim, digerlerini buluga atiyorum. dokum tavada 10 dkda pisiyor yaninada uc bes marul yikadiniz mi alin size kaliteli beslenme sute de faydasi bol. Tavsiye ederim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İyi yapmışsın şimdi hiç unutulmayacak gibi gelen şeyler malesef unutuluyo. Büyük oğlum acaba bu kadarlıkken napıyodu nasıldı gerçekten unuttum. Bebelikliği ile bişiler soruyolar hatırlamıyorum. Bi de geçirdiği hastalıklar diş çıkarma zamanları. Hepsi içinde olurAynen ya.. Biraz geç başladım ama bndan sonra çektiğim fotolarda hergününü üzerine kaç günlük olduğunu yazarak not edeceğim. Yoksa hepsi karışmaya başladı kafamda burda kaç günlüktü, ay bunu ne zaman çekmiştik.. :)) bide günlük aldım yazmaya başlayacağım inşallah kısmet olursa
Annelik işte. Ben de bebeğe magnet özenmiştim ama abisine yapmamıştım sonra oğluma da yaş günü magneti yaptımMükemmel bir fikir bravo canım. Aynısını Deren için yapmak isterdim ama ne garip ki, Demir'e yapmadım diye, yapamam diye düşündüm(
Hamilelikte baslamistim hatta tam aldigim zamanda Yeni Turku konsere gelmisti ( cook severim ) bu defa gidemeyince defteri gonderip imza aldirdim en basta o var :)))
Ben yas hatiralari yapmak istiyorum,ozel bi kanvas tabloya (kafamdaki ince uzuun,kapi boyu dusun) her dogum gununde farkli renkle el,ayak izini bastirip ve fotografini yapistiracam nasipse..
Off Allah kolaylik versin..insallah yukselmeez..
Benimkide bi huzursuz yarin asilari var prova yapiyor gb masallah! :)
İyi yapmışsın şimdi hiç unutulmayacak gibi gelen şeyler malesef unutuluyo. Büyük oğlum acaba bu kadarlıkken napıyodu nasıldı gerçekten unuttum. Bebelikliği ile bişiler soruyolar hatırlamıyorum. Bi de geçirdiği hastalıklar diş çıkarma zamanları. Hepsi içinde olur
Ikiside cok tatli cokkk masum Rabbim bir ömur surdursun mutluluklarini ikisinede masallah.Boncuklarım albümüne yeni resimler geldi kızlarr:))
fikrini kaptim bile :)) Bebegimin guncesi alabilirsin bende aldim ama firsat bulamadim pek dolduramadim...Aynen ya.. Biraz geç başladım ama bndan sonra çektiğim fotolarda hergününü üzerine kaç günlük olduğunu yazarak not edeceğim. Yoksa hepsi karışmaya başladı kafamda burda kaç günlüktü, ay bunu ne zaman çekmiştik.. :)) bide günlük aldım yazmaya başlayacağım inşallah kısmet olursa
Baskul islemi bende dogru cikti..Bas cevresinide bir olceyim uyaninca bakayim sevdim bu taktikleri :))
Agiz suyu zamani herhalde :) bende bugun anneme, onluk takacagiz artik dedim..
Teyzeler ne dese begenirsin disleri erken cikacak herhalde :)
Bende hergun degil ama ara ara ve ozel seyler oldugunda yaziyorum ama buara elime gecemiyor malesef :) cok guzel ama ben bile okuyunca degisik geliyor :)
Bende yasiyla baslayacagim nasipse dusundugum seylere :)
Kontrolumuz iyi gectii..
Babamiz sorular siraladi doktora bol muhabbetli bol gulumsemeli gecti :)
4700 gr,56 cm olmus Sezen..Bas cevreside 40 olmus biri sormustu ama Kocaman miydi hatirlayamadim..
Yarinda asilarimiz var insallah kolay atlatiriz..Rota asisinida yarin yaptiriyoruz..
Agu diyor,ellerinizden opuyormus Sezen :)))
Masallah gelisimleri cok iyi bebislerin....Doğduğunda 2720 idi botu 49 cm di .., 1. Ayda 4240 kg boyu 53 cm
2. Ayda 5400 kg boyu 57 cm kafası 39,5 olmuş ...
Gayetyş geçti burnumuzdan gelen ses de normalmiş yüz şekillendikçe geçermiş ... Şimdilik benden bu kadar .. Öperim hepinizi
İyi geceler hatnlar buraya girmeden de uyuyamıyorum. İftardan sonra uyumuştum dinlenmişim şimdi giriyorum
Maşallah canım bebeğine. Çok güzel dinleyip ilgi gösteriyolar konuşunca dimi konuşuvercek sanki
Oo güzel fikir, çalıyorum izninleya böyle aklımıza gelen farlı fikirler olursa paylaşalım mutlaka kızlarr, eminim çok orjinal fikirler çıkacaktır. kuzularımız için güzel anılar bırkmak çok keyifli bişey gerçekten..
Ben şimdiden unutmaya başladım vala, daha fazla geç kalmadan yazmaya başlamam lazım ama bıdıktan fırsat kalmıyor ki :)
Ikiside cok tatli cokkk masum Rabbim bir ömur surdursun mutluluklarini ikisinede masallah.
Normal canim aseriyormusum gibi istiyor canim.... Birde bazen de sadece tuzlu seyler yemek istiyorum cekirdek gibi...
fikrini kaptim bile :)) Bebegimin guncesi alabilirsin bende aldim ama firsat bulamadim pek dolduramadim...
Hersey yaziyor icinde bebegin alerjisi hastaligi varmi kontrolleri huyu suyu ilk gulumsemesi dogdogunda ilk yaptigi sey gibi cok guzel hazirlanmis gunceler var....
Ilk dogdugunda gögsume kattiklari gibi ustume isedigini yazdim ileride okurda azicik bana ayip ettigini anlasin diye :))
Bizimde bebegin agzindan cok su cikiyor... birde elini agzina katmalarini görunce iste 2. ayda disi cikiyor demistim :)) kalkip hemen dis icin olan plastik oyuncagi yikadim eger disi cikarsa isirir dedim ama isirmadi. sukur.
fikrini kaptim bile :)) Bebegimin guncesi alabilirsin bende aldim ama firsat bulamadim pek dolduramadim...
Hersey yaziyor icinde bebegin alerjisi hastaligi varmi kontrolleri huyu suyu ilk gulumsemesi dogdogunda ilk yaptigi sey gibi cok guzel hazirlanmis gunceler var....
Ilk dogdugunda gögsume kattiklari gibi ustume isedigini yazdim ileride okurda azicik bana ayip ettigini anlasin diye :))
Tabii kii :)
Bir de gunlugune yazacaksin ya hizlica yazabilecegin bi karalama defteri bulundur ona yaz temize gecirebilirsin zamanla ona verecegine..
Ben birgun tam yazmaya basladim uyandi :) cok kisacik bisy mesela ama daha guzel geldi o an :)
Eger eline hic gecmemesini saglayabilirsem ona cok ozel bir zamaninda verecegim yazdiklarimi nasipse gorursek o gunleri insallah dayanabilirsem :)
Bir de Sabiha Paktuna'nin 'Bana seni anlat anne' ve 'Bana seni anlat baba' diye kucuk ani tadinda bi kitabi var o da dusunulebilir..
Bende fikir bol :) esimede her tanisma yildonumumuzde sayili pasta yapiyordum bu sene 4 yapacaz insallah kizimin minik elleride degecek :) Belki birgun 40 yaparim insallah :) 68 yasimda yasiyor olursam ve hafizam yerinde olursa en fazla disleri pastanin uzerine dusurme ihtimalim olur :82:
Arkadaşlar geçen gun hastalandigimi yazmistim. Hem alerji hem migdeden. Mecbur ilac aliyrm. Dogum oncesi 73 tum. Suan 58. Cok hizli kilo verdim. Gunduz-gecr bebegim durmuyrdu. Gunduz bisi yiyemiyrdum. Gece yemek aklima bile gelmedi. Meger emzirenlerin gece de yemesi lazımmış. Sizin aklinizda olsun. Gece 2 bardak süt iç dedi dr. Siz de beslenin lutfen. Benim halime dusmeyin. Tek başıma kalirken şimdi mecbur annemdeyim. Duzenim alt ust oldu. Dr dikkat et 6 aya kadar lohusa depresyonu a giriliyr. Sana 3 ay daha çok iyi baksınlar dedi. Ben baya eziyet cektim cekiyrm. Sizler yaşamayın diye yazmak istedim.
Canım çok çok geçmiş olsun.. Hastalıkla beraber huzursuz gazlı bi bebek eminim çok zordur. Allah yardım etsin bi an önce bütün sıkıntıların bitsin inşallah.. Ki bence gaz sorunumuz bitince hepimizin kuzuları bi düzene girecek, bizlerde daha rahat edeceğiz ozaman. Azcık daha sabır gerek sanırım.. Bilgi içinde teşekkürler biraz daha dikkat etmeliyiz kendimize dediğin gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?