2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Arkadaslar benim canim cok fazla tatli cekiyor normal mi bu bilginiz var mi emzirmeyle alakali mi. Aşi olan bebeislere geçmis olsun annelerin de Rabbim yardimcisi olsun. Bizim asimiz da pazartesi gunu

Allah Allah..... Görüşünce ben de sana masaj konusunda yardımcı olacağım:) Zannedilenden çok daha sert bir uygulama aslında ama dikkatli olunması gerekiyor sadece.
Bebişin kilosu maaşallah çok iyi, sadece söylediğin mama miktarı ile o kilo artışı bence görülmemiş birşey, sonucta mamanın yaraması diye virşey yok, o aradaki fark anne sütünden ileri geliyor...

Arkadaslar benim canim cok fazla tatli cekiyor normal mi bu bilginiz var mi emzirmeyle alakali mi. Aşi olan bebeislere geçmis olsun annelerin de Rabbim yardimcisi olsun. Bizim asimiz da pazartesi gunu

Ben de emzirmeden hemen sonra (özellikle uzun ya da tam çektiği seanslardan sonra) acayip açlık hissediyorum. Benim de canım tatlı şeyler çekiyor, sanırım harcanan kalori ile ilgili. Eğer fazla kilon yoksa ye canım, ben çok kiloluyum, kafama takmıyordum ama yakında yürüyememeye başlayacağım sanırım, tatil dönüşü dikkat etmeye başlayacağım artık((

Mükemmel bir fikir bravo canım. Aynısını Deren için yapmak isterdim ama ne garip ki, Demir'e yapmadım diye, yapamam diye düşündüm(

Son düzenleme:

Son düzenleme:
Mükemmel bir fikir bravo canım. Aynısını Deren için yapmak isterdim ama ne garip ki, Demir'e yapmadım diye, yapamam diye düşündüm(
Ben de ilk oğluma yapamamistim.
Şimdi ikincide yaparsam haksızlık gibi hissediyorum. Ikinci ne ortak bişey yapabilirim belki

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet ben de deli gibi tatlı yiyorum. Zaten sezeryandan kalan bi göbeği var. Nasıl gidecek bu kadar tatlıya bilmiyorum.

Bence de yapma Demir'e de ozel birsey bulmadan..Annem boyle birsey yapmis olsa cok uzulurdum gercekten cunku fazla ozel,kiskanilasi yani :)

Geride kalan 3 senesini farkli ona ait esyalarla yapip bu senede el iziyle devam edebilirsin arada bazi seneler yine ozel bir esyasiyla yaparsin..Olabilir belki :)
Deren'in de bazi senelerini Demir'in ilk seneleri gb yaparsin ikiside ayni olmus olur..Olabilir boylesi sanki :) kiskanclikta olmaz..

Fotograflar harika masallahh
Ne kadar da degisti bebisler :)

Son düzenleme:
Bebeği uyutmada sıkıntı yaşayan arkadaşlar kundak denediniz mi? Benim kızım gündüzleri uykusu gelip uyumadığında kundak yapıyorum çok rahatladım.

İyi geceler hatnlar buraya girmeden de uyuyamıyorum. İftardan sonra uyumuştum dinlenmişim şimdi giriyorum
Maşallah canım bebeğine. Çok güzel dinleyip ilgi gösteriyolar konuşunca dimi konuşuvercek sanki
Su yeşillik temiz hava dinlenme hehe çok komik inek inekler gibi çayırlara serilip emzirme kampı yapalım ) maranki de öyle demişti inekler süt içmez yeşillik yer diye
İyi yapmışsın şimdi hiç unutulmayacak gibi gelen şeyler malesef unutuluyo. Büyük oğlum acaba bu kadarlıkken napıyodu nasıldı gerçekten unuttum. Bebelikliği ile bişiler soruyolar hatırlamıyorum. Bi de geçirdiği hastalıklar diş çıkarma zamanları. Hepsi içinde olur
Annelik işte. Ben de bebeğe magnet özenmiştim ama abisine yapmamıştım sonra oğluma da yaş günü magneti yaptım

Oo güzel fikir, çalıyorum izninle ya böyle aklımıza gelen farlı fikirler olursa paylaşalım mutlaka kızlarr, eminim çok orjinal fikirler çıkacaktır. kuzularımız için güzel anılar bırkmak çok keyifli bişey gerçekten..

Ben şimdiden unutmaya başladım vala, daha fazla geç kalmadan yazmaya başlamam lazım ama bıdıktan fırsat kalmıyor ki :)

Boncuklarım albümüne yeni resimler geldi kızlarr:))
Ikiside cok tatli cokkk masum Rabbim bir ömur surdursun mutluluklarini ikisinede masallah.

Normal canim aseriyormusum gibi istiyor canim.... Birde bazen de sadece tuzlu seyler yemek istiyorum cekirdek gibi...

fikrini kaptim bile :)) Bebegimin guncesi alabilirsin bende aldim ama firsat bulamadim pek dolduramadim...
Hersey yaziyor icinde bebegin alerjisi hastaligi varmi kontrolleri huyu suyu ilk gulumsemesi dogdogunda ilk yaptigi sey gibi cok guzel hazirlanmis gunceler var....
Ilk dogdugunda gögsume kattiklari gibi ustume isedigini yazdim ileride okurda azicik bana ayip ettigini anlasin diye :))

Bizimde bebegin agzindan cok su cikiyor... birde elini agzina katmalarini görunce iste 2. ayda disi cikiyor demistim :)) kalkip hemen dis icin olan plastik oyuncagi yikadim eger disi cikarsa isirir dedim ama isirmadi. sukur.

Masallah gelisimleri cok iyi bebislerin....
Bizde 2. ayda 5380 kg 60 cm de boyuydu kafa ölcumude 39...
Bundan sonra her kontrol dönusunde gelisimlerini burada paylasabiliriz hem ögrenmis hem ne kadarinin gerektigini anlamak icin bilgilenmis oluruz

Son düzenleme:
İyi geceler hatnlar buraya girmeden de uyuyamıyorum. İftardan sonra uyumuştum dinlenmişim şimdi giriyorum

Maşallah canım bebeğine. Çok güzel dinleyip ilgi gösteriyolar konuşunca dimi konuşuvercek sanki

Masallah gercekten..
Ozelliklede bana ve babasina yapmasida cok guzel bide konusuyorum mesela o da eee fln katiliyor ben agu deyince agu diyor :)))
Dertlesiyoruz :))

Tabii kii :)
Bir de gunlugune yazacaksin ya hizlica yazabilecegin bi karalama defteri bulundur ona yaz temize gecirebilirsin zamanla ona verecegine..
Ben birgun tam yazmaya basladim uyandi :) cok kisacik bisy mesela ama daha guzel geldi o an :)
Eger eline hic gecmemesini saglayabilirsem ona cok ozel bir zamaninda verecegim yazdiklarimi nasipse gorursek o gunleri insallah dayanabilirsem :)
Bir de Sabiha Paktuna'nin 'Bana seni anlat anne' ve 'Bana seni anlat baba' diye kucuk ani tadinda bi kitabi var o da dusunulebilir..

Bende fikir bol :) esimede her tanisma yildonumumuzde sayili pasta yapiyordum bu sene 4 yapacaz insallah kizimin minik elleride degecek :) Belki birgun 40 yaparim insallah :) 68 yasimda yasiyor olursam ve hafizam yerinde olursa en fazla disleri pastanin uzerine dusurme ihtimalim olur :82:

Iy ki bu kadar erken cikmiyor gogus yara dertleri yeni yeni gecmisken herkeste :) bir de isiriklar baslardi :)))

Bende var aslında bi günce ama biraz saçma ya yazmayı beceremedim ona :) ben de artık aklıma gelenleri kendi cümlelerimle yazmaya karar verdim. Hem ilerde büyüyüp bizimle kavga edeceği zamanlar içinde şimdiden duygu sömürüsü yapmyı planlıyorum okuyup okuyp Allahım ben nasıl kırdım annemle babamı diye pişman olacak :)))))
Yalnız senin olay çok komikmiş ya oda büyüynce anlatır anlatır güler benimkide altını değiştirirken bütün kakayı üstüme roketlemişti resimleriyle kanıtlayacağım tüm olayı inşallah :))))

Son düzenleme:

Güzel fikirmiş :) bu sene bende deneyeyim aha bunuda çaldımmmm ben çok severim orjinal süprizleri, hediyeleri, anıları ya..
Bende eşime doğum günün de bi video hazırlamıştım bütün sevdiklerimiz 15-20 saniyelik doğum günü mesajı yollamıştı bana bende birleştirip güzel bi video hazırlamıştım. O sırada yurt dışındaydı youtubeyi açıp izlediğinde şok olmuştu yazık kimsede kutlamamış ilaç gibi gelmiş benim hediyem o sırada hala anlatır :)))) bide karikatürümüzü çizdirmiştim şimdide üçümüzün olduğu bi karikatür çizdirmeyi düşünüyorum, bade nin karikatürü de ne tatlı olur yahu

Arkadaşlar geçen gun hastalandigimi yazmistim. Hem alerji hem migdeden. Mecbur ilac aliyrm. Dogum oncesi 73 tum. Suan 58. Cok hizli kilo verdim. Gunduz-gecr bebegim durmuyrdu. Gunduz bisi yiyemiyrdum. Gece yemek aklima bile gelmedi. Meger emzirenlerin gece de yemesi lazımmış. Sizin aklinizda olsun. Gece 2 bardak süt iç dedi dr. Siz de beslenin lutfen. Benim halime dusmeyin. Tek başıma kalirken şimdi mecbur annemdeyim. Duzenim alt ust oldu. Dr dikkat et 6 aya kadar lohusa depresyonu a giriliyr. Sana 3 ay daha çok iyi baksınlar dedi. Ben baya eziyet cektim cekiyrm. Sizler yaşamayın diye yazmak istedim.

Canım çok çok geçmiş olsun.. Hastalıkla beraber huzursuz gazlı bi bebek eminim çok zordur. Allah yardım etsin bi an önce bütün sıkıntıların bitsin inşallah.. Ki bence gaz sorunumuz bitince hepimizin kuzuları bi düzene girecek, bizlerde daha rahat edeceğiz ozaman. Azcık daha sabır gerek sanırım.. Bilgi içinde teşekkürler biraz daha dikkat etmeliyiz kendimize dediğin gibi..

Son düzenleme:

Cok tesekkur ederim. Geçici dönem ama bebekle.zor oluyor. Buna da şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…