Amin canım
Hiç sevmiyorum böyle üstüste aşıları....
Maaşallah kuzuya. Buarada masaj ile aynı anda makina ile sağarsan 20 cc çıkmayacağına bahse girerim. Birkaç denemede uzman olursun pompadan fırlamaması için. Ben birgün denedim masajsız sağım ile makinayı koyup bekleme arasında "zaman ve miktar olarak" tam ÜÇ kat fark var!
Sana özel msj gönderdim cnm Demir ile ilgili konuda buarada...
Tomris'e gelince kusra bakmayayım ama tırnağı bile olamam. Ben sadece sizleri seven ve keşfettiği şeyleri belki birinizin işine yarar diye paylasan bır anneyım...
Evet uç ası cnm. Verem'i buyuk hstane ya da saglık ocakları yapıyor cunku devlet dagıtıyor, bir kiti açınca hemen aynı gün bitirmeleri gerekiyormus asıları...
canım bızede hemsıre 5 saatte bır calpol ver demıstı ben surubun prospektusunu okudugumda doz asımına dıkkat edın dıyor normalde o surubun gunde uc kez alınması gerekıyor ama bes saatte bır alsak daha cok doz olcak dıye. ben ıgneden sonra verdım sonra sekız saatte bır verdım. ertesı gun hıc vermedım ama her saat bası atesolcerle ates kontrolu yaptım
çok teşekkürler cnm benim, senin kuzun da çok tatlı çokk:))
Güzel hqberlerle gelmişsiniz kızlar maşallah sizee
Kontrolumuz iyi gectii..
Babamiz sorular siraladi doktora bol muhabbetli bol gulumsemeli gecti :)
4700 gr,56 cm olmus Sezen..Bas cevreside 40 olmus biri sormustu ama Kocaman miydi hatirlayamadim..
Yarinda asilarimiz var insallah kolay atlatiriz..Rota asisinida yarin yaptiriyoruz..
Agu diyor,ellerinizden opuyormus Sezen :)))
Tesekkur ederiim..
Nasilda cabuk buyuyorlar..2 gun bile farkediyor..
Kontrolumuz iyi gectii..
Babamiz sorular siraladi doktora bol muhabbetli bol gulumsemeli gecti :)
4700 gr,56 cm olmus Sezen..Bas cevreside 40 olmus biri sormustu ama Kocaman miydi hatirlayamadim..
Yarinda asilarimiz var insallah kolay atlatiriz..Rota asisinida yarin yaptiriyoruz..
Agu diyor,ellerinizden opuyormus Sezen :)))
size..kafa ölçumunu bildiğimiz mezuro ile yapıyorlar diye bende onla ölçtum 38 cm cıkıyor kiloda evdeki baskulde once ben sonra birlikte tartıldık 5300 boyuda alt açma örtusunu baz alarak 57 cm ölçtum.. haftaya bizim kontrolumuz bakalım tututurabilecekmiyim..bidaki ay kontrole gıtmeyı dusunmuyorum hastalık bişi çıkmassa tabii.tatılde olcağız..bu sebebpten kendimce olçumler alıyorum...burdan sizlerin ölçumlerıyle paralel olrak takip edebilirim.
ya bizim ağız suyumuzda bayağı artışlar oldu sanırsın dişi çıkacak....önluk takıcaz yakında ...
arkadaşlar hoş hoş tarifler paylaşmışlar hemen denemeli ağzımın suyu aktı benimde ...ne sulu bi aile oldukk:26:
Aynen ya.. Biraz geç başladım ama bndan sonra çektiğim fotolarda hergününü üzerine kaç günlük olduğunu yazarak not edeceğim. Yoksa hepsi karışmaya başladı kafamda burda kaç günlüktü, ay bunu ne zaman çekmiştik.. :)) bide günlük aldım yazmaya başlayacağım inşallah kısmet olursa
Bizde onun mis kokan gıdığından öpüyoruz annesiii
ben gitmeden yarım saat önce vermiştim calpol geçen cuma olduk aşımızı yarım çay kaşığı anca içirebildim ama gece 4 gibi hafif çıktı ateşi ama üzerini hafif açmamla geçti ateşi bire sanırım iğnelerin etkisiyle bebeğim o gün sürekli uyudu benim sizlere sorum arkadaşlar kızımın verem aşısı sinek ısırığı gibi görünüyor kabuklu yada kızarık olması gerekmezmiydi sizinkiler nasıl acaba
Zamanla kabuk bağlayacak dedi hemşire sakin dokunmayın banyo yaptırırkende orayıovalamayin dedi ...benim oğlum bugün çok huzursuzdu ateşine bakıyorum sürekli henüz ilaç vermedim
ben gitmeden yarım saat önce vermiştim calpol geçen cuma olduk aşımızı yarım çay kaşığı anca içirebildim ama gece 4 gibi hafif çıktı ateşi ama üzerini hafif açmamla geçti ateşi bire sanırım iğnelerin etkisiyle bebeğim o gün sürekli uyudu benim sizlere sorum arkadaşlar kızımın verem aşısı sinek ısırığı gibi görünüyor kabuklu yada kızarık olması gerekmezmiydi sizinkiler nasıl acaba?
Baskul islemi bende dogru cikti..Bas cevresinide bir olceyim uyaninca bakayim sevdim bu taktikleri :))
Agiz suyu zamani herhalde :) bende bugun anneme, onluk takacagiz artik dedim..
Teyzeler ne dese begenirsin disleri erken cikacak herhalde :)
Bende hergun degil ama ara ara ve ozel seyler oldugunda yaziyorum ama buara elime gecemiyor malesef :) cok guzel ama ben bile okuyunca degisik geliyor :)
Bende yasiyla baslayacagim nasipse dusundugum seylere :)
Biraz yükseldi ateşi mız üzerindeki kıyafeti çıkardım 10 dk sonra bidaha olcucem düşmediyse şurubu vericem..huzursuz uz bakalim hayırlısı..
bizde şimdi aşıdan geldik.bende banyosunu yaptırıp fitil verdim doktorumuz şurup önermedi.hepsi ayrı telden çalıyo.kızlar oğlumu nazar ettim kilosu iyi çıktı.iki gündür doğru dürüst emmiyo.gözüm çıksın.moralmen hiç iyi değilim herkes beni bu zor günleriminde yanlız bıraktı.herşeyi kendim halledebildiğim içinde ayrıca uyuz oldular bana.nasıl bir çevrem varmış herkesin gerçek yüzünü birkere daha gördüm.ah yalan dünya yalandan dünya...Allah herkesin gönlüne göre versin.
Takip Et inş yükselmez canim..Dr değil hemşire alın dedi zaten 3 lira reçete yazmaya gErek yok dedi..bizim kiz da huysuzlandi iice uyucak mi bilmiyorum ogleden beri uyukluyo zaten..Goguslerim de boşalmadı ememedi yavrumbenim oğlumda hep ağladı.ateşi hala yok ama çok ağlıyo emziremiyom bile.daha yeni uyudu of geçsin artık bu kabus.benim şurubumda yok gece ateşi çıkarsa ne yapacaz.o kadar ısrar ettim doktor yazmadı keşke kendim alsaydım.
Canım bizim doktor aşıdan sonra 3 gün banyo yaptırmayın dedi. Sana böyle bir uyarıda bulunmadılar mı?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Şimdi kaç ateşi canım yükselmez inş iyi düşün. .olmadı hemen bi nöbetçi eczane bulursunuzkesinlikle banyo yasak evet.ama şurup vermedi fitil verirsin dedi fitilde günde bi defa aşıya giderken verdim. ateşi çkarsa ne yapacam artık sizden isterim :)) gece gece nerden bulacaksam.keşke burdaki yorumlara bakarak calpol alsaydım.
Ne güzel yazmaya başlamışsın bile sen.. Eminim benimde çoğu zaman elime geçemeyecek ama nerden başlasak kardır :))
Düşündüğün neler var başka söylede kopya çekeyim azcık
Buu arada teyzeleeeeeeeer teyzeeeeleeerrrrr
Biraz yükseldi ateşi mız üzerindeki kıyafeti çıkardım 10 dk sonra bidaha olcucem düşmediyse şurubu vericem..huzursuz uz bakalim hayırlısı..
İlacı verdim canım makattan 38.3 e çıktı. Ins düşerHamilelikte baslamistim hatta tam aldigim zamanda Yeni Turku konsere gelmisti ( cook severim ) bu defa gidemeyince defteri gonderip imza aldirdim en basta o var :)))
Ben yas hatiralari yapmak istiyorum,ozel bi kanvas tabloya (kafamdaki ince uzuun,kapi boyu dusun) her dogum gununde farkli renkle el,ayak izini bastirip ve fotografini yapistiracam nasipse..
Off Allah kolaylik versin..insallah yukselmeez..
Benimkide bi huzursuz yarin asilari var prova yapiyor gb masallah! :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?