2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

ewet ondan saglik ocagi dedi bana demek ki az fazla bilgi werseler olurler sanki....

himmm anlafim canim bakalim simdi herseyi bilicez en son minikler yonlendiricek bizi bakalim....

Kizlar gecenlerde eve dogum yaptigim hastaneden Egitim hemsiresi geldi. Sut konisunsa soyledigi sey tahindir pekmezdir helvadir bunlar degil dedi. Su + yesillik + temiz hava + dinlenmek ve bunlari siraladiktan Sonra da bazilarinin hosuna gitmez belki ama inekleri ornek verdi :)
Ve sanirim gerçekten oyle bazen sabahlari çıkıp yarim saat yuruyordum yuruyus yolunda inanin farkediyor. Birde protein agirlikli beslenme de fark ediyor.
Ben kasaptan öğünluk aliyorum mesela 200 gr 3-5 dilim, digerlerini buluga atiyorum. dokum tavada 10 dkda pisiyor yaninada uc bes marul yikadiniz mi alin size kaliteli beslenme sute de faydasi bol. Tavsiye ederim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

size..kafa ölçumunu bildiğimiz mezuro ile yapıyorlar diye bende onla ölçtum 38 cm cıkıyor kiloda evdeki baskulde once ben sonra birlikte tartıldık 5300 boyuda alt açma örtusunu baz alarak 57 cm ölçtum.. haftaya bizim kontrolumuz bakalım tututurabilecekmiyim..bidaki ay kontrole gıtmeyı dusunmuyorum hastalık bişi çıkmassa tabii.tatılde olcağız..bu sebebpten kendimce olçumler alıyorum...burdan sizlerin ölçumlerıyle paralel olrak takip edebilirim.
ya bizim ağız suyumuzda bayağı artışlar oldu sanırsın dişi çıkacak.... önluk takıcaz yakında ...

arkadaşlar hoş hoş tarifler paylaşmışlar hemen denemeli ağzımın suyu aktı benimde ...ne sulu bi aile oldukk:26:

Tesekkur ederiim..
Nasilda cabuk buyuyorlar..2 gun bile farkediyor..

Aynen ya.. Biraz geç başladım ama bndan sonra çektiğim fotolarda hergününü üzerine kaç günlük olduğunu yazarak not edeceğim. Yoksa hepsi karışmaya başladı kafamda burda kaç günlüktü, ay bunu ne zaman çekmiştik.. :)) bide günlük aldım yazmaya başlayacağım inşallah kısmet olursa

Son düzenleme:

Bizde onun mis kokan gıdığından öpüyoruz annesiii

Baskul islemi bende dogru cikti..Bas cevresinide bir olceyim uyaninca bakayim sevdim bu taktikleri :))

Agiz suyu zamani herhalde :) bende bugun anneme, onluk takacagiz artik dedim..
Teyzeler ne dese begenirsin disleri erken cikacak herhalde :)

Bende hergun degil ama ara ara ve ozel seyler oldugunda yaziyorum ama buara elime gecemiyor malesef :) cok guzel ama ben bile okuyunca degisik geliyor :)
Bende yasiyla baslayacagim nasipse dusundugum seylere :)

Bizde onun mis kokan gıdığından öpüyoruz annesiii

:))) oyy tesekkur ederiz..
Anneme diyorum ki Sezen'in birsuruu teyzesii birsuurruu arkadasi var :)
Iyi ki minigim benimle mi diye internette arastirmalar yaparken burayi buldum ve tanidim sizleri

Zamanla kabuk bağlar sakin dokunmayın dedi hemşire ....benim oğlumda hiç uyumadi

Ne güzel yazmaya başlamışsın bile sen.. Eminim benimde çoğu zaman elime geçemeyecek ama nerden başlasak kardır :))
Düşündüğün neler var başka söylede kopya çekeyim azcık

Buu arada teyzeleeeeeeeer teyzeeeeleeerrrrr

Biraz yükseldi ateşi mız üzerindeki kıyafeti çıkardım 10 dk sonra bidaha olcucem düşmediyse şurubu vericem..huzursuz uz bakalim hayırlısı..

Biraz yükseldi ateşi mız üzerindeki kıyafeti çıkardım 10 dk sonra bidaha olcucem düşmediyse şurubu vericem..huzursuz uz bakalim hayırlısı..

benim oğlumda hep ağladı.ateşi hala yok ama çok ağlıyo emziremiyom bile.daha yeni uyudu of geçsin artık bu kabus.benim şurubumda yok gece ateşi çıkarsa ne yapacaz.o kadar ısrar ettim doktor yazmadı keşke kendim alsaydım.

Canım bizim doktor aşıdan sonra 3 gün banyo yaptırmayın dedi. Sana böyle bir uyarıda bulunmadılar mı?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Takip Et inş yükselmez canim..Dr değil hemşire alın dedi zaten 3 lira reçete yazmaya gErek yok dedi..bizim kiz da huysuzlandi iice uyucak mi bilmiyorum ogleden beri uyukluyo zaten..Goguslerim de boşalmadı ememedi yavrum

Son düzenleme:
Canım bizim doktor aşıdan sonra 3 gün banyo yaptırmayın dedi. Sana böyle bir uyarıda bulunmadılar mı?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kesinlikle banyo yasak evet.ama şurup vermedi fitil verirsin dedi fitilde günde bi defa aşıya giderken verdim. ateşi çkarsa ne yapacam artık sizden isterim :)) gece gece nerden bulacaksam.keşke burdaki yorumlara bakarak calpol alsaydım.

Şimdi kaç ateşi canım yükselmez inş iyi düşün. .olmadı hemen bi nöbetçi eczane bulursunuz

Hamilelikte baslamistim hatta tam aldigim zamanda Yeni Turku konsere gelmisti ( cook severim ) bu defa gidemeyince defteri gonderip imza aldirdim en basta o var :)))

Ben yas hatiralari yapmak istiyorum,ozel bi kanvas tabloya (kafamdaki ince uzuun,kapi boyu dusun) her dogum gununde farkli renkle el,ayak izini bastirip ve fotografini yapistiracam nasipse..

Off Allah kolaylik versin..insallah yukselmeez..
Benimkide bi huzursuz yarin asilari var prova yapiyor gb masallah! :)

İlacı verdim canım makattan 38.3 e çıktı. Ins düşer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…