2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Annişler !
Bebişleriniz çok hareketli mi, elleri ayaklari kıpır kıpır kıpraşıyo mu, nasıllar acaba ? :)

Annişler !
Bebişleriniz çok hareketli mi, elleri ayaklari kıpır kıpır kıpraşıyo mu, nasıllar acaba ? :)
Benimki çok hareketli ya hala şu sıcakta kundak yapıyorum gece yoksa 10 kere uyanıyor sicriyor gündüz de kollarını giydirdigim pijama nin içine sokuyorum uyurken annemin taktikleri:)

Annişler !

Ayaklar surekli bisiklet ceviryor ellerde boks macina hazirlaniyor :))))

Benimki çok hareketli ya hala şu sıcakta kundak yapıyorum gece yoksa 10 kere uyanıyor sicriyor gündüz de kollarını giydirdigim pijama nin içine sokuyorum uyurken annemin taktikleri:)

Vaayy cok iyii taktiik :)))
Benimkide ellerini tutturdugumda daliyor ama sonra oyle uyuyamiyor ayaklariyla kiprasa kiprasa ellerinide acinca tam dalmis oluyor :))

★★★

Cok konusulunca paylasayim dedim arkadaslar Rota Virusu hakkinda..
Sanirim cogu minisin asisi 3. ay da..

Bir de sahsi fikrim olarak asiyi dusunurken,cok olan göc olaylarini artik komsu komsu yasadigimiz misafirlerimizi ve bulasicilik oraninin fazlaligini gozardi etmeyin derim..Cogu ulkede rutin asilar kapsaminda..

http://www.bebekhastanesi.com/asilar_makale_detay.asp?MakaleID=273

Son düzenleme:

doktora gittik bugün iyi dedi oh şükür.
boyu 58 cm olmuş.

bebeğim memeyi güzel kavrıyor bence iyi kilo almasının en önemli nedeni bu. meme başını değil o koyu halkanın çoğunu alıyor ağzına.
ne zaman isterse emziriyorum ve emerken başka hiçbir şeyle ilgilenmiyorum, gözünün içine bakıyorum. saçını okşuyorum, elimle temizliyorum yüzünü kulaklarının kenarını falan. bazen emerken uyuyoruz beraber. emzik, biberon kullanmadım hiç. inşallah istediğin gibi olur bebişin.

İnternette monfortbaby yazarsan sitesi çıkıyor zaten inceleyebilirsin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

cnm tşk ederim cevap için. ben instagram ve twitterdan msj attım fakat henüz cevap gelmedi. Bu ürünün mağaza satışı olmaması beni biraz düşündürdü. Kadın evde mi dikiyor bunları yoksa fabrikası mı var acaba? Biliyorsunuz güvenli olması gerekiyor. Sahibinden.com'da gördüm, yani kadın direk kendisi pazarlıyor, biraz garip geldi bana, yanlış mı düşünüyorum yoksa ben mi çok titizim acaba??

ee bu da fena degilmis kisss bence tsdini cikar insallah untmaz hatirlatma kursana o sabaha ewlilik yildonumuz die kendi telefonuna onun yanina birak odada calinca vc de ol mesela ister istemez bakar ) ) cadilikta ustume yok..ben yilbasinda yilbasi kocise hediye sec die kurmustum bi baktim banada hedie.gelmis ) ) yani gormus ))

gece yazdim kislar ama gormediniz galiba ;(((

bu ates kac saat ara ile takip edilmeli telefonu kurup 1 saatte bir olctum dudaklarim ugusmus waziyette ilk 1.2 gunlukken gibi oldum yahu aptal gibiyim basim catlio.....

allaha sukur yukselmedi birtek aksam 37.3 oldu 1 tatli kasigi calpol dedi dr. onu werdim ama yarisini agzindan cikardi birazdan gidip fitil alicam bulunsun diye....

;( ;(

canim ii ki yazdi sayfa nonu yemin ederim aglayarak okudum hayaimda en nefret ettiim sey caresizlik eli kolu bagli kalmak nasil bir cehennemmis orasi bu kadar insa yasami ucuz olur mu sozde en gelismis dewlet biz ler aciyarak bakiorum suan ordaki tum kesime adaletsizlik zawallilik bu yaptiklari...dilerim cok mutlu olursunuz hayatim simdi anladim neden ordan gitmek istediginizi 1 bucuk gun susuz durur mu bebek orda belki wakkum yapti belki susuzluk o cocugun vebalini onlara sorsun rabbim....burda 1 saat bekletmiolar be suyu bitmis bebegi balik gibi cirpinirmis susuz bebek allahim sen korumussun bu kizlari sukur olsun ki ....allah yardimcin olsu cok hemde. ....

Dr. Eger ates 37.5 olursa yarim soguk kompres yap ve yarim saat arayla ölc demisti. Calpol de yarim cay kasigi demisti. Ben calpol vermeden 1 saat icinde 37.4 ten 36.8 e soguk kompresle dusurdum cnm. Kollarina bacaklarina ayak altlarina ve alnina bezi islatip biraz koydum ve sildim.

Pc evde degil, babamizin yanina gitti telefondan da yükleyemedim fotoğraf.
Bizim hanim göstermek istemiyo galiba kendini
Aslinda çok kilolu dogmadi 3.640 54 cmdi ama çok hizli kilo aliyo. Yani aslinda görüntüde öyle çok tombik değil boyu da o oranda uzuyo çünkü..
3. Gün 3.500 düşmüştü
15.gün 4.500
1.ayda 5.300 58 cm olmuştu..

İlk ay götürdüğümüz doktordan memnun kalmadim hic aciklama yapmadi. İkinci ay için İyi bi doktor buldum ona goturcem bakalim daha 2 haftamiz vaarr

Aslinda karnimdayken belliydi yavrumun kaderi.
Doktorum iri bi bebek olcak böyle giderse normal doguramazsin yediklerine dikkat et sen de cok kilo alma diyip duruyodu. O yüzden son ay doktor degistirdim beni kesmesin diye.
Her kontrolden sonra rejime baslayasim geliyodu psikolojik olarak istahim bile kesilmişti

Bence bebegin normal cnm masallah.
Benim oglum da masallah diyeyim 3235 gram ve 51 cm dogdu. Ilk ay 5 kg ve 59 cm di. ikinci ay 6150 gram ve 61 cm. Anne sutu sadece. Drlar cok begeniyr kilo alimini filan. Iri bebek vs demiyrlar. Masallah cok guzel gelisimi diyrlar. Ben de masallah diyeyim de kuzuma nazarim degmesin

Ama ama amaa yaa yazinizi okuyunca çok kötü oldum beenn
Benim kizim da 3.640 doğdu 1.ay 5.300dü şimdi ikinci ay kontrolünü bekliyorum heyecanlaaaa..
Herkes kilo alsin diye ugrasir biz de almasin diye (
Sizin 1.ay kilosu ne kadardi bide boyu kaç cm di?
sizde de mi anne baba uzun?

Çok emzirme mii? Çocuğu Aç mi birakcaz yaanii. Hic de yapmam yapamam doğrusu.. Benim Dr ne dicek bakalim:18:

Canım pembekariyer. com adresine gir arama kısmına momfortbaby yaz Merak ettiğin soruların cevabı orda vardır. Çağdaş Hanımın röportajı var

Seninkine de bizimkilere de herkese maşallah canim. Allah nazardan saklasin hepimizin bebislerini..
Bi arkadas yukarda yazmisya dr'u obez olabilir çok emzirme demiş. Onu okuyunca kötü oldum.
Rabbim hepimizin yavrularına Saglik sihhat versin.

şöyle bir durum var. bebek ağladığında acıkmak dışında bir sıkıntısı varsa ve bunu gidermek yerine besliyorsak o zaman büyüdüğünde her bunaldığında kendini buzdolabının önünde buluyormuş. ben bebek emmek istediği sürece emzirme taraftarıyım.

Doğduğunda 3410 ve 49 cm.İlk ayda 5200, 52cm, ikinci ay 6600 ve 60 cm, dün de ablası hastalanınca dr.ye gittik, bebeği tarttık 7300 , sonra dr uyardı beni ama ben takmıyorum, emzirmeye devam ediyorum, öyle aman aman sütüm yok, sadece sütüm çok yağlı, o da bebekte kilo yapıyor, eşim 180. Ben 163 cm. Bebeğim kız ve limitler erkeğe göre daha düşük, üst limiti aşmış görünüyor ama hiç endişelenme, ablası da öyleydi ama eridi gitti, hatta. Ben de öyleymişim annem söyler ama obezitele hiç alakam yok, ailede de obez yok zaten

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…