2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Yine boşver milleti diyeceğim önemseme
Buscopan ilaç cnm

Kaç günlüktű oglusum unuttum ya 12 mayısta doğdu 65 günlük sanırım kırkı bitince sayilmiyor artık :) lop lop olsun bebislerimizin gobisleri inşallah
Canim çok sağol huysuz olduğunda ne için olduğu konusunda fikrimiz olur en azından devamını bekliyorum :)
Sende mi 25 kilo aldin kuzenimin düğünü var ne giyicem bilmiyorum kiloma uygun şeyler almak istemiyorum kilolu olduğumu kabullenmis olucam o şekil sanki

Icimi az da olsa ferahlattin agustos sonu gibi ise basliyicam oglusuma annem bakicak nasıl alisicam bilmiyorum uyudugunda bile özlüyorum bebeğimi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet canım bencede geçen biz bi büyüme atağı atlattık inan daha anlayışlı ve rahattım. Atağımız geçtiğinde ise artık daha uzak mesafeleri görmeye ve gülmeye başlamıştı. Takip edersen farkedebiliyorsun 😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım buzdolabı var işyerimde sağıp oraya koyuyorum sonrada termos çantam var onunla eve getiriyorum. Şimdilik sıkıntı olmadı hiç.

Bende bayramda ne olacak endişeliyim doğrusu. İnşallah sorunsuz geçerde tam aramız düElmişken eşimle bir daha gerilmeyiz.
Kuzeyde bu ara huysuz şımarık asi. Yardımcı ablayla ilk günler çok iyiydi sonradan kızada saçmasapan davranmaya başladı. Okula kadar zırlanıcaz anlaşılan.
B

Canım buzdolabı var işyerimde sağıp oraya koyuyorum sonrada termos çantam var onunla eve getiriyorum. Şimdilik sıkıntı olmadı hiç.

Bende öyle yapmayı düşünüyorum canım da termos çanta almadım daha nerden aldın önerebileceğin bir marka var mı ?

İyi geceler tatlı uykular kızlar
Bu aralar cvp yazamıyorum yoruluyorum
Avm.ye gittim iki çocukla. Bu hafta ikinci gidişim afedersiniz bi b.k beğenemiyorum çocuklarla rahat da bakılmıyo haliylen
Tükürük bizde de başladı tükürükuslar :)
Prolovij ( yanlış yazdım kesin) fotodan anlamışsın etli olduğumu
Hepsini okuyamadım okuduklarımı da aklımda tutamadım hehe ))

Anne sütünden yoğurt yapilabildigini ilk defa duydum şoklardayim suan
Nasil yapıyordu annen, bi anlatsana :)

Arkadaslar asidan kac gun sonra bebisleri yikadiniz biz pazartesi asi olduk hemsire bir hafta yikama dedi ama havalar malum

Arkadaslar asidan kac gun sonra bebisleri yikadiniz biz pazartesi asi olduk hemsire bir hafta yikama dedi ama havalar malum

3 gün yeterli,aşılı kola fazla dokunmayın yeter.ben oğlumu resmen keseliyorum çok acıtmıştım :)

Canlar
Ben izine çıktığımda kk dan uzaklaşmış bebek hazırlıklarına dalmış sonrası malum hepimizin telaşı yuvarlandı durduk. Pazartesi günü işbaşında olacagim. Artık eskisi gibi aktif kk kullanıcısı olacagim.
Bende aranizdayim artık sadece okuyucu kalmayacagim.
Hepinizi öpüyorum iyi geceler. ..
Tüm annislerin kuzulari bu gece aglamadan uyansin lop lop sutleri mamalari yesin karnı duyunca mışıl mışıl kendi kendine uyusunlar inşallah.
Ben bekliyorum şimdi kuzeyim uyanicak emzirim de uyuyayim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar bugün diyetisyene gittim.kadın suratıma bile bakmadı.emziriyorsun hiçbişey öneremem dedi.ama ben deli gibi yiyiyorum dedim insulin direncine baktır dedi.gıcık ya bana sabah bir kibrit kutusu peynir diye başlasaydı gaza gelecektim.eve geldim daha çok yedim.içimde canavar mı var ne.yarın başlıyorum kendimi terbiye etmeye.gittim kendime küçük kıyafet aldım bayramda giymek için.içine giremezsem ölürüm.

Böyle olacagini bilseydim Turkiyede sezeryanla dogumumu yapar kizimla 40 imizi cikarir gelirdik hic olmazsa annem bakardi bize hic olmazsa kizim zorlanmadan dogardi.... suyumu patlattiktan 1 veya 1,5 gundu sanirim dogdu bu cok fazla bir vakit...
Turkiyede ona pasaport cikartmamiz gerecekti ugras gerecekti ama yine bu durumdan bin kat daha iyidi nerden bilebilirdim insallah bu onun ilk ve son saglik sorunu olur kucucuk bir bebegi bu ilaclarla yorgun dusurmek yaslilarin gittigi hastanelere göturmek zoruma gidior ama bunada sukur Rabbim dermansiz dert vermesin hic bir evlada, hic kimseye...

bunada şükür canım inş kurtulur bidahaki ay ve bidaha tekrarlamaz emeklerinde boşa gitmez

Kizlar sagolun dualariniz icin eve gelir gelmez kalan ilaclari cöpe atmanin hayalini kuruyordum bende ama olmadi bu seferde...
Doktor tamamen gecmis ama tehlikeli bir virus oldugu icin geride gelebilirmis dedi tedbir amacli ilaci kesmedi dahada azaltti...
Belki bidahaki gidisimizdede 2 gunde 1 veya 3 gunde 1 yapabilir... tamamen kesmeyebilirmis...

Surekli göz kontolunu s1k1 s1k1 yapmamiz lazim sasilik göz kaymasi veya görmeme gibi bir sorun olmamasi icin bu dedigi korkuttu beni kizimin gözunde gözle görunebilir bir sorun kalmadi sukur insallah tamamen gecer cok zor yaa insanin evladinin basina böyle bir durum gelmesi ama bunada sukrediyorum Rabbim dert verdi ama insallah dermanini da yaninda yolluyor buda gecicek diye avutuyorum kendimi...

Ben yenidoğan kundağıyla almıştım kızlar bir aylıktan beri kullanıyorum momfortbaby i Eki Görüntüle 1192131

Cok tatlisiniz masallah
Ama sen gulerken bebisin sinirlimi bakmis ne benden habersiz neden resim cekiyon der gibi :))

gel gel topigimiz dolsun sayfalar tassin istiyorum bende Hosgeldin aramiza ozaman...

Kizma ama diyetisyen hakli sonucta emziriyorsun Allah korusun yeterli vitamini alamazsan sutun azalabilir belki kesilebilirde...
Biliyorum sevmiyceksin dedigimi ama bence ilk 6 ay en azindan dusunme kiloyu sonucta yeni dogum yaptin...
Eger agrin yoksa mekik cekebilirsin ben onuda yapamadim hala agrilarim oluyor agir spor yapamiyorum ki
Gecen yaz bu vakitte yunanistan adasinda tatildeydik hemde 57 kilodaydim simdi 67 yim kiyafetlerimin icine girmemek beni uzuyor memisler popo göbisler kocaman olmus durumda..... her ne kadar sokaktaki yasitlarimin giydikleri cicileri görup ic ceksemde bebisime bakip sen cok yasa yeter diyorum....

papatyacim orda yasadiklarim die uzun bi yazi paylasmistin sanirim okuum sonra dedim okumadim simdide bupamadim yazdiklarimdan bi bakip en azindan sayfa no sunu yazarmisin ya kor oldum ya bakar kor ...

Zaten asabi bir kızım var normalinde çok ciddidir. Hatta babası şimdiden aferin kızım hep böyle ol gülme erkeklere diye uğraşıyor 😀

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…