cok saol bitanem ....buscopan ney krem mi ilac mi...bel degil de kalca oste bu acilan pelwis kemiginin arkasini tarif etti dr.... ama biz de ya kreclenme yada fitik sandik bunlar olmadigina sukrediorum o ayri bisi tabiki..ajezik de cok basil bi ilac ama eczaci ve dr bir kez al gunde dedi alinca da 4 saat emzirme dedi o araya kadar sagar yada mama takwiyemi o saate cekerim bakalim ......amin insaalh farketmem nasil gectigini senin gibi..topalliorum ya herkese meram anlatmak daha cok tuketior beni....
Kaç günlüktű oglusum unuttum ya 12 mayısta doğdu 65 günlük sanırım kırkı bitince sayilmiyor artık :) lop lop olsun bebislerimizin gobisleri inşallahInsallah kg almistir canm yarin guzel haberlerle gelirsin umarim...Bebis kac gunluk bizimki 2,5 aylik suan. 1 haftaya yeni randevu vericekler bende cok merak ediyorum kg sunu.
Kizim 5360 kg su ben 53.6 diye yazdim örnektede öyle diyordu ama beceremedim sanirim... Tum persentil siteleri cozuk diyip durdum kendi kendime :)).
Canim çok sağol huysuz olduğunda ne için olduğu konusunda fikrimiz olur en azından devamını bekliyorum :)Kızlar birde çocukların belirli haftalarda büyüme atakları oluyormuş. Bu haftalarda bebekler daha huysuz, daha çok emmeye meyilli olabilirmiş. Uzmanlar bu haftalarda çocukların üstüne pek gidilmemesini inatçı olunmamasını söylüyor. Her büyüme atağından sonra bebekler daha önce yapmadığı birşeyi yapmaya başlıyormuş. İnternetten büyüme atağı yazıp araştırabilirsiniz. Eki Görüntüle 1191766
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sende mi 25 kilo aldin kuzenimin düğünü var ne giyicem bilmiyorum kiloma uygun şeyler almak istemiyorum kilolu olduğumu kabullenmis olucam o şekil sankiDun agla agla icim disima cikti.asidan sonra utkunun atesi 38.1 oldu carpol icirdik ama ancak 36.8 dustu.grce saat 4 gubi gene yukseldi ve bi kere dah icirdik.sukur simdi iyii 36.5.....kilosu 5800 boy 57 cm kafa 39.5 hersey yolunda dedi hemsireler........buarada 20.de benim dogum izim bitiyo sma malesed ise baslayiycam.cunki kimselere guvenemiyorum ve 6 ay ucretsiz izin alcam.bkalim ev hanim olmak nasil bisimis gorcem.2 agostos gorumcemjn nisani var ben hala 80 kilodayjm bakalim kiyafet bulabilcemmi 25 kilo aldim ben hamileyken simdi ceremesinu cekiyorim.2 ayda 15 kilo verdim amaa daha 10 kilo fazlam var......
kızlar ben çalışmaya başladım biliyorsunuz ikinci haftanın içindeyim gerçekten başkasına çocuk emanet etmek zor biliyorum.benim annem bakıyor ikisinede yanına bir yardımcı ayarladık eylüle kadar.eylülde büyük oğlum kreşe başlayınca bir tek bebekle idare eder annem.büyük oğlumada o bakmıştı henüz üç aylık bile değilken işe başlamıştım .doğum yaptığımda işsizdim yeni bir iş bulmuştum bu nedenle süt iznim dahai olmamıştı.sütümü hep sağarak idare etmiştik.maşallah sütüm boldu öyleki birikmiş sütleri annem bir süre sonra bozulmasın diye yoğurt yapıyordu o derece yani.ben çocuklar küçükken işe başladığım için büyük oğlum hiç zorlanmadı diyebilirim.zaten evde anneyi pek görmediği için işe gelirken hiç ağlamazdı güzel güzel yolcu ederdi beni.bir akadaşım vardı aynı dönemde doğum yaptığımı o 7 aylıkken işe başlamıştı ve çok zorlanmıştı tamda bebeğin anlamaya tanımaya başladığı bir dönemdi işe gittikten sonra bebeği saatlerce ağlardı bakıcısı sakinleştiremezdi.aslında o yüzden erken başlamanın avantajlarıda oluyor bazen.tabi bakıcak ve güveneceğiniz biri varsa bu dediklerim geçerli.annem olmasa bende ne yapardım açıkçası bilemiyorum.
Çalışan anne olmak çok zor çok....
Kaç günlüktű oglusum unuttum ya 12 mayısta doğdu 65 günlük sanırım kırkı bitince sayilmiyor artık :) lop lop olsun bebislerimizin gobisleri inşallah
Canim çok sağol huysuz olduğunda ne için olduğu konusunda fikrimiz olur en azından devamını bekliyorum :)
Sende mi 25 kilo aldin kuzenimin düğünü var ne giyicem bilmiyorum kiloma uygun şeyler almak istemiyorum kilolu olduğumu kabullenmis olucam o şekil sanki
Icimi az da olsa ferahlattin agustos sonu gibi ise basliyicam oglusuma annem bakicak nasıl alisicam bilmiyorum uyudugunda bile özlüyorum bebeğimi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım bende okullar açıldığında başlayacağım işe, annem bakacak benimde. Sana süt olayını sormak istiyordum. İş yerinde sağıp nerede muhafaza ediyosun, eve nasıl getiriyorsun?
Bende bayramda ne olacak endişeliyim doğrusu. İnşallah sorunsuz geçerde tam aramız düElmişken eşimle bir daha gerilmeyiz.Galiba ilk çocukta öyle oluyor. Ben de Demir'de öyleydim, gözümün önümden hiç ayırmazdım. Belki okumuşsundur işte büyüyüp te anne sen gittttttt diyince hüngür hüngür ağlatıyor keretalar....off offf
Dr söylediklerinden tamamen geçtiğini ama resmen sadece önlem olarak damlaya devam dediğini anladım
Çok sevindim cnm gözün aydın inşallah bir dahaki aya tamamen kurtulursunuz
Üzülme çünkü, geçti diyip damlayı kesse sonra tekrarlasa daha üzücü yorucu olur
Sen okumadın mı diyince geçmişe baktım sayfa sayfa tekrar
Nedense bazen böyle oluyor okuduğuma emin oldugum sayfalardan yeni yazılar çıkıyor
Demir halen biraz asi. Sanırım Deren'den tamamen bağımsız olarak değişik bir dönem geçiriyor
Yazdıklarını okuyunca tekrar düşündüm ve daha iyi farkettim ki, evet sadece büyüyor
Eskiden Demir'in fazla olgun olmasından endişe ederdim içine bazı şeyleri atmasından bastırmasından korkardım
Aslında şimdi tam istediğim gibi tepkiler veriyor, bazen çocuklaşıyor
Mutlu olsun da....Önemli olan bu...
Sizin evde durumlar nasıl umarım hersey yolundadır
Bayramda dikkatli ol canım zehir olmasın kvalide vs yuzunden
Canım buzdolabı var işyerimde sağıp oraya koyuyorum sonrada termos çantam var onunla eve getiriyorum. Şimdilik sıkıntı olmadı hiç.
kızlar ben çalışmaya başladım biliyorsunuz ikinci haftanın içindeyim gerçekten başkasına çocuk emanet etmek zor biliyorum.benim annem bakıyor ikisinede yanına bir yardımcı ayarladık eylüle kadar.eylülde büyük oğlum kreşe başlayınca bir tek bebekle idare eder annem.büyük oğlumada o bakmıştı henüz üç aylık bile değilken işe başlamıştım .doğum yaptığımda işsizdim yeni bir iş bulmuştum bu nedenle süt iznim dahai olmamıştı.sütümü hep sağarak idare etmiştik.maşallah sütüm boldu öyleki birikmiş sütleri annem bir süre sonra bozulmasın diye yoğurt yapıyordu o derece yani.ben çocuklar küçükken işe başladığım için büyük oğlum hiç zorlanmadı diyebilirim.zaten evde anneyi pek görmediği için işe gelirken hiç ağlamazdı güzel güzel yolcu ederdi beni.bir akadaşım vardı aynı dönemde doğum yaptığımı o 7 aylıkken işe başlamıştı ve çok zorlanmıştı tamda bebeğin anlamaya tanımaya başladığı bir dönemdi işe gittikten sonra bebeği saatlerce ağlardı bakıcısı sakinleştiremezdi.aslında o yüzden erken başlamanın avantajlarıda oluyor bazen.tabi bakıcak ve güveneceğiniz biri varsa bu dediklerim geçerli.annem olmasa bende ne yapardım açıkçası bilemiyorum.
Çalışan anne olmak çok zor çok....
Arkadaslar asidan kac gun sonra bebisleri yikadiniz biz pazartesi asi olduk hemsire bir hafta yikama dedi ama havalar malum
Böyle olacagini bilseydim Turkiyede sezeryanla dogumumu yapar kizimla 40 imizi cikarir gelirdik hic olmazsa annem bakardi bize hic olmazsa kizim zorlanmadan dogardi.... suyumu patlattiktan 1 veya 1,5 gundu sanirim dogdu bu cok fazla bir vakit...Benim kizce kaucuk olani aliyor sadece belki fikir olur digerinle vereyim dedim bi kere emzik gb ittiriyor kandirdigimi sandi galiba :))))
Buarada doktorun soylediklerini aktardigin iyi okdu bende nedenn oksuruyor acaba diyordum :)
Buna bin sukur canim..
Insallah geri donmez ve gerek kalmaz tekrar tedaviye..
Bazi seylerin bedelini kucucuk cocugun cekmesi cok uzucu..Eger dogru dusunuyorsam tabii..dogumda oldugunu saniyorumda
Esim pazar izinli oldugu icin biz ancak pazar ugrayabiliriz yaniniza,haftaici aksam saatleride olabilir ama pazar gunduz daha keyifli olur sanki :)
Gercekten cok heyecanli :)
Janicee ve Minnaklar'la da gorusecegiz en kisa zamanda nasipse..
Simdilik hem burdan hem whatsapptan idare ediyoruz :)
Sezen bana ne guzel seyler kattı kendisiyle beraber :) iyi ki tanidim sizleri..
Galiba ilk çocukta öyle oluyor. Ben de Demir'de öyleydim, gözümün önümden hiç ayırmazdım. Belki okumuşsundur işte büyüyüp te anne sen gittttttt diyince hüngür hüngür ağlatıyor keretalar....off offf
Dr söylediklerinden tamamen geçtiğini ama resmen sadece önlem olarak damlaya devam dediğini anladım
Çok sevindim cnm gözün aydın inşallah bir dahaki aya tamamen kurtulursunuz
Üzülme çünkü, geçti diyip damlayı kesse sonra tekrarlasa daha üzücü yorucu olur
Sen okumadın mı diyince geçmişe baktım sayfa sayfa tekrar
Nedense bazen böyle oluyor okuduğuma emin oldugum sayfalardan yeni yazılar çıkıyor
Demir halen biraz asi. Sanırım Deren'den tamamen bağımsız olarak değişik bir dönem geçiriyor
Yazdıklarını okuyunca tekrar düşündüm ve daha iyi farkettim ki, evet sadece büyüyor
Eskiden Demir'in fazla olgun olmasından endişe ederdim içine bazı şeyleri atmasından bastırmasından korkardım
Aslında şimdi tam istediğim gibi tepkiler veriyor, bazen çocuklaşıyor
Mutlu olsun da....Önemli olan bu...
Sizin evde durumlar nasıl umarım hersey yolundadır
Bayramda dikkatli ol canım zehir olmasın kvalide vs yuzunden
bunada şükür canım inş kurtulur bidahaki ay ve bidaha tekrarlamaz emeklerinde boşa gitmez
Cok tatlisiniz masallahBen yenidoğan kundağıyla almıştım kızlar bir aylıktan beri kullanıyorum momfortbaby i Eki Görüntüle 1192131
gel gel topigimiz dolsun sayfalar tassin istiyorum bendeCanlar
Ben izine çıktığımda kk dan uzaklaşmış bebek hazırlıklarına dalmış sonrası malum hepimizin telaşı yuvarlandı durduk. Pazartesi günü işbaşında olacagim. Artık eskisi gibi aktif kk kullanıcısı olacagim.
Bende aranizdayim artık sadece okuyucu kalmayacagim.
Hepinizi öpüyorum iyi geceler. ..
Tüm annislerin kuzulari bu gece aglamadan uyansin lop lop sutleri mamalari yesin karnı duyunca mışıl mışıl kendi kendine uyusunlar inşallah.
Ben bekliyorum şimdi kuzeyim uyanicak emzirim de uyuyayim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar bugün diyetisyene gittim.kadın suratıma bile bakmadı.emziriyorsun hiçbişey öneremem dedi.ama ben deli gibi yiyiyorum dedim insulin direncine baktır dedi.gıcık ya bana sabah bir kibrit kutusu peynir diye başlasaydı gaza gelecektim.eve geldim daha çok yedim.içimde canavar mı var ne.yarın başlıyorum kendimi terbiye etmeye.gittim kendime küçük kıyafet aldım bayramda giymek için.içine giremezsem ölürüm.
İnternette monfortbaby yazarsan sitesi çıkıyor zaten inceleyebilirsin
Masallahbebisinin kilosu cok iyi sadece anne sutumu aliyor?
Bebegin basi kilosyla boyuyla orantili sekilde buyur... Kiloylada alakalidir bu durum vucudu kilo aldikca kafasida kilo aliyor normal olarak...
Bizimkininde kilosu az 2.. ayda 4360 kg 60 cm boy 39.1 de bas cevresiydi.
Nedense ucan sinegin bile sesi geliyor uzaktan... Ayak parmaklarima basa basa yuruyorum bazen evde hirsizmisim gibi
Hepte sesli ortamda uyutuyorum ki gurultuye alissin... ama ani bir seste firliyor elleri havaya... 2 aydir telim hep sessizde
Sefamolsunnn a katiliyorum biberon reddeden anarsik bir kizim var napicam ben simdinasil alistiricam biberona bu kizi herkesin icinde acmak zorundamiyim memisleri bari disaridayken biberonda icse noluurdu yahu
Anne babalik iste kizinin buyudugunu görmeyi hayal eder konusmasini yurumesini okula gidisini vs...
herseye sevinir ama kizinin ileride bir erkekle tanisip flört edecegini baba ocagindan ayrilacagini dusunmek bile istemez...
Anneannemin lafi geldi aklima kiz cocugu okadar evi dolduruyormus ki evlenince yeri asiri belli oluyor yillarca hatta ömur boyu hasret kaliyor insan der...
ama erkek cocuklari icin ayni durum sözkonusu dahi olamaz derdi... (ki teyzemler sadece sehirdisinda dayim ise Romanyada yasiyor...)
Kiz cocugu sahibi olmanin en zor yanida bu iste sanirim... Ama ben kizimi kendi annem gibi uzaklara yollamam en fazla (insallah) yan binadaki komsum olur.
topigin adinimi degistirsek nesöyle bir Dünürler kulübü mu desem yoksam isdivac kulubumu oda olmadi mayis annelleri bebisleri everiyor mu desek cok guzel olurdu valla
Bayildimmm cok guzeller Turkiyeye gidince yapacaklarim diye 1 listem var sayende bikac sey daha eklendi
peki nette satılıyor mu ve fiyatı ne kadar?
Cok tatlisiniz masallah
Ama sen gulerken bebisin sinirlimi bakmis ne benden habersiz neden resim cekiyon der gibi :))
gel gel topigimiz dolsun sayfalar tassin istiyorum bendeHosgeldin aramiza ozaman...
Kizma ama diyetisyen hakli sonucta emziriyorsun Allah korusun yeterli vitamini alamazsan sutun azalabilir belki kesilebilirde...
Biliyorum sevmiyceksin dedigimi ama bence ilk 6 ay en azindan dusunme kiloyu sonucta yeni dogum yaptin...
Eger agrin yoksa mekik cekebilirsin ben onuda yapamadim hala agrilarim oluyor agir spor yapamiyorum ki
Gecen yaz bu vakitte yunanistan adasinda tatildeydik hemde 57 kilodaydimsimdi 67 yim kiyafetlerimin icine girmemek beni uzuyor memisler popo göbisler kocaman olmus durumda..... her ne kadar sokaktaki yasitlarimin giydikleri cicileri görup ic ceksemde bebisime bakip sen cok yasa yeter diyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?