2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
kizlar bu atese kac saat arayla bakicaz.... yeminle icime fenalik gelio bayilcam uykusuzluktan yarim saatte bi bakiorum...

papatyacim orda yasadiklarim die uzun bi yazi paylasmistin sanirim okuum sonra dedim okumadim simdide bupamadim yazdiklarimdan bi bakip en azindan sayfa no sunu yazarmisin ya kor oldum ya bakar kor ...

Buradanun sistemiyle ve cektigim skintilarla ilgili bir yazi paylasmistim onu soruyorsun sanirim sayfa 3511 de canm

Bu arada cok hos bir gece gecirdim......esimin is yemegi wardi unttu sandim aradi aksam yarim saatte kalkicam sen hazirlan die.....aksam hazirlandim duru anneme gitti bizde disari .sewdigim bi si war deniz kiyisin da onu yedik ekmek arasi hem deniz kum yildizlar tatil bolgesi olunca :)) :)) baska yerde ustine agzimiz tatlansin tatlisi yedik yuruduk gezdik 2 saatti ama mukemmeldi o bacakla cok gezmedim tabi ama yetti ))

bu gece icin bana tesekkur etti ;) falan masallah diyim guzeldi hersey ;;,,))

neyse essek cennetine gitmekten kurtuldu...

Dogru evlilik yildönumunuzdu cok sevindim guzel gecmesine ama deniz kum yildizlar deyince kiskandim burada yok öyle seyler :))
Gunes aksam 22 de batiyor hic yildiz görmuyoruz yani cok özluyorum yildizli yaz aksamlarini hele birde deniz kenari olunca ooo superr :)
Bizim evlilik yildönumunede az kaldi 9 gun sonra... Esim dogum gunumude unutmustu kardesim ona hatirlattiktan sonra pasta ve cicek almisti bu sefer ona hatirlatacak biride yok bakalim nasil gececek 6. evlilik yildönumumuz
Sizinki gibi romantik olamaz tabi ama ancak disarda yemek yeriz kendine bir hediye begen der alirim her zamanki gibi

Kac kilo dogdu anne sutu mu aliyor
sadece

Son düzenleme:
:) benimki de 2 ay 10 günlük, 6,700 oldu. çok mu almış diye merakımdan soruyorum :)

Maşallahhh annesi tosun yapmışsın bebişi sadece anne sütüyle böyle gelişmesi çok iyi tam ısırmalık kolları vardır şimdi😄...en fazla olması gereken 6600 müydü ne... az olmasından iyidir Boyu kaç bebişin?
naptın kilo alması için sürekli emmekmi istiyor sütünmü yağlı?
Varsa bikaç önerin paylaşırsan sevinirim benim kız 3912 doğdu gelişimide iyi diyorlar aslında ama ben öyle elleri ayakları dolu dolu olsun şimdi olmasada bilaç ay sonra ısırayım istiyorum 😁

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:

Maşallah ya bebislere benimki 2 ay 4 gunluk 4800 geldi dun.bide 60 cm oldugunu dusunursek sizinkilerin yaninda epey ciliz benimki zannedersem.

Sormayın benimki 2 ay 20 günlük, 7300 olduk, 3410 doğmuştu. dr, umuz çok emzirme dedi, son gittiği kongrede bu konu tartışılmış, sadece anne sütü alıyor, obez olma ihtimali var , ama benimki hep meme istiyor, ablası da böyleydi, şimdi 5 yaşında ama kilodan eser kalmadı, çubuk gibi, fazla olmasının sakıncası var mı anlayamadım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Bende öyle yapmayı düşünüyorum canım da termos çanta almadım daha nerden aldın önerebileceğin bir marka var mı ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim termos çantam promosyon ürünü eşim ilaçta çalışıyor o getirmişti.o yüzden markası yok maalesef.ama büyük oğlumda da kullanmıştım bundada idare ediyr.e bebekte filan var araştırırsan biraz fiyatları pahalı ama süt sağıp taşıyacaksan çok gerekli.

Anne sütünden yoğurt yapilabildigini ilk defa duydum şoklardayim suan
Nasil yapıyordu annen, bi anlatsana :)

canım bildiğin normal yoğurt mayalanırya aynen öyle.dördüncü ayda yoğurt yemeye başlıyor bebekler benimde sütler çok olunca normal sütle mayalıyacağına anne sütüyle yapıyordu yoğurdu valla cesaret edip hiç tadına bakmadım ama Kuzey afiyetle severek yiyordu .

Aman aman estagfurullah :)
Seni gordugumden demedim,kilo konusulunca,ben cok kilolu degilim gobiste bayaaa gitti ama boyle bi etlilik doluluk var bebisle gelen tam anne tipi yani :)

Amiin
Nasip deriz ya..Belki dedigin gb yapsanda ayni sey ya da farkli birsey gelisecekti..Buna cok sukur yine de..

kızlar bebekleriniz kaç günlük ve kaç kilo yazar mısınız?

2640 dogmustu,2. ay 4700..

Masallah
Ehh bizimde fazlamiz olunca neler diyoruz :)

Anne karninda da sonrasinda da hep gormek istenilir ama sonucta tabii fazlasida azi kadar dusundurucudur seker obezite vs icinn..
Ama ablasi suan toparlandi diyorsun demek ki diger risk yok,genetiktir belki de..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…