2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Eki Görüntüle 1198889 fotoğraf attım cnmm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Himm tesekkur ederim burdan gidecek olan varmi acaba ona gore gidelim. Millet orda birbirini netten taniyordur saf saf oturup kalmayalim :)) gerci cukurambarda uzak 2 cocukla nasil gidilir ? Neyse daha var ben dusunup tasinayim en iyisi :)

Yaa bende ankaradayim ama instagram falan bilmem anlamam nasil olcak bu is

Sen Ankara' da nerede oturuyorsun? İlk buluşma için merkez seçtik daha sonra farklı yerlerde de buluşacağız müsait olursan bekleriz whatsuptan yazılıyoruz istersen sende katılabilirsn yazışmaya

Himm tesekkur ederim burdan gidecek olan varmi acaba ona gore gidelim. Millet orda birbirini netten taniyordur saf saf oturup kalmayalim :)) gerci cukurambarda uzak 2 cocukla nasil gidilir ? Neyse daha var ben dusunup tasinayim en iyisi :)

Hepimiz ilk defa buluşacağız cnm ama yinede sen bilirsin dediğin gibi daha vakit var 😊

Kızlar taze fasulye de mi gaz yapıyordu ya dün gece kızım okadar rahatsız oldu ki doğru düzgün uyuyamadik ikimiz de..akşam fasulye yemistim ona bagladim ama bilmiyorum:44:

1. Oglumda yasadim. Cocuk doktorum duzgun bir kadindi. Hatta dogumdan sonra 6. Gun hastane dr begenmeyip ona basladim. Beni sut konusunda cesaretlendirdi. Sagip verdim kasikla.anlatmistim. Velhasilkelam bebek kakaya ve hatta cise bile duzeni Zor oturttu. 20 gunluk falanken 3-5 gunde bir kaka yapmaya basladi bir ara 15 gune kadar ciktik. Hic fitil vs kullanmadim. Bir surup verdi. Bagirsak florasi icin onu duzenli kullan dedi onu bile kullanmadim aliskanlik yapar dige. Ama kilit soru AİLe DE OLUP OLMADİGİ. Oldu. Hem dede hem de amca da bagirsak tembelligi oldugunu ogrendim. Zamanla kaka sikligi 3 gune indi oyle devam etti. 4 yasinda oglum hala 2 gunde bir buyuk yapiyor. Yagli yemeklee ve sbzeler iyi geliyor. Ustune dussem gunde 1 e de iner. Ben tekkik yaptirmadim detayli.

ben de ankadayımm siz giderseniz bende gelirim

Ankaralı anneler instagramda Ankaraanneleri diye bir hesap var buluşma düzenliyoruz ilgilenenler bakabilir, buluşmaya gelebilir 😘

bende gelmek isterimm aslında ankaralı 10 kişi falan vardı bizim grupta hepimiz gelebilse çook güzel olurr

Kızlar şimdi hastaneden geliyorum bebeğimde kalça geriliği çıktı çift bez bağlayın geçer dedi ortopedici büyütülecek bir şey yok kundaklamayın sakın dedi ama ben aglamaktan helak oldum. Bebeği ilk günlerde kundaklamışlardı kesin ondan olmuştur diye eşime patladım tartıştık. bi de ailesi aramış kesin doğum anında olmuştur diyor allahım yarabbim. Şimdi bir ay boyunca sabretmem gerek çok mutsuzum. Sizde var mı böyle bir sorunla karşılaşan? Nasıl bi yöntem uyguladı doktorunuz? Acaba başka doktora da mı gitsem? Ama şükrediyorum iyi ki erken gitmişiz geç gitsek daha büyük sorunlar olabilirmiş. Hala baktırmayan varsa sakın ihmal etmeyin baktırın...

:18:
cok gecmıs olsun canım.. ılk ay kalca ultrasonu cekılmıstı o zaman dr farketmedı mı. ıcın rahat etsın baska dra da gıt canım bır drun dedıgını bırı tutmuyor.. benım drlara guvenım yok . bırkac farklı dra gıt.. zaten drda demıs cıft bezle gecer belkı de hıc boyle sorun yok uzulupte sutun kesılmesın canım

Herkese merhaba, hamileliğinden beri sürekli forumu takip ediyorum ama üye olmaya bi türlü fırsat bulamadım. Aklımdaki sorulara sayenizde cevap buluyorum.. 😊 Bayram sonrası bizde aşı olucaz doktor aşı sonrası 3 gün yıkamayacaksınız dedi, sizler naptınız doktor yıkamayın dedi mi?
Bu arada sütüm az diyenleri okudum ben her akşam yemek sonrası ısırgan otu, tane kimyon, anason ve rezeneyi porselen demlikte 15 dk demleyip 2 büyük bardak içiyorum faydasını görüyorum.. Deneyin derim hem bebişin gazına da iyi geliyor benimde göğüslerim süt oluyor 😄

Gecmis olsun..
Arkadaslardan biri yazmisti burada,onlarada ayni sekilde cift bez denmisti.
Iyi bisy olunca babasindan kotu birsy olunca anasindan bilinir ya zaten :) sıkılma onlarin dediklerine..
Biz 1 aylikken yaptirmistik ultrasonu..

Bana da 3 gun dendi ayni sekilde..Yikamamistim

Oo yanlız değiliz yaşasın.
Maşallah bebeklerimize. Agucuklar nasıl.
Çok gülüyoruz eşimle. Garip sesler çıkarıp gülmekten aglamakli oluyo:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadasim uzulme, cift bez kullan genelde geciyor, benim ilk kizimda olmustu 3. Ayda gecti, ayni seyi yasayan cok arkadasim var onlarinda gecti 3. Ayda, kiz bebeklerde kalca gec gelisiyormus, kiz mi senin bebis?

Ben bu zamane bebeklerini anlamiyorum herseyde bir acele:) resmen kalkip oturmak istiyor benimkide:))
Beyinler hizli gelisiyor, vucutlar yetisemiyor bu hiza, sonra sıkılıp agliyorlar)

Hoşgeldin.
Bizim de aşımızda 3. Gün. Sıkıntısız atlattık çok şükür. Yıkamayın dediler ama bu sıcaklarda yıkamadan olmuyo poposunu, sırtını, özellikle boynunu lavoboda yıkadım. Çok abartmadan tabi.
Rezene anason vs. Doktorum ikidir sakın içme diye tembihliyor.
Ben de geçen 4 tane kemal Paşa tatlısı yedim. Gece göğsüm çatlayacak gibiydi. Birini emzirdim birini sağdım. Tekinden 150 cc çıktı.

Çok geçmiş olsun. Üzme kendini erken teşhiste düzeliyor diye biliyorum.

Merak etme canım. Ablamin kizinda da ayni sorun cikmisti dr cift bez baglayin gecer dedi. Oyle de oldu. Bir ay sonra tek beze gectiler. Kalca geriligi icin alet kullananlar var. Kizin o asamada degil sukur ki cift bez baglamak gibi basit bir cozum sunmus. Uzme kendini. Kiz cocuklarinda sık rastlanan bir durummus. Kundak ya da dogumla alakasi oldugunu sanmmiyorum. Cok gecmis olsyn insallah biran once duzelir.

Benim kızımda da aynı durum var,1. ay kalça ultrosonu çektirdik doktor 2. ay tekrar çektircez dedi,bizde sonuçları araştırmadık 2.ayda daha iyi sonuç alınır die.Sonra 2. ay kontrolünde çocuk doktoruna niye tekrar çekilecek bişey mi var dedik o da odasında asılı olan kalça ultroson rutinini gösterdi, neyse tekrar çektirdik çocuk doktoru bunda bişey yok ama ortapediye gidin muhtemelen çift bez kullanmanızı önerecekler dedi.Ortapedi dr. sol bacağın tam yuvarlağa oturmadığını anlattı,1 ay çift bez kullanın dedi 3. ay bitene kadar,%99 başka bi tedaviye ihtiyaç kalmayacak ve sizin çocuğa karşı duygusal durumunuz çocuğun gelişimini etkiler rahat olun dedi,bacaklarının açık durması gerekiyormuş.Sonra araştırdım bizim 1derecelik bi fark var, inşallah 3. ayda bişey kalmayacak, çift bez kullanıyoruz ş,mdi, daha önce böyle çift bez kullanıp şimdi çocuğunda problem olmayan arkadaşlarda var.Kendini üzme zaten daha gelişim aşamasındalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…