2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
selamun aleykum arkadaslar oncelikle kadir gecemiz mubarek olsun... ben de uzun zamandir arada girip sizi takip ediyordum fakat yazmak kismet olmadi. bende mayis annesiyim oglusum 3mayis ta 3250gr 50cm dogdu Kubilay im canimin parcasi dogumum psikolojik olarak zor gecti cunku vajinismus gecmisim vardi ve sonunda dayanamayarak kendi istegimle sezaryene girdim ama kendi istegimle girdigimden mi bilmem cok rahattim ve cok sukur oglumda saglikli bende. ilk ay asiri gaz sancisi cekti yavrum hic aklima gelmedi buradan yardim almak inanin 40i cikinca niraz hafifledi simdi 2bucuk aylik ama hala var ve dudaklar hep sis kuzumun. her gun farkli biseyler kesfetmesi okadar guzelki bir haftadir ellerini agzina goturup sapirdatiyo arastiriyorum normalmis deyip takmiyofum kafama. internetim kapaniyor ama insaallah bikac gune acilir ve buraya yazmaya devam ederim.

gecen yıl kadır gecesınde cok yalvarmıstım rabbım bana ne olur hayırlı bır evlat allah korkusu olan bır evlat ver dıye rabbıme bınlerce hamd senalar olsun kı kavustum ogluma bug gece oglusumla actık ellerımızı dularımızı ettık.allahım ısteyen herkese cocugu olmayan tedavı surecınde olan anne olmayı delı gıbı ısteyen kadınların kucaklarını bos bırakma yarabbım. evlat sevgısı bambaskaymıs ben cok bekledım tam dort bucuk yıl...allahım kımseyı evlat acısıyla sınama senın emanetlerınıen ıyı sekılde allah korkusu vıcdan sahıbı ıman sahıbı olan kullar yetıstırmemız ıcın bıze guc ve sabır ıhsan eyle..kızlar bır yıl acısıyla tatlısıyla yavrularımızın her anını tum gelısımlerını dogumlarını bakımlarını konusuarak gecırdık ramazan bayramı kurban bayramıları yılbasları gecırdık allahım hepsımızın kuzusunu bıze bagıslasın allah korkusu olan vıjdanlı hayırlı saglıklı mutlu ve vatana mıllete hayırlı evlatlar olsunlar ınsallah

Amin canım nekadar güzel dualar etmissin içten..

Merhabalar kilolarınızı nasıl vermeyi düşünüyosunuz?

Özellikle arkadaşımı çok merak ediyorum bugünlerde..

Emzirirken rahat veriliyormuş

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tum dualarinizin kabul olmasini dilerim.
Hayirli kandillar. Allah tekrarini nasip etsin.

Canım bizde de aynı durum var. Doktor çift bez bağlayın dedi bizede. 3. ayda tekrar kontrol edilecek. 6. aya kadar takip edilecek ama çok önemli bir sorun değil düzelir dedi. Birde taşırken bebeğini elini bacaklarının arasına koyup biraz açarak taşıyacaksın diye gösterdi o da aklında bulunsun. Bayramdan sonra kontrolümüz var bizimde umarım düzelmiştir.

Benimki o hareketi gaz çıkarırken yapıyo

Benim kuzu erkek. O da aynen dedigin gibi uyuyr ve elini yumruk yapio yiyr
su aralar yumrugunu yuzume koyup avcunu aciyr ve yuzumu seviyor )

benim kızım bacaklarını üstüste yatıyor gece yatarken üstüne çarşaf örtüyorum emzirmeye kalktığıma çarşaf ayaklarının ucuna bu kış baya rekabetli geçecek aramızda anlaşılan

Doktor abartmadan içebilirsin demişti, bende en fazla 2 bardakla sınırladım kendimi. Adaçayı, nane gibi bazı bitkisel çaylarda süt yapımını ve kalitesini azaltıyormuş bu arada. Ben naneyi çorbada bile kullanmıyorum artık, bir çok kişiden nanenin süre olumsuz etki yaptığını duymuştum.
Diğer yazdığım 4 bitkiyi de dozunda içmeye çalışıyorum. Her doktor başka bişi diyor insanın kafası karışıyor valla.. Benim kadın doğum doktorum da içebilirsin demişti doğum sonrası muayene de. Onlardan aldığım gazla faydalı diye düşünüp içiyorum ama faydasını da gördüm açıkcası 😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

inanmiorum carsaf kismi ayni bende ince oldugu icin carsafi tercih ediorum ama onunbuna bile tahammulu yok direk uyanip itene kadar mucadele edip tekrar uyuo ) ve sag bacagi bi tarafta sol bacagi bi tarafta ;((

Allahim emmek mi istemiyor karni mi tok :s kizlar kac saatte bir besliyorsunuz ? 2 saatte bir zorla emzirebiliyorum kesinlikle ondan önce emziremiyorum. Bas bas bağırıyor memede. Zaten surekli elini emiyor ne zaman acikip acikmadigini anlamıyorum artik her elini emmeye kalktiginda da millet ac bu cocuk diyip duruyor esim annem babam bile. Hic memeyi keyfine alma durumu yok.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aşkolsun olur mu hiç canım tanıdık birbirimizi artık. İnşallah dediğin gibi olacak canım zaten başka yolumuz da yok ki eşimle anca beraber kanca beraber düşüncesindeyiz. Beni bugünlerimde sevip sayan adamın varsın istediği 32 beden olmam olsun, sırası gelince o da olacak inş[/QUOTE]
canim daha sanslisin inan ki cunku biz yaklasik 10 senedir birlikteyiz 4 senemiz ewlilik yasancak hersey yasandi ama sizde resmen ask yeniden yesericek sank biribirinizi yeni taniyor gibi bu yuzden cok da arti si olan bir durum bu 34 mu gercekten duscekmisi o bedene tekrar iste bu sefer kiskancliktan cat danak catlarim ))
Yolculugumuz bitmek uzere.cok sukur hic sorun olmadi. Suanda resmen sarki soyluyor. Bu yil bebislerle tatiller guzel gececek anlasilan

hadi gozun aydin hadi insalah ))

Benim kuzu erkek. O da aynen dedigin gibi uyuyr ve elini yumruk yapio yiyr
su aralar yumrugunu yuzume koyup avcunu aciyr ve yuzumu seviyor )

off bilmiorum canim yaaaa nie osekil yapio hep hic bi fikrim yok eller zaten hep yumruk ayaklarida elleri de can yakio bu arada walla....

inanmiorum carsaf kismi ayni bende ince oldugu icin carsafi tercih ediorum ama onunbuna bile tahammulu yok direk uyanip itene kadar mucadele edip tekrar uyuo ) ve sag bacagi bi tarafta sol bacagi bi tarafta ;((

Benimki de bacaklar iki yanda açık topuklar birleşik uyuyor.

off bilmiorum canim yaaaa nie osekil yapio hep hic bi fikrim yok eller zaten hep yumruk ayaklarida elleri de can yakio bu arada walla....

Bence sorun yok guzelim. Yani yatis sekilleri normal.
Uzerini ortmek mumkun degil. Uyusabile tekmeyle aciyr. Allhtan hava sicak.

Cnm benim kız bacaklarını O harfi yaparak uyuyor. Senin kizda mi böyle yapıyor. Sadece uyurken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…