Amin canım nekadar güzel dualar etmissin içten..gecen yıl kadır gecesınde cok yalvarmıstım rabbım bana ne olur hayırlı bır evlat allah korkusu olan bır evlat ver dıye rabbıme bınlerce hamd senalar olsun kı kavustum ogluma bug gece oglusumla actık ellerımızı dularımızı ettık.allahım ısteyen herkese cocugu olmayan tedavı surecınde olan anne olmayı delı gıbı ısteyen kadınların kucaklarını bos bırakma yarabbım. evlat sevgısı bambaskaymıs ben cok bekledım tam dort bucuk yıl...allahım kımseyı evlat acısıyla sınama senın emanetlerınıen ıyı sekılde allah korkusu vıcdan sahıbı ıman sahıbı olan kullar yetıstırmemız ıcın bıze guc ve sabır ıhsan eyle..kızlar bır yıl acısıyla tatlısıyla yavrularımızın her anını tum gelısımlerını dogumlarını bakımlarını konusuarak gecırdık ramazan bayramı kurban bayramıları yılbasları gecırdık allahım hepsımızın kuzusunu bıze bagıslasın allah korkusu olan vıjdanlı hayırlı saglıklı mutlu ve vatana mıllete hayırlı evlatlar olsunlar ınsallah
Kızlar şimdi hastaneden geliyorum bebeğimde kalça geriliği çıktıçift bez bağlayın geçer dedi ortopedici büyütülecek bir şey yok kundaklamayın sakın dedi ama ben aglamaktan helak oldum. Bebeği ilk günlerde kundaklamışlardı kesin ondan olmuştur diye eşime patladım tartıştık. bi de ailesi aramış kesin doğum anında olmuştur diyor allahım yarabbim. Şimdi bir ay boyunca sabretmem gerek çok mutsuzum. Sizde var mı böyle bir sorunla karşılaşan? Nasıl bi yöntem uyguladı doktorunuz? Acaba başka doktora da mı gitsem? Ama şükrediyorum iyi ki erken gitmişiz geç gitsek daha büyük sorunlar olabilirmiş. Hala baktırmayan varsa sakın ihmal etmeyin baktırın...
ozellikle kiz anneleri bebekleriniz yatarken iki bacaginida resmen ayirio mu yaa...bizim ki resmen apisip yatio...kalca sonucu falan da temiz cikti ama annem takti nie bole yatio sor bi kizlara ....
oda alisti size sormaya....
komsu : kiz yalanio bu
ben : yok simdi gaz cikartti ya 100 luk sutu werdim yeni
komsu : aaa yok walla elini emio ac bu cocuk
ben : ewet masus ac birakiorum arsiz olmasin
DERİN Bİ SESSİZLİK))
nasil anlatayim sagdim yuzluk werdim 2 saat acikmaz o huyu onun su donemde die anlatsam anlicakmi anlicak olsa anlatiyim) ; )
Benim kuzu erkek. O da aynen dedigin gibi uyuyr ve elini yumruk yapio yiyrozellikle kiz anneleri bebekleriniz yatarken iki bacaginida resmen ayirio mu yaa...bizim ki resmen apisip yatio...kalca sonucu falan da temiz cikti ama annem takti nie bole yatio sor bi kizlara ....
DERİN Bİ SESSİZLİK))
nasil anlatayim sagdim yuzluk werdim 2 saat acikmaz o huyu onun su donemde die anlatsam anlicakmi anlicak olsa anlatiyim) ; )
ozellikle kiz anneleri bebekleriniz yatarken iki bacaginida resmen ayirio mu yaa...bizim ki resmen apisip yatio...kalca sonucu falan da temiz cikti ama annem takti nie bole yatio sor bi kizlara ....
DERİN Bİ SESSİZLİK))
Hoşgeldin.
Bizim de aşımızda 3. Gün. Sıkıntısız atlattık çok şükür. Yıkamayın dediler ama bu sıcaklarda yıkamadan olmuyopoposunu, sırtını, özellikle boynunu lavoboda yıkadım. Çok abartmadan tabi.
Rezene anason vs. Doktorum ikidir sakın içme diye tembihliyor.
Ben de geçen 4 tane kemal Paşa tatlısı yedim. Gece göğsüm çatlayacak gibiydi. Birini emzirdim birini sağdım. Tekinden 150 cc çıktı.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Arkasalik istegimi kabul etmiosun kiiii)
benim kızım bacaklarını üstüste yatıyor gece yatarken üstüne çarşaf örtüyorum emzirmeye kalktığıma çarşaf ayaklarının ucuna bu kış baya rekabetli geçecek aramızda anlaşılan
Yolculugumuz bitmek uzere.cok sukur hic sorun olmadi. Suanda resmen sarki soyluyor. Bu yil bebislerle tatiller guzel gececek anlasilan
Hmmm sağdım 100k verdim gözümden kaçmadı Bestekızzzz
41 kere maaşallah ve de kapak olsun tezelerreeeee
Ayrıca bravo sana pes etmiyorsunnn aferinnn kızzzzzz bestekızzzzz:)
Benim kuzu erkek. O da aynen dedigin gibi uyuyr ve elini yumruk yapio yiyr
su aralar yumrugunu yuzume koyup avcunu aciyr ve yuzumu seviyor)
inanmiorum carsaf kismi ayni bende ince oldugu icin carsafi tercih ediorum ama onunbuna bile tahammulu yok direk uyanip itene kadar mucadele edip tekrar uyuo) ve sag bacagi bi tarafta sol bacagi bi tarafta ;((
off bilmiorum canim yaaaa nie osekil yapio hep hic bi fikrim yok eller zaten hep yumruk ayaklarida elleri de can yakio bu arada walla....
DERİN Bİ SESSİZLİK))
hayyy yasa iste tam tarif bu wallaBenimki de bacaklar iki yanda açık topuklar birleşik uyuyor.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?