Anlıyorum da eşim öyle deyince sanki işkence çektiriyomuşum gibimi geldi halbüki kendisi çok terliyo ceryanı seviyo ama ufacıık bebek korkuyorum üşütürse diye
kızlar yaa sormayı hep unutuyorum bebişlerinizi yüz üstü yatırıyo musunuz ben gündüzleri hep yüz üstü yatırıyorum kırkı çıktığından beri ama geceleri cesaret edemiyorum normal yatırıyorumm sizde durumlar nee
Allahııımm 1 gün olan süre, 1 saat diye aklimda kalmis
Tesekkur ederim canim.
Peki sagarken ( hava çok çok sicak suanda) 1 saate yakin sürse bisey olmaz demi süte? Dolaba koymakta ne kadar beklersem gecikirim?
kızlar uzun zamandır yoktum yenı evıme geldım bebegım gecen cumartesıden berı kakasını yapamıyor.. cok fazla alttan gaz yapıyor bayramda rezıl olduk valla hem de gazı cok kotu kokuyor her gıttıgım yerde kac gundur kaka yapamıyor dıye acıklıyorum yoksa benım yaptıgımı sanırlardı..karnı sert degıl ıkınmıyor. hergun bır cay kasıgı zeytın yagı ıcırdık. makatına zeytın yaglı pecete surduk bırazcıkta soktuk ama kaka cıkmadı.ayrıca sureklı masaj yapıyorum ben masaj yaptıkca pırt pırt gaz yapıyor... herkes bu kabız degıl dıyor yoksa makattan bu uygulamayla yaparmıs. aıle hekımı 9* 10 gune kadar normal eger kaka yapmazsa cocuk druna gotur dedı. bol bol emzırıyorum artı bıberonla anne sutu verıyorum ...demekkı suyu azalmıs havalar cok sıcak cok terlıyor. bır kac kasık su ver dedı. cesaret edemedım.. aynı sorunla karsılasan oldu mu nasıl cozdunuz kızlar
Canm maşallah benimki 1. ayda tutmaya başladı
Sürekli karın üstüne yatırınca boyun egzersizi yapmak zorunda kalıyordu.
canım bayram günü herkes bizimkiyle eltimin bebeğini kıyasladı durdu.aralarında 17 gün var.benimki küçük ama ona göre daha toplu nazara geldi.görümcemin kızı beşiğimizi kırmış eşim sonradan söyledi.gece uyurken beşik devrildi ağız üstü betonun üstüne düştü.kafasının sesisle uyandım.onunla ağlaya ağlaya sakinleştirdim.çok şükür morarma falan yoktu.doktora gitmedik.çok korktum gitti dedim.allah bize bağışlasın onları.kızlar dikkat edin nazara çok geliyorlar.
Şu bayram telaşıda bitsin görüşelim artık canım. Kardeş gibi olduk gerçektende burda. Çok seviyorum sizi.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar yaa sormayı hep unutuyorum bebişlerinizi yüz üstü yatırıyo musunuz ben gündüzleri hep yüz üstü yatırıyorum kırkı çıktığından beri ama geceleri cesaret edemiyorum normal yatırıyorumm sizde durumlar nee
bizde karasudaydık 1.gunu gece gıttık dun donduk...yuzdum
ilahi...ağzı büzüşesiceler diyorum ben onlara...
ilk gören hemen bebeğe odaklanıyorrr önce...sonra anlık olarak buyuk aklına geliyor önce onun kafa okşanıyor hal hatır soruluyor kardeşiyle arası nasıl diye soruluyor..cvp iyi dedndiğinde tum ilgi kardeşe kayıyor...cvbı kotu diye versem herhalde kucuğu sevmeyecekler buyuk kıskanmasın die...
valla hep sallıyorum.sallamadan uyumssa memede uyuyor oda kotu.zaten emzik almadıçok vaktım yok benım çabuk uykuya dalmalıki diğer işlere yetışebileyım...
iyi eğlenceler sizeani kararla gidilen yerden hep memnun ayrılırım ben...
Lutfen bır gorusme organıze edelım Canlar bugun ısler cok bırıkmıs fena haldearadan bır sayfa acıp baktım bu yazınızı gordum gecen sayfaları okumak ıcın sabırsızlanıyorum ıyı kı varsınız :)
Oferta resmınızı gordum cok cıcısınız Masallah .
Lılacsofıe sutun cok azalmıs ınanılmaz uzuldum sen cok dıkat edersın bılıyorum ama daha dıkkatlı ol zaten Deren ıcın ıstahsız dıyosun aman dıyım...
Opuyorum sızı byesss
yatıramıyorum çünkü hiç hoşlanmıyor yüzünü sürttürüp duruyor bağırıyor istemiyor.oysa benim en sevdiğim yatış pozisyonudur.hamileyken bile yastıklardan yükseklik yapıp göbeği içine salıp bir kaç dakika bu pozisyonda dururdum.
teşekkür ederim canım.bende çok istiyorum bir görüşme zaten Lilacsofie bir gün mutlaka gideceğim olmazsa baskın yapalım hep beraberaman duymasınnnnnn
oferta senın kucuk oglanla benım oglan sankı ıkız gıbı resme bakınca ohaaa dedım benım oglanın kopyası ... benım oglannın resımlerını tarıyorum bızımkıı hep sınırlı olup kasları catık oldugu ıcın fazla gulen resmı yok. ama yüz aynı... esıme gosterdım aaaaaa bızım oglan gulmus dedı yok be dedım bu baska bebek ınanmadı.
oferta senın kucuk oglanla benım oglan sankı ıkız gıbı resme bakınca ohaaa dedım benım oglanın kopyası ... benım oglannın resımlerını tarıyorum bızımkıı hep sınırlı olup kasları catık oldugu ıcın fazla gulen resmı yok. ama yüz aynı... esıme gosterdım aaaaaa bızım oglan gulmus dedı yok be dedım bu baska bebek ınanmadı.
kızlar bebişleriniz kafalarını tutabiliyor mu artık?
Buzdolabinin kapisina koymamaya dikkat et canim
benim büyük oğlumda çok ciddi bir bebekti bütün resimlerde kaşları çatıktır.halada çok gülmez ama Ayaz da tam tersi tam şebelek.herşeye sırıtıyor.
resmı genel sayfaya koymak ıcın ızın cıkmadı malesef. ozelden sana yollayayyım dedım ama eklentı kısmı olan atac ısaretı yok o yuzden yollama yapılamadı genele resım atılıyor ama ozelden mesaj atarken resım ekleyemıyorsun acaba ben mı yanlslık yaptım ama eklentı ısaretı yok ozel mesaj kısmında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?