2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Kuzu tandiri gecenin 2 bucugunda yani az önce firindan cikardim Dayanamayip yedim bide ustunede bayramdan kalan baklavayi yedim. göbegim daha beter cikti.
Sözde aksam yemegi olacakti ama benim gibi tembel biri tum gun bosverdi yemegi aksam olup kurt gibi acikincada kahvaltilik hazirlayip yedi amaaan yarinda evde degilim yetismem diyerekten gece verdim firina

Yarin eltime gidecegm ninesi ölmus telefon actim yarin geliyorum diye .... iyi niyetimle gitmek amacim bas sagligi dilemekti uzulmus gibi yapip surat asarcasina konustu benimle ne diyecegimi bilemedim yarin gelicez musaitsen diyip kapadim ki 3 gun önce esiyle cocuklariyla Skara Sommarland diye cok uzak olan eglence yerine gittiler cenazesi olan uzulen biri öyle sirf eglence yerine gitmezdi.

Son düzenleme:

Ay benim ahım hiç tutmaz:) Kırk yılda bir, çok ta haklı olduğum bir konuda ahlanırım, hiç te bişeycik olmaz, ben de bak hayatta herşey kötülerin yanına kar kalıyor derim... En azından birilerinin ahının tutttuğunu öğrenmek iyi geldi:)

Son düzenleme:

Kadın yanımızdan söylene söylene geçip gitti zaten öyle maaşallah filan diyecek bir havada değildi hiç.

Bana akıl verin, yardım edin nolur.. Kv bayram için geldi hala bizim evde. O geldiğinden beri oğlum iştahsız, emmiyor, hiç uyumayan çocuk gece uyumaya başladı, hatta lilacsofie nin anlattığı gibi gece uzun uyuyup emmemeye başladı. Ağlıyor. Meme istemiyor demekki, isterse alırdı, ver ben sakinleştirmeye çalışayım diyor. Sesimi çıkarmamaya çalışıyorum ama yüzümden anlıyordur. Emerken genzine kaçıyor, omzuma alıp sakinleştirip tekrar memeye koyacağım, ver ben gezdireyim diyor. Hop alıyor, emecek daha diyince bozuluyor, emecek olsa emerdi istemiyor demekki diyor. Mama vereyim istiyor, emzik almadı, ben ona tuttururum siz yapamamışsınız diyor. Yeğeninin 9 aylık bebeğiyle kıyaslıyor. O şunları yaptı, sen şöyle yağtın diye. Büyük, misafir kendimi telkin etmeye çalışıyorum olmuyor. Eşim tamamen değişti, annesi ne derse o! Çek memeden çok durmasın, emzik alacak bu çocuk filan demeye başladı, delirmek üzereyim.
Uyumayan çocuk nasıl uyur, emen çocuk niye emmez, hırçın huysuz çocuk neden sakinleşir? Söylediğim ne varsa tersini yapıyor, nesi var bu çocuğun ne şikayetleniyorsun diyor kv bana. Böyle değildi diyorum, beni özlemiş diyor!

Çok dertliyim kusura bakmayın. Dün gece bana sen uyanınca annene git, ben kalkar duşumu alır çayımı içerim düzenini bozma dedi! Normalde o yokken anneme gidiyorum da. Yok dedim olur mu, olur olur sen git diyo. Sabahta 2 saat önce tuvalete kalkmış ben oğlanı emzirmeye çalışıyorum almıyo sıpa memeyi, ağlıyor. Annene gideceksen git diyor! Saatin 6 sında! Delireceğim! Beni evimden gönderip napacaksa!

Kızlar ütümün tabanı çıktı çok acil ütü almam kaçım tavsiye bekliyorum ...

Benim ki Philips,annemin utusu philips diye cok memnun oldugumdan almistim bu markayi benimkindende cok cok memnunum..

Evet,okudugum heryerde dipnot olarak hep yazilmisti kapisina konmamali diye..
Aman dusmesin ziyan olmasin :)

aaa olmak zorundayiz tatlim benim ) )

ah canim yaaa su dereotlu taze soganli salatalari tahin pekmezleri bulgur pilawlari ahh bi bitse su iskence artik walla yarimiz gider walla )) anladigim kadari ile onunda yagi cikio ohhh

Evet,az ama :) protein acisindan zenginmis.
Ben ara veriyorum yaptiklarima,1 hafta birini 1 hafta birini yiyorum,hepsini birden yapmaya calisinca duzen kaciyor..

Gozlerim acildi resmen,okuz devirmek ne demek,uhh! Tovbeler olsun :)))))))
Allah korusun boyle insanlardan..
Ben hep okuyorum ama evden cikarken arabada ozellikle 7 kez Ayetel kursi,3 nas,3 felak okuyorum..inaniyorum okuyunca degmiyor.

Cek memeden mi?O ne demek yaw..
Cocuk sakinlesince esinde annesinden dolayi diye bi gevsemistir..
Kim ne kadar kirilirsa kirilsin icime sinmeyen hicbirseyi annem dahi olsa yaptirmiyorum..Annem bende 40 gun kaldi ki iyi bilen biridir ama bana sormadan hicbisy yapmadi sagolsun..Annem bile boyle yapmisken gerisi fos..
Sen ne kadar susarsan devam edecek..once sakince soylemeyi dene olmuyorsa varsin kirilsin..Durusunu bozma..

canım allah yardımcın olsun çok zor biliyorum.bende doğum yaptığımda bebek 15 günlüktü hergün anneme gidiyordum mecburen evim dolu olduğu için sonra bir aylık olunca kayınvalidemler geldi.oda bana aynısını yapıyordu sen hadi annene git bunalma evde filan diye.beni resmen evden atıyordu.bizimki çok farklı bir durumdu tabi sonra kavga edince anladım ben.kaynımın hastalığı sebebiyle kayınvalidemler istanbuldalardı kaynımın evide küçük olunca kalacak bir tek yer benim evimdi tabi.yüzüme karşı orda rahat edemiyoruz diyorlardı.maksat evimi sahiplenmekti.nasıl bunu anladın dersen kavga ettiğimiz gün ben çocuklarımı alıp anneme resmen kaçmaya çalışırken çocukları bırak sen defol git diye bağırdı.bende sinirle asıl sen defol git dedim. o zaman bana burası benim evim hiç bir yere gitmiyorum dedi.zaten sonra bende filim koptu ağzıma geleni saydım.beni dövmeye çalıştı vs... neyse annem gelip beni aldı götürdü o gece telefonumu elimden almaya çalıştı sırf annemi aramayayım diye.olaylar çok fenaydı çok.sonra o gecenin sabahı Ayazı aşıya götüreceğim tabi biz evden eşya almadan öylece kaçmışız resmen sabah çıkıp baktım benim evin pencereleri hala açık.o kadar kavgaya hala evimde oturuyor o insanlar.eşimi arayıp çıksınlar eşya alacağım diyip te evden çıkarmıştım onları.sonra günlerce evin anahtarını eşime teslim etmediler en sonunda anahtarı değiştireceğim dedim eşim öyle alıp geldi anahtarı.
yani bizimki benim evimi sahiplenmeye çalışıyordu ben onu anladım.ama totosuna baka baka defolup gitti ve tamamende hayatımdan çıktı.bayramda bile görüşmedik eşim ısrar eder sanıyordum hiç bişey demedi çocukları sırayla götürdü bir iki saat o kadar.
offf kayınvalide konusu açılınca çenem düşüyor kusura bakmayın.hala öyle nefret doluyumki içim hiç soğumayacak.

Gitmemişsindir inşallah fırsat verme net cevaplar ver bu saatte mi diye yoksa dahada artacak çekinme sende annesin artık bilmiş tavırlarını uygun dille cevapla unutma oda acemiydi annelik konusunda allah yardımcın olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ohhhh maşallah yarasın mı, yaramasın mı diyim ikisinin arasında kaldıım valla şimdi önümde olsa bende devirirdim 1 ay sonra işbaşı hiçbir kıyafetim olmuyor yeni de almak istemyorum ama yemek yemeği de cok seviyorum ne yaapıcaz biz böle?
ne yazık ki bu devir de kimseye yaranılmıyor gitsen bi türlü gitmesen bin türlü. çocuk olduktan sonra çevremde ve özellikle eşimin ailesinde bazı kişilrle ilişkilermi tekrar gözden geçireceğim ve gerçek benin kim olduğunu göstereceğim onlara cokk feci ters köşe yaptıracağım

ahh bu gözü çıkasıca hazımsız insanlar yok mu! ktil ederler insanları.
bende mahallede bebeği gezdiriyorum baktm teyzeler geliyor hemen eve kaçıyorum. Hatta dedikodumu bile yapmışlar
bide su meşhur komsumuz hala maşallah demedi gecen de "bazı öküzler maşallah diyememenin kabızlığını yaşıyor" dedim.
aldığm cevap: doğru söylüyorsun benim kızıma da cok nazar değiyordu demez mi. Ölür müsün öldürür müsün?
Rabbim kötü göz ve nazarlardan korusun evlatlarımızı.)
tüm kuzucukara benden kocaman bi maşallah:)

Gozlerim acildi resmen,okuz devirmek ne demek,uhh! Tovbeler olsun :)))))))
Allah korusun boyle insanlardan..
Ben hep okuyorum ama evden cikarken arabada ozellikle 7 kez Ayetel kursi,3 nas,3 felak okuyorum..inaniyorum okuyunca degmiyor.

Bende nazar ayetini, korunma dualarini felak nas ayetelkursu hepsini yazdim muska yaptim kizima icim böyle daha rahat oluyor. Hatta gosterim

Eklentiler

• $1406878179799.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 70

Biraz saf salak sayilirimdim kotuluk gormezdim insanlarda. Kazik yiye yiye bugunlere geldim. Ama canimi derinden yakanlar gozyasim kurumadan garip sekilde kotu seyler yasadilar. Onlar icin uzuldugumu bilirim. Simdi daha yalniz bir hayatim var. Hayatimda az insan az dert.:)

Bebegi alip odana git gerikirse kapiyi kitle. Oda da sakince emzir. Aaa cocugu sakliyor derse uyutuyorum de gec. Allah kolaylik versin. Esin de kafa dinlemek istiyor heralde. Bir halt yapamaz bir gun sonra ozler. Al bebegini git. Sallama hic. Onlara da bir haller oluyor biz losa olmuyoruz adamlar oluyor.

Benim de hayatımda çok az insan kaldı. Hatta geçen gün facebook grubunda neden buraya da gelmiyorsunuz dıye sordular. Dedım kı facebook'ta dogumgunumu, dogumumu kutlayan kutlayan sahte dostlardan fenalık geldi.
Belkı benım ahımı alanlar da cezasını çekmiştir kimbilir, içten ne yaşadıklarını...

Ben bu çocuğu anamın evinden alıp getırmedım dıyesı gelıyor ınsanın ama............

Yaa zaten iyi ne varsa anasından kötü ne varsa benden.. Susmamam lazım bencede

Deren'in iştahsızlığı beni iyice üzüyor kızlar, ayın beşindeki kontrole zor dayanacağım vallahi...
Sabah 08:30 da emzirmiştim, iyi de emdi. Sonra Demir'i alıp parka çıkardım, 12:00'de geldiğimde 40 cc sütü zorla içirmişti ablası.
Üç bucuk saatte 40 cc bile zorla içilir mi? Enfeksiyon da yok, nesi var yavrumun deli olacağım....

Düşününce tam bu zamanlarında Demir de aynısını yapmıştı hatırlıyorum. O yuzden dört aylıkken meyve püresi ile ek gıdaya başlamıştık. Bu aylarda memeyi reddetme dönemi vardır biliyorum ama benimki biberon istemiyor. Sadece meme emerken rahar ve daha istekli, biberon verince 10-20 cc anca içiyor sonra başlıyor dili dışarda sürekli itmeye ucunu, zaten binbir emekle sağdığım sütlerim akıyor ağzından hep....

Çok canım sıkkın. Demir de tam bir haydut oldu. Artık ne dur, ne sustan anlıyor. Ben beyefendi oğlum gitti yerine bir külhanbeyi geldi. Artık gözlerimin içine bile bakmıyor...

Çok kötüyüm bugun hersey ustume gelıyor........

Ben bu çocuğu anamın evinden alıp getırmedım dıyesı gelıyor ınsanın ama............

Kimin evinden kimi gönderiyosun diyecektim, bu arada beni evden göndermelere kalkan kocam değil, kayınvalidem. Sabah o uyanana kadar yemeğimi koydum, uyandı, daha hala sen annene git ben duşumu alır kahveye gelirim diyo! Yok dedim, yemekte pişti siz girin banyoya ben kahvaltı hazırlarım. Sonra baktı ben gitmiyorum hadi birlikte gidelim dedi!

Senin sürecini takip etmiştim canım, Allah bir daha yaşatmasın. Ama benim kocam için annesi ne diyosa o malesef. Ben el kızı o anası tabi. Daha hala sabah kalkmış kv sen annene git diyor!

Gitmedim canım, sonra birlikte geldik, mecbur kaldı çıkmaya benimle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…