2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Allahııımm 1 gün olan süre, 1 saat diye aklimda kalmis
Tesekkur ederim canim.
Peki sagarken ( hava çok çok sicak suanda) 1 saate yakin sürse bisey olmaz demi süte? Dolaba koymakta ne kadar beklersem gecikirim?
Canım gündüz hava çok sıcak oluyor
Uzun sürüyorsa sağdıkça aktar dolaba bence
Bir de avent'in el pompası var hem fiyatı nispeten daha uygun hem de el pompaları arasında en iyisi

Bence de görüşme ayarlayalım artık hatta Eylül iyi olur sanırım.
Herkes tatillerden memleketlerden vs dönmüş olur.

Duydum duydummm!!!! Hani bekliyorum giden gelen yok valla:))
Kilo aldıkça alıyorum, birkaç ay daha gelmezseniz zaten lohusa kadın balon gibi patladı diye haberlerde izlersiniz

Ben de cok inaniyorum. nişana gittik. Biri sordu kac aylik diye once kucuk falan dedi. 4 aylik dedim.aaa bizimki de dediler. 15 dk sonra bebegi almis gelmis yanima. Olcecek. Kiz bebek toplu falan bizimki 16 mart dedi hic orali olmadim. Tam 1 ay kucuk benimki. Bozmadim. Aynilar dedim. Deli millet.

Kizlar evdeki yetiskin tartisiyla bebisimi tarttim 10 gun önce hastahanede 5760 idi bugun evde 5600 cikiyor...
Evde tartilan dogru mu acaba kizim 160 gram vermis oluyor 10 gunde ayni durumu yasayan varmi ?
Bi dahaki kontrolumuze daha 11 gun var

Ruyamda seni gördum canm kk ye esimle aramda sorun var diyordun birde kaynananla ilgili bir sorununu anlatmistin tam hatirlayamadigim...
Ofertada birsey yazmisti isindeki biriyle ilgili gicik oldum vs diyodu 3 gun geciyor ruyayi göreli aklimda kalan bunlar Hayir olsun ikiside :)

Hayır olsun inşallah.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlar evdeki yetiskin tartisiyla bebisimi tarttim 10 gun önce hastahanede 5760 idi bugun evde 5600 cikiyor...
Evde tartilan dogru mu acaba kizim 160 gram vermis oluyor 10 gunde ayni durumu yasayan varmi ?
Bi dahaki kontrolumuze daha 11 gun var

Sanmıyorum canım o tartılar aldatıyor bence.
Oğlumu tartardım, off dobiş olmuş diye gider boyumun ölçüsünü alır gelirdim:) o dönem o kadar kafaya takmıştım ki, eve hassas tartı (bildiğim bebek tartısı) almaya niyetlenmiştim.

İnşallah kilo filan vermemiştir. Annelerin gözleri ile yaptıkları ölçüm daha yanılmaz bana göre

Oğlum bir yaşında yoktu daha, Abant'a tatile gitmiştik, henüz dişleri çıkmamıştı. Restaurantta mama sandalyesine oturtup önüne tabağın içinde ufak ufak yiyecekleri koymuştum. Söylemesi ayıp pirzolayı damaklarıyla ısırıp ısırıp koparıp yiyordu... Bir kadın çocuğunu (epeyce büyüktü) itikleyerek, " bak bak bebekler bile hapur hupur yiyor, sen daha iki çatal yeme" gibi bişeyler diyerek masamızın yanından geçti gitti. Yemek boyunca da, kendi yerinden oğluma resmen sinir olan, ters ters bakışlarıyla baktı.

Tatil dönüşü oğlum bir hasta oldu ki, yaklaşık üç ay kendine gelemedi. Çok kilo verdi ve o tatil de, son kendi kendine yemek yiyişi oldu ((

aaa olmak zorundayiz tatlim benim ) )

ah canim yaaa su dereotlu taze soganli salatalari tahin pekmezleri bulgur pilawlari ahh bi bitse su iskence artik walla yarimiz gider walla )) anladigim kadari ile onunda yagi cikio ohhh

inanirim hayatim bu goz bu dil adami oldururmus )) olan sana ve kuzucuga olmus......

selam tezoslar ))

kilo :
kizim 5980 kg 62 cm olmus ..... ama dr.muz kg alimi cok yawaslamis mamayi kesmioruz sabah ve gece mamaya dewam gerekirse emzirme sonrasinda oglende wer dedi...once bir hafta sonrada iki hagta da bir kontrole cagirdi kg icin takipte anlicaginiz....

gaita :
sumuklu ve yesil olan kakamiz sasirtici ama temiz cikti senin yediginden onun geniz akintisin dan olabilir bi sorun yok dedi

cis te pembe renk :
beze gelen pembe renkler kristalmis anne sutu alsada yetmiormus bol su dedi....

ritawirusu asisi :
yapti dr hic bi etkisi olmaz dedi....

gozunun altinda puturluk :
kuruluk dedi ilac werdi kullanmicam ya kendilinden gecer yada gecmez goze yonledirim dedi (( ((

sanirim bu kadar simdilik aklima gelenler kizlar.....

Ben Yaşıyorum canım 2 ay olcak hala devam ediyo kaka problem i Dr lar 10 güne kadar normal dio 3 farklı Dr a sordum hep cvp aynı bazen fitil veriyorum bazen zeytinyağı bazen de kendi yapıyo ama çok düzensiz..bir haftaya kadar bekliyorum yapmazsa fitil mecbur napayım aslında alıştırma da istemiyorum fitile ama bu hafta bekledim yapmadı 10. Gün artık ben dayanamadım fitil verdim dediğin gibi kaka yapamadığı için gazı kokuyor..düzene girer diyorlar bekliyorum ben de..bi tanıdığın bebeği de bole olmuştu 4. Ayında düzeldi inş bizimkiler de normal yapmaya başlar. .bir de kaka temizlemeyi unuttum hafta da bir 10 günde bir yapınca malum dolduruyor tasiriyo elim ayagim dolaşıyor direk banyoya götürüp belden aşağı çıkıyorum temizlenecek gibi değil yani yavrum 10 günün birikmiş ini çıkardı bayramın ilk günü bayramlik falan kalmadı yani batırdı hepsini

İnsallah hayirlara vesile olur. Hep tetikteyim yine de, daha once oldu yine olabilir Allah hicbirimizin evine huzursuzluk vermesin.

Var oyle insanlar. Esimin babaannesi camda otururken yanindakilere "bakin nasil devirecegim okuzu " degip uzakta cobani ile yuruyen zavalli hayvani devirirmis, nasil gozse artik. Kimse bulasmazmis. Baya can yakmis. Annemde bir kere gozumun onunde adamin birine kizinca tekerin patlar insallah demesinin 3 dk sonrasi tekerin ptladigini gormustum. Benim de ahim tutar. O yuzden dikkatli konusurum:) basimdan 10 dan fazla hikaye gecti.

Of ya cok üzüldüm, cok gecmis olsun

Masallah masallah. Canim bu 3.ay kontrolunuz mu ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allahindan bulsun o kadin öylelerini görunce MASALLAH de agzin yokmu diye bagirasim geliyor....
Hadi bizim burdakiler masallahi bilmezTurkiyeye gidince demeyene cesaret edipte kizabilirim insallah ayip olur gucenir diye dusunmeden...
Annem biri överse bebisi sende hemen masallah de ! diye hatirlat hemen nazar degmezmis ozaman der...

18 yasindaki Kizkardesimde hala nazar var kac hocaya göturdu annem.... hocalar nazar var muskalar bile tesir etmez demislerdi...
Kim ona nazar suresi okursa yorulup uyukluyor... Annemin dedigine göre bebekliginde cok cok kilolu sarisin cokta guzel 1 bebekti resimdede gördum gercekten simdiki haliyle daglar kadar fark var...
Suan kilo aldirmaya calisiyor herkes ona isvece geldiginde 7 kg alip gitmisti ama Turkiyeye döndugu gibi kg vermis...
huy olarakta en son yanimdayken bizden farkli gibiydi icten gelen bir samimiyet yoktu hic ne bana nede dogacak olan kizima karsi kardes gibi degildi....
oda nazardanmi kaynakli huydanmi bilemiyorum.

Masallah canm gelisimi iyi geldi bana egerki 3. aydaysa bile ama kacinci oldugunu yazsaymissin keske :))
Insallah cabuk atlatir minik Duru bu gözdeki sorunu...

Komsumuzun torununun gözunde basit bir iltihaplanma oldu annesi doktorun verdigi ilaci kullanmadi sutumle gecer dedi gercektende gecti ama ilerleyen aylarda farkettiler ki bir gözu ötekinden kucuk... ve öylede kaldi artik tedavi bile edilemez.
Rabbim bu tur durumlari vermesin evlatlarimiza bu yuzden kullanmani tavsiye ederim canm kucuk gibi görunupte ileride buyuk olan cok saglik sorunu var....doktorlara guvenmemiz lazim ha icin rahat degilse baska 1 doktora daha görun önlem olarak imkanin varsa....Bu sorun da hemencik gececektir insallah annesi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…