Kafamdaki soruları sormuşsun canım, neyin peşinde inan çok merak ediyorum. Uyuz insan kendisi, ultra uyuşuk, karar verip gidemedi.
Aynen canım, anneme gidiyoruz böyle durumlarda, kv acayip sigara içiyorda, anneme gelmek işime geliyor. Hem karnım doyuyor, hem evim kokmuyor, hemde ben onu evden çıkarmış oluyorum.
Toplasın pılısını pırtısını gitsin madem. Oturdu çay sigara yapıyor, gayet rahat görüntüde..
Arkadaslar. 3 gundur benim sipa huzursuz. Hep kucagimda. Duzgun uyuyamiyr da. Emerkende mememi isiriyor artik acitiyr. Basini saga sola sallayip birden cekiyr meme ucundan basini. Annem bugun bakti agzina kasiyinca dis etini sakinlesti. En erken 4 aylik dis cikar deniyr. 3 ayimiz cuma bitecek. Acaba dis cikarma huysuzlugumu bu yaptigi?
kızlarbişey soracağım ben aylül annesi olacağım inşallah.. doktordan geldim suyun baya azalmış dedi doktor görüntü bile alamadı su az ounca yat dinlen dedi bol su iç dedi bu bebeğin suyunu artırmaz ama sen iç dedi
ya niye böyle oldu anlamadım((( 32 haftam bitti işte ters duruyor artık dönmez dedi sezeryan olması sorun değil benim içinde daha erken her hafta kontrole çağırdı...kilosu 1700 küsür olmuş 32 . HAFTADA SİZİN BEBİŞLERİNİZİN KİLOSU KAÇ??? YA DA KAÇTI??? gelişimi iyi dedi ama hep ortalamalarda şimdi bebek kaç kiloya varırsa sorun olmaz kızlar kuvezde kalmaması için ne kadar daha dayanmalıyız ve kaç kilo olmalı bebek???
benim gibi olan var mı??ş sonç veriyorlar ya elimize o kağıdı bile almayı nutmuşm telaştan:26::26:
Canim belirtileri dis cikaricak gibi gösteriyor eltimin ogluda 4. ayinda 1 disi vardi erken cikarmisti...Arkadaslar. 3 gundur benim sipa huzursuz. Hep kucagimda. Duzgun uyuyamiyr da. Emerkende mememi isiriyor artik acitiyr. Basini saga sola sallayip birden cekiyr meme ucundan basini. Annem bugun bakti agzina kasiyinca dis etini sakinlesti. En erken 4 aylik dis cikar deniyr. 3 ayimiz cuma bitecek. Acaba dis cikarma huysuzlugumu bu yaptigi?
Turkiyede yasayanlarin cogu okadar dizi bagimlisi olmusken Tebrik ediyorum sizi biz tv koligiz resmen esim tv de ben pc de bazen o pc de ben tv de degistirip duruyoruz olmasaydilar keske ama sosyal yasam 0 burada yapacak birseyde yok kiBende 10unda yaptirmistim hala yok birsey..4-6 hafta arasi kizarmaya baslarmis..
Kimileri yerine doktora danis bence guzelce izah ediyorlar durumu..
Ben yaptirdim 11nde de 2. doz olacak..
Esimle ikimiz sevmeyiz hic tv,hatta evlenirken almayacaktik hediye geldi,gelenler kullaniyor bizimkini daha cok :)
Acik oldugunda bakiyordu..
Soyledigin iyi oldu anakucaginida duz yatirmam artik uzakta olsa gorebiliyordu.
Tesekkur ettim :)
Eslerden konusulmus. Benim koca da yapar ssagolsunhic de erinmez. Ama birinin durtmesi gerek. Yani sunu yap dersem yapar. Sipalar aglarsa bakar. AAlt degistirmeyi hic ona birakmadim beceremez zaten bem de istemiyorum sahsen. Kayinpederim de rahmetli kaynanama bakti 36 yil. Rahmetli bobrek hastasiydi ignesi ilaci tansiyonu saatliydi. Herseyiyle ilgilendi kpederim. Cocuklarini da bu sekilde yetistirmis Allah razi olsun. Ve suna inaniyorum ki icinde Allah korkusu olan insam ailesinin kiymetini biliyor. Odunluklari var tabi. Bazen bogasim geliyir ama buna da sukur. Yavrular saglikli olsun da gerisi onemli degil.
Yurtdisindayim ve bu yasadigim sehirde yapmiyorlar...Slm kızlar oğlumdan dolayı geçmişi okuyamıyorum sorum şu rotavirüs aşısını yaptıran oldumu kimileri yaptır diyor kimileri yaptırma kararsız kaldım
Canim hemen bozma moralini makinenin cektigiyle bebegin cektigi ayni olmuyor ki...az önce süt sağdım işte 60 cc zor çıktı.haftasonu şüphelendim zaten göğüslerim fos fostu.anlamadığım haftasonu Ayaz emdi durdu ama hiçte aç gibi değildi şimdi bu çocuk 50-60 cc lemi doyuyor anlamadım.kafama takmak istemiyorum ama mama takviye etsemmi diyede düşünüyorum açıkçası.
yarın doktor kontrolümüz var bakalım sorarım o ne diyecek.
Buzluktaki sutleri dolapta sogukta yavas yavas eritmemis gerekirmis acelemiz yoksa...Cevaplariniz icin teşekkür ederim arkadaslar
Lilacsofie haberini bekliorm inşallah bozulmamistir diger sutler
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tatlım, dışardan prens gıbı gorunse de benımkının de agzı cok bozuk. Demır'e takık bu ara, cok yaramaz ya......
Cok agır laflar soyluyor kufurlu de, soyleme artık hersyı anlıyor, onurunu kırıyorsun dıyorum...anlamıyor...
Bızımkı senınkının yardım da yapmayıp, ınsanlık namına basıt bısey ıstesen de, para verip kadın tuttuk ya, ben tum gun calısıyorum dıyen halı....
Cok bozuldum bu sefer artık şiştim ben de bu evde neyim hizmetçi mi, yok pardon para verip hizmetçi tutmuş ben kahya oluyorum!! Parası batsın töbe töbeeee!!!
kızlarbişey soracağım ben aylül annesi olacağım inşallah.. doktordan geldim suyun baya azalmış dedi doktor görüntü bile alamadı su az ounca yat dinlen dedi bol su iç dedi bu bebeğin suyunu artırmaz ama sen iç dedi
ya niye böyle oldu anlamadım((( 32 haftam bitti işte ters duruyor artık dönmez dedi sezeryan olması sorun değil benim içinde daha erken her hafta kontrole çağırdı...kilosu 1700 küsür olmuş 32 . HAFTADA SİZİN BEBİŞLERİNİZİN KİLOSU KAÇ??? YA DA KAÇTI??? gelişimi iyi dedi ama hep ortalamalarda şimdi bebek kaç kiloya varırsa sorun olmaz kızlar kuvezde kalmaması için ne kadar daha dayanmalıyız ve kaç kilo olmalı bebek???
benim gibi olan var mı??ş sonç veriyorlar ya elimize o kağıdı bile almayı nutmuşm telaştan:26::26:
Bugun buzdolabının alt tarafına bir tanesini ildirdim, özellikle de ilk aylardan. Tamamen çözülünce yazacağım sonucunu.
Gilmoregirls dizisini çok severdim buarada:)
O nasıl bir tatlı cnm hiç duymadım nasıl birşey
Stres ve yorgunluk varsa bence sağarken gelmiyor, bebek emerken her halukarda gelıyor, yeter kı emsın kuvvetlıce
Önce maaşallah nazar değmesin size canım. İlk çocukta böyleyse hepsinde böyle olur. Benim eşim ilkinde de aynıydı, ilk olmasına ve deli gibi çocuk istemesine rağmen. Bazen eşim böyle yapınca beni hiç sevmiyormuş gibi hissediyorum biliyor musun? Çünkü hayatta bir noktadan sonra aşk sana gönderdiği çiçekte, aldığı hediyede değil, böyle hayatı paylaşmayı sağlayan ufak ama önemli davranışlarda.... Çocuk büyütmenin, bebek bakmanın tüm sorumluluğu annede olmamalı. Baba sadece maddi tarafı yüklenip kenara çekilmemeli. O zaman boşanan anne de nafaka alıp aynen hayatına devam edebilir, babanın otel gibi eve gidip gelmesinin ne anlamı var değil mi?
Erken dogma riski varsa kesinlikle ciger gelistirici igne olman gerekir... Ama suyun az deyipye beklenen gunu gecen hamisler oldu....Ne olur ne olmaz korkma yat dinlen elinden geldigince insallah hayirlisiyla alirsin kucagina bebisi..
Kuveze giren minik bebeklerin cogunu 2 kilo olunca cikariyorlar.....Bendede zehirlenme cikti 37 haftalikken belki erken dogar veya belki suniyle dogurturlar diye dusundugumden hergun 1-2 bardak sut 5-6 ceviz ve et yemekleri yedim seninde yemeni öneriyorum ben son gunlerimde öyle yaptim yaradida kizima hem boyu hem kilosu cok iyiydi.
Allah bu eltileri bildiği gibi yapsın.benim eltimde mamaya veriyo ben emziriyom diye düşman gibi baktı bayram boyunca.kendi isteyerk mamaya basladı ilk cocugunada biberonda kolayı verip duruyo.bazılarına annelik hiç yakışmıyo.
Bende basit tatlilar diye ararken buldum canim....
Gercektende cok basit krep yapar gibi un sut tuz karbonat yumurta birazda suyu karistiriyorsun su gibi civik hamur elde ediyorsun sonra krep gibi azicik yagli tavada pembelesinceye kadar kizartiyorsun....
Krepler soguyunca icine dövulmus cevizi ekliyorsun ve yuvarlayarak ici cukur olan bir borcama katiyorsun ustunede 3 bardak seker 3 bardak sudan yapilmis kaynar serbeti gezdiriyorsun 4-5 dk sonra servise hazir donduymayla daha guzel oldu ama tazeyken yenilmesi en guzeli googlede buldum yapmak istersen tarifi detayli yazabilirim yaptigim yerden kopyalarak :)
Seklide böyleEki Görüntüle 1208513
Aynen canım, anneme gidiyoruz böyle durumlarda, kv acayip sigara içiyorda, anneme gelmek işime geliyor. Hem karnım doyuyor, hem evim kokmuyor, hemde ben onu evden çıkarmış oluyorum.
Arkadaslar. 3 gundur benim sipa huzursuz. Hep kucagimda. Duzgun uyuyamiyr da. Emerkende mememi isiriyor artik acitiyr. Basini saga sola sallayip birden cekiyr meme ucundan basini. Annem bugun bakti agzina kasiyinca dis etini sakinlesti. En erken 4 aylik dis cikar deniyr. 3 ayimiz cuma bitecek. Acaba dis cikarma huysuzlugumu bu yaptigi?
Canim belirtileri dis cikaricak gibi gösteriyor eltimin ogluda 4. ayinda 1 disi vardi erken cikarmisti...
Turkiyede yasayanlarin cogu okadar dizi bagimlisi olmusken Tebrik ediyorum sizi biz tv koligiz resmen esim tv de ben pc de bazen o pc de ben tv de degistirip duruyoruz olmasaydilar keske ama sosyal yasam 0 burada yapacak birseyde yok ki
Tarifi ben ben been istiyorum caniiimm :)
Kocası tatliyi çok seven biri olarak pratik tatli tariflerinin hepsini alabilirim
Çocuktan çocuğa değişir canım. Bnim oğlumun tüm iştahsızlık, meme istememe hareketlerini diş çıkartıyordur diye yorumlamıştım ama o dişi aylarca bekledim. Doğumgününden bir hafta önce çıkarmıştı düşün:))
Anne babada erken diş çıkartma varsa (ya da tam tersi geç) çocukta da olabiliyormuş. Irsi yani...
1 bebisin oldugu evde sigarada mi iciyor?
Evde icmeyi birak balkonda icip sigara kokan agziyla cocuga yaklasmasi bile ne kadar sakincali.
Insallah yanlis anlamisimdir
Ben bu sigara icenlerin meselesi yuzunden Turkiyeye annemlere bile gitmeye cesaret edemiyorum herkes iciyor herkes
Acayip sinir oldum kv ne cnm.
evin hanimi evdeyken onun ne haddine git demek. Ciksin gitsin kendi evine. Zaten 3 aylik oldunuz nerdeyse. Annende yanindaymis. Birsey olursa o bakar size. Hem pis sigaradan da uzak kalirsiniz.
Cok uzuluyorum senin adina..Cunku su gunlerde uzun sure evde kalmak sıkar ama en rahat edilen yer de insanin kendi ev....
Sağol canım yorumlarına. İnşallah gider. Anlatsam yaptıklarını roman olyr.. Bayramda eşimin kuzeninin doğum günü varmış- kurbanda- süpriz yapın gidin diyo! Bu kuzen düğünüme bile gelmedi düşün, teyze çocukları üstelik.
Bayramda uçak pahalı olur dedim, şimdiden alın diyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?