- 26 Kasım 2013
- 262
- 43
- 73
Ne kadardır sizde? Cidden amacı nedir seni evden gönderip anlamadım?
Kalıp bir faydası da dokunmuyor... Yine de saygısızlık yapmamakla sen iyi ediyorsun boşver...Ne diyeyim inşallah tez vakitte eşi çağırır gel artık diye...
Bugun 3.ay kontrolümüz vardı ve tartı alımı önemliydi biliyorsunuz kızlar; çok şükür alt sınırda olsa bile alması gerekeni almış;500 gr.cık:) Gastroentroloji'ye gitmekten şimdilik kurtulduk. Deren'in iştahı da yavaş yavaş düzelmeye başladı.(Maaşallah:)
Yeşil kaka ve bebeğinde iştahsızlık olan annelere bir kez inek sütü ürünleri rejimini (sucuk, çilek, çikolata vb gibi alerjik ürünler dahil) denemelerini öneririm.
Trabzon'dayız zaman geçmiyorrrrrr. Daha cumaya kadar burdayız piff. Kızım ishal oldu sıpam sıcaktan terlıyor yıkanıyor. Tatil güya çamaşır yıka as kurut topla katla anam ağladı. Neyse ki temizlik ve yemek yok. Buna da şükür. Evimi yatağımı mutfağımı tuvaletimi banyomu özledimm. Neyse az kaldı. Sabahın köründe uyanıp gülücük saçıyoruz =)
Eki Görüntüle 1208978
2 haftayı geçti canım. Hiç gaydası yok inan, bi çorba yapmadı. Bu sabah biraz saygısızlık yaptım sanırım, esneye enseye salona geldi.ooo erkencisiniz dedim saat 9 da. 10 dan 11 den önce uyanmadı da hiç. Eşi yok malesef, kayınpederimi hiç tanımadım ben, vefat etmiş eşim 20 yaşındayken..
2 haftayı geçti canım. Hiç gaydası yok inan, bi çorba yapmadı. Bu sabah biraz saygısızlık yaptım sanırım, esneye enseye salona geldi.ooo erkencisiniz dedim saat 9 da. 10 dan 11 den önce uyanmadı da hiç. Eşi yok malesef, kayınpederimi hiç tanımadım ben, vefat etmiş eşim 20 yaşındayken..
Birazcık olsun rahatlamissindir deren emmeye hizli donus yapar insh
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Trabzon'dayız zaman geçmiyorrrrrr. Daha cumaya kadar burdayız piff. Kızım ishal oldu sıpam sıcaktan terlıyor yıkanıyor. Tatil güya çamaşır yıka as kurut topla katla anam ağladı. Neyse ki temizlik ve yemek yok. Buna da şükür. Evimi yatağımı mutfağımı tuvaletimi banyomu özledimm. Neyse az kaldı. Sabahın köründe uyanıp gülücük saçıyoruz =)
Eki Görüntüle 1208978
Bu konu hakkında benimde aklıma epey takıldı bizim ebeye sordum. Eski aşılarda kabuk tutma vs varmış. Oglumdada iz kalmamıştı şüphelenmistim. Yani yeni aşılar artık iz bırakmıyormuş. Eger iyice emin olmak istersen devlet hastanesinde ücretsiz bir test yapılıyormuş yaptırıp ögrenebilirmişsin.
Bugun 3.ay kontrolümüz vardı ve tartı alımı önemliydi biliyorsunuz kızlar; çok şükür alt sınırda olsa bile alması gerekeni almış;500 gr.cık:) Gastroentroloji'ye gitmekten şimdilik kurtulduk. Deren'in iştahı da yavaş yavaş düzelmeye başladı.(Maaşallah:)
Yeşil kaka ve bebeğinde iştahsızlık olan annelere bir kez inek sütü ürünleri rejimini (sucuk, çilek, çikolata vb gibi alerjik ürünler dahil) denemelerini öneririm.
4 yaşındaki oğlum gecenin bombasını patlattı annecim senin için çok üzülüyorum aynı nenelere benziyorsun( evin içinde sürekli bol pjamalar ve tşörtler giydiğim için) giyim tarzımı hiç beğenmiyormuş bir daha böyle giyme artık diyor offf ne zaman eski halime döneceğim ben biraz dikkat ediyim diyorum daha çok yiyorum
Eki Görüntüle 1208978
Gec bile kaldin cnm daha cok sozu hakediyo bence pess dedittircek cinstenmis! Ayrica esinin bu kadr pasif kalmasi da enteresan adabiyla soyleyebilir sen saygısızlık olmasin diye ince dokunuslar yapiyosun bunu da o anlamiyo bi an once hepimiIn istegi gitmesi sende rahat bi nefes al..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benim kızım çok garip bir dönemden geçti, geçti diyorum ama umarım geçip gitmiştir gerçekten. Hem çok az ve kısa meme emiyordu, hem de sağdığım sütleri de içmiyordu. Yani biberon kabul etmiyor, belki on çeşit biberon ve farklı uç oldu evde ama hiçbirini sevmiyor.
Ben tam o arada mastit yapacak derecede cok olan sütümü azaltmak için az sağmaya başlamıştım. Aynı anda Deren de ıyı emmeyınce sutum azalmış bır anda farkedemedim. Azalmış dediğim 3 saatte 120-130 geliyordu. Bu aslında ona yetecek mıktardı ama Deren iştahsızdı. O arayı sağarak kurtarmaya çalıştım, şimdi iki gundur daha ıyı Deren. Hele (gözünüzü seveyim maaşallah diyin:) dün gece saat bası emdı nerdeyse sabaha kadar. Bugun de sureklı emıyor. Hıc sagmadım ama o emınce yıne massallah sutum tekrar bollastı.
Yeşil kaka yapması, kilo kaybı ve iştahsızlığını arastırdıgımda, inek sütü alerjisi olabilecegını buldum. Bırkac gundur tum ınek sutu urunlerı, sucuk, vb alerjık gıdalardan uzak duruyorum. Deneme yanılma yontemıyle (işe yararsa) kendımce bırseyler yapmaya calısacagım.
Sutyen meselesınde sut kanallarını sıkacak kadar yanlıs bır tercıh yapılmadıgı surece sutu etkıleyecegını sanmıyorum. Sagdıgım sutlerı ıse sımdılık donduruyorum, hoş Deren ıns boyle ıcerde sagmaya fılan gerek kalmaz, canım kıyamadıgım kuzum benımmm, ne kadar uzulmustum su son bır aydır(
kızlarrr bebişleriniz kendi kendine uykuya dalıyomu yerine koyduğunuzda uyuyakaldığı oluyomu yağmur u hep omuzum da uyutup yerine bırakıyorum ara da bi kendiliğinden uyusa hiç fena olmucakbi de gece uykusuna 11 ya da 11 buçuk ta anca başlatabiliyorum 9 falan hiç uyutamıyorumm
Canım çok teşekkür ederim. Beni anlıyorsınuz ya, çok mutlu oluyorum. Eşim asla aramızdaki ilişkiye müdahale etmiyor. Biz Ankaradayız, kv istanbulda. Özlüyor sanırım çokça. Annesi ona o annesine toz kondurmaz..
Bizde öyleyiz canım. Hep kucakta yürüyerek uyuyor yada memede. Kucakta uyuduğunda da ancak gece yerine yatınca uyuyor. Gündüz ancak kucakta durursa uyuyor. Yatağına yatırıp uyutmak mümkün değil gündüz. Ve gece uykumuz ancak 11.30 - 12 de başlıyor. Böyle uykusuz bebek olur mu diyorum
Benim kızım çok garip bir dönemden geçti, geçti diyorum ama umarım geçip gitmiştir gerçekten. Hem çok az ve kısa meme emiyordu, hem de sağdığım sütleri de içmiyordu. Yani biberon kabul etmiyor, belki on çeşit biberon ve farklı uç oldu evde ama hiçbirini sevmiyor.
Ben tam o arada mastit yapacak derecede cok olan sütümü azaltmak için az sağmaya başlamıştım. Aynı anda Deren de ıyı emmeyınce sutum azalmış bır anda farkedemedim. Azalmış dediğim 3 saatte 120-130 geliyordu. Bu aslında ona yetecek mıktardı ama Deren iştahsızdı. O arayı sağarak kurtarmaya çalıştım, şimdi iki gundur daha ıyı Deren. Hele (gözünüzü seveyim maaşallah diyin:) dün gece saat bası emdı nerdeyse sabaha kadar. Bugun de sureklı emıyor. Hıc sagmadım ama o emınce yıne massallah sutum tekrar bollastı.
Yeşil kaka yapması, kilo kaybı ve iştahsızlığını arastırdıgımda, inek sütü alerjisi olabilecegını buldum. Bırkac gundur tum ınek sutu urunlerı, sucuk, vb alerjık gıdalardan uzak duruyorum. Deneme yanılma yontemıyle (işe yararsa) kendımce bırseyler yapmaya calısacagım.
Sutyen meselesınde sut kanallarını sıkacak kadar yanlıs bır tercıh yapılmadıgı surece sutu etkıleyecegını sanmıyorum. Sagdıgım sutlerı ıse sımdılık donduruyorum, hoş Deren ıns boyle ıcerde sagmaya fılan gerek kalmaz, canım kıyamadıgım kuzum benımmm, ne kadar uzulmustum su son bır aydır(
Emin olmak için bu saate kadar bekledim arkadaşlar ama evet kokuyorrrrr....
Sağma, saklama ve dondurma aşamalarında steril ve benzeri koşullara çok dikkat ettim, şimdi detaylara girmeyeyimBuzdolabının alt kısmında yavaş yavaş kendiliğinden çözüldü ama leşşşş gibi kokuyordu afedersiniz... Süt saklama poşetine ait olduğunu tahmin ettiğim bir koku ama adını koyamadım. Çok inceledim ve tadına bile baktım, bozulmadığına ama çözülünce garip koktuğuna karar verdim.
Henüz 24 saat dolmamış olacak yarın sabah erkenden tekrar bakacağım kokuya...
Sizlerden donduran varsa, siz de bir baksanız canlar? Çok önemli bu konu.....
Buarada süt saklama poşetimin markası %90 Avent... Tam 7 bucuk litre süt birikmiş, eğer kokar ve Deren içmezse oturup ağlayacağım(((((
Allah Allah depresyonda fılan herhalde
Yoksa bır ınsan neden bebek olan evde öğlene kadar yatar, sigara kahve ıcıp oturur ve gelınını evden gondermeye calısır kı.....?
ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?