2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

2 haftayı geçti canım. Hiç gaydası yok inan, bi çorba yapmadı. Bu sabah biraz saygısızlık yaptım sanırım, esneye enseye salona geldi.ooo erkencisiniz dedim saat 9 da. 10 dan 11 den önce uyanmadı da hiç. Eşi yok malesef, kayınpederimi hiç tanımadım ben, vefat etmiş eşim 20 yaşındayken..

Birazcık olsun rahatlamissindir deren emmeye hizli donus yapar insh

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Nasi guzel ailesiniz siz oyle maşallah herbirinize:) dimi sozde tatil bende 3hafta kaldiktan sonra donmek istemistim:))

Gec bile kaldin cnm daha cok sozu hakediyo bence pess dedittircek cinstenmis! Ayrica esinin bu kadr pasif kalmasi da enteresan adabiyla soyleyebilir sen saygısızlık olmasin diye ince dokunuslar yapiyosun bunu da o anlamiyo bi an once hepimiIn istegi gitmesi sende rahat bi nefes al..

Allah Allah depresyonda fılan herhalde
Yoksa bır ınsan neden bebek olan evde öğlene kadar yatar, sigara kahve ıcıp oturur ve gelınını evden gondermeye calısır kı.....?

Birazcık olsun rahatlamissindir deren emmeye hizli donus yapar insh

Insallah canım cok sagol
Allah ınsana cok guzel seyler gösterıyor
Buzlukta ıstersen 100 lt sutun olsun
Kuzun saglıklı olmayıp emmedıkten sonra neye yarar
Sutumuz az, sutumuz yok veya mama verıyoruz dıye uzulmeyelım
O ıcecegı 10 cc mamayı arar hale gelmemek onemlı olan
Şükür olsun bu güne

4 yaşındaki oğlum gecenin bombasını patlattı annecim senin için çok üzülüyorum aynı nenelere benziyorsun( evin içinde sürekli bol pjamalar ve tşörtler giydiğim için) giyim tarzımı hiç beğenmiyormuş bir daha böyle giyme artık diyor offf ne zaman eski halime döneceğim ben biraz dikkat ediyim diyorum daha çok yiyorum

Herkes birbirinden tatli :)))
Masallahh
Allah mahrum etmesin birbirinizden..
Bu dogumlar sonrasi evden sıkılsakta biraz bazen,insan hemen ozluyor :)

Iz sonrasinda kalmasada bi kizariklik,irin ve sonrasi kabuk olmayacak mi ki?
Ebe bidaha ki aylik kontrollerde asiyida takip edecez dedi tuttu mu tutmadi ki diye..
Bu iz ve test meseelesini bir danisayim haftaya pazartesi 3. ay kontrolu var..
Tesekkur ettim :))

Iyi haber :)
Masallahh Deren'e
Sanirim rejim ise yariyor di mi?
Sebep bulundu emmelere devam ohh :))

Aman aman..
Yiyorsun diye giyimide bosvermeyeceksin demek,kucuk pasanin hatrina :)
Kilon icin bisy dememis ama bak bence kilolu oldugunu dusunup bosverme..

Butun stresi,yorgunlugu,birikmisi vs dun aksam attim sanirim :)

Aksam izmitte fuardaydik,bindim twiste bastim cigligi ohh
Cok guzel gecti,sukur..
Cok ozlemisim..
Sezen buyusede esim bizi lunaparklardan toplayamasa :))))

Geceyi Sezen'in karikatur cizimiyle bitirdik :)
O anneannesiyle sakin gezintiler yapti :)

Merhaba fistiklar:)

Ben de buzlukta sut saklayanlardanim ama cok birikmisim yok babasi emzirmeyi (aynen boyle diyo minnosu alip biraz da baba emzirsin:)) cok sevdiginden isitip biberonla veriyo minige, bi de disari cikarken veriyoruz hic tuhaf kokmadi ama en eski bi ay oncesi oluyo dolapta isterseniz daha yeni tarihlilerden deneyin sut kokuyo diyen arkadaslar...bu arada ben lansinoh ve milkway poset, chicconun da sut saklama kabini kullaniyorum hicbiri farkli gelmedi, hatta milkway ebebekte indirimdeydi denemek icin aldim digerlerinden cok daha ucuz ve kullanisli bence tavsiye ederim...
Bir de doktorum uyarmisti sut cozununce kokabilir sakin atmaya kalkma ek gidaya gecince yogurt mama vs yapiminda kullanirsin demisti, doktora bi daha sorarim sizin icin haftasonu gidicez kontrole

kızlarrr bebişleriniz kendi kendine uykuya dalıyomu yerine koyduğunuzda uyuyakaldığı oluyomu yağmur u hep omuzum da uyutup yerine bırakıyorum ara da bi kendiliğinden uyusa hiç fena olmucak bi de gece uykusuna 11 ya da 11 buçuk ta anca başlatabiliyorum 9 falan hiç uyutamıyorumm

ayyyy siz ne tatlısınızzz üçünüzede maşallah büyüğün bakışlara dikkat :)

Canım çok teşekkür ederim. Beni anlıyorsınuz ya, çok mutlu oluyorum. Eşim asla aramızdaki ilişkiye müdahale etmiyor. Biz Ankaradayız, kv istanbulda. Özlüyor sanırım çokça. Annesi ona o annesine toz kondurmaz..

ohhhhh şükürler olsuın böyle güzel haberlerinizi bekliyorum bugun kontrolunuz vardı geldınız mı doktordan? nedır durumlar hadıbır guzel haber daha ver lılacsofie ... derken okudum mesajınızı sukur sorun yokmuş. aferın derene sende bır soluk al artık annesı .. tabı dıyete devam ıse yaradı dıyorsun:)

Son düzenleme:

Bizde öyleyiz canım. Hep kucakta yürüyerek uyuyor yada memede. Kucakta uyuduğunda da ancak gece yerine yatınca uyuyor. Gündüz ancak kucakta durursa uyuyor. Yatağına yatırıp uyutmak mümkün değil gündüz. Ve gece uykumuz ancak 11.30 - 12 de başlıyor. Böyle uykusuz bebek olur mu diyorum

tatlım benim ki gece 8 saat uyuyo gün içinde de 3 saat anca uyuyo toplam da 11 saat çokk az diil mii nasıl dayanıyolar uykusuzluğa anlamıyorummm

Insallah o sadece bır poşet ıcın gecerlıdır.
Ama bılıyorum en ufak sorunda tamamını yok edeceksın rıske atmanın da manası yok canıın saolsun.
Rabbım Derenımıze bol bol sut versın zaten bızımkıler bıberonla beslenmeyı de pek sevmıyor olsun taze taze senden emsım kuzucuk sıkma canını ...

Allah Allah depresyonda fılan herhalde
Yoksa bır ınsan neden bebek olan evde öğlene kadar yatar, sigara kahve ıcıp oturur ve gelınını evden gondermeye calısır kı.....?
ne

Çok saçma dimi? İnan çok uğraşıyorum sempati duymak için. Olmuyor. Banyosunu yaptırırken o sigaradan sararmış elleri oğlumun pamuk tenine değmiyor mu deli oluyorum. Ççek elini diyesim geliyor.

merhaba güzel arkadaşlarım ve mis kokulu bebeklerim,

biz kontrolden geldik herşey yolunda boyu kilosu iyi dedi doktor.ellerini boğazına kadar sokmaya çalışmasınada normal dedi 4-5 ayda diş çıkarmaya başlayabilirlermiş ve bu aydada eller ağızdan çıkmazmış bu yüzden.artık uyurken emzirmek için uyandırma dedi istediği kadar uyuşunmuş ben zaten uyandırmıyordum doktorda teyit etti iyi oldu.yavaş yavaş bacağının üstüne bacaklarını açarak oturtabilirsin dedi.rota aşımızıda olduk.
abimizde gitmişken kontrol oldu.onada menenjit aşısı yapıldı.
koşa koşa işe geldim şimdi hemen size yazıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…