2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Bence yıne de esın cabalıyor en azından canım. Ben calısıyorum eve bakıyorum, benden naska da bırsey beklemeyın yaklasımı cok bencılce...

Cok guzel bır laf hos anlıyorum onların da sıkıldıklarını... Yapılarının farklı oldugunu, onların da mecburıyetler ıcınde hıssettıklerını vs...
Ama bugun sokakta yedı kat ellere bıle 2 dk tutatr mısınız desen zordayken, tutar yahu(

Aman canım
Benım gozum bozuk degıl de yanlıs okumuyorsam
Uzuntuden hayal gucum devreye gırmedıyse
Sen gerceksen yazdıkların dogruysa
Kocaman bır maasallah
Sen de maasallah de, fazla anlatma sorarlarsa amaannn hep aynı erkek mılletı ıste de gec
Esler ve cocuklar arasında saglam baglar boyle kurulur aferın esıne yurekten tebrık edıyorum

Evet cok kirici olmus fakat en azindan esin boyle biri biliyorsun.
Uzulme demek yersiz,siniri yeter insana en azindan sen hep o da bizim icin ugrasiyor derken onunda azicikta olsa bugunde cocuklarim icin yorulayim demesi lazim arada..
Sen yine de sabret elbet sen bunu hatirlatirsin ona ama Deren zararli cikmasin.

Son düzenleme:
Kızlar okudum yazdıklarınızı sabah sabah yine bu erkek milletine ağzıma ne gelirse söylemek istiyorum biz tek başımıza yaptık sanki bu çocukları.
Bunların soyu odun sadece bazısı yontulmuş oluyor bazen ama özünde yinede odun tahta kafa hepsi.
Hele bir işe gideyim daha neler yazıcamda şimdi telefondan görünce dayanamadım offf

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Boşver canım sinirlerini hiçç bozma
Ne onlar değişir, ne bu düzen..

Slm cnm,bol bol oku bebegini muhtemelen nazardır diye düşünüyorum,çünkü benim bebegimdede oluyor,okuyunca geçiyor,illa kötü gözlü kişinin nazarı degecek diyede birşey yok,bebegi çok seven canı kaynayan kişininde nazarı deger,özellikle en çok anne ve babanın nazarı daha çok degermiş,o yüzden sürekli okuyalım Allah nazarlardan saklasın bebişlerimizi

Bizim bebişde tv ye karşı ilgili,bıraksak sesi çıkmadan izler o şekilde..

Allah sabır versin böyle eşi olanlara,gerçekten üzüldüm...
Benim eşime gelince Allah ondan razı olsun,nazar degmesin çok çok ilgili bir baba,doğumdan sonra nerdeyse 15 gün hiç alt degiştirmedim,dikişlerimden zor oturup kalkıyordum,eşim oldugu zaman eşim degiştirdi,geceleride dahil olmak üzere,eşim yoksa annem ilgilenirdi,geceleri aglasa hemen uyanır kucagına alır sakinleştirirdi,kucagıma verirdi kızımı emzir diye,kendimi iyi hissettikten sonra alt degişmelere falan başladım ama eşimin ilgisi aynen devam etti,banyosunu ben yaptıramıyordum korkuyordum tutamam diye,eşim banyosunu yaptırıyor ben suyunu döküyordum sadece,artık yıkayabiliyorum ama yine eşimle beraber yıkıyoruz,mamasını yapar yedirir,alır yanına uyutur beraber uyurlar,sürekli elbise alır kızıma,en son dün aldı,bir kere hastaneye gitmiştik gaz sorunu için,eşim ilgilendi orda bebişimizle,kıyafetlerini çıkarıyordu muayene için,doktor hayret dedi neden diye sordugumuzda,ben böyle ilgili baba görmedim,ben hayatta yapmam böyle dedi,eşimde ben yaparım nolcakki dedi,yazdıkça aklıma geliyor,ben yemek hazırlarken kızımızla ilgilenir,yemek yerken durmuyorsa eger önce eşim yer yemegini,ben kızımızla ilgilenirim,sonra ver bana yemegini ye der eşim ilgilenir,daha böyle birsürü şey yazabilirim buraya,inş 2. bebiş olursa ondada aynı ilgisi devam eder

Boşver canım sinirlerini hiçç bozma
Ne onlar değişir, ne bu düzen..

evet değişmez biliyorum ama niye bu zorlukları hep kadınlar yaşıyoruz.çocuğa bak eve bak işe git vs.adamlar ohh ehli keyif. amann boşver diyemiyorum ben.dün benim tahta kafa ailesinin yanına gitti Kuzeyide aldı yanına ben Ayazla kaldım gece onbirde geldiler yuhh dedim yatsaydın bari orda.ben Ayazı banyo yaptırdım emzirdim uyutmaya çalışıyorum gelip sırnaşıyor bana.hiç kusura bakma uykum var dedim yattım homurdana homurdana arkamdan geldi.ne yapayım kul kölemi olacağım.gündüz iki çocuk tepemde zaten ertesi gün işe gidilecek düşünen yok.

cidden hepsi aynı boşvermek en iyisi.

Bu kadın beni delirtecek! Git evden git evden. Hadi annene diyo bana. O takılacakmış. Yalnız kalmadığım yer mi dedi, ben yokken tamam ama ben evdeyim o ne demek öyle dedim evdeyiz o zaman dedim. Lütfen kalktı çay koydu. Oğlan gece 2 den beri her saat başı kalktı, yarım saattir ağla ağla bitti çocuğum. Sesine uyanmışta ayıkmamış daha. Çocuğu da huzursuz ediyorum çok kötüyüm beni kendi evimden sepetlemeye çalışıyor, annemde daha rahat edermişim!

Aynıyız bravo uzaktan canımm kızım demek yetıyor...
Sağolsun bır eksıgımız yoklugumuz olsun ıstemez halleder ama kalben yanımızda oldugunu hıc hıssedemıyorum.

Bizz evdeyiz ya, napıyoruz ki?! Onlar çalışıyor, bi de evde çocuk zırıltısı mı çekecekler. Çünkü çocuk uyudu biz uyuduk nasılsa. Bu ev lendi kendisini toplar, yemek pişer, çamaşır yıkanır. Bunlar mesaiı gerektiren şeyler değildir. Biraz zaman alsa bile nasılsa tüm gün evde olduğumuz için bizi yormaz. Çünkü bebeğin ihtiyacı yoktur, meme ver, popo sil, bunlar zaman almaz, insanı yormaz..

kendi rahatlamak için sizi istemiyor bence evde.

Annen musaitse cagirsana, civi civiyi soker hesabi:). Olmadi ben duzenimi bozup biryere gidemem bebek duzen ister degip hicbiryere kipirdamayacaginizi anlasin

Annemi arattırdım. Çağırdı bizi. Ya birlikte gideriz yada oturalım dedim, kalktık anneme geldik. Resmen inatlaştık. Git sen diyo, beni kovalıyor. Ben gerildikçe oğlum gerildi. Ne emiyo ne uyuyo, ağlıyo yavrum..

ne zaman gidecek kendi evine peki.sana bu şekilde yardımdan çok zarar veriyor.sen bebeğini düşün evde yokmuş gibi davran en iyisi.

canım yaa valla eşlerimizin kıymetini bilelim nazar değmesin benimkide çok ilgili ben bebişle 1. haftadan beri yalnızım ve bulunduğum şehirde hiç bi yakınım yok oda ilğilemese kafayı yerdim heralda allaha binlerce şükürler olsun okadar işi var ama eve gelince her işi yapar hamileliğimde falan da çok yardım etti hep temiliği yaptı daha 15 gündürr falan ben temizlik yapmaya başladım zaten alt açma onda hobi oldu temiz olsa bile açıyoo :)

az önce süt sağdım işte 60 cc zor çıktı.haftasonu şüphelendim zaten göğüslerim fos fostu.anlamadığım haftasonu Ayaz emdi durdu ama hiçte aç gibi değildi şimdi bu çocuk 50-60 cc lemi doyuyor anlamadım.kafama takmak istemiyorum ama mama takviye etsemmi diyede düşünüyorum açıkçası.
yarın doktor kontrolümüz var bakalım sorarım o ne diyecek.

tatlım yaa sen eşine söyledin mi annen hergün evden beni yollama çalışıyo diee ya da kadına söyle ben kendi evim de daha rahat ediyorum diye

Kizlar dun şıllık tatlısı yapmıştım maşallah sütüme çoook etkisi oldu kızım emdi sağıp buzluğa attım halada dolu.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aynen cnm kıymeti bilinecek erkeklerde var böyle,bizde şanslı grup oluyoruz galiba

Cevaplariniz icin teşekkür ederim arkadaslar
Lilacsofie haberini bekliorm inşallah bozulmamistir diger sutler

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…