2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

bizim ufaklıkta uykusuz bebelerden.gündüz bir iki saat zar zor uyuyor oda salıncağında .kendi yatağına koyunca hiç uyumuyor.gecede 10-11 gibi yatıyor sabah 6 da ayakta.bende nasıl bu kadar az uyuyor şaşırıyorum ama büyük oğlumda böyleydi hiç uyumazdı halada sevmez uyumayı

tatlım benim ki gece 8 saat uyuyo gün içinde de 3 saat anca uyuyo toplam da 11 saat çokk az diil mii nasıl dayanıyolar uykusuzluğa anlamıyorummm

Bizim sıpada gece en en fazla 7 saat uyuyor. Gündüz kucakta uyursa 1-2 saat uyuyor ama koy yatağına mümkün değil uyuması. İnat edip kucakta uyutmadım 1 gün sabah 8 akşam 8 uyumadı ağladı 15-16 saat dedi sağlık ocağındaki hemşiremiz. Bizimkilerin uykusu çok az bence de.

Canlar dun sut ıznı evdeydım .

Kuzeyımle tum gun oynastık durduk, dun sabah bızımkı yastıktan kafayı kaldırdı bır baktım yarım bedenını epey one dogru kaldırıyor bır çaba bir çaba bır anda elımın altında yapmaya basladı ben hayretler ıcınde ızledım.
Mama yedırırken mama sandalyesınde yarı yatar pozısyonda tutuyorum , paşam her seferınde dıkılmeyecalıstı bır kaç seferden sonra tamamen ogrendı nasıl yapacagını tek seferde kendını dogrultuyor artık.
Bırde su dıs meselesı bende 1 aya kadar dıslerını cıkaracagını dusunuyorum ( herhangı bır tecrubem yok yanılıyor da olabılırım ) dıslerının yerı beyaz ve yuksek yerlerı belırmıs durumda . Bu cocuklar erken mı davranıyor her şey için ? Ama boyle gelişmelerini görmek çok gğzel bir şeymiş bugun işteyim ve dünkü hareketleri gözümüğn önünden gitmiyor çok şekerdi.

Hah bu arada ellerini ögrenmeleri ne zaman olacak tutma ve uzanma ?

Nasıl oluyor bu? Bu kadar küçük bebek böyle az uyur mu yaa?

Bugün ücretsiz izin istemek için iş yerine gideceğim dünden beri stresten sinirim bozuk 6 ay yasal izin hakkıymış ama vermez diye düşünüyorum nasıl sorsam ne desem nasıl strateji izlesem kafayı yedim:26:

Aynen kızlar şu an kızımı salıyorum bizimki çıt çıksa uyanıyor,bütün gün hamakta sallanıyor sallanan karyolası var onda uyumuyor
Gecede 11de falan uyuyor,saat başı emmek için uyanıyor azıcık emip bırakıyor,bide çok gazı var sürekli pırt pırt gaz yapıyo
Gazdan dolayı uykuya dalamıyor,kakası varsa hiç uyutamıyoruz,

Ağlayınca çarşafa koyup elimizde sallıyoruz başka türlü susup uyumuyor.

maşallah kuzeyime.canım bazı bebekler 4-5. ayda diş çıkarabilirmiş dpktor bugünöyle dedi.
ben sana kuzeyler hızlı olur demiştim dimi

Nasıl oluyor bu? Bu kadar küçük bebek böyle az uyur mu yaa?

ahh bende bir anlasam niye uyumazlar

Kızlar bir makaleden aldığım bilgiler aşağıdaki gibi. Doktor 2-3 saat eksik ya da fazla olabilir dedi. Ama bence bu dönem istisna çünkü çok sıcak çocuklarımız ne uyuyabiliyorlar ne de doğru dürüst emebiliyorlar. Düşünsenize biz bile bunalıyoruz bişi yiyemiyoruz onlar napsınlar ...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım çok sevindim inş iştahı da açılır bol bol emer miniğin. Benim kızımında 3. Ay kontrolünde alt sınırda çıkacak sanırım kilo alımı. Çünkü sıcaklardan mıdır nedit doğru dürüst emmiyor. İki emip bırakıyor . Aman sağlıklı olsunlarda kiloya takmıyorum ben. Deren senin gibi bilinçli bir annesi olduğu için çok şanslı 😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bılmıyorum kı cnm
Mesela bugun hıc olmadıgı kadar yemyesıl bır kaka yaptı ama emıyor sımdılık maasallah
Kılo alısı ve ıstahı ıyı olsa yesıl rengı umursamayacagız aslında of offff
Suanda Deren'i emzırıyorum bıryandan mutfakyan Demır'ın sesı gelıyor
Sınır krızı gecırıyor resmen kımbılır neden
kalkıp gıdemıyorum cok uzuluyorum
Cokk cookk

Tesekkur ederım canım sen de cok olgun sakın bılgılı bır annesın, senın mınııgın daha sanslı

Mama sandalyesınde oturuyor mu yanı nasıl yaniiii....?

Cok sagol ıyı kı varsınız gercekten, onun ıstahı olsun da canımmm ben ne rejımler yaparımmm :))

aslında bizim de bugün kontrl varda ama gidemedikk akşam eşim geç geldi bebiş çok huysuzdu ben de onu uyuturken uyuya kalmışım sabahta biz uyuyoruz diye eşim sessizce çıkmış gitmiş işe uyanınca aradımm çok yoruldunuz diye uyandırmadım yarın gidelim dedi tamam dedimm
bebişler felemizi şaşırtı yaaa iki çift laf konuşamıyoz hatta birbirimizi zor görüyozz

Cok sagol ıyı kı varsınız gercekten, onun ıstahı olsun da canımmm ben ne rejımler yaparımmm :))

deren e çok sevidimm canımm yağmur da iştahsız demiştimyaa ben bunu sıcak havalara baglıyorum hava serinleyince düzeldi balkonda emzirdiğim de de daha iyi emiyorr

Adı ustunde yasal hakkın. Hıc egılıp bukulme. Sana bu ıznı vermek zorunda olduklarını, yasaların hamile ve dogum yapmış kadınları tamamen korudugunu, işten cıkarılma durumunda bıle işe iade ve tazminat davaların açılıp kazanıldığını bılıyorsun degıl mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…