- 26 Kasım 2013
- 262
- 43
- 73
ankara nın neresindesin canımm
Bizde öyleyiz canım. Hep kucakta yürüyerek uyuyor yada memede. Kucakta uyuduğunda da ancak gece yerine yatınca uyuyor. Gündüz ancak kucakta durursa uyuyor. Yatağına yatırıp uyutmak mümkün değil gündüz. Ve gece uykumuz ancak 11.30 - 12 de başlıyor. Böyle uykusuz bebek olur mu diyorum
tatlım benim ki gece 8 saat uyuyo gün içinde de 3 saat anca uyuyo toplam da 11 saat çokk az diil mii nasıl dayanıyolar uykusuzluğa anlamıyorummm
bizim ufaklıkta uykusuz bebelerden.gündüz bir iki saat zar zor uyuyor oda salıncağında .kendi yatağına koyunca hiç uyumuyor.gecede 10-11 gibi yatıyor sabah 6 da ayakta.bende nasıl bu kadar az uyuyor şaşırıyorum ama büyük oğlumda böyleydi hiç uyumazdı halada sevmez uyumayı
bizim ufaklıkta uykusuz bebelerden.gündüz bir iki saat zar zor uyuyor oda salıncağında .kendi yatağına koyunca hiç uyumuyor.gecede 10-11 gibi yatıyor sabah 6 da ayakta.bende nasıl bu kadar az uyuyor şaşırıyorum ama büyük oğlumda böyleydi hiç uyumazdı halada sevmez uyumayı
Canlar dun sut ıznı evdeydım .
Kuzeyımle tum gun oynastık durduk, dun sabah bızımkı yastıktan kafayı kaldırdı bır baktım yarım bedenını epey one dogru kaldırıyor bır çaba bir çaba bır anda elımın altında yapmaya basladı ben hayretler ıcınde ızledım.
Mama yedırırken mama sandalyesınde yarı yatar pozısyonda tutuyorum , paşam her seferınde dıkılmeyecalıstı bır kaç seferden sonra tamamen ogrendı nasıl yapacagını tek seferde kendını dogrultuyor artık.
Bırde su dıs meselesı bende 1 aya kadar dıslerını cıkaracagını dusunuyorum ( herhangı bır tecrubem yok yanılıyor da olabılırım ) dıslerının yerı beyaz ve yuksek yerlerı belırmıs durumda . Bu cocuklar erken mı davranıyor her şey için ? Ama boyle gelişmelerini görmek çok gğzel bir şeymiş bugun işteyim ve dünkü hareketleri gözümüğn önünden gitmiyor çok şekerdi.
Hah bu arada ellerini ögrenmeleri ne zaman olacak tutma ve uzanma ?
Nasıl oluyor bu? Bu kadar küçük bebek böyle az uyur mu yaa?
Bugün ücretsiz izin istemek için iş yerine gideceğim dünden beri stresten sinirim bozuk6 ay yasal izin hakkıymış ama vermez diye düşünüyorum nasıl sorsam ne desem nasıl strateji izlesem kafayı yedim:26:
Ayrancı da canım.
Bugun 3.ay kontrolümüz vardı ve tartı alımı önemliydi biliyorsunuz kızlar; çok şükür alt sınırda olsa bile alması gerekeni almış;500 gr.cık:) Gastroentroloji'ye gitmekten şimdilik kurtulduk. Deren'in iştahı da yavaş yavaş düzelmeye başladı.(Maaşallah:)
Yeşil kaka ve bebeğinde iştahsızlık olan annelere bir kez inek sütü ürünleri rejimini (sucuk, çilek, çikolata vb gibi alerjik ürünler dahil) denemelerini öneririm.
Herkes birbirinden tatli :)))
Masallahh
Allah mahrum etmesin birbirinizden..
Bu dogumlar sonrasi evden sıkılsakta biraz bazen,insan hemen ozluyor :)
Iz sonrasinda kalmasada bi kizariklik,irin ve sonrasi kabuk olmayacak mi ki?
Ebe bidaha ki aylik kontrollerde asiyida takip edecez dedi tuttu mu tutmadi ki diye..
Bu iz ve test meseelesini bir danisayim haftaya pazartesi 3. ay kontrolu var..
Tesekkur ettim :))
Iyi haber :)
Masallahh Deren'e
Sanirim rejim ise yariyor di mi?
Sebep bulundu emmelere devam ohh :))
Aman aman..
Yiyorsun diye giyimide bosvermeyeceksin demek,kucuk pasanin hatrina :)
Kilon icin bisy dememis ama bak bence kilolu oldugunu dusunup bosverme..
Canım çok sevindim inş iştahı da açılır bol bol emer miniğin. Benim kızımında 3. Ay kontrolünde alt sınırda çıkacak sanırım kilo alımı. Çünkü sıcaklardan mıdır nedit doğru dürüst emmiyor. İki emip bırakıyor . Aman sağlıklı olsunlarda kiloya takmıyorum ben. Deren senin gibi bilinçli bir annesi olduğu için çok şanslı 😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canlar dun sut ıznı evdeydım .
Kuzeyımle tum gun oynastık durduk, dun sabah bızımkı yastıktan kafayı kaldırdı bır baktım yarım bedenını epey one dogru kaldırıyor bır çaba bir çaba bır anda elımın altında yapmaya basladı ben hayretler ıcınde ızledım.
Mama yedırırken mama sandalyesınde yarı yatar pozısyonda tutuyorum , paşam her seferınde dıkılmeyecalıstı bır kaç seferden sonra tamamen ogrendı nasıl yapacagını tek seferde kendını dogrultuyor artık.
Bırde su dıs meselesı bende 1 aya kadar dıslerını cıkaracagını dusunuyorum ( herhangı bır tecrubem yok yanılıyor da olabılırım ) dıslerının yerı beyaz ve yuksek yerlerı belırmıs durumda . Bu cocuklar erken mı davranıyor her şey için ? Ama boyle gelişmelerini görmek çok gğzel bir şeymiş bugun işteyim ve dünkü hareketleri gözümüğn önünden gitmiyor çok şekerdi.
Hah bu arada ellerini ögrenmeleri ne zaman olacak tutma ve uzanma ?
ohhhhh şükürler olsuın böyle güzel haberlerinizi bekliyorum bugun kontrolunuz vardı geldınız mı doktordan? nedır durumlar hadıbır guzel haber daha ver lılacsofie ... derken okudum mesajınızı sukur sorun yokmuş. aferın derene sende bır soluk al artık annesı .. tabı dıyete devam ıse yaradı dıyorsun:)
merhaba güzel arkadaşlarım ve mis kokulu bebeklerim,
biz kontrolden geldik herşey yolunda boyu kilosu iyi dedi doktor.ellerini boğazına kadar sokmaya çalışmasınada normal dedi 4-5 ayda diş çıkarmaya başlayabilirlermiş ve bu aydada eller ağızdan çıkmazmış bu yüzden.artık uyurken emzirmek için uyandırma dedi istediği kadar uyuşunmuş ben zaten uyandırmıyordum doktorda teyit etti iyi oldu.yavaş yavaş bacağının üstüne bacaklarını açarak oturtabilirsin dedi.rota aşımızıda olduk.
abimizde gitmişken kontrol oldu.onada menenjit aşısı yapıldı.
koşa koşa işe geldim şimdi hemen size yazıyorum :)
Cok sagol ıyı kı varsınız gercekten, onun ıstahı olsun da canımmm ben ne rejımler yaparımmm :))
Bugün ücretsiz izin istemek için iş yerine gideceğim dünden beri stresten sinirim bozuk6 ay yasal izin hakkıymış ama vermez diye düşünüyorum nasıl sorsam ne desem nasıl strateji izlesem kafayı yedim:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?