canım kendine çok yüklenmiyormusun son zamanlarda.hep okuyorum karamsar bir ruh halindesin.bu durum kısır döngü gibi içine çekildikçe seni dahada çok yoracak.Derenin 3. ay kontrolde kilosu kaç çıktı yani az almış olabilir ama geçen aylarda çok aldıysa mesela dengeliyor olamazmı kiloyu.ben bugün doktora sordum sütüm azalırsa ek gıdamı başlarız dedim hayır mama verirsin dedi ek gıdaya 6.aydan önce başlamayalım dedi.ben kuzeyi ancak 8 ay emzirebildim.üç aylıktı işe başladığımda ve süt izni yaptırmamıştı eski firmam.sabah yedi akşam yedi yoktum evde.3-4 saatte ile bir süt sağıyordum.sütüm öyle bolduki paket paket depoluyordum hatta ek gıda zamanı yoğurt ve mamada bile kulanıyorduk.geceleri şakır şakır akıyordu yatak yorgan batıyordu düşün o kadar boldu sütüm.sonra bir gün abimler bizdeydi abimin eşi geçimsiz bir kadındır.öyle bir kavga ettikki sabah işe gittiğimde iki göğsümden birden ancak 20-30 cc zor süt çıkardım ve bir daha da hiç artmadı ütüm ne yaptıysam azalarak bir haftada kesildi sütüm.o gün çok iyi anladım bu süt olayı morale strese çok bağlı bişey.şimdi Ayazda öyle çok bol değil sütüm göğüsler fos fos.ama biliyorumki kafayı takarsam dahada kötü olacak.o yüzden allah rızkını kaç ay annesütü olarak verdiyse onu içsin diyorum.sütüm bir gün az çıkıyor mama takviye ediyorum bazende çok oluyor sağıp depoluyorum.Ayazda bu ara çok az emiyor inan iki dakika zor duruyor memede.doktor emmek için uyandırma dedi bugün.kilo alımı fena değil.ama ben Kuzeydende biliyorum oda ufak tefek hala.sen herşeye bu kadar tek başına koşuştururken ne olur moralini bozmamaya çalış.o kısır döngünün içine girme.Büyük çocuklarımız huy değiştiriyor bebeklerimiz zorluyor eşlerimiz zaten söylemeye gerek bile yok onları.eee biz ayakta ve güçlü olacağız çaremiz yok.
Ayaz iyi canım herşey yolunda dedi doktor aynen devam et dedi.Kuzeyde yaptığımız hataları bunda tekrarlamak yok dedi bide
Deme canim yaa ben zaten ayin birinden itibaren sagip buzluga atmaya başladım ilk sagdigm sütü cikarip baksam mi ama daha cokda yeni bilemedim yaa24 saat ne icin anlayamadım benm süt poseti kraft bu arada. .napcaz yaa az bise biriktirmeme rağmen ben bile üzülürüm bozulduysa
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benım de kullandıgım kraftlar var ama hıc cozdurmedım
Istersen bır ogunu atla sağ, o ogunde çözdürdüğün sütü ver hem kokuya hem de ıcıp ıcmedıgıne bakarsın
Bhn de merak edıyorum dogrusu
Benim annem henuz ben 10-14 yaslarindayken top oynamami ip atlamami bisiklet binmemis yasaklamisti...
SEbebi ise koca kiz oldum ayipti! Bu yuzden pek boy atamadim.....
henuz ben 10 yasindayken annem hamile kalmisti ve her isini ben yapiyordum temizlikten hamur acmaya kadar.... Gerci annemin sulalesinde de en uzunu 160 tir 8 kardesler 1 dayim 173 olabildi sukur :))
Simdi ise annem benden sonraki kardeslerime karsi cok dikkatli hergun sutlerini alir ip atlayin top oynayin diye israr edip durur. ki ona cekmesinler
Birde esimin 1 erkek kardesinin beni uzen durumunu anlatayim...
Henuz 3 aylik bebek iken fazlasiyla atesi cikmis doktorda vucudunu sicak tutun demis...
Annesi babaannesi vs basina toplanmis sicak tutalim demisler sarmislar battaniyeye besigini yorganlarla kapamislar besiginin altina kaynar su dolusu tencereyi katmislar ki buhari besigi isitip bebegin sözde vucudunu sicak tutsun...
Sonuc bebek bogularak oracikta ölmus...
Masallah simdiki anneler hem cok bilincli hem cok akilli...
Yeri geldiginde ögretmen yeri geldiginde doktor gibi olabiliyorlar tecrubeli bir sekilde... iyiki cahillik artik gecici olmus durumda ah keske su cok bilmis anneler teyzelerde karismasaydi :)))
Canım yine anneme geldik, kendisi şu an bir kanepeye kıvrılmış dinleniyor!! Çok yoruldu ya.
Eşim oğlumun resimlerini bastırmış, bunlar sizin diye verdim, onu da bunu da istiyorum diye bizim kendi evimiz için bastırdığı resimleri de alıyordu, hayır dedim, bunları veremem, onları kendi evime koyacağım, ultra bozuldu. Surat asıyor şu an bana. Daha önce aynı şeyi düğün resimlerim içinde yapmıştı, fotografçı kapattı ve onun toplayıp götürdüğü hiç bir resmin bende kopyası yok. Bu sefer yağma yok! By resimler size ait değil dedim, oğlunu arayıp isteyecekmiş! Yüzsüz!
Gece uykusu 1de basliyor hanimin bazen 2 inan one cekemedim..Gunduz uykusu geldiginde anakucagina koyuyorum hafif hafif sallanarak bakinirken uyuyor ordan almiyorum hic cok rahat uyuyor..Gunduzde uyuyor ama ben cok ugrasmiyorum surekli uyutmak icin cunku o zaman uyumuyor diye nende geriliyorum o da sıkılıyor zaten uykusu gelince uyuyor..
Disardaysakta oyle hafif bi sallanti istiyor..
12. haftalarda bi huyume atagi var gozlemle canim..
Masallahh :))
Iyi haberler :))
Oturabilir kidmina cok sevindim..
Zaten artik bayaa kalditiyorlar kendilerini..
Kucuk birseyini yani 0-6 ay oyuncaklarindan onunde tut sen o da dokunmaya calisacaktir..Ellerini denk getirsen bile hosuna gidiyor oynatiyor ellerini bakarak,alisip gordukce de ellerini tutmak ister gb yapiyor..
Kendini kaldirma sanirim bu haftalarda bizi srvindirdikleri sey :)
Dirsekleriyle kaldiriyor bir de :)
Masallah buyuuyorlar
Aynaya baktirmayida dene istersen cok ilgisini cekiyor kipirdadikca :)
Oyy cok sinir bozucu
Anliktir insallah..
Bu kaka meseleside bi arkadas demis yesillik fln dusundumde dereotunu birkac gundur tekrar yiyorum kaka degisti olabilir mi ki gercekten :))) 3 sabahtir tasiyor disari.
Kaynanana cok sinir oluyorum valla gitsede rahatlasak artik. Allah yardimcin olsun canm
Sigara ictigini görunce uyar Astim cikabilir diye hic ayip filan olmaz o torununu dusunmuyor olabilir ama sen cocugunu dusunmek zorundasin.
Sigara icip ellerini agzina yikamadan biri cocuga yaklasmamali canm valla isin zor esini kendi tarafina alsan sigara iyi degil oglumuz icin vs dersen guzelce belki oda annesine belki dur der:))
Kızım dünden beri ellerini keşfetti sanki, ellerini havaya kaldırıyor sonra dikkatini çekiyor uzun uzun ellerine bakiyor, bakarken gözleri şaşı oluyor nerdeyse, hemen uzaklastiriyorum ellerini :)
Pess! Annende uzaniyor mu? O nasil birsey ben anlayamadim..
Bence esinede disini gosterme zamani gelmis artik..isler daha fazla karisip sen daha cok dolup daha kirici olup haksiz duruma dusmeden ciddi bir el at olaya..
Bıze arabayla yarım saatlik uzaklıkta olan bir şehrin ormanında yangın çıkmış durumda.... 5 gündür söndürülemiyor...
Kaç senedir isveçte yim ilk kez hava derecesi 33 ü buldu onada ormanlar dayanamadı sanırım.
Kokusu ve dumanı heryeri bizim semte kadar sarmış durumdakokusuyla uyandım birileri şömine yakmış sandım gerci bu sıcakta kım yakar ki... balkona çıktım heryeri duman kaplamış pencere camları kapamama ragmen heryer duman kokuyor başka ülkelerdende helikopterleri yollamışlar inşallah söndürürler artık. İdare edilebilecek gibi değil.
canım kendine çok yüklenmiyormusun son zamanlarda.hep okuyorum karamsar bir ruh halindesin.bu durum kısır döngü gibi içine çekildikçe seni dahada çok yoracak.Derenin 3. ay kontrolde kilosu kaç çıktı yani az almış olabilir ama geçen aylarda çok aldıysa mesela dengeliyor olamazmı kiloyu.ben bugün doktora sordum sütüm azalırsa ek gıdamı başlarız dedim hayır mama verirsin dedi ek gıdaya 6.aydan önce başlamayalım dedi.ben kuzeyi ancak 8 ay emzirebildim.üç aylıktı işe başladığımda ve süt izni yaptırmamıştı eski firmam.sabah yedi akşam yedi yoktum evde.3-4 saatte ile bir süt sağıyordum.sütüm öyle bolduki paket paket depoluyordum hatta ek gıda zamanı yoğurt ve mamada bile kulanıyorduk.geceleri şakır şakır akıyordu yatak yorgan batıyordu düşün o kadar boldu sütüm.sonra bir gün abimler bizdeydi abimin eşi geçimsiz bir kadındır.öyle bir kavga ettikki sabah işe gittiğimde iki göğsümden birden ancak 20-30 cc zor süt çıkardım ve bir daha da hiç artmadı ütüm ne yaptıysam azalarak bir haftada kesildi sütüm.o gün çok iyi anladım bu süt olayı morale strese çok bağlı bişey.şimdi Ayazda öyle çok bol değil sütüm göğüsler fos fos.ama biliyorumki kafayı takarsam dahada kötü olacak.o yüzden allah rızkını kaç ay annesütü olarak verdiyse onu içsin diyorum.sütüm bir gün az çıkıyor mama takviye ediyorum bazende çok oluyor sağıp depoluyorum.Ayazda bu ara çok az emiyor inan iki dakika zor duruyor memede.doktor emmek için uyandırma dedi bugün.kilo alımı fena değil.ama ben Kuzeydende biliyorum oda ufak tefek hala.sen herşeye bu kadar tek başına koşuştururken ne olur moralini bozmamaya çalış.o kısır döngünün içine girme.Büyük çocuklarımız huy değiştiriyor bebeklerimiz zorluyor eşlerimiz zaten söylemeye gerek bile yok onları.eee biz ayakta ve güçlü olacağız çaremiz yok.
Benım de kullandıgım kraftlar var ama hıc cozdurmedım
Istersen bır ogunu atla sağ, o ogunde çözdürdüğün sütü ver hem kokuya hem de ıcıp ıcmedıgıne bakarsın
Bhn de merak edıyorum dogrusu
Öyle yapayım bari haberdar ederim senide canm
Bıze arabayla yarım saatlik uzaklıkta olan bir şehrin ormanında yangın çıkmış durumda.... 5 gündür söndürülemiyor...
Kaç senedir isveçte yim ilk kez hava derecesi 33 ü buldu onada ormanlar dayanamadı sanırım.
Kokusu ve dumanı heryeri bizim semte kadar sarmış durumdakokusuyla uyandım pencere camları kapamama ragmen heryer duman kokuyor başka ülkelerdende helikopterleri yollamışlar inşallah söndürürler artık. İdare edilebilecek gibi değil.
Kokusu ve dumanı heryeri bizim semte kadar sarmış durumdakokusuyla uyandım pencere camları kapamama ragmen heryer duman kokuyor başka ülkelerdende helikopterleri yollamışlar inşallah söndürürler artık. İdare edilebilecek gibi değil.
Kızlar dondurucudaki sütümü bugün kullandım tadına da baktım gayet iyiydi ayrıca koku da yoktu lansinoh un saklama poşetini kullanıyorum ...
Bayanlar bisi sorcam ben 14 mayista dogum yaptim.agistos 14 s
De 3 bitip 4 emi giriyoruz.yoksa 3 emk:26:
4 yaşındaki oğlum gecenin bombasını patlattı annecim senin için çok üzülüyorum aynı nenelere benziyorsun( evin içinde sürekli bol pjamalar ve tşörtler giydiğim için) giyim tarzımı hiç beğenmiyormuş bir daha böyle giyme artık diyor offf ne zaman eski halime döneceğim ben biraz dikkat ediyim diyorum daha çok yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?