2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

O yavrunun vebalini nasıl almış doktor bozuntusu o adam!!!

Pess! Annende uzaniyor mu? O nasil birsey ben anlayamadim..
Bence esinede disini gosterme zamani gelmis artik..isler daha fazla karisip sen daha cok dolup daha kirici olup haksiz duruma dusmeden ciddi bir el at olaya..

Evet cn yedıklerımzıle cok ılgısı var kaka rengının

Canım ilk günlerinde oğlumun uyardık, ne olaylar oldu, kaçar gibi gitti gelmedi, eşimi fiştikledi biz kapıştık.şimdi asla umursamıyor. Yeğenininde bebeği var o evde hep sigara içiliyormuş oda bebekmiş nolurmuş. Az önce acayip bi rüzgar çıktı biz annemle cam kapı kapamaya çalışıyoruz o devrilmiş yatıyo!

Kizlar..
Galiba artik ellerle oynamalar,kalkmaya calismalar,etrafa done done daha ilgili bakinmalar basladi..
Asagi yukari 3 aylik bebisler hep..
Aynaylada cok ilgili denemenizi tavsiye ederim..

12. hafta bir buyume atagi var,daha huysuz olabilir daha cok emmek isteyebilir ve daha uykusuz kalabilirlermis..

Gecen gun ve dun hep boyleydi aglamiyor surekli ciglik atiyordu mizmiz,atak diye kabullenince biraz daha iyi geliyor..
Bugun iyi cok sukur :)

Kızım dünden beri ellerini keşfetti sanki, ellerini havaya kaldırıyor sonra dikkatini çekiyor uzun uzun ellerine bakiyor, bakarken gözleri şaşı oluyor nerdeyse, hemen uzaklastiriyorum ellerini :)

Canim benimki de 2 haftadir oyle cok komik oluyor ben cekmiyorun ellerini yumrugunu kaldirip dikkatli dikkatli bakiyor arada sasi oluyor dudaklar sekilden sekile giriyor sonra da o yumruk hoooop agza giriyor :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Pess! Annende uzaniyor mu? O nasil birsey ben anlayamadim..
Bence esinede disini gosterme zamani gelmis artik..isler daha fazla karisip sen daha cok dolup daha kirici olup haksiz duruma dusmeden ciddi bir el at olaya..

Yaa aynen canım devirdi totosunu yatıyo. Sigara kokan pis elleriyle oğlumun ellerine dokunuyor!
Bu akşam ciddi bir konuşma yapacağım canım. Artık cinnet boyutundayım. Emzirmeme bile karışıyor!

Bıze arabayla yarım saatlik uzaklıkta olan bir şehrin ormanında yangın çıkmış durumda.... 5 gündür söndürülemiyor...
Kaç senedir isveçte yim ilk kez hava derecesi 33 ü buldu onada ormanlar dayanamadı sanırım.
Kokusu ve dumanı heryeri bizim semte kadar sarmış durumda kokusuyla uyandım pencere camları kapamama ragmen heryer duman kokuyor başka ülkelerdende helikopterleri yollamışlar inşallah söndürürler artık. İdare edilebilecek gibi değil.

Off ev sımsıcak kokusu evi hapsetti resmen

Son düzenleme:

Ahh ne yazık. İnşallah söndürürler. Orman yangınları çok üzer beni..

Sabah 9da uyandi bizim hanim ve resmen 10 saattir nerdeyse hic uyumadi. Memede uyuyo,anakucagina yada yatagina yatiriyorum 10 dk da gözler aciliyo. Bi kere yaklasik yarim saat uyudu o kadar..
Balkona cikardim anakucaginda salliyorum simdi.. Bu defa bari birkaçsaat uyur insallah

İki defa süt sagdim. Bugün ilk defa biberonla vereyim de en azindan yattigi yerde uyusun kalsin dedim. Hay vermez olaydim.
Ne biberon ne emzik agzina almiyo küçük hanim..
Birkaç saniye biberonu agzinda tutunca öyle bi kustu ki midesinde ne varsa defalarca cikardi..
Hemen kucagima aldim aglamasin diye.
Sonra yatirdim üzerini cikardim yikamak icin.
Yüzüme öyle masum bakti ki, " anne neden verdin o biberonu, ben sadece seni istiyorum" der gibi..
Yüregim parcalandi..
Allahim bizi evlatlatimizla imtihan etmesin

Son düzenleme:

Bian önce kontrol altina alinir insaalah canim.
Allah bütün afetlerden korusun hepsi çok zor..

Kızlar dondurucudaki sütümü bugün kullandım tadına da baktım gayet iyiydi ayrıca koku da yoktu lansinoh un saklama poşetini kullanıyorum ...

Kızlar dondurucudaki sütümü bugün kullandım tadına da baktım gayet iyiydi ayrıca koku da yoktu lansinoh un saklama poşetini kullanıyorum ...

Canim ne zaman sagmistin ne kadar suredir dondurucudaydi acaba uzun süre kalinca mi kokuo ki .bide nasil cozdurdun yazabilir misin

Bayanlar bisi sorcam ben 14 mayista dogum yaptim.agistos 14 s
De 3 bitip 4 emi giriyoruz.yoksa 3 emk:26:

Bayanlar bisi sorcam ben 14 mayista dogum yaptim.agistos 14 s
De 3 bitip 4 emi giriyoruz.yoksa 3 emk:26:

3ü bitiriyosunuz canim 4ten gün almaya baslayacasiniz. Doldurduğu ay'i soyluyoruz. Yani 3 aylik oluyo
Ağustos bitince 3bucuk ay olcak mesela

benimde oğlum saçlarımdaki beyazları görünce ağlıyordu.yaşlandın sen öleceksin anne diye.çok şükür boyadımda korkusu geçti.malesef hala kilolar gitmiyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…