deren e çok sevidimm canımm yağmur da iştahsız demiştimyaa ben bunu sıcak havalara baglıyorum hava serinleyince düzeldi balkonda emzirdiğim de de daha iyi emiyorr
Insallah o sadece bır poşet ıcın gecerlıdır.
Ama bılıyorum en ufak sorunda tamamını yok edeceksın rıske atmanın da manası yok canıın saolsun.
Rabbım Derenımıze bol bol sut versın zaten bızımkıler bıberonla beslenmeyı de pek sevmıyor olsun taze taze senden emsım kuzucuk sıkma canını ...
maşallah kuzeyime.canım bazı bebekler 4-5. ayda diş çıkarabilirmiş dpktor bugünöyle dedi.
ben sana kuzeyler hızlı olur demiştim
Ofertam bende seni arıyordum nerdesin . Evet hızlı cıktı hakkaten. nasıl gıdıyor sızde durumlar sızde mı doktora gıttınız ayazım nasılmıs ?
Bızım burası halen cok sıcak ama emsınler de nasıl olursa olsun degıl mı:)
Ne dusuncesızlık hakkatennÇok saçma dimi? İnan çok uğraşıyorum sempati duymak için. Olmuyor. Banyosunu yaptırırken o sigaradan sararmış elleri oğlumun pamuk tenine değmiyor mu deli oluyorum. Ççek elini diyesim geliyor.
merhaba güzel arkadaşlarım ve mis kokulu bebeklerim,
biz kontrolden geldik herşey yolunda boyu kilosu iyi dedi doktor.ellerini boğazına kadar sokmaya çalışmasınada normal dedi 4-5 ayda diş çıkarmaya başlayabilirlermiş ve bu aydada eller ağızdan çıkmazmış bu yüzden.artık uyurken emzirmek için uyandırma dedi istediği kadar uyuşunmuş ben zaten uyandırmıyordum doktorda teyit etti iyi oldu.yavaş yavaş bacağının üstüne bacaklarını açarak oturtabilirsin dedi.rota aşımızıda olduk.
abimizde gitmişken kontrol oldu.onada menenjit aşısı yapıldı.
koşa koşa işe geldim şimdi hemen size yazıyorum :)
Bu cıngozler cok alem boşver4 yaşındaki oğlum gecenin bombasını patlattı annecim senin için çok üzülüyorum aynı nenelere benziyorsun( evin içinde sürekli bol pjamalar ve tşörtler giydiğim için) giyim tarzımı hiç beğenmiyormuş bir daha böyle giyme artık diyor offf ne zaman eski halime döneceğim ben biraz dikkat ediyim diyorum daha çok yiyorum
Butun stresi,yorgunlugu,birikmisi vs dun aksam attim sanirim :)
Aksam izmitte fuardaydik,bindim twiste bastim cigligi ohh
Cok guzel gecti,sukur..
Cok ozlemisim..
Sezen buyusede esim bizi lunaparklardan toplayamasa :))))
Geceyi Sezen'in karikatur cizimiyle bitirdik :)
O anneannesiyle sakin gezintiler yapti :)
Aynılarını bugun benım dr dedıMerhaba fistiklar:)
Ben de buzlukta sut saklayanlardanim ama cok birikmisim yok babasi emzirmeyi (aynen boyle diyo minnosu alip biraz da baba emzirsin:)) cok sevdiginden isitip biberonla veriyo minige, bi de disari cikarken veriyoruz hic tuhaf kokmadi ama en eski bi ay oncesi oluyo dolapta isterseniz daha yeni tarihlilerden deneyin sut kokuyo diyen arkadaslar...bu arada ben lansinoh ve milkway poset, chicconun da sut saklama kabini kullaniyorum hicbiri farkli gelmedi, hatta milkway ebebekte indirimdeydi denemek icin aldim digerlerinden cok daha ucuz ve kullanisli bence tavsiye ederim...
Bir de doktorum uyarmisti sut cozununce kokabilir sakin atmaya kalkma ek gidaya gecince yogurt mama vs yapiminda kullanirsin demisti, doktora bi daha sorarim sizin icin haftasonu gidicez kontrole
maşallah kuzeyime.canım bazı bebekler 4-5. ayda diş çıkarabilirmiş dpktor bugünöyle dedi.
ben sana kuzeyler hızlı olur demiştim dimi
ahh bende bir anlasam niye uyumazlar
Evet ama acıl durumda sut dolu ev dıye rahattım
Sımdı acıl durum ıcın golden goat ısımlı bur kecı sutu bazlı mama aldım eger ınek sutu alerjısı varsa dıye
Dr ıle konustum hafıf bır koku olabılır cozünmüs sutlerde , alısırlarsa ıcerler dedı
Ben çözünür çözünmez kapalı sut toplama kaplarım var ona aldım ve havalanmıs oldu sut
Koku epey azaldı ama hala var
50 cc bısey vardı ıcmıs 40 cc Deren ben yokken ıcmıs bugun
Evın eksıklerını almaya gıtmıstım
Mama sandalyesınde oturuyor mu yanı nasıl yaniiii....?
Bılmıyorum kı cnm
Mesela bugun hıc olmadıgı kadar yemyesıl bır kaka yaptı ama emıyor sımdılık maasallah
Kılo alısı ve ıstahı ıyı olsa yesıl rengı umursamayacagız aslında of offff
Suanda Deren'i emzırıyorum bıryandan mutfakyan Demır'ın sesı gelıyor
Sınır krızı gecırıyor resmen kımbılır neden
kalkıp gıdemıyorum cok uzuluyorum
Cokk cookk
ben sana kuzeyler hızlı olur demiştim
Ofertam bende seni arıyordum nerdesin . Evet hızlı cıktı hakkaten. nasıl gıdıyor sızde durumlar sızde mı doktora gıttınız ayazım nasılmıs ?
Ayaz iyi canım herşey yolunda dedi doktor aynen devam et dedi.Kuzeyde yaptığımız hataları bunda tekrarlamak yok dedi bide
Bılmıyorum kı cnm
Mesela bugun hıc olmadıgı kadar yemyesıl bır kaka yaptı ama emıyor sımdılık maasallah
Cokk cookk
Masallah masallah ..
Sanirim hem yetistirilme hem merhamet hem es faktorleri onemli..
Benim kayinpederimde her isi yapar cok titizdir bi utu yapmaz esimde ayni onun gb bi utu sevmez bide koku :)
Hic yaptiginda sen dur ya da bunu boyle yap demem..Aksam yemekler ondandi :) ama mesela babam boyle degildir asla,abimde onun tam tersidir..
Aslinda hersey daha guzel oluyor keske her es kolaylastirsa isleri esine yardim ederek,hem duzen anlaminda hem manevi acidan..
Önce maaşallah nazar değmesin size canım. İlk çocukta böyleyse hepsinde böyle olur. Benim eşim ilkinde de aynıydı, ilk olmasına ve deli gibi çocuk istemesine rağmen. Bazen eşim böyle yapınca beni hiç sevmiyormuş gibi hissediyorum biliyor musun? Çünkü hayatta bir noktadan sonra aşk sana gönderdiği çiçekte, aldığı hediyede değil, böyle hayatı paylaşmayı sağlayan ufak ama önemli davranışlarda.... Çocuk büyütmenin, bebek bakmanın tüm sorumluluğu annede olmamalı. Baba sadece maddi tarafı yüklenip kenara çekilmemeli. O zaman boşanan anne de nafaka alıp aynen hayatına devam edebilir, babanın otel gibi eve gidip gelmesinin ne anlamı var değil mi?
Maşallh cnm bebişine,ilaydada oturmaya çalışıyor artık yattıgı yerden kafasını kaldırıyor oturma pozisyonuna geliyor nerdeyse,gelişmelerini görmek gerçekten çok güzel bir duyguymuşCanlar dun sut ıznı evdeydım .
Kuzeyımle tum gun oynastık durduk, dun sabah bızımkı yastıktan kafayı kaldırdı bır baktım yarım bedenını epey one dogru kaldırıyor bır çaba bir çaba bır anda elımın altında yapmaya basladı ben hayretler ıcınde ızledım.
Mama yedırırken mama sandalyesınde yarı yatar pozısyonda tutuyorum , paşam her seferınde dıkılmeyecalıstı bır kaç seferden sonra tamamen ogrendı nasıl yapacagını tek seferde kendını dogrultuyor artık.
Bırde su dıs meselesı bende 1 aya kadar dıslerını cıkaracagını dusunuyorum ( herhangı bır tecrubem yok yanılıyor da olabılırım ) dıslerının yerı beyaz ve yuksek yerlerı belırmıs durumda . Bu cocuklar erken mı davranıyor her şey için ? Ama boyle gelişmelerini görmek çok gğzel bir şeymiş bugun işteyim ve dünkü hareketleri gözümüğn önünden gitmiyor çok şekerdi.
Hah bu arada ellerini ögrenmeleri ne zaman olacak tutma ve uzanma ?
Nasıl oluyor bu? Bu kadar küçük bebek böyle az uyur mu yaa?
Emin olmak için bu saate kadar bekledim arkadaşlar ama evet kokuyorrrrr....
Sağma, saklama ve dondurma aşamalarında steril ve benzeri koşullara çok dikkat ettim, şimdi detaylara girmeyeyimBuzdolabının alt kısmında yavaş yavaş kendiliğinden çözüldü ama leşşşş gibi kokuyordu afedersiniz... Süt saklama poşetine ait olduğunu tahmin ettiğim bir koku ama adını koyamadım. Çok inceledim ve tadına bile baktım, bozulmadığına ama çözülünce garip koktuğuna karar verdim.
Henüz 24 saat dolmamış olacak yarın sabah erkenden tekrar bakacağım kokuya...
Sizlerden donduran varsa, siz de bir baksanız canlar? Çok önemli bu konu.....
Buarada süt saklama poşetimin markası %90 Avent... Tam 7 bucuk litre süt birikmiş, eğer kokar ve Deren içmezse oturup ağlayacağım(((((
Deme canim yaa ben zaten ayin birinden itibaren sagip buzluga atmaya başladım ilk sagdigm sütü cikarip baksam mi ama daha cokda yeni bilemedim yaa24 saat ne icin anlayamadım benm süt poseti kraft bu arada. .napcaz yaa az bise biriktirmeme rağmen ben bile üzülürüm bozulduysa
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızım dünden beri ellerini keşfetti sanki, ellerini havaya kaldırıyor sonra dikkatini çekiyor uzun uzun ellerine bakiyor, bakarken gözleri şaşı oluyor nerdeyse, hemen uzaklastiriyorum ellerini :)
hımmm ora neresi bilmiomm4yıldır ankara dayım ama pek biyer bilmem :26::26:
Kaynanana cok sinir oluyorum valla gitsede rahatlasak artik. Allah yardimcin olsun canmCanım pazar günü gitme lafı etti, ay hep annemdeydik daha marifetlerimi gösteremedim dedim, bilet almaktan vazgeçti! Domuz derisi kaplı yüzü!
Canm biraz kokmasi normal diye biliyorum sakin atayim filan deme bizim burada dogumun ilk 3 ayi anne sutunu satabilir hastanelere litresi 30 ila 50 arasi aliniyor premature bebisler icin... Ilk 3 aydan sonra hastaneler almiyor cunku icindeki vitaminler proteinler ilk 3 ayda fazlasiyla var sonrasinda azalirmis...Emin olmak için bu saate kadar bekledim arkadaşlar ama evet kokuyorrrrr....
Sağma, saklama ve dondurma aşamalarında steril ve benzeri koşullara çok dikkat ettim, şimdi detaylara girmeyeyimBuzdolabının alt kısmında yavaş yavaş kendiliğinden çözüldü ama leşşşş gibi kokuyordu afedersiniz... Süt saklama poşetine ait olduğunu tahmin ettiğim bir koku ama adını koyamadım. Çok inceledim ve tadına bile baktım, bozulmadığına ama çözülünce garip koktuğuna karar verdim.
Henüz 24 saat dolmamış olacak yarın sabah erkenden tekrar bakacağım kokuya...
Sizlerden donduran varsa, siz de bir baksanız canlar? Çok önemli bu konu.....
Buarada süt saklama poşetimin markası %90 Avent... Tam 7 bucuk litre süt birikmiş, eğer kokar ve Deren içmezse oturup ağlayacağım(((((
Trabzon'dayız zaman geçmiyorrrrrr. Daha cumaya kadar burdayız piff. Kızım ishal oldu sıpam sıcaktan terlıyor yıkanıyor. Tatil güya çamaşır yıka as kurut topla katla anam ağladı. Neyse ki temizlik ve yemek yok. Buna da şükür. Evimi yatağımı mutfağımı tuvaletimi banyomu özledimm. Neyse az kaldı. Sabahın köründe uyanıp gülücük saçıyoruz =)
Eki Görüntüle 1208978
4 yaşındaki oğlum gecenin bombasını patlattı annecim senin için çok üzülüyorum aynı nenelere benziyorsun( evin içinde sürekli bol pjamalar ve tşörtler giydiğim için) giyim tarzımı hiç beğenmiyormuş bir daha böyle giyme artık diyor offf ne zaman eski halime döneceğim ben biraz dikkat ediyim diyorum daha çok yiyorum
kızlarrr bebişleriniz kendi kendine uykuya dalıyomu yerine koyduğunuzda uyuyakaldığı oluyomu yağmur u hep omuzum da uyutup yerine bırakıyorum ara da bi kendiliğinden uyusa hiç fena olmucakbi de gece uykusuna 11 ya da 11 buçuk ta anca başlatabiliyorum 9 falan hiç uyutamıyorumm
Ne dusuncesızlık hakkatenn
Hersey tamam ama sıgara olayı ayıbın en alası
O bebek onun da torunu..ı
kızlarrr bebişleriniz kendi kendine uykuya dalıyomu yerine koyduğunuzda uyuyakaldığı oluyomu yağmur u hep omuzum da uyutup yerine bırakıyorum ara da bi kendiliğinden uyusa hiç fena olmucakbi de gece uykusuna 11 ya da 11 buçuk ta anca başlatabiliyorum 9 falan hiç uyutamıyorumm
merhaba güzel arkadaşlarım ve mis kokulu bebeklerim,
biz kontrolden geldik herşey yolunda boyu kilosu iyi dedi doktor.ellerini boğazına kadar sokmaya çalışmasınada normal dedi 4-5 ayda diş çıkarmaya başlayabilirlermiş ve bu aydada eller ağızdan çıkmazmış bu yüzden.artık uyurken emzirmek için uyandırma dedi istediği kadar uyuşunmuş ben zaten uyandırmıyordum doktorda teyit etti iyi oldu.yavaş yavaş bacağının üstüne bacaklarını açarak oturtabilirsin dedi.rota aşımızıda olduk.
abimizde gitmişken kontrol oldu.onada menenjit aşısı yapıldı.
koşa koşa işe geldim şimdi hemen size yazıyorum :)
Canlar dun sut ıznı evdeydım .
Kuzeyımle tum gun oynastık durduk, dun sabah bızımkı yastıktan kafayı kaldırdı bır baktım yarım bedenını epey one dogru kaldırıyor bır çaba bir çaba bır anda elımın altında yapmaya basladı ben hayretler ıcınde ızledım.
Mama yedırırken mama sandalyesınde yarı yatar pozısyonda tutuyorum , paşam her seferınde dıkılmeyecalıstı bır kaç seferden sonra tamamen ogrendı nasıl yapacagını tek seferde kendını dogrultuyor artık.
Bırde su dıs meselesı bende 1 aya kadar dıslerını cıkaracagını dusunuyorum ( herhangı bır tecrubem yok yanılıyor da olabılırım ) dıslerının yerı beyaz ve yuksek yerlerı belırmıs durumda . Bu cocuklar erken mı davranıyor her şey için ? Ama boyle gelişmelerini görmek çok gğzel bir şeymiş bugun işteyim ve dünkü hareketleri gözümüğn önünden gitmiyor çok şekerdi.
Hah bu arada ellerini ögrenmeleri ne zaman olacak tutma ve uzanma ?
Bılmıyorum kı cnm
Cokk cookk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?