3 u bitirip 4 ten gun alicak canm ama 3 ayliklar kisacasi...
Annemde karistirir hep bunu yillardir kendimi 1 yas buyuk sanardim 18 yasima geldigimde 17 oldugumu ögrendim :))))
Kizimda 3 aylikken 5 aylik oldu buyudu torunum diyordu tabi ben karistirmasina izin vermedim yine matemmatikte iyi degilde
Bende 6 yillik evli saniyordum kendimi 5 yil olmus megerse 2 gun önce esim söyledi... 6 degil 5 diye 2009 da geldin dedi... genetik bizde sanirim
Kiyamam yaa moralini bozmamasi icin cok boyamaktanda oluyor yaslilikla alakasi yok diyebilirsin canm kaybetmek duygusu cok kötu heleki cocukken Allah hic bir yavruyu anasiz hic bir anneyide yavrusuz birakmasin ...
Reddetme dönemindeler canm kiziminda saatlerce ac oldugu gunler oldu ki elini emdiginden beni reddediyordu simdide bazen reddettigi zamanlar oluyor....
Onu alip yatak odamiza göturuyorum yatakta ugrasiyorum hem sessizde zamanla redd ede ede emiyor yine....
Birde ac kaliyor diye dusunup mamaya basvurursan seni tamamen reddedebilirmis... Bu yuzden sagmak zorunda kalirsin sagincada bebek emmedigindende sutun cabuk kesilebilir kk de böyle sorunlari olanlar hakkinda okumustum... Hemen pes etmememiz gerektigini israrla memeyi tekrar tekrar vermemiz gerektigini söyleyenler cogunluktaydi...
Haklisin canm öcu teyzeler böyle seyleri tavsiye ediyor yeyin sutunuz tatlansin diyorlar...
Halbuki birsuru meyve var sutu tatlandiricak olanlar onlarda isimizi görur...
de bazen ben de bahane ariyorum alipta amaan yiyeyimde sutumde tatlansin diyorum iste :)))
Hayirli geceler....Bende avrupada yasiyorum... En son gittigimiz cocuk doktoru bebegi kesinlikle oturtulmamasi gerektigini söyledi hafif basi dik pozisyonda tutmamizi önerdi aksi taktirde omurgalara zarar verebilirmis... Birde bazi bebislerin kafalari önlerine dustugunden hala tam tasiyamadigindan hafif kamburlukta yapabilirmis...
Bu arada nereden Turkiyeye gittiniz ? Orada 6 ay öncesi bebekler icin puset mi kullaniliyor ? Hani yatar pozisyonda olan degilde dik olanlari mi ?
Oto koltugunda bizde en cok 1,5 saat birakiyoruz bazen salincagindada uyuyugu oluyor uyanip tekrar uyumayacagini bildigim halde kiyamayip cikariyorum uzun sure o sekilde kalmasina musaade etmiyorum... Kaldiki oturtmak icin simdi cok cok erken zaten zamani gelince onlar kendi yapiyorlar herseyi kafalarini kaldirmak gibi....
Birde bazilarina Deli oluyorum 1 eltim var 4 cocuk buyutmus ama kizimi her tasidiginda oturtuyor ona söyledigimde ise kendi böyle istiyor yoksa durmuyor diyo..
birde kaynanam onu görunce kucagina aliyor hemde oturtuyor bana ver diyorum yok bende kalsin diyo...
Bilerek mi yapiyorlar bilmiyorum artik sinir oluyorum vallahi...
Canim insallah gecici bir durumdur ama ne olur ne olmaz ailede olan seyler genetik olabilir... Ayni sorun kucuk kizkardesimde cikti 2-3 yaslarinda fark ettiler...
Gözlukle haloldu sukur gecti gitti onunkide genetikti...
Bu yuzden doktora gitmeni tavsiye ederim risk almaya gerek yok gerci insallah tahmin ettigim gibi gecici birseydir...
Benim kizda sasi oluyordu ilk dogdugunda ama suan öyle birsey yok.
Cok guzel prenses masallah 41 kere Rabbim nazarlardan saklasin ilerideki yasamida yuzu kadar temiz ve guzel olsun insallah...
Benim kiz gibi hafif kel ama ah su saclari cikaydida cici cici tokalar takaydik simdilik hayal ediyorum sadece
Kacamak mesajla geldin yine ehh yorgun olmadigin gunlerde bekliyoruz :))
2 cocugun var hak veriyorum canm...
Aynen. Bende öyle düşünüyorum. Esimlede arada bir bunun münakaşasını yapıyoruz. Kucağında oturtuyor bazen ve her seferinde yüreğim ağzına geliyor. Neymiş kız kardeşi de oturtuyormusunuz birşey olmazmış. Bende o kendi cocuğuna öyle uygun görüyorsa bence bizim kıza uygun degil deyip geciştiriyorum. Kayınvalidemde öyle daha 3 ayını doldurmamış kızımı ayakları basmıyor diye stres yapmaya başladı. Oglumdada aynı seyleri yapmıştı cok stres oluyordumcunku sürekli kendi diğer aynı yasta torunları ile kiyasliyordu.
Off Allah korusun en kötu ihtimal bu Rabbim sifa versin icim acidi resmen..
Hastahaneler Ölunecegi bildigi halde bile insanlari son dakikasina kadar hastahanede yatiriyorlar...
Ölecegini bile bile yollamaz kimse... Ve anne babaya anlatmamalari da olmaz ki ileride Allah binlerce kez korusun bu bebege birsey olursa anne baba sikayet edebilir o hastahaneye gittikte ilgilenmediler diye,.. yani hastahaneler bunu kendileri icin yapamazlar...
Cok kilo kaybetmis umutlarini kaybetmesinler daha iyi ilgilenen bir doktor arasinlar... Turkiyede cok secenek var hastahene ve doktor yönunden dualarim minikle insallah iyilesir insallah kilosunu alir...
Benim kizimda 3912 kg dogdu... en son gittigimizde 2 ay 18 gunlukken 5740 ti....
Sizinki hastahaneden ciktigi kilo mu yoksa dogumdaki kilosumu ? Boy gelisimi nasil kacti kac oldu ?
Kimi bebisler kilodan cok boyuna gidiyor vitaminleri... Kimide tombik olurken cok minik oluyor...
Kilo alimi cok yavas benimkininde... Benimde sutum cok var sukur kizimda emiyor ama kilo almiyor öyle ve en kötusu en sonki kontrolumuze göre hic kilo almamis gibi görunuyor evde yetiskin tartisiyla baktigimda 3 hafta önceki kilosuyla ayni cikiyor hatta bazen daha az gösteriyor hep 6 dan asagi...
Belkide sutumuz o yagli diye bahsettikleri sekilde degildir... Yagli olup olmadigini nasil anliyorlar onuda merak ettim simdi.
Yagli olmasi icin cok iyi beslenmek hergun bol vitamin iceren yemekler yemek gerekirmis ki bu yemekler annenin cok kilo almasina neden oluyor...
Biraz yemegini degistirsen surekli sabah sut icip kaynamis yumurtayi yesen aksamda doyurucu bir et yanina bulgur arada makarna bunlar sutu hem bolastiran hemde vitaminlestiren yiyecekler. belki ise yarar...
Ben dogru duzgun yemek yapamiyorum et balik tavuk gibi seyleri bazen usendigimden bazende firsat bulamadigimdna yapamiyorum...
Cogu zaman makarna kahvaltilik yada basit bir turlu ile gecistiriyorum... 5 gune kontrolumuz var bizimde insallah daha iyi olmustur...
Cok gecmis olsun bendede ayni sorun var kalcam dizlerim diger kemiklerim dahil olmak uzere cok agriyor kendimi cok agir bir yuk kaldirmisi gibi hissediyorum hergun ....kalkmakta zorlaniyorum hamilelikle alakali oldugunu dusunuyorum...
Insallah önemsiz gecici birseydir canm hergun kalsiyum almaya dikkat et...
Arkadaslar berenımın bu aksamkı doktor gorusmesındekı tanı vıtılıgo degıl!depıgmente nevus yanı bebek olusurken pıgmentlerın oraya ugramaması.uzuun bı gorusme oldu bıze tek tek neden vıtılıgo olmadıgını orneklerle anlattı.cok ılgılı ve bılgılıydı ve tabı tecrubelı.depımente nevus ne buyucek ne kuculcek cok ısterse 16yasında dovme yaptırabılır fark kapanır dedı. sız bebegınıze anormal davranmayın bu durumu farklılastırmayın onun ozellıgı bu oldugunu kabul edın rahat yasamınıza devam edın hıcbır kısıtlayıcı durumunuz yok .sabahkı 20 dk lık gorusmeden sonra 1saatlık gorusme sonucu odadan ayrıldık ınandık .sıddetle tavsıye ederım doktoru bende tavsıye uzerıne gıtmıstım zaten yerı buyaka plazada hakan bozoglu. Genel vılgı :1yasından once kesınlıkle gunes kremı lısyon koruyucu kullanılmaması.gunesten en ıyı koruyan kıyafetler bu donemde ve 11-3arası gunese mumkun oldugu kadar cıkarmamak bronzlastırmak yok bronzlasması demek derının kendını koruması ıcın degıstırdıgı renk.cılt yapısını bozmk yanı.1yasından ıtıbaren fızyolojık kremler:hamilton kids,coppote kıds.mumkunse bunları kullanmak.
Tum gecmıs olsun dıleklerı guzel dualarınız ıcın cok tesekkur ederım cok zOr bı gundu sanırım bıras anı davranıp sızıde uzduysem affola.
Ohh çok şükür gözünaydın cnm...Arkadaslar berenımın bu aksamkı doktor gorusmesındekı tanı vıtılıgo degıl!depıgmente nevus yanı bebek olusurken pıgmentlerın oraya ugramaması.uzuun bı gorusme oldu bıze tek tek neden vıtılıgo olmadıgını orneklerle anlattı.cok ılgılı ve bılgılıydı ve tabı tecrubelı.depımente nevus ne buyucek ne kuculcek cok ısterse 16yasında dovme yaptırabılır fark kapanır dedı. sız bebegınıze anormal davranmayın bu durumu farklılastırmayın onun ozellıgı bu oldugunu kabul edın rahat yasamınıza devam edın hıcbır kısıtlayıcı durumunuz yok .sabahkı 20 dk lık gorusmeden sonra 1saatlık gorusme sonucu odadan ayrıldık ınandık .sıddetle tavsıye ederım doktoru bende tavsıye uzerıne gıtmıstım zaten yerı buyaka plazada hakan bozoglu. Genel vılgı :1yasından once kesınlıkle gunes kremı lısyon koruyucu kullanılmaması.gunesten en ıyı koruyan kıyafetler bu donemde ve 11-3arası gunese mumkun oldugu kadar cıkarmamak bronzlastırmak yok bronzlasması demek derının kendını koruması ıcın degıstırdıgı renk.cılt yapısını bozmk yanı.1yasından ıtıbaren fızyolojık kremler:hamilton kids,coppote kıds.mumkunse bunları kullanmak.
Tum gecmıs olsun dıleklerı guzel dualarınız ıcın cok tesekkur ederım cok zOr bı gundu sanırım bıras anı davranıp sızıde uzduysem affola.
Cok guzel prenses masallah 41 kere Rabbim nazarlardan saklasin ilerideki yasamida yuzu kadar temiz ve guzel olsun insallah...
Benim kiz gibi hafif kel ama ah su saclari cikaydida cici cici tokalar takaydik simdilik hayal ediyorum sadece
Günaydın güzel anneler ve bebişleri...
Bugün temizlik yapıcam kızım uyanana kadar bitiririm inş,çok işim var çookk
Canım bu işte bi tuhaflık var uapılcak bişi kalmadı diye göndermek anca türk filmlerinde olur. Ne bileyim ben de ankaradayım akropolde avni saraç var çocuk doktoru ilgili biri. Bi doktorun bu işi anlamadı lazım her doktor heşeyi anlamıyo inş iyi olurArkadaslar. Bilenler tecrubeliler yardimizniz gerek.
Arkadasimin kizi 9 aylik. Bugun konustuk. Yemek yemiyr. yese de kusuyrmus. Hep uyuyrmus. 5-6 saat kesintisiz. Uyandiriamadigi gibi uyku arasinda da biberonla bisi iciremiyrmus. Ozel ya da devlette goturmedigi dr kalmamis. Hicbirsey bulamamislr.eve yollamislar hep. 7 kg du zaten. 15 gun de 5.900 kg ya dusmus. Ben dedimki hastaneye yatirip tedavi ederler. Yok yatirmiyrlar dedi.
Bunu anneme ve bi arkadasima dedim. Ne yapabilriz diye. Ikiside aninda boyle devam ederse hayatini kaybeder dedi. Dr.lar demekki yapacak birsey kalmadigi icin eve yollamislar ve anneye diyememisler dedi. Icim yandi. Ben hic oyle dusunmemistim. Ne yaptiysa yediremiyr birsey. Bilenler lutfen bir yol gosterin.
Slm cnm memişleri açmak gayet pratiğe bağlanıyo zamanla. Ben geçen parkta emzirdim. Park sakindi ama benim büyük oğlan ayağını acıttı hemen koşamadım yanına baktım hala ağlıyo gömlekle örtmeye çalışarak gittim bebeğe de kıyamadım ağzından almaya. Orda burda heyerde emziriyom heheCok sukur uzulmustum bir bebek icin agir bir hastalikti Rabbim baska dert vermesin o olmamasina inan cok sevindim...
Bir sadaka cikar canim icinden geliyorsa nede olsa buyuk bir yuktu sukur ki dusunulen cikmadi :)
Hehehe cok komik öyle sasi olmalari benim kizda aynasina bakarken gözleri sasi oluyor bikerede bana bakarken öyle sasi olmustu gözleri o anki pozu yakaladim öyle bir resmi var baktikca guluyorum
Son dedigin icin aminnn insallah Rabbim bizi evlatlarimizla imtihan etmesin onlarin derdini göstermesin....
Kiyamam yavruya benimkide biberon almiyor biberonu agzina soktugumda uzgun uzgun bana bakiyor midesini bulandirip duruyor görende kendi sutum degilde inek sutu veriyorum sanacak :))
Alsaydi en azindan orda burda memisleri acmazdim diye hayal kuruyordum ama neredeee
Bebislerinde gunleri var benim kiziminda saatlerce uyumadi gunler oluyordu bazen cok guzel uyurken birden uykusuz kalabiliyor ne yapsamda uyutamiyorum duzensizler hala minikler :)
Bugun 7. gune girdik ama hala yangin söndurulmus durumda degil yanginin uzunlugu 17 kilometre genisligi ise 14 kilometre civarlarindaymis..
5. gunun aksami yagmur yagdi biraz belki söner diye dusundukk ama 3 hafta araliksiz yagmur yagarsa sönebilirmis dediler...
ki malesef öyle yagmur yok bu yuzden butun gun helikopterler tepemizde su göturup duruyorlar insallah bir an önce söner artik...
Günaydın güzel anneler ve bebişleri...
Bugün temizlik yapıcam kızım uyanana kadar bitiririm inş,çok işim var çookk
günaydınnn canım.
benimde evi resmen b.. götürüyor.eşim izinde evde ama elini değmiyor bişeye bulaşıkları bile yerleştirmiyor makinaya pis adam ne olacak
Papatya inş söner artık yangın üzücü oluyo gerçekten
Yağmur damlası benim de temizlik yapmam lazım evim kötü dapınık durumda
Oferta annemin bi lafı vardır bi dert anlatırız naaaapcen der. Ben d sana diyorum naaaapcen
tum tahlilldr normal dedi. Ben yind de bana yolla dedim. Saol cnm..ondan gelsin eklerim hemen.Kan değerleri, idrar ve gaita tahlilleri normal miymiş yani? Kan tablosu her hastalık için bir rehber gibidir sonuçta, ciddi birşey %80-90 belli olur kandan.
Herhalde ben onların yerınde olsaydım, atlar İstanbul'a gelirdim hemen, öncesinde de iyi bir doktor arastırırdım.
Yıne de hersey ımkanlara bakıyor, Allah gercekten yardımcıları olsun çok üzüldüm, zaman zaman durumundan haber verırsen, kendı doktoruma bır de ablama sorarım. Ablam aile hekimidir ama iyi bir hekimdir, özellikle böyle ne idüğü belirsiz şeyleri doğru doktorun alanına yönlendirme konusunda......istersen kan değerleri tablosunu ona gösterebilirim.
Doktorlar çocugum birşey yemiyor diyen anneleri pek takmazlar, siz de göreceksiniz zamanla, her annenin bu konuyu abarttıgını dusunurler. Dogru abartırız da ama.......
Şakası yok, onbeş günde ağırlığının yaklasık %15'ini kaybetmiş.
Off Allah korusun en kötu ihtimal bu Rabbim sifa versin icim acidi resmen..
Hastahaneler Ölunecegi bildigi halde bile insanlari son dakikasina kadar hastahanede yatiriyorlar...
Ölecegini bile bile yollamaz kimse... Ve anne babaya anlatmamalari da olmaz ki ileride Allah binlerce kez korusun bu bebege birsey olursa anne baba sikayet edebilir o hastahaneye gittikte ilgilenmediler diye,.. yani hastahaneler bunu kendileri icin yapamazlar...
Cok kilo kaybetmis umutlarini kaybetmesinler daha iyi ilgilenen bir doktor arasinlar... Turkiyede cok secenek var hastahene ve doktor yönunden dualarim minikle insallah iyilesir insallah kilosunu alir...
Benim kizimda 3912 kg dogdu... en son gittigimizde 2 ay 18 gunlukken 5740 ti....
Sizinki hastahaneden ciktigi kilo mu yoksa dogumdaki kilosumu ? Boy gelisimi nasil kacti kac oldu ?
Kimi bebisler kilodan cok boyuna gidiyor vitaminleri... Kimide tombik olurken cok minik oluyor...
Kilo alimi cok yavas benimkininde... Benimde sutum cok var sukur kizimda emiyor ama kilo almiyor öyle ve en kötusu en sonki kontrolumuze göre hic kilo almamis gibi görunuyor evde yetiskin tartisiyla baktigimda 3 hafta önceki kilosuyla ayni cikiyor hatta bazen daha az gösteriyor hep 6 dan asagi...
Belkide sutumuz o yagli diye bahsettikleri sekilde degildir... Yagli olup olmadigini nasil anliyorlar onuda merak ettim simdi.
Yagli olmasi icin cok iyi beslenmek hergun bol vitamin iceren yemekler yemek gerekirmis ki bu yemekler annenin cok kilo almasina neden oluyor...
Biraz yemegini degistirsen surekli sabah sut icip kaynamis yumurtayi yesen aksamda doyurucu bir et yanina bulgur arada makarna bunlar sutu hem bolastiran hemde vitaminlestiren yiyecekler. belki ise yarar...
Ben dogru duzgun yemek yapamiyorum et balik tavuk gibi seyleri bazen usendigimden bazende firsat bulamadigimdna yapamiyorum...
Cogu zaman makarna kahvaltilik yada basit bir turlu ile gecistiriyorum... 5 gune kontrolumuz var bizimde insallah daha iyi olmustur...
Cok gecmis olsun bendede ayni sorun var kalcam dizlerim diger kemiklerim dahil olmak uzere cok agriyor kendimi cok agir bir yuk kaldirmisi gibi hissediyorum hergun ....kalkmakta zorlaniyorum hamilelikle alakali oldugunu dusunuyorum...
Insallah önemsiz gecici birseydir canm hergun kalsiyum almaya dikkat et...
Saolun kizlar. Ankaradyiz. Hacettrpe, tip fakultesi gibi en buyuk hastanelere goturmus. Sonuc yok. Serum filan vermiyrlar.Canım bu işte bi tuhaflık var uapılcak bişi kalmadı diye göndermek anca türk filmlerinde olur. Ne bileyim ben de ankaradayım akropolde avni saraç var çocuk doktoru ilgili biri. Bi doktorun bu işi anlamadı lazım her doktor heşeyi anlamıyo inş iyi olur
Slm cnm memişleri açmak gayet pratiğe bağlanıyo zamanla. Ben geçen parkta emzirdim. Park sakindi ama benim büyük oğlan ayağını acıttı hemen koşamadım yanına baktım hala ağlıyo gömlekle örtmeye çalışarak gittim bebeğe de kıyamadım ağzından almaya. Orda burda heyerde emziriyom hehe
Ay ne kadar sevındımmm ayaga kalkıp oleyy be dıye bagırmısımm:))
canımm sizde yeşil kaka devam ediyor mu ?
ben geçen gün yağmurun kakasında köpük görünce bi araştırıyım dedim o arada bi yazı okudum ama şimdi bulamıyorum ön süt ve son süt arasında ki dengesizlik yeşil kakaya sebep olur ve kilo alımı düşer yazıyoduk önlem olarak blok emzirme yöntemi uygulanır falan yazıyodu ama ne kastediyo pek anlamadım :) büyük ihtimal sen okumuşsundur ama belki gözünden kaçtıysa haber vermek istedim
Kizimi tartip duruyorum ama hic kilo almis gibi gözukmuyor 4 gun sonra kontrolumuz var insallah yanlis ölcuyorumdur. deli olucam((
Az önce bir yazi okudum surekli cogu insan 5 dk bir memede 5 dk diger memede yani degistirip emzirin diyorlar....
Ama bebekler icin iyi olan 1 memeyi bitirene kadar emmesiymis cunku ilk sulu sut gelirmis bir kac dk sonra yagli olan kisim gelirmis..
Kimi zaman bu yagli kisim gelmeden ben öteki memeyi veriyordum oradanda sulu kismi icince midesi doluyordu yavrumun yagli kismi almiyordu sanirim.....
ayin 11 inde kilo kontrolumuz
12 sindede hem göz hem kalp kontrolumuz var akillilar ayni gun ayni saatte randevu vermisler...
Of bu erkekler neden pis böyle,benim eşimde 2 gün annemlere gidip kalsam eve geldigimde ev temiz görünüyor ama sadece görünüyor,bulaşık makinesini bi açıyorum sanki bulaşıkları rastgele atmış pis pis,çamaşır sepetinin etrafı kirli çamaşırlarla çevrili,içine atmak zor geliyor heralde,koltugun kenarında çorabın teki,diger tekininde nerde oldugu meçhul,daha birsürü şey,sen birde çalışan 2 çocuk annesi bir kadınsın,yada 3 çocukmu desem eşinide sayarsak:) Allah yardımcın olsun cnmgünaydınnn canım.
benimde evi resmen b.. götürüyor.eşim izinde evde ama elini değmiyor bişeye bulaşıkları bile yerleştirmiyor makinaya pis adam ne olacak
Papatya inş söner artık yangın üzücü oluyo gerçekten
Yağmur damlası benim de temizlik yapmam lazım evim kötü dapınık durumda
Oferta annemin bi lafı vardır bi dert anlatırız naaaapcen der. Ben d sana diyorum naaaapcen
Bi emzirmeyi kendi fantazisi gb sanan eczacimiz eksikti onu da bulduk cok sukur..
Ben gunde 1 kez gun sonuna dogru ac oldugunu bildigimde takviye yapiyorumda Sezen'e,mamayi sormus esim eczaciya,adam bizdee buyuttuk kizlar aglar cok,vermemeye calisin mama,sutumu yok yengenin demis..
Sen adama de ki,Sezen cok keyifli bir KIZ,sutumuze buna sukur var zaten keyfimden rahat edeyim diye vermiyorum dedim..
Hic anlamiyorum yahu bu insanlari,normal dogum yapan sezeryani kotuler,sezeryan olan normal dogum yapani irdeler..
Herkes anlamadigini yasamadigini cok iyi biliyor nedense..Hic emziremeyen insanlar ne yapsin,mama eroin sanki..Bide sigara icenler saglik ogutleri verir onlarada ayri bi sinir olurum..
Zaten Sezen gece cok huysuzdu inmedi ustumden biraktigim an agladi,uyumadik sabaha kadar,sabahta yan dairenin tadilat sesiyle uyandik ikimizde..cok kotu..
Bugun hic bitmeyecek gb..
Bi emzirmeyi kendi fantazisi gb sanan eczacimiz eksikti onu da bulduk cok sukur..
Ben gunde 1 kez gun sonuna dogru ac oldugunu bildigimde takviye yapiyorumda Sezen'e,mamayi sormus esim eczaciya,adam bizdee buyuttuk kizlar aglar cok,vermemeye calisin mama,sutumu yok yengenin demis..
Sen adama de ki,Sezen cok keyifli bir KIZ,sutumuze buna sukur var zaten keyfimden rahat edeyim diye vermiyorum dedim..
Hic anlamiyorum yahu bu insanlari,normal dogum yapan sezeryani kotuler,sezeryan olan normal dogum yapani irdeler..
Herkes anlamadigini yasamadigini cok iyi biliyor nedense..Hic emziremeyen insanlar ne yapsin,mama eroin sanki..Bide sigara icenler saglik ogutleri verir onlarada ayri bi sinir olurum..
Zaten Sezen gece cok huysuzdu inmedi ustumden biraktigim an agladi,uyumadik sabaha kadar,sabahta yan dairenin tadilat sesiyle uyandik ikimizde..cok kotu..
Bugun hic bitmeyecek gb..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?