2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Canım aşı için doktoruna danış bence,nette en geç 12. haftaya kadar yapılmalı diye bir yazı okumuştum,12. haftadan sonra yapılsada bir etkisi olmuyormuş..
Göz kayması bizde yok ama kuzenimin kızında vardı,onlar söylemiyordu ama çok belliydi şaşı bakıyordu çocuk,1 yaşına girdiginde düzeldi gözleri çok şükür,sizinkide düzelir inş...

Bizde yok canım ama daha göz kasları da tam gelişmedi kuvvetlenmedi ki, dr da öyle dediyse huylanma hiç geçer.

Pamukcuk falan olmasin agzinda? Ne kadarlik senin bebis, benimki 2 bucuk aylik daha tam tutamıyor hafif sallaniyor :) sezeryan mi olmustun

Iyi haber vermeyi cok isterdimbugun yetitepe universite hastanesine gittik karanlik odada wood isigiyla baktilar ve vitiligo teshisini koydular kortizonlu krem verdi ler benim minik melegime zamn gostercek iyilesme evresini hakkimizda hayirlisi olsunaksam baska bi doktora daha gideceğiz tani belli olsa da iyi bi soz duymak icin sanirim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

çokgeçmiş olsun

Geçmiş olsun cnm çok üzüldüm,inş en kısa zamanda iyileşir minigin...

çok geçmiş olsun canım

Canım çok geçmiş olsun tanı doğru olabilir ama tedavi çok önemli ilerlemesini durdururlar iyi bi doktora git

Bi kaç tanıdığımda vardı hastalık durduruldu daha çok başındayken başka doktora görün hekim çok önemli

Allah sifa versin canım... Zor olsa da moralini yuksek tutmaya calıs...

Masallah minise :)
Eline farkli dokularda oyuncaklarda dokundurulmaliymis aklimizda olsun

Rota asisi en az 4 en fazla 8 hafta arayla yapiliyor ve 2. doz 6. aya kadar yapilmali ..

Bizde goz kaymasi yok canim,bazen ellerine bakatken oluyor sadece :)

Cok gecmis canim. Insallah biran once tedavisi baslar. Sikma canini eminim kalici birsey degildir.

Allah Allah nerden musallat oldu miniğe böyle. Ne kadar dikkatli ve iyi bir annesin, senin bu dikkatin sayesinde ilerlemeden durdurulacak inşallah göreceksin. Allah sağlıklı güzel günlerini göstersin en kısa zamanda canım.

Canim cok cok gecmis olsun. RABBIM sifasini yollar insallah yeterki sen bozma moraliniz...
Bir kaç yerebaktim kesinlikle ırsi değil stres en büyük sebepmiş buna. VE en önemlisi biz annelerin stresi hemencik bebeklere geçiyor bu yüzden dikkat etmeye çalış.
Doktor çok önemli burda 1 değil en az 2 doktora götürün doğru tedaviyle geçici bir hastalıkmış...
inşallah buda geçer Rabbim dermansız dert vermesin.

Canim cok gecmis olsun, inşallah düzelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…