Kızlar geceleri uyanıp bir türlü uyuyamayan yada zor uyuyan oluyormu.
ben hergece uyanıp çok zor uykuya dalıyorum kaliteli uykum yok yani.
ben sadece ilkokulda ne aşısı olduysam onla duruyorum ama gebeliğim bitsin hemen bütün eksik aşılarımı yaptırıcam. bişey demeyim diyorum ama benim ikinci gebeliğim bu ilkinde de negatifti demek niye uyarılmadım! Allahım korusun bebeklerimizi dua etmekten başka çaremiz yok.
bunlardan bişey olmaz canım varsa bide ayva kabuğui limon karanfilde at tamamdır.
hamilelikte yasak olan belli başlı otlar var netten bakabilirsin canım...
geçmiş olsun...
bulantısı devam eden ama kusmayan varmı kızlar.
ben 1 haftadır sabahları 1 kez çıkarıyorum ama gün boyu bulantı devam ediyor.
9 ay böyle geçicek sanki, hayattan hiç zevk alamıyorum
Kızlar merhaba hepinize :))
Bugün tüm gün dışardaydım eşin hasta benim de boğazım kusmaktan tahriş oldu yada grip olmaya başlıyorum... Zencefil , çubuk tarçın, karanfil aldım bunları elma kabuğu ile demleyip bal koyup içicem sizce hamileliğe etkisi olur mu olumsuz sizden haber bekliyorum yoksa içmiyeceğim .... Şimdiden teşekkürler
Kızlar geceleri uyanıp bir türlü uyuyamayan yada zor uyuyan oluyormu.
ben hergece uyanıp çok zor uykuya dalıyorum kaliteli uykum yok yani.
merhaba arkadaşlar,
umarım herkes iyidir, bebekler sağlıkla büyüyordur.
bu sabah işe gelirken trafik kazası gördüm, çok kötü oldum.yerde yatanları görünce allahım vermesin direk annesi geldi aklıma. annelik hormonları başlıyor galiba, durduramadım kendimi ağladım.
hamilelikte trafik yüzünden araba kullanmaya korkar oldum, hamileyken araba kullanan var mı arkadaşlar? dikkatimiz daha mı dağınık olur, stres kötü etkiler mi?
Kabus olsa da bugüne yeniden başlasam... bebeğim artık yok...
sabah kalktım çok hafif bir kanamam vardı koyu renkli hasta olduğum için kbb gidecektim kadın doğuma da yine de gireyim dedim kalp atışını duyamadık ağlaya ağlaya kendi doktoruma gittim dualarla ama maalesef gerçekten kalp atışı yoktu.muhtemelen dün yada bu sabah durdu büyümüştü en çok ona üzüldüm cumartesiden bi yana büyümüş.kürtaj oldum evdeyim yatıyorum.kızlar kanamanız az da olsa koyu renkte olsa hemen gidin doktora ben hasta olmasam bu kadar az kanamayla gitmezdim galiba.
Beni listeden çıkarabilirsiniz...
Allah hakkımızda hayırlısı neyse onu versin hepinize sağlıklı gebelikler dilerim ve inşallah sağlıkla kucaklarsınız bebeklerinizi
Aynı sorun bende de var ya sıgarayı bıraktım hominigırtlak şeklindeyim kusma bendede yok çok fazla kilo almayz umarım
Ben de hamileliğim bitsin gidip aşı olucam ve hamilelik öncesi doktora gittiğimde neden bize aşı olun denmiyor niye aile hekimi her ay hamile misin diye arayacağına gebelik öncesi şu aşıyı ol demiyor Rabbim korusun bebişlerimizi ben Allah'tan toksoplazma geçirmişim bitmiş ona karşı bağışıklığım var ona seviniyorum şu rubella kızamıkcık beni çok üzdü keşke aşı olsaydım ....
sabah kalktım çok hafif bir kanamam vardı koyu renkli hasta olduğum için kbb gidecektim kadın doğuma da yine de gireyim dedim kalp atışını duyamadık ağlaya ağlaya kendi doktoruma gittim dualarla ama maalesef gerçekten kalp atışı yoktu.muhtemelen dün yada bu sabah durdu büyümüştü en çok ona üzüldüm cumartesiden bi yana büyümüş.kürtaj oldum evdeyim yatıyorum.kızlar kanamanız az da olsa koyu renkte olsa hemen gidin doktora ben hasta olmasam bu kadar az kanamayla gitmezdim galiba.
Allah hakkımızda hayırlısı neyse onu versin hepinize sağlıklı gebelikler dilerim ve inşallah sağlıkla kucaklarsınız bebeklerinizi
Merhaba anneler. Uzun zamandir okuyorum burayi uye olmak yeni kismet oldu. Bende 22 mayis da ikinci kez anne olmaya heveslenirken dr umdan hic iyi seyler duymadim. Ilk Bhcg degerim 340, 5gun sonra 1459, 15 gun sonra 8971, ve 2gun sonra 9987. 5. Haftada keseyi gorduk ancak kalp atisi yoktu. Dr um bebegin gelismedigi soyledi ve cok umitlenmeyin dedi cuma yine gidicez eger bi mucize olmazsa bebisimi alicak :'( sizce yukselirmi degerlerim? Varmi benimle ayni durumda olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?