2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
bulantısı devam eden ama kusmayan varmı kızlar.
ben 1 haftadır sabahları 1 kez çıkarıyorum ama gün boyu bulantı devam ediyor.
9 ay böyle geçicek sanki, hayattan hiç zevk alamıyorum

Kızlar geceleri uyanıp bir türlü uyuyamayan yada zor uyuyan oluyormu.
ben hergece uyanıp çok zor uykuya dalıyorum kaliteli uykum yok yani.

Canım bende akşamları zor uyuyorum. Sabahları işten dolayı 7:30 - 8:00 gibi uyanıyorum hergün. Akşam 4 gibi işten gelince acayip uykun geliyo. Gözlerim kapanıyo.

Ben de hamileliğim bitsin gidip aşı olucam ve hamilelik öncesi doktora gittiğimde neden bize aşı olun denmiyor niye aile hekimi her ay hamile misin diye arayacağına gebelik öncesi şu aşıyı ol demiyor Rabbim korusun bebişlerimizi ben Allah'tan toksoplazma geçirmişim bitmiş ona karşı bağışıklığım var ona seviniyorum şu rubella kızamıkcık beni çok üzdü keşke aşı olsaydım ....

bunlardan bişey olmaz canım varsa bide ayva kabuğui limon karanfilde at tamamdır.

hamilelikte yasak olan belli başlı otlar var netten bakabilirsin canım...
geçmiş olsun...

Çok sağol canım teşekkür ederim ... Bu arada bende çok bulantı yaşayıp bi kere kusarsam kusuyorum bugün daha iyiyim şükür ... Kayınvalidem daha bebek çok küçük bulantı yapmaz Dio :)))) bebekle alakalı değil ki bt hcg artığı için yaşıyoruz bişi demedim artık ne Diyim :))

bulantısı devam eden ama kusmayan varmı kızlar.
ben 1 haftadır sabahları 1 kez çıkarıyorum ama gün boyu bulantı devam ediyor.
9 ay böyle geçicek sanki, hayattan hiç zevk alamıyorum

bulantım devam ediyor, hiç kusmadım, hiçç rahatım yok, canım hiçbirşey yapmak yemek içmek istemiyor.

inş. yakında geçer bu durum ( 3 aydan sonra geçer diyorlar.

Ask kırıntısı benimde kusmadigim gunler nadir oluyor ama cogunlukla kusuyorum hayatim zehir oldu cok zor geciyorum dr hic bisey onermwdi git yat ve cek dedi sadece okadar hic bitmeyecek gibi ...

bence de bişey olmass canm ama hamilelikte kullanılmaması gereken bitkiler var diye biliyorum bir araştır istersen geçmiş olsun buarada bolbol portakal ye cnm iyi geliyo grip için geçmiş olsun

Kızlar geceleri uyanıp bir türlü uyuyamayan yada zor uyuyan oluyormu.
ben hergece uyanıp çok zor uykuya dalıyorum kaliteli uykum yok yani.

bende aynı şekildeyim uykum var diye yatağa giriyorum zorla uyuyorum hele birde su içmeye falan gece kalkmışsam dön oyana buyana uyumaya çalışıyorum hiç rahat dalıp uyuyamıyorum

öğleden sonra eşimle dışarı çıktık allahım kabus gibiydi kızlarrrrrrrrr yemek kokuları insanların parfüm kokuları allahımm allahımmmm habire midem bulandı akşama ne yesem diye düşündüm konserve türlü aldım eşim şimdi onu yapıyo bana inşl yiyebilirim kızlarrr açım ama bişey yiyemiyorumm ama bebişime değerrrr

bende kullanıyorum valla Allaha emanet sonucta lazım oluyo ve kullanmak zorundayım dogduktan sonrada bebişlerimizi gezdirmicezmi öle düşün :)

Kabus olsa da bugüne yeniden başlasam... bebeğim artık yok...
sabah kalktım çok hafif bir kanamam vardı koyu renkli hasta olduğum için kbb gidecektim kadın doğuma da yine de gireyim dedim kalp atışını duyamadık ağlaya ağlaya kendi doktoruma gittim dualarla ama maalesef gerçekten kalp atışı yoktu.muhtemelen dün yada bu sabah durdu büyümüştü en çok ona üzüldüm cumartesiden bi yana büyümüş.kürtaj oldum evdeyim yatıyorum.kızlar kanamanız az da olsa koyu renkte olsa hemen gidin doktora ben hasta olmasam bu kadar az kanamayla gitmezdim galiba.
Beni listeden çıkarabilirsiniz...
Allah hakkımızda hayırlısı neyse onu versin hepinize sağlıklı gebelikler dilerim ve inşallah sağlıkla kucaklarsınız bebeklerinizi

çok üzüldüm canım eminimki hiç bir şey seni teselli etmez, ama inş en kısa zamanda yenidn sağlıkla hamile kalırsın

Aynı sorun bende de var ya sıgarayı bıraktım hominigırtlak şeklindeyim kusma bendede yok çok fazla kilo almayz umarım

İnş almayız ama ben kilo almaya müsaitim çok çabuk kilo alıyorum. Hiç içmiyormusun sigara ben arada sırada bir tane içiyorum dayanamadığım zaman.

seninle aynı düşüncedeyim. ama şu an yapabileceğimiz tek şey kendimizi korumak ve dua etmek. Allahım yavrularımızı bize bağışlasın.

Canım bebeğini kaybetmene çok üzüldüm. Allah kimseye yaşatmasın herkese sağlıklı evlatlar versin. İnş en yakın zamanda sana da yeniden bebek versin rabbim

Merhaba anneler. Uzun zamandir okuyorum burayi uye olmak yeni kismet oldu. Bende 22 mayis da ikinci kez anne olmaya heveslenirken dr umdan hic iyi seyler duymadim. Ilk Bhcg degerim 340, 5gun sonra 1459, 15 gun sonra 8971, ve 2gun sonra 9987. 5. Haftada keseyi gorduk ancak kalp atisi yoktu. Dr um bebegin gelismedigi soyledi ve cok umitlenmeyin dedi cuma yine gidicez eger bi mucize olmazsa bebisimi alicak :'( sizce yukselirmi degerlerim? Varmi benimle ayni durumda olan

çok üzgünüm geçmiş olsun Allahım bi daha yaşatmasın. tez zamanda da sağlıklı bir bebiş nasip etsin.

canımmm yaaa gerçekten çok üzüldümm allahım gerçekten çok zor bir durum bende geçen sene düşük yaptım ilk hamileliğinmiydi bilmiyorum ama genelde ilk gebeliklerde böyle üzücü durumlar oluyor maaleseff kendine çok dikkat et ve biliyorum üzüleceksin ama moralini yüksek tutmaya çalış böylesi hayırlıymış ve inşallah yakın zamanda tekrardan hamile kalırsın bebişine kavuşursun canım benim..

canım benm öncelikle aramıza hoşgeldin benmde değerim 250 ile başladı ve yükseldi baya yükselmesine ragmen biz bebişimi 7+5 de görebildik kalp atışınıda duyduk.ve ilk gittiğim doktorum 5. ve 6. hafta da keseyi gördü bebişimi göremedi 7+4 kende keseyi gördü bebiş yok kalp atışı yok dedi ve olmassa bu cuma kürtaj yapacaktı ama ben hemen başka doktora gittim bebişimide kalp atışınıda duyduk acele etme kan testi yaptır daha 5. haftadasın bekle şuan sana zararı olmaz zatenve başka doktora git tavsiyem..geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…