2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
İnş almayız ama ben kilo almaya müsaitim çok çabuk kilo alıyorum. Hiç içmiyormusun sigara ben arada sırada bir tane içiyorum dayanamadığım zaman.

umarım bende kıloya meyilliyim valla sigaradan da cok ılgınc bı sekılde tiksinti geldi kokusundan midem bulanıo inşallah sende tiksinirsinn bir an önce

bayanlar aranızda sudan tiksinen var mı?
ben hiç su içemiyorum.ağzımı yıkarken bile giren sudan midem bulanıyor.
çözüm ne önerirsiniz?
maden suyu ki bu ara ondan da tiksindim, limonataya sardım yapıp yapıp içiyorum hibirşey su değil tabi ama zaten ilk 3 aydan sonrası önemli özellikle son zamanlar umarım tez zamanda geçer bulantılarımız yemek yemeyi özledim
hiçbir söz teselli edemez seni canım çok üzüldüm,umarım yakın zamanda yeniden hamile kalırsın

canım biraz daha bekle hatta başka dr a da görün derim ben

cnm çok geçmiş olsun öncelikle, Rabbim sabrını artırsın inş. bilmiorum ne kadar moral verebliriz ama 4 ay önce ben de düşük yaptım ilk gebeliğimdi ve dr ilk gebeliklerde düşüğün normal olduğunu sölemişti,önceleri çok üzüldüm ama çok şükür rabbim böle razı görmş vardır mutlaka bir hayır dedim kısa sürede toparlandım böle düşündükçe , ve şuan yine hamileyim inş. en kısa zmn da tekrar hamile kalırsın isen de

ben şişe şişe su içiyorum hatta bugün içine bir çubuk tarçın attım öyle içtim. yanıma koyuyorum şişeyi midem bulanıyor arada ama hayır bulanmıyo diyorum inat edip içiyorum daha hiç kusmadım. hamileliğimi öğrendiğim gün çok şiddetli bir idrar yolu enfeksiyonu geçirdiğimi öğrendim. 5 gün boyunca damardan günde dört defa antibiyotik yaptılar, bol bol su içmeye başladım ozaman halada devam.
hani bulantı falan diyoruz ya ben ilk hamileliğimde 3. ayda bi başladım kusmaya doğurana kadar kustum her kusmadan sonra gidip bişey yedim içtim ve hep çok mutlu oldum. biliyordum ki doğunca hepsi geçecek . ya diyordum ömür boyu geçmeyecek birşey olsaydı öyle derdi olana da allah kolaylık versin. öyle düşünün sizde bulanıyo ama doğunca geçecek bambaşka bir hayatım olacak hatırlamayacağım bile bulandığını deyin mesela. neyse oğluşum benle oynamak istiyor görüşürüz

Kızlar yaa bi grip oldum abartımız 10 gün sürdü.tam geçti 2 gün iyiydim. Bu sabah kalktım boğazlarım şişmiş ilaç kullanmadan çok zor bu hastalıklar(

çok zor rabbim en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin canım

hiç sormaa kilomu hiççç daha hamile oldugumu ögrenmeden önce 2 haftada 4 kilo almıştım 51 ile hamile kaldım şimdi 57 yim canımm herşeyi yemek istiyorum bulantıdan korkmasam daha beter olcam

Bende mayis annesi olacam isaallah bugun bebegim yedi haftaya girdi ama dun geceden beri koyu kahverengi kanamam var doktorum istirahat verdi progestron verdi bu ikinci gebeligim ilkide temmuz ayinda ve ayni haftada dusukle sonuclandi ( korkuyorum hemde cok

iyi geceler kızlar, umarım herkes iyidir

Çok üzgünüm ne desek teselli olmaz sana, Rabbim tez zamanda sağlıkla bir bebek nasip eder inşallah

canım biraz daha bekle hatta başka dr a da görün derim ben[/QUOTE]

Hosbuldum. Tesekkur ediyorum canlarim bekliyoruz bakalim hayirlisi olur insallah. Allahim hepimizin meleklerini korusun..

Kızlar benim gibi 7+...larda olup hala bebeğini görmeyen var mı? 6.haftada gittiğim dr karından bakarak bebek henüz çok küçük görünmez şimdi demişti ve tee bayram sonrası çağırdı beni. 2,5 hafta sonra yani. İlk zamanlar oh ne güzel stres yapmadan geçiririm bayramı diyordum, şimdi şimdi gitse miydim ki tekrar, belki görürdük vs düşünceleri gelmeye başladı.. Bayrama da pek bişi kalmadı. En son yolk kesesi oluşuyordu, bilmiyorum topicte benim dışımda bebeğini hala görmeyen var mı :44:

Bugünden beri de midem fena, hiç olmadığı haliyle. Sanki çalışmayı durdurmuş her yediğim boğazımda dizili kalıyor gibi, yanma da oluyor.. Bebeklerimiz iyi olsunlar da hayırlısıyla bunlar sorun değil de....

bende eşimden yardım isticem artık bıde bır kaç gune yayarım diye düşünüyorum.. çok zorlamamak gerekiyor, ama yapmakta gerekli işte

aynen valla bende cok zorlama senden ve bebişinden önemlimi biraz dağınık kalsın

bence kafana cok takma benim birinin gelişimi geri nedenini bile açıklamadı kalp atışları varmı diyorum canlılar diyor okadar cok kötü muayene geçirdim ki ilk 2 gün içim içimi yedi ama sonra düşündüm biraz daha büyüsün bende bazı konularda söz hakkına sahip olayım die doktorumuda değiştiricem bu arada gitme bende birni göremedim cok fazla bayramdan sonra hersey yoluna girmiş olur

Çok geçmiş olsun Rabbim en kısa zamanda sağlıkla kucağında bebeğini göstersin ...

çook geçmiş olsun RABBİM HAYIRLI ZAMANDA SAĞLIKLI SIHHATLİ BİR BEBEK VERSİN SİZE İNŞALLAH

G
çok üzüldüm canım eminimki hiç bir şey seni teselli etmez, ama inş en kısa zamanda yenidn sağlıkla hamile kalırsın

Canım bebeğini kaybetmene çok üzüldüm. Allah kimseye yaşatmasın herkese sağlıklı evlatlar versin. İnş en yakın zamanda sana da yeniden bebek versin rabbim

çok üzgünüm geçmiş olsun Allahım bi daha yaşatmasın. tez zamanda da sağlıklı bir bebiş nasip etsin.

hiçbir söz teselli edemez seni canım çok üzüldüm,umarım yakın zamanda yeniden hamile kalırsın

çok zor rabbim en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin canım

Çok geçmiş olsun Rabbim en kısa zamanda sağlıkla kucağında bebeğini göstersin ...

çook geçmiş olsun RABBİM HAYIRLI ZAMANDA SAĞLIKLI SIHHATLİ BİR BEBEK VERSİN SİZE İNŞALLAH

Hepinize çok teşekkür ederim hayırlısı buymuş.Bayramdan sonra tahliller istedi daha önce de düşüğüm var pıhtılaşma sorunu olabilir,genetik olduğunu sanmam dedi bir çocuğum olduğu için herşeyin hayırlısı

canım çok geçmiş olsun, Rabbim sabır versin..

bugün baş dönmesi de başladı bende.. hayırlısı artık

ayağa kalktığım an başım dönüyor tutuna tutuna geldim işe.. Baş dönmesi yaşayan var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…