2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
bayanlar aranızda sudan tiksinen var mı?
ben hiç su içemiyorum.ağzımı yıkarken bile giren sudan midem bulanıyor.
çözüm ne önerirsiniz?

çözüm ne önerirsiniz?

cnm, benimde tiksinmeden ziyade su içtiktikten bir süre sonra midem bulanıyor çıkarıyorum.
sabahtan beri sadece 2 bardak su ile duruyorum o da zar zor içiyorum. bir yandan da korkuyorum bebeğe bişey olmasın diye.
yanıma sıcak su alıyorum yudum yudum içiyorum. günde en fazla 5 bardağa tamamlıyorum

çözüm ne önerirsiniz?

musluktan akan suyun kokusu midemi bulandırıyor, ama hazır sularda aynı sıkıntıyı çekmiyorum. zorla da olsa içmeye çalışıyorum canım

rica ederim canım

5 bardak yine iyiymiş senin.sabahtan beri 1 bardak bile içmemişimdir ben.zorladığım zaman ben de çıkarıyorum.
suyun yerini de başka bişey tutmaz ki.
napsak bilemedim.

5 bardak yine iyiymiş senin.sabahtan beri 1 bardak bile içmemişimdir ben.zorladığım zaman ben de çıkarıyorum.
suyun yerini de başka bişey tutmaz ki.
napsak bilemedim.

ben su içip üstüne yatarsam midem bulanmıyor bu nedenle midem gece almasada sırf bebiş için gece 2 , 3 defa kalkıp yarım bardak su içiyorum. gerçi sonrasında da uykum kaçıyor ama ne yapim bebiş iyi olsun yeter ki.

Bebeğiniz doğsun ,daha da duygusal olucaksınız.Allahım tüm evlatlarımızı korusun.

Ben arabayla işe gidip geliyorum ama mesafem kısa,tam trafiğe çıkmıyorum yani.Dikkatimde herzamanki gibi.
İlerleyen aylarda eşim götürüp getircek korkabilirim yani,birde keskin dönüşlerde ister istemez yanlıyor insan ve yanlarım acıyor..emniyet kemerinden sıkılmaya başladım mesela..

Canım,ben şurda 2-3 hafta öncesine kadar gece çok sık kalkıp su içip wc ye gidiyordum..Hayatta böyle birşey yapmazdım.Dr.a söyledim,yatarken çok sıvı tüketme gece kalkmaman lazım,iyi bir uyku uyuman lazım dedi bana.Hamileliğin ilk etkilerinden di galiba,şimdi hiç kalkmıyorum.Yatarken su içmiyorum.Gündüz çok içiyorum,yavaş yavaş da olsa içiyorum çünkü ben kronik sistit hastasıyım ,en çok yakalandığım hastalık yani..o yüzden bol su içiyorum..

her türlü denedim.olmuyor kızlar. işyerinde elimde su şişesiyle geziyorum.ilacımı içerken bile bi yudum zor gidiyor.

neyse hakkımızda hayırlısı artık.

çözüm ne önerirsiniz?

tiksinmiyorum ama su dahil hiçbirşeyi yemek içmek istemiyorum. zorla yiyor içiyorum halbuki hafif bir mide bulantım var, ya şiddetli olsaydı napardım acaba (

her türlü denedim.olmuyor kızlar. işyerinde elimde su şişesiyle geziyorum.ilacımı içerken bile bi yudum zor gidiyor.

neyse hakkımızda hayırlısı artık.

canım, kızkardeşim konuştum, onada anlattım zorla su içmeye çalıştığımı. oda fazla zorlama, bebek sendeki depolardan besleniyor dedi kardeşim.doktoru söylemiş onada, oda hamile.

ve anladığım kadarıyla su içmeliyiz, vücudumuz kuru kalmamalı, ama litrelerce su içmeye çalışmaya da gerek yok herhalde (

Iyi dilekleriniz icin teşekkür ederim kızlar. Anneme geldim sabahtan beri orda yatıyorum. Annem yediriyo iciriyo yatiriyo. Sabaha göre daha iyiyim cok şükür. Öpüyorum hepinizi:)

Sudan acayip tiksindim yazarken bile midem bulanıyor çok kötüyüm...hem su içmiyorum hemde çıkarıyorum yüzümde kızarıklıklar pul pul dökülmeler başladı doktorum hamilelik egzeması dedi...mide bulantımı sadece limonlu soda geçiriyor...doktorum ilk 3 ay yediklerim bebeği çok etkilemez sadece folik asitini düzenli iç dedi....7 haftadayım 2kilo verdim dahada verecek gibiyim....

çözüm ne önerirsiniz?

bende su içsem midem bulanıyor.
Suyu minik yudumlarla içmek gerekirmiş.
ben bu saate kadar 1 bardak su ile duruyorum.
bulantım geçmeden içemem yapacak bişey yok...

Kızlar merhaba hepinize :))
Bugün tüm gün dışardaydım eşin hasta benim de boğazım kusmaktan tahriş oldu yada grip olmaya başlıyorum... Zencefil , çubuk tarçın, karanfil aldım bunları elma kabuğu ile demleyip bal koyup içicem sizce hamileliğe etkisi olur mu olumsuz sizden haber bekliyorum yoksa içmiyeceğim .... Şimdiden teşekkürler

Kızlar geceleri uyanıp bir türlü uyuyamayan yada zor uyuyan oluyormu.
ben hergece uyanıp çok zor uykuya dalıyorum kaliteli uykum yok yani.

bunlardan bişey olmaz canım varsa bide ayva kabuğui limon karanfilde at tamamdır.

hamilelikte yasak olan belli başlı otlar var netten bakabilirsin canım...
geçmiş olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…