bana doktorum bir şey demedi ama burdaki aile hekimi 1 ay sonra sana tetanoz aşısı vuracağız dedi
merhaba kızlar
bugun kontrolumuz vardı bebiş çok iyi maşallahgününü de yakalamış daha önce 5 gün gerideydi şimdi sata uyumlu çok şükür
doktorla tarama testlerini konuştuk ben yaptırmak istemediğimi söyledim o da down sendromlu da olsa doğurucam diyosan yaptırma tabi ki dedi. çünkü risk çıkarsa 9 ay doluncaya kadar stres içinde geçirmek istemiyorum. ben inanıyorum Allahın izniyle sağlıklı bir bebek dünyaya getireceğime
bir de rubellam negatif çıktı doktor çok şaşırdı böyle olan ikinci hastamsın dedi. 1.5 ay çocuklardan uzak dur kalabalık ortamlara girmemeye çalış dedi. karantinaya alındım kızlar :90:
kilo almaya baslayan var mı?
kızlar bu arada dün olanları sizinle paylaşmalıyım çok şaşırdık çünkü.benim bebeğim tüp bebek biliyorsunuz .2 tane embriyo transfer edilmişti.bir kese göründü ve devam ediyor.buraya kadar bir sorun yok.geçtiğimiz haftalarda düşük tehditi yaşadığım için biraz evhamlıyım tabi hala.normalde kontrol günüm bayramdan sonra ayın 21. de.ama ben ne yaptım o tarıhe kadar meraktan duramam diye dün başka bir doktora gittim.üstten baktı çok net göremedi bebeği.sonra alttan bakayım dedi olur dedik bizde.daha ultrasonu koyar koymaz ekranda kocaman iki kese birden çıktı.neye uğradığımızı şaşırdık.bebeğimin yanında bir kesecik daha var.ancak bu kese çokta düzenli gözükmüyor içinde bebek oluşmaz gibi dedi ama yinede bhcg yaptır takip edelim dedi .tüp bebek merkezindeki doktorumu aradım sabah hemşiresiyle görüşebildim doktora durumu anlatacak bana dönecekler.sonra ağbimi aradım bu arada ağbim kadın doğum uzmanı ona sordum bu ne oluyor şimdi diye.büyük ihtimalle ikiz bebeklerim oluşmuş ancak birisi gelişmediği için düşmüş. yaşadığım kanama bununla ilgili olabilirmiş.tabi henüz net bişey yok ortada esas kendi doktorumun yorumunuda merak ediyorum.erakla tüp bebek merkezinden arayıp ne diyeceklerini beni çağırıp çağırmayacaklarını bekliyorum bugün.
merhaba arkadaşlar,
bende mayıs annesiyim. şu an 10 hafta 3 günlüğüm. Hepinize hayırlı olsun diyorum
Günaydın kızlar
nasılsınız bakalım? bazı arkadaşlar testlerden falan bahsetmiş ne testi bunlar?
bana doktorum testten falan bahsetmedi.9 haftalıkken kalp atışlarını dinledik en son.ondan sonra da ayda bir kontrole gelirsin dedi.zaten tekrar geldiğimde 13 haftalık olcağı için tarama testlerini yapcaz dedi.şu an yapılan ne testidir ki ben anlamadım
kılzarrr konulara göz attım da sonuclarıma baktım benimde RUBELLA sonucum negatif diyor ve doktorum bana bişey demedi bununla ilgili kötü bişeymi:26::26:
kılzarrr konulara göz attım da sonuclarıma baktım benimde RUBELLA sonucum negatif diyor ve doktorum bana bişey demedi bununla ilgili kötü bişeymi:26::26:
ikiz bende severim ama bakmak çok zor oluyor hele küçükken.birde 4 yaşına girecek bir ufaklık varken heleki çalışıyorken zor gerçekten.hayırlısı tabi en başta
bu ikinci ise zaten allah bilir de.... ikiz zor bee heleki dediğiniz şartlarda
ben burayı kullanmayı unutmuşum. sayfanın akışını taip edebilmek için ne yapmak gerekiyordu en başa dönüyorum her defasında zor oluyor
Maşallah canım gözün aydın, rubellam ne oluyo canım?
bende aldım 1 kilo civarı canım
hakkında hayırlısı olsun canım sağlıklı olsun da ikiz zor ama bir andada büyürler
sağlıklı bi hamilelik geçirmen duasıyla hayırlı olsun
benimde bu gece baya sıkıntılıydı bütün gece miğdem bulandı sabahta kusmamak için zor tuttum kendimi kendimi baya kötü hissediyorum bugün
11+0 bugun acaba saglik ocagina gitsem kalp atisini ordaki aletle duyabilirmiyim
Ben de yanlış hesaplamıyorsam 7+1 haftalık hamileyim. Gebeliğimi ilk öğrendiğim zamanlar yani 4-5 hafta civarlarındayken boğazımdaki sıkıntılar sebebiyle 20 gün kadar antibiyotik kullandım. Penisiline alerjim olduğu için sefalosporin grubu verdiler. Serumlar falan bağlandı. Ama yine de toparlanamayınca enjektörle enfeksiyonu boşalttılar hiç uyuşturmadan. Bayıldım falan. Neyse açıkçası suan ne durumda bilemiyorum. 8 hafta olunca doktora gitmeyi planlıyorum. 5 hafta civarında ultrasonla baktı doktor sadece cok erken 15 gün sonra gel dedi, resmi verdi. Küçük siyah bir noktacık. Rabbim hayırlısını versin hepimize
merhaba arkadaşlar,
dün kontrole gittim her şey yolunda çok şükür, ultrasona girmeden bol bol su için, sıkışık olunca bebek daha net görünüyormuş, doktorum öyle söyledi.
yürüyüş yapmam gerekiyor mu diye sordum, 12 haftan bitsin zaten söyleyeceğim dedi 12 hafta önemli önce hamilelik normal sürecine girsin dedi sizde kendinize dikkat edin.
Bizim burdaki sağlık ocağı 20. Haftadan sonra bakıyoruz dedi canım
rubella lgG negatifse bağışıklığın yok demek canım çocuklardan uzak durman gerekiyor hastalık bulaşmaması için.
Anladım canim sagol aklima takildi gobegimin sag yani biraz agridi dedim gidiyim duyiyim randevum bayramdan sonra bisey olsa cok agri olur dimi
merhaba arkadaşlar,
umarım herkes iyidir, bebekler sağlıkla büyüyordur.
bu sabah işe gelirken trafik kazası gördüm, çok kötü oldum.yerde yatanları görünce allahım vermesin direk annesi geldi aklıma. annelik hormonları başlıyor galiba, durduramadım kendimi ağladım.
hamilelikte trafik yüzünden araba kullanmaya korkar oldum, hamileyken araba kullanan var mı arkadaşlar? dikkatimiz daha mı dağınık olur, stres kötü etkiler mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?