2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
merhaba arkadaşlar,

dün kontrole gittim her şey yolunda çok şükür, ultrasona girmeden bol bol su için, sıkışık olunca bebek daha net görünüyormuş, doktorum öyle söyledi.
yürüyüş yapmam gerekiyor mu diye sordum, 12 haftan bitsin zaten söyleyeceğim dedi 12 hafta önemli önce hamilelik normal sürecine girsin dedi sizde kendinize dikkat edin.

bana doktorum bir şey demedi ama burdaki aile hekimi 1 ay sonra sana tetanoz aşısı vuracağız dedi

canım ben tetanoz aşısını doktoruma sordum. aile hekimleri senin peşine düşecekler yaptırma dedi. nedenini detayını çok kurcalamadım. ben zaten geçen sene gittiğim kurs nedeniyle olmuştum.

grip aşısı konusunda da amcam(kadın doğumcu) asla grip aşısı yaptırma aşı demek vücuda o hastalığın virüsünü vermek demek hamilelikte yapılmaz demişti doktoruma sordum 15. haftada yaptırabilirsin dedi. ben olmayı pek düşünmüyorum ama 15. haftaya daha var doktorumla bir daha konuşucam sizi de bilgilendiririm.

Maşallah canım gözün aydın, rubellam ne oluyo canım?

kilo almaya baslayan var mı?

bende aldım 1 kilo civarı canım

hakkında hayırlısı olsun canım sağlıklı olsun da ikiz zor ama bir andada büyürler

merhaba arkadaşlar,
bende mayıs annesiyim. şu an 10 hafta 3 günlüğüm. Hepinize hayırlı olsun diyorum

sağlıklı bi hamilelik geçirmen duasıyla hayırlı olsun

benimde bu gece baya sıkıntılıydı bütün gece miğdem bulandı sabahta kusmamak için zor tuttum kendimi kendimi baya kötü hissediyorum bugün

hamilelikte geçirilirse bebeğe zararı olabilecek bazı hastalıklara karşı bağışıklığın olup olmadığına bakıyorlar canım. toksoplazma ve rubella. rubella kızamıkçık toksoplazma da çiğ etten ve iyi yıkanmamış sebze meyveden bulaşan bir hastalık. ayrıca kediler bu parazitin ana konağı ve taşıyıcısıymış kedi dışkısından da bulaşırmış. gebelikte çiğ köfte suşi salam sosis dışarda salata gibi şeyler yenmemeliymiş. bunlardan toksoplazma bulaşabilirmiş.

Yarın doktor randevum var çok heyecanlıyım umarım bebiş ilerlme kaydetmiştir. Bu rubellaya falan kan testi yapıyolar dimi kızlar

kılzarrr konulara göz attım da sonuclarıma baktım benimde RUBELLA sonucum negatif diyor ve doktorum bana bişey demedi bununla ilgili kötü bişeymi:26::26:

rubella lgG negatifse bağışıklığın yok demek canım çocuklardan uzak durman gerekiyor hastalık bulaşmaması için.

kılzarrr konulara göz attım da sonuclarıma baktım benimde RUBELLA sonucum negatif diyor ve doktorum bana bişey demedi bununla ilgili kötü bişeymi:26::26:

bu hastalığı geçirebilirsin kızamıkcık taşıyanlara karşı uzak ol yeter :)

ikiz bende severim ama bakmak çok zor oluyor hele küçükken.birde 4 yaşına girecek bir ufaklık varken heleki çalışıyorken zor gerçekten.hayırlısı tabi en başta

bu ikinci ise zaten allah bilir de.... ikiz zor bee heleki dediğiniz şartlarda

neyyyyyy siz ikiz bakmak zormu dediniz helede benim gibi ilk hamileliğini yaşayan birinime

ben onlarla oynarımyemeklerini yediririm altlarını değiştiririm ama teyzeleri

şaka bi yana oferta aklıma ne geldi eğer iki kesen varsa birinin yok olması gerekli değilmiydi sen kanama gecireli baya oldu geç döllenme olmasın?
cünkü benimkinin biri öyle

ben burayı kullanmayı unutmuşum. sayfanın akışını taip edebilmek için ne yapmak gerekiyordu en başa dönüyorum her defasında zor oluyor

canım ben forumdan çıkmadan sık kullanılanlara kaydediyorum sayfayı kaldığım yerden devam edebiliyorum. sen de öyle yapabilirsin.

Bebişine bişey alan var mı aranızda, ben almadım, ama almak istiyorum, ilk olarak minik patik ayakkabılardan

Anne baba Beşiktaşlı olunca

çok teşekkür ederim. cümlemiz inşallah sağlıklı bir hamilelik geçiririz.

canım aynı gün gözüküyor doğumumuz, rabbim hayırlısını, sağlıklısını nasip etsin. Bence vaktim ve imkanın varsa çok uzatma bir kontrole git derim.

bizde hala alttan ultrason yaparlar sanırım 7 haftalık daha..

Yeni gelen arkadaşlar hoş gelmişler sefa gelmişler, umarım sağlıkla sıhhatle alırız bebeklerimizi kucağımıza

bu arada doktorumu aradım, pazartesi muayene varmış, 10 a randevu aldım gidicez bakalım ufaklık nasıl ?

Anladım canim sagol aklima takildi gobegimin sag yani biraz agridi dedim gidiyim duyiyim randevum bayramdan sonra bisey olsa cok agri olur dimi

Canım bence normal kafana pek takma ilk hamileliğimde ben herşeyi çok takardım hamileliğimden zevk alamadım şimdi sanki hamile değilmişim gibi davranıyorum Allah'a emanet olsun bebislerimiz : nazar:

merhaba arkadaşlar,

umarım herkes iyidir, bebekler sağlıkla büyüyordur.

bu sabah işe gelirken trafik kazası gördüm, çok kötü oldum.yerde yatanları görünce allahım vermesin direk annesi geldi aklıma. annelik hormonları başlıyor galiba, durduramadım kendimi ağladım.
hamilelikte trafik yüzünden araba kullanmaya korkar oldum, hamileyken araba kullanan var mı arkadaşlar? dikkatimiz daha mı dağınık olur, stres kötü etkiler mi?

canım bende araba kullanıyorum. ama daha çok yola arabama ve trafiğe konsantre olduğumdan soğuk kanlı davranıyorum. annelik duygularının yoğun yaşandığı bir dönem ama araba kullanıyorsan soğuk kanlı olmalısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…