2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Hayat şartları ne yapacaksın canım çalışmadanda olmuyor hersey nasip kısmet :)
Amin inşallah bende çalışıyorum inşallah fazla sıkıntı olmaz

Çok geçmiş olsun .........Dualarım seninle........

inşallah canım,Allah ım sanada kolaylıklar versin çok zor gebelik,iş ve evi birarada yürütmek..

Arkadaşlar Merhaba,

Geçtiğimiz günlerde konuşuldu mu aranızda bilmiyorum ama. sanırım hepimizin ikili test zamanı geldi. İkili testte önemi olan bir perinatoloji uzmanının bu testi yapmasıymış. İstanbul Anadolu yakasında nerede kaça yapılıyor bilgisi olan var mı?

Herkeslere günaydın. Mutlu ve sorunsuz bir hafta diliyorum herkese. Kızlar bir şey soracağım ben acayip gerginim olur olmadık şeyler hele de normalde de geren insanlara tahammülüm kalmadı. sizlerde de var mı bu kadar gerginlik

Arkadaşlar bende çalışıyorum
inanın hamile kaldığımı öğrendiğimden beri bana çalışmak o kadar zor geliyor ki anlatamam
bayramda yediklerimden mi bilmiyorum çok bulantı kusma mide yanması yaşadım

Allah tosununu sana bağışlasın umarım arkadaşım bol bol yat dinlen Allahın izniyle umarım kısa zamanda herşey yoluna girer

şu anda ev hanımlarına o kadar özeniyorum ki kızlar. hamilelikten midir nedir hiç çalışma isteği yok. evde sıcacık battaniyenin altında oturup tv izlemek isterdim şimdi. okul çok soğuk kalorifer ısıtmıyo. kanaması olmuş bazı arkadaşların bayramın 1.günü benim de oldu. doktorlar da bayram boyunca yoktu. ben de yattım öyle. cumartesi gittim progestan verdi bolbol yat dedi . 2.dönem bir gelse de doğum iznine ayrılsam

merhaba kızlar,

bebeğini kaybedenlere çok üzüldüm, geçmiş olsun, en kısa zamanda tekrar sağlıklı hamilelikler dilerim, allahım sabır ve güç versin.
hasta olanlar ve midesi bulananlara da geçmiş olsun, az kaldı 3. ayı doldurmamıza inşallah geçecek bu günler tadını çıkaracağız beraber.
geçmiş bayramınız mübarek olsun, tatilden sonra işe gelmek çok zor oldu, ama haftaya da bir buçuk gün tatil varmış, onu iple çekiyorum:)
bu arada bu hafta ikili teste gireceğim, gitmişken bebeğimi tekrar göreceğim için çok heyecanlıyım:)

Canim ben Camlica Ozel Erdem hastanesine tekrar baslayacagim...
Fakat testler icin Zeynep Kamil Hastanesine gitmeyi planliyorum...
Sadece dogum uzerine icim rahat...
Kan icin ise saglik ocagina gidiyorum oldukca yakin cunku....

Günaydın bayanlar

Bayramdan öbceki kontrolde yani 6 haftalıkken kese boş görünmüştü ve idrarda yoğun iltihap çıkmıştı, bugun hastaneye gidecektim ters giden bişeyler varsa diye korkudan gidemedim , paşa paşa işe geldim, yarın inşallah iyi haberler duyarım, birde çankaya'da 3 gündür süren su kesintisi canımızdan bezdirdi, var mı başka benim gibi olan?

gerekten ok üzüldüm Allah hayırlısını versin hayırlı zamanda doğru zamanda versin,zor bir durum kimseye yaşatmasın rabbim

canım burda okuyordum bebeğini kaybedenleri ama kendim kaybettiğim zaman daha iyi anladım gerçekten zormuş herşeyini ona endeksliyosun bir anda herşey yokoluveriyor çok zormuş Allah kimseye yaşatmasın gerçekten.

bugün akşam doktor randevum var saatler geçmek bilmiyor miniğimi göreceğim için çok heyecanlıyım çok.çalışmak konusunda bende dertliyim oğlumda hamileliğimin beşinci ayında işten atılmıştım sonuna kadar evdeydim iyi olmuştu sonra oğlum 3,5 aylık olunca işe başlamıştım.çalışan annenin tüm zorluklarını yaşadım allah hepimizin yardımcısı olsun gerçekten çok zor.şimdi sağlığım elverdiği sürece sonuna kadar çalışmayı planlıyorum.iznimi miniğimi büyütürken kullanmayı tercih edeceğim.herşeyin hayırlısı en başta.

ben ümraniyede oturuyorum çamlıca erdem hastanesinde dr. Ayşe Kafkaslı var çevremde ikili test için giden arkadaşlarım var memnunlar bende ona gidicem hatta demin randevumu aldım :) ücreti 275 tl

canım burda okuyordum bebeğini kaybedenleri ama kendim kaybettiğim zaman daha iyi anladım gerçekten zormuş herşeyini ona endeksliyosun bir anda herşey yokoluveriyor çok zormuş Allah kimseye yaşatmasın gerçekten.

çok kötü üzücü gerçektende sabırlı olmak lazım benim bebeklerim tüp bebek başka türlü olmuyor maalesef allaha şükürki böyle bir yöntem var.en azından doğal yolla hamilelik şansın var hiç üzme kendini inşallah en kısa zamanda güzel haberlerini yazacaksın bize.

Canim ben Camlica Ozel Erdem hastanesine tekrar baslayacagim...
Fakat testler icin Zeynep Kamil Hastanesine gitmeyi planliyorum...
Sadece dogum uzerine icim rahat...
Kan icin ise saglik ocagina gidiyorum oldukca yakin cunku....

bende çakmaktaki erdem hastanesine gitcem sanırım,zeynep yeşim hanım çok tatlı bir bayan annemin doktoru,onu seçicem gibi görünüyor:)

vajinal mantar için bana doktorum gebelikten önce numis med jel vermişti onunla yıkayınca baya ferahlatıyor
bildiğim kadarıyla gebelikte de kullanılabiliyor doktoruna sorup dene istersen

Aynen bendede 1 haftadir ayni durum soz konusu. Sinirliyim, kafayi taktim mi takiyorum, birde aksamlari kalbim yerinden cikacak gibi, icim daraliyor. Umarim bu sikayetler bir iki haftaya gececek diye bekliyorum

170 22.08.2013 29.05.2014 hersey_mumkun 27 yok İzmir Bilg.Prog.
171 22.08.2013 29.05.2014 clickk yok Konya Mühendis
172 22.08.2013 29.05.2014 tanger 28 1 İstanbul Ebe-Ev H.
173 22.08.2013 29.05.2014 herseydenonce 30 Yok İstanbul Öğretmen
174 22.08.2013 29.05.2014 merve47 21 1
175 22.08.2013 29.05.2014 bufukrcu yok İstanbul Satış Tem.

BENİMDE SAT 22 AĞUSTOS:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…