2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Kızlar slm...herkes iyidir inşallah..geçmiş sayfaları
Okuyamadım ama merak ediyorum herkesi,okucam zaman bulunca.
Ben dünden beri yatıyorum,kanamam başladı,dr.aradım hemen hastaneye gittik,kese ağzında kanama başlamış.
İğne yapıldı,progestan hapına başladım,gelişimi çok iyi elleri ayakları oynuyor,dr.çok iyi gelişmiş kalbi çok hızlı atıyor dedi.
İnşallah bişey olmaz,yatıştayım ben.dua edin olur mu,telden yazdım hiç halim yok..kendinize iyi bakın

geçmiş olsun in en kısa zamanda iyileşirsin

Kizlarr hepinizin bebekleri hayirli olsun bende mayis annesi adayiyim 24 mayis hesaplara gore valla benim hic biseyim yok 9 haftalik olduk bugun sadece goguslerde biraz hassaslik var o kadar insallahda hep bole devam eder)

hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebişlerimizi

çok geçmiş olsun canım dualarımız seninle içini ferahtut dinlen sürekli

çok kötüyüm kızlar yaa ne yesem çıkarıyorum ağzımdan burnumdan fışkırırcasına kusuyorum çok hastayım bide oğlum var 2 yaşında bu halimle onun peşinden koşturuyorum

geçmiş olsun canım, bende ilk gebeliğimde 7. ayda kullandım önce innohep sonra clexsane yi. Doğumdan sonra 3 ay daha kullandım. inşallah bunda gerek olmaz, allah şifa versin hepimize...

maşallah en cok 7, 8, 9 haftalarda olurmuş bulantı,şimdiye kadar olmadıysa olmaz herhalde

Valla Allahima sukur bebisimin kalp atislarini dinlemesem hala hamile oldugumainanmicam insallah bole devam eder ya uzuluyorum bole mide bulantisi olupsikinti yasayanlara

sağl canım 20 gün sonraya randevum var zaten iyice baktırcam benim bununla iki kürtajım oldu birinde henüz hazır değildim bundada bebişimin kalbi durdu. bakalım umarım büyük bir sorun yoktur bende 3 ay sonrası için düüşünüyorum nasip kısmetten öte yol gitmiyor

selam arkadaşlar

prenscim kendine cok dikkat et düzelir hiç üzülme bol bol dinlen

kızlar özellikle aramızdaki sağlıkçıla bana bir el atın tansiyonum cok düşük 9/5 - 9/6 civarı

hergün ölçüyorum normalde böyle bir durum yaşamadım hamile olduktan sonra değişti

Kizlarr hepinizin bebekleri hayirli olsun bende mayis annesi adayiyim 24 mayis hesaplara gore valla benim hic biseyim yok 9 haftalik olduk bugun sadece goguslerde biraz hassaslik var o kadar insallahda hep bole devam eder)

hoşgeldin aramıza. Sağlıkla eline alırsın inşallah bebeğini.

Canim benimde asagi yukari hep o degerlerde....
Tedirgin olacak kadar dusuk bir tansiyon degil...
Maden suyu icmeni oneririm...
Bana onermisti arkadaslar sagolsunlar.....
Etkisini gordum

Canım kalbinde bir sıkıntı yokmuş. Ancak 6 yada 8 aylık hamileydim gönderildiğimde doktor kemik yapısı oluştuğu için kalbi görmek baya zor oldu demişti adam nerdeyse 1 saat baktı ultrasonda. Yinede emin olalım dedi doğumdan sonra hemen getir dedi. Neyse doğar doğmaz götürdük çok şükür ondada birşey çıkmadı. Ben 4000 lik kullanıyorum clexanı. İnşallah kızımı elime aldığım gibi bu bebeğimide elime alırım. İnşallah sende yaşamazsın canım aynı durumu.

çok geçmiş olsun, çabuk toparlarsın inşallah.

Kizlar bir sorum olacakti...
Kalp atisindan sonraki randevu tam olarak ne zamana verdi doktorlariniz ?
Ben doktor degistirecegimde sanirim ikili test icin gidelecek....

evet canım allah hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin.

Canim benimde asagi yukari hep o degerlerde....
Tedirgin olacak kadar dusuk bir tansiyon degil...
Maden suyu icmeni oneririm...
Bana onermisti arkadaslar sagolsunlar.....
Etkisini gordum

cok sağol tatlım

benim tansiyonuma cok dikkat etmem gerekir özellikle yüksek tansiyona doktorum öyle söylemişti ikiz gebelik olduğu için

ama mide bulantısı gözlerimin içinde yanma ve halsizlik hissediyorum uykum geliyo gibi şu cumartesi bi gelsede gitsek yavruşlarımı görsem hem özledim hem merak içindeyim:44:

Ikiz mi ne guzel masaallah
Rabbim saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin canim
Dogumdan sonra ise Allah (c.c.) yardimcin olsun ♥♥♥

slm canım hiç sorma ben 12 hafta bitiyor bugün hala kusuyorum. benim de iki haftaya kadar hiç yoktu sonra başladı. annem de de hiç yok ama bende fazlasıyla var

çok teşekkürler canım hepimiz kucağımıza alırız inşallah

çok geçmiş olsun canım. inşallah sağlığına kavuşursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…