geçmşi okuyamıyorum ancak benim bir sorunum var. ve çok canımı sıkıyor. genital mantar oldum. ilaçlar ilk üç ay tehlikeli ama ilaç kullanmazsam mantar ilerleyip fetüse tırmanablir allahım bi yol göster diye dua ediyorum. bi krem verdi dr.um korka korka sürdüm napıcamı bilemiyorum. allahım hastalık vermesin benimle ilgili olan şeye katlanıyorum mesela bel ve sırt ağrısından çok müzdaribim dün gece 2 saat uyudum uyumadım ağrı kesici almadan duruyorum ancak bu tedavi edilse bi türlü edilmese bi türlü.
iyi akşamlar arkadaşlar. ben yeniyim burada. daha önce takip ediyordum ama üye değildim. bende mayıs annelerinden olacağım inşallah. 13 haftalık hamileyim. en son 4 mayıs doğum. çok heyecanlıyım. ilk bebeşim olacak nasipse. rabbim hepimize kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Kizlarr hepinizin bebekleri hayirli olsun bende mayis annesi adayiyim 24 mayis hesaplara gore valla benim hic biseyim yok 9 haftalik olduk bugun sadece goguslerde biraz hassaslik var o kadar insallahda hep bole devam eder)
Kızlar slm...herkes iyidir inşallah..geçmiş sayfaları
Okuyamadım ama merak ediyorum herkesi,okucam zaman bulunca.
Ben dünden beri yatıyorum,kanamam başladı,dr.aradım hemen hastaneye gittik,kese ağzında kanama başlamış.
İğne yapıldı,progestan hapına başladım,gelişimi çok iyi elleri ayakları oynuyor,dr.çok iyi gelişmiş kalbi çok hızlı atıyor dedi.
İnşallah bişey olmaz,yatıştayım ben.dua edin olur mu,telden yazdım hiç halim yok..kendinize iyi bakın
cnm ultrasonda hep 2 hafta geri gidiyordu. muhtemelen geç döllenme dediler. ama ben geç döllenme olmadığını adım gibi biliyordum çünkü ilişki adet sonrası olmuştu. takip eden doktorum her zaman zayıf bir bebek vs diyordu. sonunda başka bir doktora gittiğimde dopplere girip girmediğimi sordu doktorumda gerek olmadığını söylediği için hiç bir teste girmemiştim. eğer oraya girseymişim orda kan akış hızları vs hepsi görünüyormuş. ve o zaman müdehale edilebiliyormuş.
bu çocukta gittiğim doktorda clexanı 12 haftaya kadar kesin kullanacağımı 12.haftadan sonra ikili test yapacağını orda duruma göre devam ediceğimi yada bırakıcağımı söyledi.
şimdi bu ikili test sadece kan almaksa downlu olup olmadığına bakılıyorsa neden bu doktor bana öyle dedi? acaba ayrıca mı bir test yapacak bilemiyorum.
maşallah en cok 7, 8, 9 haftalarda olurmuş bulantı,şimdiye kadar olmadıysa olmaz herhalde
((( çok üzüldüm çok geçmiş olsun. Kürtajdan sonra 3 ay korunun diyorlar genelde. Silaxx ilk kaybın mı bu? Ben ilk iki hamileliğimi senin gibi kaybederek yaşadım. Kızıma hamile kalmadan önce doktor aspirin ve folikasiti düzenli kullan dedi hamile kalıncaya kadar. Tavsiyem adet olduktan sonra tekrar doktora gidip kontrol ol. Ben kürtajdan 3 ay sonra tekrar hamile kaldım çok şükür kızımı elime aldım. İnşallah sendetez zamanda hamile kalır sağlıkla eline alırsın.
Kizlarr hepinizin bebekleri hayirli olsun bende mayis annesi adayiyim 24 mayis hesaplara gore valla benim hic biseyim yok 9 haftalik olduk bugun sadece goguslerde biraz hassaslik var o kadar insallahda hep bole devam eder)
selam arkadaşlar
prenscim kendine cok dikkat et düzelir hiç üzülme bol bol dinlen
kızlar özellikle aramızdaki sağlıkçıla bana bir el atın tansiyonum cok düşük 9/5 - 9/6 civarı
hergün ölçüyorum normalde böyle bir durum yaşamadım hamile olduktan sonra değişti
hadi yaaa.. doğan hastanesi serdar beye gidiyordum cnm. İstanbul Küçükçekmece. her şey normal normall hep bu şekilde devam etti. hiç bir şey demedi. tansiyon normal 9-5, her şey normal gidiyordu. ama senin dediğini bir çok kişi söyledi bende şaşırdım valla.
tavsiye üzerine iyi bir doktor diye gittim. ama kürtajımdan sonrada rahim yapışıklığı oldu onun yüzünden. o yüzden adını sanını açık açık yazıyorum. bu forumdan araştırmıştım hatta herkes tavsiye etti diye gitmiştim. demekki bilemedi.
peki bir şey sorcam kardiyaloğa yönlendirdikten sonra tedavisi oldu mu? senin durumun neydi?
sende clexan kullanıyorsun değil mi? 60 mg olanını kullanıyorum ben. gene aynı durumu yaşamaktan korkuyorum.
Ben dünden beri yatıyorum,kanamam başladı,dr.aradım hemen hastaneye gittik,kese ağzında kanama başlamış.
İğne yapıldı,progestan hapına başladım,gelişimi çok iyi elleri ayakları oynuyor,dr.çok iyi gelişmiş kalbi çok hızlı atıyor dedi.
İnşallah bişey olmaz,yatıştayım ben.dua edin olur mu,telden yazdım hiç halim yok..kendinize iyi bakın
Aramızda doğru iki hafta var o zaman :) benimde ilk bebişim 25 Ekim'de kontrolümüz var ... Ay çok merak ediyorum heycan dorukta :) ben rüyamda kızım olduğunu gördün eşimde görmüş kızımız olacak diye :) 13. Ve 14. Haftalarda cinsiyet belli olurmuş sanırım
Canim benimde asagi yukari hep o degerlerde....
Tedirgin olacak kadar dusuk bir tansiyon degil...
Maden suyu icmeni oneririm...
Bana onermisti arkadaslar sagolsunlar.....
Etkisini gordum
cok sağol tatlım
benim tansiyonuma cok dikkat etmem gerekir özellikle yüksek tansiyona doktorum öyle söylemişti ikiz gebelik olduğu için
ama mide bulantısı gözlerimin içinde yanma ve halsizlik hissediyorum uykum geliyo gibi şu cumartesi bi gelsede gitsek yavruşlarımı görsem hem özledim hem merak içindeyim:44:
Kizlar bir sorum olacakti...
Kalp atisindan sonraki randevu tam olarak ne zamana verdi doktorlariniz ?
Ben doktor degistirecegimde sanirim ikili test icin gidelecek....
11. hafta bugün bitecek hala midem bulanıyor, dün ikisi sabah aç karnına biri akşam tok karnına olmak üzere 3 kez çıkardım.en ufak kokudan bö diyorum. ben de 6 haftama kadar bulantı yoktu annemde de olmamış bende de olmuyo diye diye kendime nazar değdim.ağzımda hep kötü bir tat.en ufak acıkmada baş dönmesi mide bulantısı, karnım baya toksa yine mide bulanttısı özellikle soğan sarımsak yersem çok fena.bu hafta hep evdeydim evde mi iyice hasta oldum herhalde yarın iş başı gitmeyi istemiyordum ama sanırım çalışmak iyi gelecek
geçmiş olsun in en kısa zamanda iyileşirsin
hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebişlerimizi
çok geçmiş olsun canım dualarımız seninle içini ferahtut dinlen sürekli
Ikiz mi ne guzel masaallah
Rabbim saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin canim
Dogumdan sonra ise Allah (c.c.) yardimcin olsun ♥♥♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?