2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Gene sen kusup çıkartıyon benm bulanıyor ama çıkmıyor inan o daha kötü
Mecbur olmasak çalışmayız ama ne yapalım yavrularımızın geleceği için herşey

Gene sen kusup çıkartıyon benm bulanıyor ama çıkmıyor inan o daha kötü
Mecbur olmasak çalışmayız ama ne yapalım yavrularımızın geleceği için herşey

Aynen katiliyorum canim...
Hemen hemen her sabah midem agzima gelecekmis gibi oluyor cikartsam diye dua ediyorum resmen ama yok olmuyor....
Sadece bulantiyla birlikte mide eksimesi oluyor ve agzima eksi eksi sular geliyor...
Ins. En kisa zamanda atlatiriz

Ay ne güzel hepimiz beraber doğuracağız inşallah

selam kızlar, öncelikle bayramda foruma hiç dahil olamadığım için hepinizin geçmiş bayramını kutluyorum. Hamilelik süreci benim için çok zor ilerliyor, zaten çok zayıftım kusmaktan içim dışıma çıkıyor ve kilo vermeye devam ediyorum. İş hayatını hiç söylemiyorum zaten oturduğum yerden kalkamıyorum eklem ağrılarım beni mahvediyor, dışarıda yediklerimiz sağlıksız evi toparlayıp işe getiriyorum resmen tabi evde yemek yapmaya halim olursa. İnsanlar hamilelere boşuna Allah kurtarsın demiyor bence Umarım Rabbim sağlıkla kucağımıza almamızı nasip eder yavrularımızı.
Sizler de durumlar nedir?

inşallah canım :)) bian önce atlatalım hatta çok erken ama yavrumu kucagıma almak istiyorummmm

allah yardımcın olsun canım benim de hala bulantılarım devam ediyor. ben çalışmıyorum evdeyim ama inan ki kötüyüm. midemle başım dertte. sen bide çalışıyormuşsun allah sabır versin.

kızlar ben bugün dr a gittim. idrar yollarımda iltihap varmış biraz, o nedenle kusmaya başlamışım. şikayetle hesapta olmayan bir tarihte gidip bebişi de göreyim gelmişken dedim tabi :) 2 li test için yeterli büyüklüğe ulaşmışız, hemen ölçümlerini yaptılar. ama esas bomba bizim cücüğün pipisini gördük resmen :)) dr çok erken ama bu çok bariz erkek olcak dedi :)))

Herkese merhaba;
Benide listeye ekleyebilirisiniz.SAT 17 Ağustos 28 yaşında ve mesleğim broker .2 aylık klomen tedavisi sonucu hamile kaldım çok şükür.Gebeliğimi 2. ay ın sonuna doğru öğrenerek şapşallık rekor kırdım :) Adet düzensizliği olduğu için geç farkettim.Mayıs ta doğum görünüyor.Gebeliğiniz nasıl geçiyor? Mutlu bir hamile olmayı çok istiyodum ama ağzı sürekli acı mide bulantılı ve yemekten sonra rehavet halindeyim.Sürekli uzanma ihtiyacı duruyorum.Ve bu durumda çalışmakta zorundayım.Yemeklerden sonra maden suyu içip midemi rahatlatmöaya çalışıyorum sabah tuzlu çubuk vs. ama hep kısa geçici çözümler.Bu durum ne kadar sürecek.Kolay bir hamilelik için sizler neler yapıyorsunuz? Bu arada herkes sağlıkla huzurla güzel bir hamilelik ve doğum geçiriri inşallah.Birbirimiz için duacı olalım.:)
sevgiler.

mide bulantısını yaşamayanlar cok şanslı .

ben 4.haftada başladı 13.haftadayım. hala bırsey yıyemıyorum su içsem çıkıyor.sımdı ıste olmakta zor.zorlanıyorum.Allah hepimize acil şifalar versin ve bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.Amin.

Yeni katılan arkadaşlar hoş sefa geldiniz

Yarın sabah randevum var kızlar çokkk heyecanlıyım, inşallah herşey yolundadır hayırlısıyla

Tunaydın herkese :) kızlar yarın ıkılı teste gırıcem sımdıden heyecan bastı valla bakalım hepımız ıcın hayırlısı 2 lı test fıyatı ne kadardır acaba asagı yukarı bı fıyat verebılen varmı

patates ve domatesle kanka gibiyim bende.. domatesi elma gibi yiyorum ama bittiler maalesef o kadar sık yemeye dayanamadılar tabi, salçaya sardım bende. evlendikten sonra gördüm bunu da, eşimin memleketinde insanlar kendi yaptıkları salçayı kimyonlayıp karabiberleyip yağlayıp ekmeğe sürerek yiyorlar, midem yana yana salça yiyorum çünkü çok domates yiyesim var.. önceki sayfalarda gördüğüm bi arkadaş da domatesçi olmuş benim gibi, yalnız olmadığıma sevindim acaba eksik bi vitaminden dolayı mı böyleyiz diyeceğim ama zaten multivitamin olan elevit kullanıyorum haftalardır :44:

dünde facede bi arkadaş yaptığı patatesli böreğin resmini koymuş , gece gördüm sabahı zor ettim, eşim erkenden işe gidince bende pastaneye gittim patatesli börek bitmiş peynirli aldım ama kesmedi, yufka aldım kendim yapcam inşallah azcık enerjim yerine gelirse..

tünaydın:) en düşük 180 den başlıyor 280 e kadar gidiyor fiyatlar benim bildiğim,hayırlı sonuçlar alırsın inş

bende de ilk dr randevumda enfeksiyon çıktı antibiyotik verdi dr ama yakınlarım kullanmaa diye kıyameti kopardılar, aile hekimliğinde sordum bol su iç en iyi çaresi o dediler, bende su içtim çok çok, iyiki o zaman içmişim şimdi su içsem midem ağrıyor

Hahayyttt cok sevindim cnm saglikla kucagina almayi nasip etsin

Allah acil şifalar versin canım, inşallah biter bulantıların.

inşallah canım :)) bian önce atlatalım hatta çok erken ama yavrumu kucagıma almak istiyorummmm
Canım Allah biran önce kucağına almayı nasip etsin, ardındanda ikinci bebişini, o zaman hiç bu aceleciliğin kalmayacak, evde bir çocukla zaman öyle hızlı geçiyorki ikinciyi beklemeye fırsatın bile olmuyor, zaman hızla akıyor

Öncelikle geçmiş olsun canım ve oğluşun hayırla sağlıkla gelsin, ne güzel öğrenmişsin. Bende cinsiyet konusunda hiç heyecan yok, hep kız gibi hissediyorum, Elasu'mun yanına bacı gelecek gibi

Hayırlı olsun hoşgeldin aramıza. İkinci hamileleğim benimde, mide bulantısı ilkinde yaşamamıştım, bunda da tıkanma hissi var sürekli, sana verebileceğim tavsiyem yok canım, birde yorgunluk halsizlik hat safhada, onu nasıl çözeceğiz bilemiyorum:44:

oyy maaşallah pipiliye evet ikili testte genellikle belli oluyo cinsiyet.. benimde pazartesiye randevum var çok heycanlıyım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…