Arkadaşlar bende çalışıyorum
inanın hamile kaldığımı öğrendiğimden beri bana çalışmak o kadar zor geliyor ki anlatamam
bayramda yediklerimden mi bilmiyorum çok bulantı kusma mide yanması yaşadım
Bende mayıs 2014 annesiyim kısçeler:) 29-30 mayıs gibi olacak ikizler olcak bebişim:)
Gene sen kusup çıkartıyon benm bulanıyor ama çıkmıyor inan o daha kötü
Mecbur olmasak çalışmayız ama ne yapalım yavrularımızın geleceği için herşey
170 22.08.2013 29.05.2014 hersey_mumkun 27 yok İzmir Bilg.Prog.
171 22.08.2013 29.05.2014 clickk yok Konya Mühendis
172 22.08.2013 29.05.2014 tanger 28 1 İstanbul Ebe-Ev H.
173 22.08.2013 29.05.2014 herseydenonce 30 Yok İstanbul Öğretmen
174 22.08.2013 29.05.2014 merve47 21 1
175 22.08.2013 29.05.2014 bufukrcu yok İstanbul Satış Tem.
BENİMDE SAT 22 AĞUSTOS:)))
Aynen katiliyorum canim...
Hemen hemen her sabah midem agzima gelecekmis gibi oluyor cikartsam diye dua ediyorum resmen ama yok olmuyor....
Sadece bulantiyla birlikte mide eksimesi oluyor ve agzima eksi eksi sular geliyor...
Ins. En kisa zamanda atlatiriz
Ay ne güzel hepimiz beraber doğuracağız inşallah
selam kızlar, öncelikle bayramda foruma hiç dahil olamadığım için hepinizin geçmiş bayramını kutluyorum. Hamilelik süreci benim için çok zor ilerliyor, zaten çok zayıftım kusmaktan içim dışıma çıkıyor ve kilo vermeye devam ediyorum. İş hayatını hiç söylemiyorum zaten oturduğum yerden kalkamıyorum eklem ağrılarım beni mahvediyor, dışarıda yediklerimiz sağlıksız evi toparlayıp işe getiriyorum resmen tabi evde yemek yapmaya halim olursa. İnsanlar hamilelere boşuna Allah kurtarsın demiyor benceUmarım Rabbim sağlıkla kucağımıza almamızı nasip eder yavrularımızı.
Sizler de durumlar nedir?
kızlar ben bugün dr a gittim. idrar yollarımda iltihap varmış biraz, o nedenle kusmaya başlamışım. şikayetle hesapta olmayan bir tarihte gidip bebişi de göreyim gelmişken dedim tabi :) 2 li test için yeterli büyüklüğe ulaşmışız, hemen ölçümlerini yaptılar. ama esas bomba bizim cücüğün pipisini gördük resmen :)) dr çok erken ama bu çok bariz erkek olcak dedi :)))[/Q
çok sevindim cnm ne güzel cinsiyetide öğrenmiş olmuşsun,ben çok merak ediyorum ya inş fazla sürmez bende öğrenirim hemenbu arada bendede idrar yollarında iltihap çıktı,su içemiyorum ya off napcam bilmiyorum
Tunaydın herkese :) kızlar yarın ıkılı teste gırıcem sımdıden heyecan bastı valla bakalım hepımız ıcın hayırlısı 2 lı test fıyatı ne kadardır acaba asagı yukarı bı fıyat verebılen varmı
çok sevindim cnm ne güzel cinsiyetide öğrenmiş olmuşsun,ben çok merak ediyorum ya inş fazla sürmez bende öğrenirim hemenbu arada bendede idrar yollarında iltihap çıktı,su içemiyorum ya off napcam bilmiyorum
kızlar ben bugün dr a gittim. idrar yollarımda iltihap varmış biraz, o nedenle kusmaya başlamışım. şikayetle hesapta olmayan bir tarihte gidip bebişi de göreyim gelmişken dedim tabi :) 2 li test için yeterli büyüklüğe ulaşmışız, hemen ölçümlerini yaptılar. ama esas bomba bizim cücüğün pipisini gördük resmen :)) dr çok erken ama bu çok bariz erkek olcak dedi :)))
mide bulantısını yaşamayanlar cok şanslı .
ben 4.haftada başladı 13.haftadayım. hala bırsey yıyemıyorum su içsem çıkıyor.sımdı ıste olmakta zor.zorlanıyorum.Allah hepimize acil şifalar versin ve bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.Amin.
Canım Allah biran önce kucağına almayı nasip etsin, ardındanda ikinci bebişini, o zaman hiç bu aceleciliğin kalmayacak, evde bir çocukla zaman öyle hızlı geçiyorki ikinciyi beklemeye fırsatın bile olmuyor, zaman hızla akıyorinşallah canım :)) bian önce atlatalım hatta çok erken ama yavrumu kucagıma almak istiyorummmm
Öncelikle geçmiş olsun canım ve oğluşun hayırla sağlıkla gelsin, ne güzel öğrenmişsin. Bende cinsiyet konusunda hiç heyecan yok, hep kız gibi hissediyorum, Elasu'mun yanına bacı gelecek gibikızlar ben bugün dr a gittim. idrar yollarımda iltihap varmış biraz, o nedenle kusmaya başlamışım. şikayetle hesapta olmayan bir tarihte gidip bebişi de göreyim gelmişken dedim tabi :) 2 li test için yeterli büyüklüğe ulaşmışız, hemen ölçümlerini yaptılar. ama esas bomba bizim cücüğün pipisini gördük resmen :)) dr çok erken ama bu çok bariz erkek olcak dedi :)))
Hayırlı olsun hoşgeldin aramıza. İkinci hamileleğim benimde, mide bulantısı ilkinde yaşamamıştım, bunda da tıkanma hissi var sürekli, sana verebileceğim tavsiyem yok canım, birde yorgunluk halsizlik hat safhada, onu nasıl çözeceğiz bilemiyorum:44:Herkese merhaba;
Benide listeye ekleyebilirisiniz.SAT 17 Ağustos 28 yaşında ve mesleğim broker .2 aylık klomen tedavisi sonucu hamile kaldım çok şükür.Gebeliğimi 2. ay ın sonuna doğru öğrenerek şapşallık rekor kırdım :) Adet düzensizliği olduğu için geç farkettim.Mayıs ta doğum görünüyor.Gebeliğiniz nasıl geçiyor? Mutlu bir hamile olmayı çok istiyodum ama ağzı sürekli acı mide bulantılı ve yemekten sonra rehavet halindeyim.Sürekli uzanma ihtiyacı duruyorum.Ve bu durumda çalışmakta zorundayım.Yemeklerden sonra maden suyu içip midemi rahatlatmöaya çalışıyorum sabah tuzlu çubuk vs. ama hep kısa geçici çözümler.Bu durum ne kadar sürecek.Kolay bir hamilelik için sizler neler yapıyorsunuz? Bu arada herkes sağlıkla huzurla güzel bir hamilelik ve doğum geçiriri inşallah.Birbirimiz için duacı olalım.:)
sevgiler.
kızlar ben bugün dr a gittim. idrar yollarımda iltihap varmış biraz, o nedenle kusmaya başlamışım. şikayetle hesapta olmayan bir tarihte gidip bebişi de göreyim gelmişken dedim tabi :) 2 li test için yeterli büyüklüğe ulaşmışız, hemen ölçümlerini yaptılar. ama esas bomba bizim cücüğün pipisini gördük resmen :)) dr çok erken ama bu çok bariz erkek olcak dedi :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?