2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
kızlar merhaba benmde 4-5 mayıs gibi doğumum planlanıyor bakalım Rabbim hepimizin evlatlarını saglıkla sıhatle kucagına almayı nasip etsin insAllahhh :))

Kizlar bir sorum olacakti...
Kalp atisindan sonraki randevu tam olarak ne zamana verdi doktorlariniz ?
Ben doktor degistirecegimde sanirim ikili test icin gidelecek....

merhaba cnm,beni kalp atışından 1 hafta sonra tekrar çağırmıştı doktorum,kalp atışını kontrol etmek için,ikili test içinse bu hafta gitcem

Son düzenleme:

geçmiş olsun,dualarımız seninle..

merhaba,bende okudum cnm,inş en kısa zamanda yüce rabbim o arkadaşada nasip eder..

geçmiş olsun yat dinlen sen inşallah gelip geçsin sorunsuzca.

yerler senin bebeişlerinibenimde bulantılarım hafifledi çok şükür ama kokudan kötü etkileniyorum, iştahsızım ve ağzımda kötü bir tat oluyor hala
geçmiş olsun canım, dualarımız seninle
gerekten ok üzüldüm Allah hayırlısını versin hayırlı zamanda doğru zamanda versin,zor bir durum kimseye yaşatmasın rabbim

sayfaya pek giremiyorum bayram iş derken yoğun geçti herkes gibi umarım herkes iyidir, yarın dr randevum var 9+3 olduk bakaım neler diyecek

dr un verdiği kremi sadece bir kere sürebildim korktum devam etmeye. netten araştırdım sirkeli su ile yıkayın diyor. bende ona başladım geçecek insallah. birde arkadaşım demişki karbonatlı su onu da deniycem çok sağol.
benim ilk çocukumda 3 aydan sonra başladı doğuma kadar sürdü kusmalarım. bunda da bugün başladı yatamıyorum midem ağzımda. benimki bulantı gibi değil hazmedemiyorum yediklerimi. bakalım bu ne kadar sürecek ama şunu biliyorum en fazla doğuma kadar sürecek :)

gunaydin kizlar. yine gece 2.5 dan beri ayaktayim. bu aralar ayaklarimin alti cok yaniyor ve ayak bileklerim cok agriyor yattigimda. o nedenle de uyuyamiyorum. aranizda yasayan ve cozum ureten varsa yardim edebilir mi?

Bende en son 9 haftada gittim canım kalp atışlarını dinledi yaşayıp yaşamadıkları bu hafta önemli dedi birde artık kolları bacakları göbek bağı falan var onlara baktı birde haftasiyla uyumlu mu ona baktı :) bu arada koku hassasiyeti ve ağzındaki kötü tad bende hala devam ediyo..
Allah kolaylık versin canım ya cok zor ben 5. Haftada başladım bulantilarla 2 ay oldu nerdeyse çıldırmış gibiydi simdi hafifledi cok sükür en azından ayağa kalkabiliyorum..benim de midem senin gibiydi hiç salça baharat acı sarimsakli soganli bisi yemedim birde yüksek yastıkta yattım hep 2 yastık koydum ama genelde tek care çıkarmak oldu..
gunaydin kizlar. yine gece 2.5 dan beri ayaktayim. bu aralar ayaklarimin alti cok yaniyor ve ayak bileklerim cok agriyor yattigimda. o nedenle de uyuyamiyorum. aranizda yasayan ve cozum ureten varsa yardim edebilir mi?

Benimde basta kollarım olmak üzere heryerim ağrıyor yatakta pilates yapar gibi vücudunu hafif hafif esnet biraz faydasi oluyo..

Canım bağlantısı olabilir mi bilmiyorum ama eşiminde ayaklarının altı çok yanıyordu doktor B12 vitamin eksikliğine bağlamıştı. Hamilelikte beslenme ile bir sıkıntı yaşadıysan olabilir diye düşünüyorum. Protein ağırlıklı beslenmeye çalış eğer öyleyse. Doktora gittiğinde de bununla ilgili tahlil iste mutlaka.

saol cnm. kan degerlerimin hepsi normal. hatta b12 de aliyrm folkk asidin icinde. ara ara oluyr. uyutmuyr.

Herkeslere günaydınlar olsun efem:)

Ağrılarım azaldı çok şükür hatta arada bir vuruyor geçip gidiyor gibi artık o gelişsinde ben ağrısını çekerim ama yeterki geliştiği için ağrısın. (Doktor böyle söyledi yani. İçinde bir şey gelişiyor tabiki ağrın olacak dedi.) Aradım iğneyi vurdurttu tekrar. Ama o bi işe yaramadı ağrı devam etti tabi 1 hafta boyunca bayramda annemi babamı görünce naz yapasımız geldi herhalde:) Kalp atışı var doktor yok burda ama ne olduğunu anlamadığım oyuncak gibi aletle ebe baktı gayet iyi kalp atışı dedi.

Mide bulantısına gelince günde 3 progestandan mütevellit su içsem durmuyordu. Çok kötüydü o zamanlarım şuan devam ediyor ama o zamanki gibi değil böyle olsunda buna katlanabilirim en azından.

Mide yanmasına gelince ben 2 gün yaşadım fark ettiğim an soğanlı,sarımsaklı,acı ve salçalı şeyler yemedim fark ettimki onları yedikten sonra oluyor haşlama falan yedim geçti hemen.

Ayaklarımın altı benimde yanıyor. Camı açıp ayaklarımı yorganın altından çıkarıp eşimede ben uyuduktan sonra ikisinide ört diyorum :) zaten uykuya dalmam maksimum 2 dk. sürüyor :)

Kollarımda benimde ağrılar var ama eşim sağolsun her akşam biraz ovalıyor garibim her işide o yapıyo zaten

Ben acayip domates yiyorum bide aşerdiğim tek şey domates iyi midir kötü müdür bilemedim günde1 kilo rahat yiyorum işin kötüsü en pahalı sebze şu an

Son düzenleme:
Günaydın güzel mayıs anneleri inş daha az bulantılı,ağrısız bi hafta geçiririz.

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar Nasılsınız
Benim dün az bi koyu kanamam oldu sonra açık renk oldu korktum doktora gittik bebeğin etrafında kanama görülmüyor yok dedi
bebeğin kalp atışı var normal dedi
PROGYNEX 200 MG diye bir ilaç verdi onu kullan dedi bi sıkıntı olurmu kullanan varmı ?

günaydın arkadaşlar, nasılsınız ?

3 gündür mide bulantılarıyla uğraşıyorum umarım düzelir..

günaydın güzel anne adayları..
biraz kötüyüm,okadar tatilden sonra,
sabahın köründe kalk,mışıl mışıl uyuyan prensesi kaldır,uykususnun en tatlı yerinde onu bakıcıya bırak metro ve otobüs yap işe gel,ve buhafta beyanname haftası nasıl bir yoğunluk var(buarada mali mişavirim) offf be isyan etmiyorum Allah ım ama keşke şartlar elverseydide kuzucuklarımı kendim büyütseydim,sıcacık yuvamızda,bi mucize olurmu ne dersiniz ,bgün böyle geçermi dersiniz
buarda prensc,im çok üzüldüm dikkat et,bende kızımda doğuma kadar kanamam oldu ama şükür tosuncuk gibi doğdu miniğim,sen yat dinlen ben sadece lavaboya kalmıştım,umarım senin kesilir kanaman canımm...
düşük yapanlara da rabbim tez zamanda sağlıklı bebişler nasip etsin, rabbim hepimizin kucağını sağlıklı bebişlerle doldursun aminnnnn

Dualarım seninle, bu topikteki herkes sağlıcakla bebeklerine kavuşur inşallah bunu yürekten istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…