2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Bugün nasılsınız? Benim sabah midem bulandı çok aç karnına çook kötü oldum buzdolabını açamıyorum 2 gündür bana çok pis kokuyor dün sildim vanilya koydum tarcın ama yook kokusu geçmiyor eşime sordum muhallebi gibi kokuyor dedi:)) Kızımdada böyle olmuştum. Bide bende herşeye ağlayanlardanım ( haber hiç izlemiyim zaten resmen hıçkırıkla ağlıyorum kızımdada aynıydı:)) siz nasılsınız? Allah çalışanlara yardımcı olsun canlar zor valla(

ara ara miğde bulantılarım oluyor ama çok fazla rahatsız etmiyor şimdilik,oğlumda balık ve tavuktan tiksinmiştim 9 ay boyunca eve sokmamıştım bunda şimdilik tiksinme yok gibi.... sadece canım dehşet tatlı çekiyor..nasıldı ye tatlıyı çıkar hakkıyımı :)))

yok öyle değildi.... :)
erkek çocukta ekşiye,kız çocukta tatlıya aşerilir derler....
ben de bizzat yaşadım ve tecrübe ettim... :)
iki oğlumda da hep ekşi şeyler çekti canım...
bakalım bu seferkinde ne olacak :))

hımmm ....bende pek uymuyor sanırım oğlumda paso künefe yemiştim....ama birde bunda test edelim bakalım

evet ben de dün katıldım çok hızlı ilerlemiyo ama yavaş yavaş toplanır mayıs annişleri daha alımlar kapanmadı
hamiş kalan geliyor hamiş kalan geliyor

ayyy koptummmm :118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118: yinede ellerini çabuk tutsunlarda gelsinler sohbet edek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…