kızlar bugün kontrolüm vardı
zaten riskli bir hamilelik doktor başından beri söylüyor.
şimdide TSH hormonu yüksek çıktı. böyle bir şey başına gelen var m? 4,12 değerim ama hamilelik için çok yüksekmiş
kızımda prelampsi olmuştu başlıca nedeni buymuş aslında. endoktin uzmanına gideceğim.
servis olmamasi slklntl.o zaman bilecek senin.is mi bebek mi desen bebek derim ben.kim bakacak peki dogdugunda.anneler hayatta ve yakinmi.yoksa sen mi buyuteceksin
sheflera seninle ayni gidiyoruz bende cmts.gununu bekliyorum.paylasirim sende yaz :) beklemek heyecanli
bende bulamadım
bende bulamadım
Ayarları gizli yapmışım tekrar açık yapayım ozaman grup oluştuktan sonra birini yönetici yaparız ayarlarını düzenler
süper olur yalnız bulamadım ben senmi ekleyeceksin
merhaba cnm,benim bat 29 ağustosdu 1 eylülde kanda baktırdım 2965 çıkmıştı,bugun tekrar baktırdım 20878 çıktı maşallah degerimiz çok güzel gidiyorbana kalırsa acele etme adetinin geçmesini bekle bence
canım erken yaptırmak iyi değil diyor dr lar ama ben ateş,diyare ve kusmayla acillik olunca tahlil yaparlarken gebelikte bakmışlar sata 9-10 gün falan vardı betahcg (66) çıktı çok şaşırdık bir önceki ay dondurulmuş embriyo transferim başarısız olmuştu kısaca sata 10 gün kala falan genelde sonuç doğru çıkıyor,ama negatif olursa tekrarlanmasında fayda var....İnşallah güzel haberlerini alırız.....
kızlar bir yazı okudum nisan annelerinde.
bende özel sektörde çalışıyorum dün muhasebe bölümü benı çağırdı hamılemısın dıye bende evet dedim yenı kanun cıkmış hamıleler 7,5 sattden fazla çalıştırılamazmış yanı ben 8:30-18:30 çalışıyorum 9 saat artık 5 de cıkacaksın dedi ama daha toplantı yapacaklarmış şirkrt doktoruda benı sureklı kontrol edecekmiş ve asla maaşlarımızdan kesimiceklermiş ayrıca hafta içi doktora gittiğimizde ne maaş kesılecek nede telafi çalışması asla yapılmayacakmış çünkü her anne adayı mecburi rutin kontrollerine gidecekmiş
bizde çalıştığımız şirketlere hamile olduğumuzu söylesek mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?