2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
kızlar bugün kontrolüm vardı

zaten riskli bir hamilelik doktor başından beri söylüyor.

şimdide TSH hormonu yüksek çıktı. böyle bir şey başına gelen var m? 4,12 değerim ama hamilelik için çok yüksekmiş

kızımda prelampsi olmuştu başlıca nedeni buymuş aslında. endoktin uzmanına gideceğim.

Benim ilk hamileğimde öok düşüktü sürekli ilaç kullanmıştım sıkma canını en azından ilk başta öğrenmişsin yüksek olskğunu ona göre önlem alırsın

inşallah bende mayıs annesi olacağım bakalım.
ekimde düşük
sat: 6 ağustos
doğum tahmini 13 mayıss
çooooooook heyecanlıyım lütfen birbirimiz için dua edelim. Rabbim cümlesinin bebişini hayırlısıyla kucağına almayı nasib etsin inş. AMİN :)

Son düzenleme:
servis olmamasi slklntl.o zaman bilecek senin.is mi bebek mi desen bebek derim ben.kim bakacak peki dogdugunda.anneler hayatta ve yakinmi.yoksa sen mi buyuteceksin

Canım tabiki bebek derim bende. ama kredi ödüyorum daha 4,5 senesi var. eşim de kendi işini yapıyor ama daha oturmadı neredeyse 2 yıla yakın olacak eve bişey getiremiyordu. ben biraz tutumluyum bir de işyerinin sosyal katkılarından dolayı öyle böyle idare ediyoz. annem sağ ama çok yaşlı bakamaz. kaynanam ise ben bakamam şekerim var deyip kesip atıyor (bu hamileliğimi henüz söylemedim)
sevimsiz şey işte. kendi kızlarına gelince neler yapıyor kız torununa halen bakıyor ama sanki oğlu üvey evlat.
ablam bakar diye düşünüyorum. ben de bir miktar para veririm cüzi bir rakam.
burda 3,5 senedir çalışıyorum 4 sene daha idare edim diyom sonra da kıdem tazminatını alır uzun süre çalışmam diye hayal ediyorum.

Ama Allah bilir geleceğimizi bunlar sadece şimdiki düşüncelerim.

bugün duygusallıgım üstümde ota boka aglıyorum :) bu arada pazartesı dr gıttım kalp atısı henuz olmamıstı 29 temmuz sat tarihim

sat:29/07/2013
tahmini dogum: 5 mayis
ikinci kez anne oluyorum kızım 22 aylık kasım doğumlu
Amasya
yas:24
sevgiler

valla bekleyemedim.sabah kan verdim bakalım. öğlen belli olcak.

yaa ne güzel erkenden öğrenmişsin.benimde bugün bata 3 gün var.9 aydır olmuyor.bu ay olcak gibi hissediyoruz eşimle.o da çok heyecanlı bu ay.birkaç gün daha bekleyemedim.sabah kan verdim.öğlen çıkacak sonuç.inşallah yine hüsrana uğramam ve aranıza katılabilirim.

Son düzenleme:
kızlar bir yazı okudum nisan annelerinde.

bende özel sektörde çalışıyorum dün muhasebe bölümü benı çağırdı hamılemısın dıye bende evet dedim yenı kanun cıkmış hamıleler 7,5 sattden fazla çalıştırılamazmış yanı ben 8:30-18:30 çalışıyorum 9 saat artık 5 de cıkacaksın dedi ama daha toplantı yapacaklarmış şirkrt doktoruda benı sureklı kontrol edecekmiş ve asla maaşlarımızdan kesimiceklermiş ayrıca hafta içi doktora gittiğimizde ne maaş kesılecek nede telafi çalışması asla yapılmayacakmış çünkü her anne adayı mecburi rutin kontrollerine gidecekmiş

bizde çalıştığımız şirketlere hamile olduğumuzu söylesek mi?

ayyy süpermişşş cidden

son adet tarihim 4 ağustostu. taşınma sırasında test alıp baktık anında 2. çizgi oluştu. elim ayağım titriyor eşimi çağırdım sarıldık ağladık. sonra 2. kez yaptık yine aynısı. ihtimal vermezken sürpriz oldu bize:)) 2gün önce doktora gittik ve bebişimizi gördük. 5.4 mm küçücük bir şeydi. :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…