ayyy maasallah sana ve ikizlerine
bomba haber çok güzelmişşşgenelde kordonla karıştırılıyor diye okumuştum ama drun baya emin konuşmuş demek ki öyle hadi hayırlı olsun
Merhaba kizlar,
Bende haziran 2014 annesiyim. Sizlerden bir ricam olacakti. Benim bi tanidigimin 17 yildir cocugu olmuyor. Bende bi yerde okumustum 41 hamilenin herbiri birer ayetel kursu okursa olurmus. Rica etsem bir ayetel kursu okuyup beni bilgilendirebilir misiniz? Simdiden cok tesekkurler
selam arkadaşlar
prenscim kendine cok dikkat et düzelir hiç üzülme bol bol dinlen
kızlar özellikle aramızdaki sağlıkçıla bana bir el atın tansiyonum cok düşük 9/5 - 9/6 civarı
hergün ölçüyorum normalde böyle bir durum yaşamadım hamile olduktan sonra değişti
Herkeslere günaydın. Mutlu ve sorunsuz bir hafta diliyorum herkese. Kızlar bir şey soracağım ben acayip gerginim olur olmadık şeyler hele de normalde de geren insanlara tahammülüm kalmadı. sizlerde de var mı bu kadar gerginlik
kızlar ben bugün dr a gittim. idrar yollarımda iltihap varmış biraz, o nedenle kusmaya başlamışım. şikayetle hesapta olmayan bir tarihte gidip bebişi de göreyim gelmişken dedim tabi :) 2 li test için yeterli büyüklüğe ulaşmışız, hemen ölçümlerini yaptılar. ama esas bomba bizim cücüğün pipisini gördük resmen :)) dr çok erken ama bu çok bariz erkek olcak dedi :)))
aaa pipili hayırlı olsun.bende oğlumu ilk 11. haftada görmüştüm.sen kaç haftalıktın?
Merhaba kizlar,
Bende haziran 2014 annesiyim. Sizlerden bir ricam olacakti. Benim bi tanidigimin 17 yildir cocugu olmuyor. Bende bi yerde okumustum 41 hamilenin herbiri birer ayetel kursu okursa olurmus. Rica etsem bir ayetel kursu okuyup beni bilgilendirebilir misiniz? Simdiden cok tesekkurler[/QU
ben okudum, Allah isteyen kimseyi mahrum bırakmasın inşallah.
şu anda ev hanımlarına o kadar özeniyorum ki kızlar. hamilelikten midir nedir hiç çalışma isteği yok. evde sıcacık battaniyenin altında oturup tv izlemek isterdim şimdi. okul çok soğukkalorifer ısıtmıyo. kanaması olmuş bazı arkadaşların bayramın 1.günü benim de oldu. doktorlar da bayram boyunca yoktu. ben de yattım öyle. cumartesi gittim progestan verdi bolbol yat dedi . 2.dönem bir gelse de doğum iznine ayrılsam
kizlar cok uzgunum dr.a gittim bebegimin kalbi atmiyordu, baska bir dr.a da gittim oda aynisini soyledi. kurtaj yapalim dediler. kendi dr. umu aradim pazartesi size gelmek istiyorum dedim kanama olmazsa sikinti olmaz dedi.beklemeye karar verdim. sonuc olarak artik aranizda olamicam. Allah sizin yolunuzu acik etsin.
sayfada yonetici olmak isteyen varsa kazen e mesaj atip durumumu anlatip yonetici olabilir. cep telinden yazmak zor oldu.
kizlar cok uzgunum dr.a gittim bebegimin kalbi atmiyordu, baska bir dr.a da gittim oda aynisini soyledi. Kurtaj yapalim dediler. Kendi dr. Umu aradim pazartesi size gelmek istiyorum dedim kanama olmazsa sikinti olmaz dedi.beklemeye karar verdim. Sonuc olarak artik aranizda olamicam. Allah sizin yolunuzu acik etsin.
Sayfada yonetici olmak isteyen varsa kazen e mesaj atip durumumu anlatip yonetici olabilir. Cep telinden yazmak zor oldu.
kizlar cok uzgunum dr.a gittim bebegimin kalbi atmiyordu, baska bir dr.a da gittim oda aynisini soyledi. kurtaj yapalim dediler. kendi dr. umu aradim pazartesi size gelmek istiyorum dedim kanama olmazsa sikinti olmaz dedi.beklemeye karar verdim. sonuc olarak artik aranizda olamicam. Allah sizin yolunuzu acik etsin.
sayfada yonetici olmak isteyen varsa kazen e mesaj atip durumumu anlatip yonetici olabilir. cep telinden yazmak zor oldu.
canim cokbuzuldum cok sayfamizin emeklerin rabbim en kisa zamanda saglikli bebis nasip etsin ben kendi adina tum emeklerin icin tsk ederim Allah a emanet ol...kizlar cok uzgunum dr.a gittim bebegimin kalbi atmiyordu, baska bir dr.a da gittim oda aynisini soyledi. kurtaj yapalim dediler. kendi dr. umu aradim pazartesi size gelmek istiyorum dedim kanama olmazsa sikinti olmaz dedi.beklemeye karar verdim. sonuc olarak artik aranizda olamicam. Allah sizin yolunuzu acik etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?