2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Kizlar bugun dr gittik konrol icin bebisi nerdeyse 1aydir gormemistim ne kadar buyumus kipir kipirdi 13. Haftadayim 2li test istermisin hersey yolunda dedi 1ay sonra zaten 3lu olacaksin yinede sen bilirsin dedi kafam karisti kizimda yaptirmistim ama 3lu daha onemli demidlerdi o zamanda bu arada sanirim oglum olacak nuyuk ihtimal erkek dedi kizim vardi allah saglikli evlatlar nasip etsin garip ama ne sevindim ne uzuldum esimin yuzunde tebesum olustu hayirlisi artik simdilik bizden boyle kan ilacina basladik bakalim

merhaba arkadaşlar, evde internet olmadığı için 9 gün boyunca yazılanları okuyamamıştım. sabahtan beri anca bitirebildim :)
bebeğini kaybedenler olmuş, çok üzüldüm. Allah sağlıklı gebelikler versin tekrar.
cinsiyet öğrenen arkadaşları da tebrik ederim. hayırlısı ile Allah kavuştursun yavrularımızı....
benim mide bulantılarım aynen devam. bugün 11+1 olduk ama midemde hep bir şişkinlik hep bir bulantı...
sabırla geçmesini bekliyorum. inşallah 12. haftadan sonra geçer hepimizin bulantıları...

aaa pipili hayırlı olsun.bende oğlumu ilk 11. haftada görmüştüm.sen kaç haftalıktın?[/QUOTE]

11+6 da 5.19 cm iz bugün teyzesi :) hep geç kalıyordu sata göre, şimdi tam gününe oturdu artık.

bomba haber çok güzelmişşş genelde kordonla karıştırılıyor diye okumuştum ama drun baya emin konuşmuş demek ki öyle hadi hayırlı olsun

dr evire çevire baktı, bide şansımıza yan duruyormuş, net görünüyor dedi ama tabi dediğin gibi belli olmaz. başta içten içe kız istiyordum, şimdiyse sağlıklı olsun da umrumda değil hakkaten. ama erkeği duyunca eşimin ağzını kulaklarından ayıramadım o ayrı :)

kızlar kasık agrılarınız oluyormu benım cok sık oluyor yaa.... mıde bulantınızın asırı olması aslında cok ıyı bır ısaret cnku dusuk rıskı az oluyormus belırtıler fazla oldugunda...

okudum canım ben de. hayırlısı olsun inşallah.

benim bir önceki hamileliğimde öyleydi hatta kafamı kaldıramadığım günler oluyordu sürekli başım dönüyordu ama doktor düşük tansiyon yüksek tansiyondan daha iyidir endişelenme bunlar gebelikte olan şeyler demişti. sen de endişelenme ama doktoruna danış tabi ki.

canım benim de bir dönem öyle olmuştu hayalimde o tahammül edemediğim insanlarla kavga ediyodum resmen çok sinirliydim ama geçti :) geçici bir durum yani

tebrik ediyorum canım inşallah kordon değildir :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

aaa pipili hayırlı olsun.bende oğlumu ilk 11. haftada görmüştüm.sen kaç haftalıktın?

11+6 da 5.19 cm iz bugün teyzesi :) hep geç kalıyordu sata göre, şimdi tam gününe oturdu artık.[/QUOTE]

valla benimki de 1 hafta geriden geliyor, bakalım hayırlısı..

kızlar karnı mide kısmından büyüyen var mı? yani böyle mideniz sanki çok yemişsiniz de şişmiş gibi duruyor mu? benim zaten göbeğim olduğu için göbeğimin büyüyüp büyümediğini anlayamıyorum ama midem şişik resmen :) hatta dün gece yatmadan göbek kısmımı kapatıp baktım resmen hamile karnıydı :) tabi sabah uyandığımda o kocamanlık gitmişti ama midem hala şişik duruyo. ben çok hevesliyim de karnımın büyümesine :) geçen hamileleğimde 6 aylıkken bile hiç karnım yoktu çok üzülüyodum bunda daha önce çıksın istiyorum iç karnım genişmiş. maşallah yayla gibi heralde iç karnım belim kalınlaştı yanlardan genişledim pantolonlarım kapanmıyo ben de başladım hamile pantolonu giymeye ama hiç kilo almadım henüz. sizin karınlar nasıl?

tam, aynı benim gibi hisseden biri derken mesajın sonuna doğru kendim için bir kez daha üzüldüm. keşke annemi dinleyip öğretmen olsaydım da ikinci dönem izni bende alabilseydim dedim :)) doğum için bile en fazla iki ay işten uzak kalabileceğimi düşündükçe hem kendim hem de bebek için üzülüyorum. o yüzdeeen, halinize şükredip ikinci dönemi bekleyin

kizlar cok uzgunum dr.a gittim bebegimin kalbi atmiyordu, baska bir dr.a da gittim oda aynisini soyledi. kurtaj yapalim dediler. kendi dr. umu aradim pazartesi size gelmek istiyorum dedim kanama olmazsa sikinti olmaz dedi.beklemeye karar verdim. sonuc olarak artik aranizda olamicam. Allah sizin yolunuzu acik etsin.
sayfada yonetici olmak isteyen varsa kazen e mesaj atip durumumu anlatip yonetici olabilir. cep telinden yazmak zor oldu.

canım benim çok üzüldüm diyecek kelime bulamıyorum rabbim en kısa zamanda sağlıkla bir bebiş kucağına almayı nasip etsin ...dün içine doğmuş demek ki ( kıyamam sana

canım uzuldum bende kımyasal gebelık yasadıgımda cok uzuldım ama bunda da vardır bır hayır dedım.demekkı bebegn hayırlı olmyacakmıs.allah korusun ozurlu, skat olabılır( başka bebısler gelır...

canım çok üzüldüm Rabbim en kısa zamanda kavuştursun yeniden bebeğine

canım inan çok üzüldüm, bu durumda ne desek seni teselli edemez. Allah en kısa zamanda hayırlı gebelikler nasip etsin.
sen iğne (kan sulandırıcı ) kullanıyordun değil mi?

solanincim nasıl üzüldüğümü gerçekten anlatamam. geçmiş olsun canım. Allah bi daha yaşatmasın inşallah.

solanincim çok üzüldüm Allah sabır versin en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin

canim cokbuzuldum cok sayfamizin emeklerin rabbim en kisa zamanda saglikli bebis nasip etsin ben kendi adina tum emeklerin icin tsk ederim Allah a emanet ol...

çok üzüldüm solanin, geçmiş olsun allah sabır versin. en kısa zamanda hayırlısıyla yeniden hamile kalırsın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…