2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

canım ok üzüldüm Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin en kısa zamanda inşallah

Canim benim cok uzuldum gercekten Umarim kisa surede toparlanirsin Rabbim sefaatci kilsin melegini sana

Domates ‘in İçerdiği Maddeler:

Likopen ( kanseri önleyici etken madde), Folik Asit, A vitamini, B1
Vitamini, B2 Vitamini, C vitamini, K Vitamini, Bitkisel Yağlar, Protein,
Karbonhidrat, Demir, Kalsiyum, Potasyum

:13:

oh oh maşallah teşekkür ederim canım :13:

Canım bende daha önce bir kayıp yaşadım. O yüzden neler hissediyosun anlayabiliyorum seni. Söyleyecek söz yok. Rabbim tez zamanda yerini daha sağlıklı, daha hayırlı evlatlarla doldursun inşAllah.

canım Allah yardımcın olsun, inşallah bir mucize olurda bu bekleme süresinde tekrar sevincini yaşarsın.

Canım çok geçmiş olsun. Rabbim tez zamanda yerini doldursun inşAllah.

Bende 31 mayısta kürtaj olmuştum. Haziran ve Temmuz 2 ay korun demişti doktorum. En son ağustosun 13 ünde adet oldum. Çok şükür Rabbim aratmadı yerini hemen doldurdu. İnşAllah seninde yeniden güzel haberlerini alırız canım.

Zor bir süreç. Korunma süreci, beklemek, hepsi sıkıntı oluyor. İnsan anneliği, kadınlığın elinden alınmış gibi hissediyorsun. Doktorum bana korunmayı bırakabilirsin dediğinde yeniden doğmuş gibi hissetmiştim kendimi.

Bir sıkıntın olursa yaz mutlaka canım.

mayıs ayında bende aynı şeyleri yaşadım. dert etme falan desem hikaye gelcek sana biliyorum. iki ay sonra canın acımayacak artık onu bil yeter...

Ne diyeceğimi bilmiyorum.Vardir bundada bir hayir de arkadaşım. Allah yardimcin olsun.Allah bu aciyi bir daha hic yasarmasin insallah

çok üzüldüm cnm,hayırlısı böyleymiş demekki,inş en kısa zamanda atlatırsın..

canım çok geçmiş olsun inşallah birşeyi yoktur. Rabbim evladını sana bağışlasın

yazdıklarının aynısını ben yaşıyorum ve okuyunca içim cız ettii

Rabbim hayırlısını versin en kısa zamanda sağlıklı hamile kalırsın inşalah canım

Rabbim tez zamanda yeni miniğinizle sevindirsin sizi.Böyle takip edip ayrılan arkadaşları gördükçe çok üzülüyorum,çok kayıp oldu,Allah yardımcınız olsun.

Allah sabır versin, Rabbim tez zamanda yerini doldursun inşallah..

Benim alt karnım büyüdü yukarısıda biraz farkedince tabi içimde greyfurt var gb duruyor sivri bi şekilde.Kilo almadım bende ama pantolon düğmeleri kapanmıyor o yüzden hamile pantolonu değilde kalıbını beğendiğim bi pantolonun kumaşıda rahat olunca 1 beden büyüğünü aldım.

Canım allah sabır versin kısmet böyleymiş ve tez zamanda inşallah yeniden umut verir rabbim..Hiç üzülme Allah yardımcın olsun ve hiç kimseye acı göstermesin inşallah...

Canimm cok uzuldum ya Allah en kisa zamanda tekrar nasip eder insallah cnm dualarimiz seninle

çok geçmiş olsun.yaşamış biri olarak yakın hssediyorum duygularını.hayırlı zamanda tekrar olur inşallah.neyseki bir kızın var teselli olacak.allah ona uzun hayırlı ömürler versin.

Cnm ben 9 haftalikken kalp atisini duydum 12. Haftaya randevu verdi 2li test icin

benim ilk gebeliğimkalp atışı durması ile sonlandığından her hafta görmeye gidiyoruz.doktor biliyor hassasiyetimizi.son kontrolümüzde artık 15 de bir gelmeye başlayın.dedi.ilk defa 15 gün bekledik bakalım

canım allah yardımcın olsun , sabrını artırsın inş.

hadi yaaaaaaa (( allahım ne diyeceğimi bilemedim rabbim sağlıklı hamilelik nasip etsin sağlıkla kucağına al cnm bir dahaki sefere. ya neden oluyor böyle ya kanama vs varmıydı cnm??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…