2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Allah sabır versin canım zor bi süreç ama toparla kendini ve yeniden başla kuzum vardır bi hayır üzülme..

çokkk üzüldüm Rabbim sabrını artırsın inşallah ne kadar zor çok iyi biliyorum tez zamanda tekrar kavusursun inşallah

herkese hayırlı akşamlar ... böyle zamanlarda ne desek boş Rabbi Rahim herkesin yardımcısı olsun ... en kısa zamanda nasip etsin tekrar inşaAllah ....

Bugun bende sarhos gibi bi saga bi sola yalpalayarak gittim kontrole.basim cok donuyor carpintim cok var
Ama cok sukur haftasiyla uyumlu dedi doktor
elevit kullanmaya basla dedi baygin balik gibi gorunce

Meleklerini kaybeden arkadaslarim....
Allah (c.c.) sabrinizi versin...
Uzulmeyin melekleriniz cennette sizleri bekliyor .. .
En kisa zamanda saglikli sihhatli melekler nasip etsin sizlere ...
Ama bu sefer dogana kadar sizinle birlikte olmalari dilegiyle

selam kızlar bugün Dr gittim 2 test için ama olmadı Dr yapmadı bebeğim gayet iyi ama suyu çok az kalmış kesesi küçülmüş çünkü annesi sürekli çıkarıyor beslenmiyor su hiç içmiyor ve bebeğimde susuzkalıyot

çok üzüldüm canım Allah sabırlar versin tez zamanda tekrar sağlıklı bir bebek nasip etsin sana,

ben de gerginim canım hormanlardan
ben de yaa yaz boyu işe başlamak istiyorum diye yedim eşimi şimdi hafta sonları tüm gün alışırken zorlanıyorum biraz ne güzel ki devlettesin dersanede çalışmak çok zor
benim o ben yaa göbek kısmını kapatıyorum 5 aylık hamile gibi duruyorum kilo almadım halbuki hatta 1 kg verdim bile sayılır göbek mide kısmım 6cm daha geniş eskiye göre kotlar rahatsız ediyor diye kumaş pantolonları giymeye başladım
canımm ne kadar üzüldüm anlatamam tahmini dt aynıydı seninle( umarım en yakın zaman da yeniden hamile kalırsın

Canim insallah saglikla alirsin bebegini kucagina insan korkuyo tabiki ya valla bi ultrason cihazi alip eve koymak lazim valla:)

çok üzüldüm allah sabır versin .

bugün bizde kontrol olduk herşey yolunda şimdilik.doktorum ikili testi yapmaya gerek yok dedi kesin tanı testi değilmiş önemli olan üçlü testmiş.oğlumdada aynı doktora gidiyordum yine yapmamıştı ikili testi.on beş gün sonra tekrar gideceğiz hala ilaçlarımı kesmedi yaklaşık 50 küsür gündür iğne oluyorum heryerim mosmor donmuş embriyolarda desteği uzun tutuyoruz dedi.yani 15 gün daha ilaçlarım devam edecek. karnım acayip şiş hamile pantolunu aldımda rahat ettim sonunda.dışardan altı aylık gibi duran kocaman bir karnım var soranlara 10 haftalık diyince şöyle bir bakıyorlar önce

nasil uzuldum anlatamam bir mucize istiyorum yaaa .cok gecmis olsun canim Allah diger cocuguna uzun omur versin

Canım İnan çok üzüldüm. Çok geçmiş olsun. Rabbim sabrını versin. İnşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın..

canımmmm çok üzüldüm Allah yerinihemen sağlıklı bebişlerle doldursun inş.kendini üzme diyemeyeceğim ben olsambende üzülürdüm ama geçecektir.

hadi gözün aydın canım

Ben de mayıs annesi olucam kısmetse 31 mayıs son gün

hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Arkadaslar benim sirtimda sivilceler olusmaya basladi...
Normalde yuzumden bile cikmazdi ama simdi sirtimda cikiyor....
Sizlerde de oldu mu...:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…