kizlar cok uzgunum dr.a gittim bebegimin kalbi atmiyordu, baska bir dr.a da gittim oda aynisini soyledi. kurtaj yapalim dediler. kendi dr. umu aradim pazartesi size gelmek istiyorum dedim kanama olmazsa sikinti olmaz dedi.beklemeye karar verdim. sonuc olarak artik aranizda olamicam. Allah sizin yolunuzu acik etsin.
sayfada yonetici olmak isteyen varsa kazen e mesaj atip durumumu anlatip yonetici olabilir. cep telinden yazmak zor oldu.
kizlar cok uzgunum dr.a gittim bebegimin kalbi atmiyordu, baska bir dr.a da gittim oda aynisini soyledi. kurtaj yapalim dediler. kendi dr. umu aradim pazartesi size gelmek istiyorum dedim kanama olmazsa sikinti olmaz dedi.beklemeye karar verdim. sonuc olarak artik aranizda olamicam. Allah sizin yolunuzu acik etsin.
sayfada yonetici olmak isteyen varsa kazen e mesaj atip durumumu anlatip yonetici olabilir. cep telinden yazmak zor oldu.
ben de gerginim canım hormanlardanHerkeslere günaydın. Mutlu ve sorunsuz bir hafta diliyorum herkese. Kızlar bir şey soracağım ben acayip gerginim olur olmadık şeyler hele de normalde de geren insanlara tahammülüm kalmadı. sizlerde de var mı bu kadar gerginlik
ben de yaa yaz boyu işe başlamak istiyorum diye yedim eşimi şimdi hafta sonları tüm gün alışırken zorlanıyorum biraz ne güzel ki devlettesin dersanede çalışmak çok zorşu anda ev hanımlarına o kadar özeniyorum ki kızlar. hamilelikten midir nedir hiç çalışma isteği yok. evde sıcacık battaniyenin altında oturup tv izlemek isterdim şimdi. okul çok soğukkalorifer ısıtmıyo. kanaması olmuş bazı arkadaşların bayramın 1.günü benim de oldu. doktorlar da bayram boyunca yoktu. ben de yattım öyle. cumartesi gittim progestan verdi bolbol yat dedi . 2.dönem bir gelse de doğum iznine ayrılsam
benim o ben yaa göbek kısmını kapatıyorum 5 aylık hamile gibi duruyorum kilo almadım halbuki hatta 1 kg verdim bile sayılır göbek mide kısmım 6cm daha geniş eskiye göre kotlar rahatsız ediyor diye kumaş pantolonları giymeye başladımkızlar karnı mide kısmından büyüyen var mı? yani böyle mideniz sanki çok yemişsiniz de şişmiş gibi duruyor mu? benim zaten göbeğim olduğu için göbeğimin büyüyüp büyümediğini anlayamıyorum ama midem şişik resmen :) hatta dün gece yatmadan göbek kısmımı kapatıp baktım resmen hamile karnıydı :) tabi sabah uyandığımda o kocamanlık gitmişti ama midem hala şişik duruyo. ben çok hevesliyim de karnımın büyümesine :) geçen hamileleğimde 6 aylıkken bile hiç karnım yoktu çok üzülüyodum bunda daha önce çıksın istiyorum iç karnım genişmiş. maşallah yayla gibi heralde iç karnımbelim kalınlaştı yanlardan genişledim pantolonlarım kapanmıyo ben de başladım hamile pantolonu giymeye ama hiç kilo almadım henüz. sizin karınlar nasıl?
canımm ne kadar üzüldüm anlatamam tahmini dt aynıydı seninlekizlar cok uzgunum dr.a gittim bebegimin kalbi atmiyordu, baska bir dr.a da gittim oda aynisini soyledi. kurtaj yapalim dediler. kendi dr. umu aradim pazartesi size gelmek istiyorum dedim kanama olmazsa sikinti olmaz dedi.beklemeye karar verdim. sonuc olarak artik aranizda olamicam. Allah sizin yolunuzu acik etsin.
benim ilk gebeliğimkalp atışı durması ile sonlandığından her hafta görmeye gidiyoruz.doktor biliyor hassasiyetimizi.son kontrolümüzde artık 15 de bir gelmeye başlayın.dedi.ilk defa 15 gün bekledik bakalım
bugün bizde kontrol olduk herşey yolunda şimdilik.doktorum ikili testi yapmaya gerek yok dedi kesin tanı testi değilmiş önemli olan üçlü testmiş.oğlumdada aynı doktora gidiyordum yine yapmamıştı ikili testi.on beş gün sonra tekrar gideceğiz hala ilaçlarımı kesmedi yaklaşık 50 küsür gündür iğne oluyorum heryerim mosmor donmuş embriyolarda desteği uzun tutuyoruz dedi.yani 15 gün daha ilaçlarım devam edecek. karnım acayip şiş hamile pantolunu aldımda rahat ettim sonunda.dışardan altı aylık gibi duran kocaman bir karnım var soranlara 10 haftalık diyince şöyle bir bakıyorlar önce
Ben de mayıs annesi olucam kısmetse 31 mayıs son gün
Arkadaslar benim sirtimda sivilceler olusmaya basladi...
Normalde yuzumden bile cikmazdi ama simdi sirtimda cikiyor....
Sizlerde de oldu mu...:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?