2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Günaydın arkadaşlar,
herkese iyi sabahlar,sağlıklar.

2 li test karından ultrason ile mi ölçülüyor?vajinal ultrason ile mi?
daha önce yaptıran anneler bilgi verebilir mi?

canımbenim çok geçmiş olsun dikkat et bolbol dinlen yormamaya çalış kendini gerçi evde çocukta var nasıl yormıcan ama eşin yardımcı olsun maşallah kuzuna bak ne güzel gelişmiş :)

canım benimde öyle bu gidişimde soracağım doktora çok yüksesk olursa sıkıntı ama düşükte de bi sıkıntı olacağını zannetmiyorum sadece halsiz hissedersin kendini

günaydın kızlar uzuuun gibi görünen fakat hemen biten tatilin sonunda yine işteyiz bayramım bulantıyla geçti benim özellikle sabahları. çok kötü bişeymişş.. sürekli bulantısı olan arkadaşlara sabır ve şifa diliyorum. yoğun bayram telaşının ardından cumartesi kayseriye düğüne gittim dün ger geldim yollarda da çalışma varmış hoplaya hoplaya geldik vallahi. biraz ağrım dışında bi sıkıntım yok ama umarım bebeğiminde yoktur dayanamadım yarına randevu aldım görmeden rahat edemicem:) umarım sizin tatiliniz güzel geçmiş tir. :)

günaydınnnn,

bugün nasılız ?

boğuştuğum bulantı harici iyiyim, hava çok güzeldi erken de hazırlandım o yüzden bugün işe yürüyerek gittim

canım benimm çok geçmiş olsun allah ım en kısa zamanda tekrar nasip etsin sana.. kendine çok iyi bak

Sizlerin yazılarını okuyunca daha çok rahatlıyorum çünkü beni anladığınızı hissediyorum. Çok teşekkür ederim bende senin gibi yapayım ozaman. Sıfırdan başlamak gerçekten zor bir süreç yine aynı şeyleri yaşa, bu sefer korkarak, umarım Allah benim için iyi şeyler yazmıştır. Kürtaj olayıda benim için sıkıntılı geçiyor regli sancısı çekiyorum resmen, yetmiyormuş gibi etraftakilerde sinir bozucu oluyor sanki hiç çocuğum olmayacak gibi facebookta çocuğunun fotosunu koyup hava atan tipler var indsnın üzüntüsünden beslenen insanları anlamıyorum birde yakın olacaklar vicdan eksikliği vermesin kimseye Allah.

cnm. 6-7. haftalarda benim de oldu. sabaha aksam progestan ignesi oldum. simdi de progestan hapi iciyrm. sukur sorun kalmadi. umarim sende de olmaz.

ayniyim cnm. hele eskiden beni deli edenleri gordukce simdi daha cok deli oluyrm. hormon kaynakli sanirim.

beni de 5 aylik saniyrlar. cunku midem kocaman.
hazimsizlik var sanirim biz de . o da siskinlkk yapiyr

cok uzuldum cnm. iki kaybim var.
kalbindeki yangin kullenince tekrar bebegin olur insallah

cnm. gecmis olsun. o tipleri Allaha havale et. sen hic canini bir de onlar icin sikma.
benim ikinci kurtajimda kv sorun kizinin rahminde. cocuk tutmuyr. oglumda suc yok dedi.
desin. o onun kendi cahilligini gosterdi. seviyesizligini.
bu insanlar bitmez etrafimizda.
sen dinlen.ayagini ve belini sicak tut.
ayakta ilik suyla yikan lutfen.
ilaclarini da aksatma. kesinlimle antibiyotik aliyor alman lazim.
agrilarin cok normal.
allah yardimcin olsun.

canım çok geçmiş olsun, şuan seni çok iyi anlıyorum o boşluk hissini, inşallah yeniden göbişin sağlıklı bir hamilelikle dolar. Allah yardımcın olsun umarım çabuk atlatırsın.

ayağa kalktığımın ilk günü görünce çok kırıldım bir anne nasıl empati yapamaz anlamadım, Allaha havale ettim aynen. İşte seninki de ayrı bir vaka anlamıyorum ben insanları. dinleniyorum tatlım ilaçlarımda var kullanıyorum, ağrılar olmadık saatlerde gelip kıvrandırıyor Allah tez zamanda herkese şifa versin çok zor bir süreçmiş yıpratıcı

Canım benim herşey nasip kısmet sakın üzülme Allah sana daha nice sağlıklı akıllı güzel bebekler nasip etsin umarım

okuyunca sinirim bozuldu resmen nasıl laf o ya.benim çocuklarım tüp bebek hep ve sorun eşimde .ne ben nede ailem bir kere laf etmedik bu konuda heleki tüm tedavinin zorluklarını ben çekiyor olsamda bir kere naz yapmadım sırf eşim kötü hissetmesin diye.senim kayınvaliden gerçekten çok acımasızmış çok sinirlendim çok.allaha havale et böyle insanları.

Günaydın arkadaşlar,
herkese iyi sabahlar,sağlıklar.

2 li test karından ultrason ile mi ölçülüyor?vajinal ultrason ile mi?
daha önce yaptıran anneler bilgi verebilir mi?

Canım ikili test karından ultrason ile bakılıyor ve kan değerlerine bakılıyor, vajinal ultrasonla değil, aylık kontrolden ultrasondan farklı değil, sadece daha detaylı inceleniyor, korkacak bişey yok, 28 aylık bir kız annesiyim

solanin çok geçmiş olsun inşallah üzüntünü unutturacak tatlı tatlı bebekler verir Allah..

• Günaydın arkadaşlar,yatarken yazmak zor oluyor
    Dün kontrolümüz vardı,kesede kanama görmedi dr.
    Ama yine de tedbir amaçlı bir hafta yatış
    Verdi.bebek çok iyi,2.90 cm.olmuş,ellerini
    Oynatıyordu.
    Dualarınız için teşekkür ederim.
    Solanin geçmiş olsun canım,seni anlıyorum
    Rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik yaşatsın
    Kendinize dikkat edin,[table="width: 500"]
    [tr]
    [td]görüşürüz [/td]
    [td][/td]
    [/tr]
    [tr]
    [td][/td]
    [td][/td]
    [/tr]
    [tr]
    [td][/td]
    [td][/td]
    [/tr]
    [/table]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…