Arkadaslar benim sirtimda sivilceler olusmaya basladi...
Normalde yuzumden bile cikmazdi ama simdi sirtimda cikiyor....
Sizlerde de oldu mu...:26:
Benım yuzumde çok çıkmaya başladı. geçeceğini umuyorum
benimde yüzümde tek tük çıkıyor canım normal sanırım bu
Kızlar slm...herkes iyidir inşallah..geçmiş sayfaları
Okuyamadım ama merak ediyorum herkesi,okucam zaman bulunca.
Ben dünden beri yatıyorum,kanamam başladı,dr.aradım hemen hastaneye gittik,kese ağzında kanama başlamış.
İğne yapıldı,progestan hapına başladım,gelişimi çok iyi elleri ayakları oynuyor,dr.çok iyi gelişmiş kalbi çok hızlı atıyor dedi.
İnşallah bişey olmaz,yatıştayım ben.dua edin olur mu,telden yazdım hiç halim yok..kendinize iyi bakın
selam arkadaşlar
prenscim kendine cok dikkat et düzelir hiç üzülme bol bol dinlen
kızlar özellikle aramızdaki sağlıkçıla bana bir el atın tansiyonum cok düşük 9/5 - 9/6 civarı
hergün ölçüyorum normalde böyle bir durum yaşamadım hamile olduktan sonra değişti
kizlar cok uzgunum dr.a gittim bebegimin kalbi atmiyordu, baska bir dr.a da gittim oda aynisini soyledi. kurtaj yapalim dediler. kendi dr. umu aradim pazartesi size gelmek istiyorum dedim kanama olmazsa sikinti olmaz dedi.beklemeye karar verdim. sonuc olarak artik aranizda olamicam. Allah sizin yolunuzu acik etsin.
sayfada yonetici olmak isteyen varsa kazen e mesaj atip durumumu anlatip yonetici olabilir. cep telinden yazmak zor oldu.
Canım çok geçmiş olsun. Rabbim tez zamanda yerini doldursun inşAllah.
Bende 31 mayısta kürtaj olmuştum. Haziran ve Temmuz 2 ay korun demişti doktorum. En son ağustosun 13 ünde adet oldum. Çok şükür Rabbim aratmadı yerini hemen doldurdu. İnşAllah seninde yeniden güzel haberlerini alırız canım.
Zor bir süreç. Korunma süreci, beklemek, hepsi sıkıntı oluyor. İnsan anneliği, kadınlığın elinden alınmış gibi hissediyorsun. Doktorum bana korunmayı bırakabilirsin dediğinde yeniden doğmuş gibi hissetmiştim kendimi.
Bir sıkıntın olursa yaz mutlaka canım.
cnm. 6-7. haftalarda benim de oldu. sabaha aksam progestan ignesi oldum. simdi de progestan hapi iciyrm. sukur sorun kalmadi. umarim sende de olmaz.günaydın arkadaşlar Nasılsınız
Benim dün az bi koyu kanamam oldu sonra açık renk oldu korktum doktora gittik bebeğin etrafında kanama görülmüyor yok dedi
bebeğin kalp atışı var normal dedi
PROGYNEX 200 MG diye bir ilaç verdi onu kullan dedi bi sıkıntı olurmu kullanan varmı ?
Herkeslere günaydın. Mutlu ve sorunsuz bir hafta diliyorum herkese. Kızlar bir şey soracağım ben acayip gerginim olur olmadık şeyler hele de normalde de geren insanlara tahammülüm kalmadı. sizlerde de var mı bu kadar gerginlik
kızlar karnı mide kısmından büyüyen var mı? yani böyle mideniz sanki çok yemişsiniz de şişmiş gibi duruyor mu? benim zaten göbeğim olduğu için göbeğimin büyüyüp büyümediğini anlayamıyorum ama midem şişik resmen :) hatta dün gece yatmadan göbek kısmımı kapatıp baktım resmen hamile karnıydı :) tabi sabah uyandığımda o kocamanlık gitmişti ama midem hala şişik duruyo. ben çok hevesliyim de karnımın büyümesine :) geçen hamileleğimde 6 aylıkken bile hiç karnım yoktu çok üzülüyodum bunda daha önce çıksın istiyorum iç karnım genişmiş. maşallah yayla gibi heralde iç karnımbelim kalınlaştı yanlardan genişledim pantolonlarım kapanmıyo ben de başladım hamile pantolonu giymeye ama hiç kilo almadım henüz. sizin karınlar nasıl?
kizlar cok uzgunum dr.a gittim bebegimin kalbi atmiyordu, baska bir dr.a da gittim oda aynisini soyledi. kurtaj yapalim dediler. kendi dr. umu aradim pazartesi size gelmek istiyorum dedim kanama olmazsa sikinti olmaz dedi.beklemeye karar verdim. sonuc olarak artik aranizda olamicam. Allah sizin yolunuzu acik etsin.
sayfada yonetici olmak isteyen varsa kazen e mesaj atip durumumu anlatip yonetici olabilir. cep telinden yazmak zor oldu.
Sizlerin yazılarını okuyunca daha çok rahatlıyorum çünkü beni anladığınızı hissediyorum. Çok teşekkür ederim bende senin gibi yapayım ozaman. Sıfırdan başlamak gerçekten zor bir süreç yine aynı şeyleri yaşa, bu sefer korkarak, umarım Allah benim için iyi şeyler yazmıştır. Kürtaj olayıda benim için sıkıntılı geçiyor regli sancısı çekiyorum resmen, yetmiyormuş gibi etraftakilerde sinir bozucu oluyor sanki hiç çocuğum olmayacak gibi facebookta çocuğunun fotosunu koyup hava atan tipler var indsnın üzüntüsünden beslenen insanları anlamıyorum birde yakın olacaklar vicdan eksikliği vermesin kimseye Allah.
Benimde fena sivilceler çıktı ama bu hafta azaldi sanki . Bakalim geçicidir umarim.Benım yuzumde çok çıkmaya başladı. geçeceğini umuyorum
cnm. gecmis olsun. o tipleri Allaha havale et. sen hic canini bir de onlar icin sikma.
benim ikinci kurtajimda kv sorun kizinin rahminde. cocuk tutmuyr. oglumda suc yok dedi.
desin. o onun kendi cahilligini gosterdi. seviyesizligini.
bu insanlar bitmez etrafimizda.
sen dinlen.ayagini ve belini sicak tut.
ayakta ilik suyla yikan lutfen.
ilaclarini da aksatma. kesinlimle antibiyotik aliyor alman lazim.
agrilarin cok normal.
allah yardimcin olsun.
Benimde fena sivilceler çıktı ama bu hafta azaldi sanki . Bakalim geçicidir umarim.
cnm. gecmis olsun. o tipleri Allaha havale et. sen hic canini bir de onlar icin sikma.
benim ikinci kurtajimda kv sorun kizinin rahminde. cocuk tutmuyr. oglumda suc yok dedi.
desin. o onun kendi cahilligini gosterdi. seviyesizligini.
bu insanlar bitmez etrafimizda.
sen dinlen.ayagini ve belini sicak tut.
ayakta ilik suyla yikan lutfen.
ilaclarini da aksatma. kesinlimle antibiyotik aliyor alman lazim.
agrilarin cok normal.
allah yardimcin olsun.
Günaydın arkadaşlar,
herkese iyi sabahlar,sağlıklar.
2 li test karından ultrason ile mi ölçülüyor?vajinal ultrason ile mi?
daha önce yaptıran anneler bilgi verebilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?