2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Gecmis olsun canim...
Senin tsh kacti ?
Benim su an 4 e yakinda doktorum az daha bekleyelim oyle yonlendiririm dedi...

Evet bende testlerin yapılmasından yanayım. Ama amniyosentez yani senin demenle karından sıvı almak için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Onda düşük riski yada bebeğin karında ölüm riski var. Onun yerine iyi bir periontoloğa muayeneye gitmek gerekir. Amniyosentez çok riskli

Benimde tam tersi adetten hesaplarsan 8+5
ama doktor 7+5 dedi kafam karıştıııı yaa

Sonraki haftalarda gününü yakalıyor genelde miniklerHayırlı haberler duyman dileğiyle..

Sevgili Anne Adayları, şuan engüzel anlarınızı belkide çok özleyeceğiniz günleri yaşıyorsunuz, yaklaşık 9 qy aürecek olan bu yolculukta hergun sızınl buyuyen bır bebeği içinizee taşımak onu hissetmek dünyadaki hiçbirşeye değişilmez, her anını doya doya yaşayın tadını çıkarın, evet bazen zorluyor mide bulantıları bel ağrıları ayakların şişmesi vs vs ama inanın o minik mucizeyi koynunuza verdilermi herşeyi unutuyorsunuz, ben mart 2013 annesiyim, 38. Haftamda normal doğumla prensimi kucağıma aldım, Anne olduğum için bir kez daha şükür ediyorum... Doğum hikayem, lohusalık, emzirme sonrası göğüs bakımı, bebekte gaz sıkıntısı, yeni doğam kalça ultrasyonu ve daha birçok yaşadığım tecrübelerimi bir blogta topladım, ayrıca siz yeni hamişler içinde çok güzel bir çekilişim var sayfamda hamişler için çatlak kremi hemde 3 şanslı kişiye, bloğumdaki yazıları okumak ve çekilişe katılmak isterseniz beklerim, ANNESİNİN PRENSİ

Hayalinizdeki gibi sağlıklı bir doğum dilerim

Sanırım ben ikili test yaptırmicam. inşallah birşey olmaz Allahın izniyle. :S

ben de yaptırmayacam cnm , zaten müdahale şansı yok , aldırmayı da düşünmedikten sonra yaptırmanın strese girmenin gereği ok ,,,Ayrıca çoğu kişiye olumsuz şeyler söylensed e sonuçta gayet sağlıklı bebekler dünyayya getirenler olmuş bence yaptırmaya gerk yok

merhaba kızlar bayram arası yoktum. bayram öncesi dr gitttim miniği gördük kalp atışını duyduk şükürler olsun sorun yok. ama iki gündür sanki adet dönemindeki gibi rahim sancım var. belki de üşütmeden dolayı enfeksiyondan oluyor anlamadım. bir diğer sorun da kansızlık var aşırı derecede halsiz ve üşüyorum.

merhaba ben daha kesin olarak hamilemiyim degilmiyim bilmiyorum 13 aylik bir kizim var ve son adet tarihime gore eger hamileysem mayis annesi olucam.bana dua edin lutfen

selam kızlar dün dr a gittim miniği gördük 24mm olmuş sıpa kolları bacakları vardı hem de kıpırdanıyordu sıçrayışını gördük ok heyecanlıydıkalbiciği de atıyordu 3 hafta sonraya gel dedi 2 li için görünürse yaparız görünmezse sonra 3lüyü yaparız dedi öle işte 2 hafta önce rahim içinde kanamaya benzer birey gördü tedbir olarak progestan vermişti ama hiç kanamam olmadı şükür.kasıklarımda ağrı oluyor deyince devam etmemi istedi...benden haberler bunlar sizin sıpoşlar ne alemde kuzular

Insallahh hamilesindir cnm dualarim seninlene zaman belli olur:)

valla kizimdan ne zaman vakit bulursam.hastane saglik ocagi gibi ortamlara sokmak istemiyorum onu premature dogdu cok kucuktu bunyeside biraz zayif hemen hasta oluyor.firsat buldugum ilk an gidicem artik cok bile bekledim.

Kızlar hepinizin geçmiş bayramı kutlu olsun ne zamandır foruma giremiyordum bebeğini kaybeden arkadaşlarıma Rabbim sabır versin en yakın zamanda tekrar yüzleriniz gülsün inşallah.Bende sıkıntılıyım bişey yedikten sonra çok bulantım oluyor ve uykum çok kızım fırsat verirse uyukluyorum kasıklarımda da acayip ağrılar özellikle yürürsem ve ayakta çok kalırsam hiç kilo almadım ama pantolanlarım beni çok rahatsız ediyor sanırım hamile pantolonu almam gerekecek umarım sizin hamileliğiniz iyi gidiyordur hepinize sevgiler.

Evet aynen bende öyle düşünüyorum. Testler yapilabilir ama amniosentez cok riskli Ben amniosentez yayaptirnmisdiilk seferde daha sonra sonuçlar uzun sürdüğü ve hamileligimi berbar yasadigin icin capa tip fakultesinde bu isin piri bir periontologa gittin size kim böyle bir riskden bahsetmisse cok yanilmis cok ckk sağlıklı bir bebeginiz var dedi .aBilseydim hiç kalkismazdim boyle islere... Şu ikili test olayı tamamen istatiksel bir veriden ibaret isin ehli bir periontologa gitmek cok daha mantikli.

kesinlikle katılıyorum kızlar. ben de pazartesi yaptırdım ama o kadar pişman oldum ki düşük riskş çok çok küçükmüş hem de deneyimli ellerde yaptırdım ama. yapılacak hiç bir şey yok zaten yaradana şükürsüzlük gibi geldi sonra da. sonucun ne olup olmadığını bilmiyorum ama çok gereksiz bence hatta ikili ve üçlü de çok gereksiz onlar temiz çıktı ama yine de keşke yaptırmasaydım. benden geçti artık ama bence taramaların hepsi insana huzursuzluk veren bi şey hamileliğinizin tadını çıkarın allaha bebeğiniz için tepeden tırnağa dua edin. bence en güzel tarama bu

Kizlar dun gece hic yatamadik biz
Basim cok kotu agriyor burnum tikali bogazimda da agri var ama bas agrim daha agir basiyor....:2:
Ihlamur falan uciyoeum pek bir etkisi olmadi sanirim :44:
Baska neler yapabilirim fikri olan var mi ...
Uyumak istiyorum artik

Bende doktora gittim dün ve tarihi 2 gün geri aldı şuan 10+4 oldu. Ama elleri kolları nasıl hareketli maşallah dedi. Zaman geçtikçe düşük riskin azalıyor hapa ve iğneye devam et dedi. İkili test yaptır haftaya dedi. Ben yaptırmak istemediğimi söyledim o ısrarla yaptır dedi bilemedim ne yapcam zaten tek bi doktor var burda başkasına gitme şansıda yok ama yaptırmakta istemiyorum. Bendede kasık, karın işte hala neresi olduğunu çözemediğim yerlerde aşırı ağrılar var olmaz aslında normalde bi bakalım tekrar dedi ultrasonda aradı taradı temiz birşey gözükmüyor dedi. Minoset içebilirsin dedi. Çok çaresiz hissediyorum kendimi yahu...

Canim bence once tedbir almakta yarar var...
Neden sukursuzluk olsun ki....
Allah gostermesin bir sorun var ise eger anne karninda iken tedavisini yapabiliyorlar....
Testleri yaptirmadigimizi farzedelim yine bir kusku duyabilir insan...rahat olmaz...
Cunku artik oyle bir dunyada yasiyoruz ki dogallik yok denecek kadar az...
Beslenme saglikli olmayinca bununla birlikte bir takim sorunlarda olusabiliyor insanda...
Once tedbir sonra tevekkul bence

Günaydın hanımlar benim bulantılar ve mide ekşimelerim son gaz devam ediyor kusmam azaldı ama hala kokulara karşı hassasiyetim var yemek yerken çok zorlanıyorum.Birde şu korku,endişe ve kaygılarım oluyor yalnızken onlarıda atlatabilirsem tam olacak .Ben 2 li ve 3 lü teste karşı değilim ama amniyosenteze karşıyım ilk gebeliğimde yaptırmam gerektiğini söylediler yaptırmadım çok şükür sağlıklı bi oğlum var.

işte bende öyle düşünerek yaptırmıştım aslında ama sonradan doktora sordum ki yapılacak hiç bir tedavi yöntemi yoksa aldıracak mısın yoksa kabul edecek misin diye sorucaz sadece problem çıkarsa dedi. yani aldırmayı düşünmeyenler bence yaptırmamalı

günaydın kızlar,benimde cumartesi 2 li test ölçümüm olacak.acıbademe gidiyorum özel sağlık sigortama indirim varmış 295 normal fiyatı 157 benim sigortama uygulanan fiyat..
bir poliklinikte sordun 127 tl.çalıştığım için devlet yada her yere gidemiyorum.bir de doktorum ultrason ölçümü yapıldıktan 24 saat içinde kan ölçümü yapılmalı diyince sanıyorum mecburen ikisini aynı yerde yaptırıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…