canım benimde öyle bu gidişimde soracağım doktora çok yüksesk olursa sıkıntı ama düşükte de bi sıkıntı olacağını zannetmiyorum sadece halsiz hissedersin kendini
kızlar ben bu gece sizi rüyamda gördüm hepimiz mayıs anneleri olarak toplamnışız birinin evinde oturuyoruz sohpet ediyoruz karınlarımız şişmiş mutluyduk yani, bu arada rüyam yeni geldi aklıma
Arkadaşlar merhaba;
Eminimki hepiniz folik asit kullanıyorsunuzdur.Benim tirodim olduğu için sabahları güne tiroid hapları ile başlıyorum zaten.boş mideye hap kabus gibi.Folik haplarımı almakta zorluk çekiyorum 1 haftadır sallıyorum.Önemli olduğunu biliyorum aslında ama... fındık ceviz badem dende tiksindim .onlarıda tüketemiyorum.9.haftamızda bebeğin beyin ve zeka gelişimi çekilleniyor sanırm..Açıkçası korkmaya başladım.Aranızda kullanamayan ve başka alternatif bulan var mı?
sevgiler
Canim benim ya...
Insan tereddutte kalir haklisin fakat olumlu dusun hep....
Bebeginide kendinide uzme
Sizlerin yazılarını okuyunca daha çok rahatlıyorum çünkü beni anladığınızı hissediyorum. Çok teşekkür ederim bende senin gibi yapayım ozaman. Sıfırdan başlamak gerçekten zor bir süreç yine aynı şeyleri yaşa, bu sefer korkarak, umarım Allah benim için iyi şeyler yazmıştır. Kürtaj olayıda benim için sıkıntılı geçiyor regli sancısı çekiyorum resmen, yetmiyormuş gibi etraftakilerde sinir bozucu oluyor sanki hiç çocuğum olmayacak gibi facebookta çocuğunun fotosunu koyup hava atan tipler var indsnın üzüntüsünden beslenen insanları anlamıyorum birde yakın olacaklar vicdan eksikliği vermesin kimseye Allah.
kızlar birde burdaki gebelik takviminde 11+4 çıkıyor,ultrasonda 12+4 ,önden önden gidiyoruz biz
Benimde tam tersi adetten hesaplarsan 8+5
ama doktor 7+5 dedi kafam karıştıııı yaa
cnm acaba erken veya geç döllenmeyle alakalı olmasın o durum
erdem hastaneside çok fırsatçı ya,320 liralık ne yapıyorlar sanki,birde muayene ücretinin yanında bebeğin kalp atışlarını falan dinletirse ek olarak 20 lira ücret daha alıyormuş,en güzeli testleri devlet hastanesinde yaptırmak...
6 senedir levitron 75 mg kullanıyorum. sabah aç karnına yutacaksın yarım saat bi şey yemeyeceksin. o kadar bekleyince de midem bulanıyo başım dönüyo çıkarıyorum.çıkarınca da hap etkisini gösteriyor mu ne kadarı etkili.bi daha yutsam fazla olur diyorum. yarın yetişebilirsem endokrine gidip bunları soracağım
kızlarrr barsaklarımda gaz olmaya başladı özellikle sağ tarafım kabızlıkta oluyor ne yiyeyim ne içeyimmm
6 senedir levitron 75 mg kullanıyorum. sabah aç karnına yutacaksın yarım saat bi şey yemeyeceksin. o kadar bekleyince de midem bulanıyo başım dönüyo çıkarıyorum.çıkarınca da hap etkisini gösteriyor mu ne kadarı etkili.bi daha yutsam fazla olur diyorum. yarın yetişebilirsem endokrine gidip bunları soracağım
Bende 100 mg kullanıyorum her ay takipdeyim.Bir oglum var aa oglumdan sonra ikinci gebeligimde bebegin kalbi durdu 7 haftalikken. Doktor troid hastası olduğumu söyledi ben o zaman öğrendim. Şimdi 3.hamileligim hamile kalmadan tekrar başladım doktor kontrolünde ilaç . Çok şükür sorun yok ama söyliyim ihmal edilmemesi gerekn bir hastalık .İlaçla ilgili bir sıkıntım yok hatta sabah ezanindan sinra troid ilacimi iciyorum 1 saat gectikten sonra da ac karna yine demir ilacini iciyorum 1 saar sonra da kahvalti yapiyorum.6 senedir levitron 75 mg kullanıyorum. sabah aç karnına yutacaksın yarım saat bi şey yemeyeceksin. o kadar bekleyince de midem bulanıyo başım dönüyo çıkarıyorum.çıkarınca da hap etkisini gösteriyor mu ne kadarı etkili.bi daha yutsam fazla olur diyorum. yarın yetişebilirsem endokrine gidip bunları soracağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?