2013 mayıs annelerinin topiclerine bakıyorum bir de benbizim zamanlarımızla aynı oldukları sayfaları buldum, onları da takip ederek bilgi sahibi olmaya çalışıyorum
kızlar merhaba...
bende aynı sizin gibiyim. 10+4 gunluğum. bulantıdan gözümü açamıyorum. ilaç kullanıyorum. 2 haftadır.
bende su içemiyorum.. susuzluktan çıldırıcam. yatıyorum durmadan yatalak gibi.. Allah'ım gececek mi acaba. midesi agrısı çekiyorum akşamları sizler neler yapıyorsunuz arkadaslar ?
önerisi olan varmı?
opuyorum sizi Allah şifa versin cumlemize...
Üşümek normalmiş canım bende cok üşüyorum doktoruma sormuştum hamilelikte normal dedi..merhaba kızlar bayram arası yoktum. bayram öncesi dr gitttim miniği gördük kalp atışını duyduk şükürler olsun sorun yok. ama iki gündür sanki adet dönemindeki gibi rahim sancım var. belki de üşütmeden dolayı enfeksiyondan oluyor anlamadım. bir diğer sorun da kansızlık var aşırı derecede halsiz ve üşüyorum.
Down sendromuna anne karnında tada doğduğunda herhangi bi müdahale olmuyo maalesef canım sadece öğrenmiş oluyosun o kadar.. Damar akışları ve diger tedkikler tabiki yapılmalı ki zaten her doktor yapıyor bunu ama bu da ikili teste girmiyo bizim bahsettigimiz kan degerleri ve ve insanı şaşırtan sonuclar..Canim bence once tedbir almakta yarar var...
Neden sukursuzluk olsun ki....
Allah gostermesin bir sorun var ise eger anne karninda iken tedavisini yapabiliyorlar....
Testleri yaptirmadigimizi farzedelim yine bir kusku duyabilir insan...rahat olmaz...
Cunku artik oyle bir dunyada yasiyoruz ki dogallik yok denecek kadar az...
Beslenme saglikli olmayinca bununla birlikte bir takim sorunlarda olusabiliyor insanda...
Once tedbir sonra tevekkul bence
Günaydın, güzel anne adayları nasılsınız bugün ?
Benim bir sonraki kontrolüm 18 kasımda ama çok merak ediyorum, nasıl iyi mi diye :) valla uygun olsa fiyatı eve bir tane ultrason cihazı alacam
Günaydın, güzel anne adayları nasılsınız bugün ?
Benim bir sonraki kontrolüm 18 kasımda ama çok merak ediyorum, nasıl iyi mi diye :) valla uygun olsa fiyatı eve bir tane ultrason cihazı alacam
günaydın canım, bende aynı durumdayım çok merak ediyorum iki hafta oldu görmeyeli, cumartesi kontrolüm var bi an önce cumartesiyi bekliyorum, aile hekimlerinde yok dimi ultrason cihazı
hehe valla ben de diyorum şöyle ikinci el ucuz yollu bir ultrason cihazı bulsak da alsak :)
Esim baktı internetten söyle portatif ultrason cihazları var mı ki eve alsak diye en kötüsü bile cok pahalı :)
adam ciddi ciddi alacaktı eve yani :)
Üşümek normalmiş canım bende cok üşüyorum doktoruma sormuştum hamilelikte normal dedi..
Down sendromuna anne karnında tada doğduğunda herhangi bi müdahale olmuyo maalesef canım sadece öğrenmiş oluyosun o kadar.. Damar akışları ve diger tedkikler tabiki yapılmalı ki zaten her doktor yapıyor bunu ama bu da ikili teste girmiyo bizim bahsettigimiz kan degerleri ve ve insanı şaşırtan sonuclar..
ikili testini yaptıran var mı 13.hafta mı yapılıyor ki acaba
Canim gul kurusu kayisi yiyorum ben gunde 2 adet oldukca etkisini gordum.. .
Kabizlik siskinlik sikintisi cekmedim... .yemedigimde asiri gaz oluyordu...
Insallaah sende etkisini gorursun...
Arkadaşlar sizce bebek için bir şeyler almaya başlamak erken mi olur ? mesela yatağını felan alsak ?
Ben de arkadaşa sormuştum 28. Haftadan sonra alcakmış erken almak iyi değil Dio nazar vs . Kayınvalidem de erken almak ii değil dedi
Haklısın canım, en azından 12. haftaya kadar durayım değil mi :)
Ben de arkadaşa sormuştum 28. Haftadan sonra alcakmış erken almak iyi değil Dio nazar vs . Kayınvalidem de erken almak ii değil dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?