kizlar cok uzgunum dr.a gittim bebegimin kalbi atmiyordu, baska bir dr.a da gittim oda aynisini soyledi. kurtaj yapalim dediler. kendi dr. umu aradim pazartesi size gelmek istiyorum dedim kanama olmazsa sikinti olmaz dedi.beklemeye karar verdim. sonuc olarak artik aranizda olamicam. Allah sizin yolunuzu acik etsin.
sayfada yonetici olmak isteyen varsa kazen e mesaj atip durumumu anlatip yonetici olabilir. cep telinden yazmak zor oldu.
hoşgeldin. valla ben neredeyse 50 gündür kusuyorum. çözüm bulamadım. gelip buralarda ağlıyorum.en son dün banyo yaparken kustum. şampuanlar beni öldürüyor. sonra bir de temizlikle uğraştım. mide bulantısı yaşamayanlar çok şanslı.
aa evlilik tarihimiz aynıymış seninki 5 mayıs galiba. :123:
12. haftamın içindeyim hala bulantılarım var, kusuyorum yatıyorum sanki 9 ay sürecekmiş gibi hissediyorum. yıldım artık, yemek yapabilmek çocuğumu dışarıya çıkarabilmek istiyorum, insan bunları özlermi ya ben özlüyorum.
selam guzel anneler.. Bende mayıs annesi olacagım inşaallah..
Sat 09.08.2013
mdt 16.05.2014
suan 10 + 4 gunluk bir bebişim var.
Benide tabloya eklermisiniz..
Yasim 30
ev hanımıyım
istanbul
kilom 90
canm bende çok özlüyorum yemek yiyebildiğim deli gibi su içebildiğim gezdiğim dolaştığım eğlendiğim günleri...merak etme canm geçecek Allahın izniyle.senin ikinci bebiş sanırım ilkindede aynı sorunu yaşadın mı?
kızlar nasılsınız bebişlerinz nasıl:)
kızlar nasılsınız bebişlerinz nasıl:)
bebiişim nasıl bilmiyorum kanamam olmustu içim hiç rahat değil doktor bebeğin etrafında kanama görünmüyor dio ama karnım agrıyor ara ara aniden acıyoo
kızlar merhaba...
bende aynı sizin gibiyim. 10+4 gunluğum. bulantıdan gözümü açamıyorum. ilaç kullanıyorum. 2 haftadır.
bende su içemiyorum.. susuzluktan çıldırıcam. yatıyorum durmadan yatalak gibi.. Allah'ım gececek mi acaba. midesi agrısı çekiyorum akşamları sizler neler yapıyorsunuz arkadaslar ?
önerisi olan varmı?
opuyorum sizi Allah şifa versin cumlemize...
evet 5 mayıs:) senin doğumunda 5 mayısa gelebilir ne kadar güzel:) bende istedim ama geçiyo benimki
ya bu ikili test fiyatları neden bukadar pahalı memleketimde çalıştım hastanede 21 tlye yapıyolar
burda 140 -280 arası kim ne koparabilirse sanırım
Kizlar ikili test Baskent hastanesinde 21 tl imis ucreti....
Muayene ise 110 tl ama ...
Illa bir yerden cikartacaklar
Camlica Erdem 320 muayene 50....
Bence en iyisi Zeynep kamil
sende bendensin bende uzun zamandır kusmaktan yoruldum.ilaç kullanıyordum oda etkisiz kalmaya baslıyor yavas yavas.ben banyo bile yapamıyorum desem çunku suda şampuanda banyo kokusuda mıdemı bulandırıyor.annemın yardımıyla gırebılıyorum.ama ümitliyim her ne kadar kötü durumda olsakta geçecek inanıyorum bu gunler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?