kalp atışı için gittiğimiz doktorda her iki yöndende kalp atışı duyulmadı ve bir başka ultrason makinesiyle radyoloji doktorna yönlendirdi kadın doğumcu ordada acilden bakılınca daha teferruatlı vel hasıl kalp atışı falan yok 7 ve hatta 9 olması gerekn haftamız 5+4 olarak sonlanmış bulunmaktaa....şimdi bir başka üniversite hastanesine veya doğum hastanelerine yönlendirdi bu özel doktor ölü bebek kürtajı yapamıyoz dedi riskli duruyonuz vs..dedi bugun annnemde ilk uçakla geliyor ve yarın inşlh bir başka hastane arayışı doktoru ile bu durumumu hallledecekler bana dua edin .... bebek mebek hayal oldu bunada şükürler olsun... inşallah bu operasyon işlemi hayırlı sonuçlanır.... dualarınıza ciddden ruhen ve bedenenn çok ihtiyacım var. hayırlı günler diliyorum bacılarım...
kızlaaar,
bebişin haberini ailelere dün verdik sonunda. arkadaş, iş çevresinin hala haberi yok. şimdiden isim zıtlaşmaları başladı. önceden anne olanlar kendi istediğinizi nası yaptırdınız kimseyi kırmadan ?
o şekilde bulunurmu dersin öyle oluysa çok iyi olurdu yaa
GEBELİKTE (HAMİLELİKTE) İKİLİ TEST NEDİR?
Arkadaşlar sormak istiyorum; erken tanı tedavi vs gibi şeylerden bahseden arkadaşlarım ikili testte erken tanı konulup tedavi edilebilecek neye bakılıyor. ben bulamadım da? yazan arkadaşlar ikili testte tanı konulan ve tedavi edilen rahatsızlıkların adını da yazarlarsa çok sevinirim. bana biraz bilgisizce yazılmış cümleler gibi geliyor kusura bakmayın. kontrole gittiğimde doktoruma da sorucam bu konuyu.
kızlar bugün küçük ilkokul öğrencilerinden biri bana öğretmenim bebeğiniz mi olacak karnınız çıkmış dedi. 11 haftalık bebiş karnı bu kadar büyütmez. benim çok fazla şişkinliğim var ne önerirsiniz. çok fazla yemiyorum ama midem patlayacak gibi. çok rahatsız ediyor beni, sindirim problemim de var. bi çay may tavsiyeniz varsa lütfeeeenha bi de az yememe rağmen 2.7 kilo almışım
ahhh o dert bende de var. dr um 5 aydan önce karnın çıkmaz, gazdır o dedi. bide folik asit cok gaz yaparmış..benim zaten kabızlık problemim vardı, şimdi hepten davul davul dolaşıyorum. ben beceremiyorum ama karbonhidrattan, yaglı ve kızartmadan uzak durmak gerekiyor. rezene çayı iç günde bi tane, kuru kayısı ye hergün mutlaka belki işe yarar. dogadan ın 9 lu çayı var bayaa faydalı bişey ama gebeyken abartmadan içmek lazım. bide muz, türk kahvesi bende sindirimi kolaylaştırır.
benim kayınvalidemin adı durdu onlarda gelenekmiş eşim illa durdu nur koyalım diyor. şaka gibi. şimdilik konuyu kapatıyorum her seferinde. baya bir tartışacağız anlaşılan.
Çalışan arkadaşlar iş yerlerine hamileliğinizi söyledinizmi? Bildiğiniz gibi hamile çalışanların günlük 7,5 saaten fazla çalıştırılmaması gerekiyor.Ben iş yerine bunu söyledim ama hiç umurlarında olmadı.olmazmış öyle bişey falan diyip geçiştirdiler.bu arada toplamda 25 kişi çalışanı olan küçük bir firmayız yani öyle kurumsallık filan hak getire...
sizde durum nedir.
Bende bu konuda yazılanlara çok üzülüyorum.Önceki sayfalarda bilgi verdim senin gibi.İkili testte kesin tanı olmaz ve hiçbir müdahale şansı yok.Bu testler adı üstünde tarama testi,tanı testi değil,tani amniyosentezde bile kesin değil ki zaten yaş önemi çok büyük.Gerçekten çok üzülüyorum
geçmiş olsun cnm.Merhaba hanımlar miğdesi bulananlara doktorun verdiği miğde bulantısı ilacı varsa bana ismini verebilirmisiniz aşırı derecede miğde bulantısı çekiyorum dün doktora gittim yazdı ama reçeteyi kaybettim
2 hafta önce 2,5 santimdi canım, bu cumartesi kontrolüm var, bende yapılır diye tahmin ediyorum, çok merak ediyorum ne durumda diye zaman geçmiyor
hayırlı olsun.nazardan uzak olsun.kızlaaar,
bebişin haberini ailelere dün verdik sonunda. arkadaş, iş çevresinin hala haberi yok. şimdiden isim zıtlaşmaları başladı. önceden anne olanlar kendi istediğinizi nası yaptırdınız kimseyi kırmadan ?
ben de sadece müdür beye bilgisi olsun diye söledim.
Dr a sormuştum bhastaneden gebe olduğumuzu bildirir bir rapor varmış onu işyerine verince 7,5 saatten fazla çalıştırılmıyormuş dedim. İK ya sordu oda. yokmuş öle bişey. ben de bişey anlamadım.
Kızlar ben 11+3 oldum ama karnım acayip şiş ve oturdum mu yerimden kalkamıyorum.
iş yerinde çoğu zaman oturuyorum ondan mı acaba?
şimdiden böle olursam ilerde ne olcak bilemiyorum
teşekkür ederim tavsiyen için zencefil çok acı değilmi yaaa miğdem herşeyden bulanıyor zaten onu içsem çıkarırım diye korkuyorum
hayırlı olsun.nazardan uzak olsun.
ben henüz hiç kimseye söylemedim kötü tecrübemden dolayı.2 li testi de atlattıktan sonra söylemeyi düşünüyorum.
senin isim için erken başlamış zıtlaşmalar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?