selam kızlar,
bayram boyunca sancım olduğunu yazmıştım.ara ara oluyordu bügüne kadar.bugün iş yerinde çok ciddi sancım olmaya başladı.otururken patlayacak kadar oldum.hiç bu kadar korkutucu ve ciddi olmamıştı.bankada çalışıyorum. önümde müşteriler falan..mutfağa gidip ayaklarımı uzattım.hemen doktoru aradım tabi iş yerindekiler bilmediği için derdimi anlatamıorum kimseye.doktor sürekli oturmaktan olabileceğini,artık pantlonlar sıkıştıyor rahat giysilere geç,imkanın varsa eve gidip hemen ılık duş al,rahat giyin ve uzan dedi..
eşimi aradım hemen doktora gitmeliyiz işinden vazgeç bebeğimiz daha önemli falan..ben bir türlü yüzümü kızartıp izin alamadım.hala da işteyim.iş yerindekilere haberi verdiğim gün beni çok üzeceklerini ve hamileliğimin sonlanması için ellerinden geleni yapacaklarını biliyorum.hamile olan arkadaşlara nasıl davrandıklarına yakinen şahit olduğumdan böyle söylüyorum.
napıcam böyle iş ve hamilelik konusunda bilemiyorum.
doktor sancı hamileliğin yoldaşıdır dedi.alışmalısın diyor ama çok rahatsız olmaya başladım.gaz sancısı falan değil..
sizler ne durumdasınız.tecrübeli anneler bişey söyleyin nolur
hoşgeldin maşallah.bugün doktora gittim, dün tuhaf bi korku vardı, ultrasonda doktora ilk sorduğum soru bebeğimin kalbi atıyor mu oldu. Tabi ki atıyor. dedi. ben 11+3 dedim evet ultrasonda da öyle görünüyor dedi,boyu 47 mm(baştan popoya) .2 li test için kan tahlili verdim kalabalık olmasına rağmen devletteki doktor uzun uzun anlattı nasıl olduğunu.ultrason+ kan ( 3 tane test) +anne yaşı bu 3 ü ile down sendromuna bakılıyormuş.ultrason kağıdında NT değeri var o 3 mm ten büyük olursa riskmiş. benim 1,2 mm çıkmış iyiymiş. sonuç 10 gün sonra
bi de dedim ki cinsiyeti belli mi dedim daha küçük ama erkeğe benziyo belli olmaz dedi. benim de gönlümden erkek geçiyo.işte böyle mutluyum.inşallah hepimiz sorunsuz bebklerimizi kucağımıza alırız. amin. Allah bizi nazarlardan korusun
bugün doktora gittim, dün tuhaf bi korku vardı, ultrasonda doktora ilk sorduğum soru bebeğimin kalbi atıyor mu oldu. Tabi ki atıyor. dedi. ben 11+3 dedim evet ultrasonda da öyle görünüyor dedi,boyu 47 mm(baştan popoya) .2 li test için kan tahlili verdim kalabalık olmasına rağmen devletteki doktor uzun uzun anlattı nasıl olduğunu.ultrason+ kan ( 3 tane test) +anne yaşı bu 3 ü ile down sendromuna bakılıyormuş.ultrason kağıdında NT değeri var o 3 mm ten büyük olursa riskmiş. benim 1,2 mm çıkmış iyiymiş. sonuç 10 gün sonra
bi de dedim ki cinsiyeti belli mi dedim daha küçük ama erkeğe benziyo belli olmaz dedi. benim de gönlümden erkek geçiyo.işte böyle mutluyum.inşallah hepimiz sorunsuz bebklerimizi kucağımıza alırız. amin. Allah bizi nazarlardan korusun
bugün doktora gittim, dün tuhaf bi korku vardı, ultrasonda doktora ilk sorduğum soru bebeğimin kalbi atıyor mu oldu. Tabi ki atıyor. dedi. ben 11+3 dedim evet ultrasonda da öyle görünüyor dedi,boyu 47 mm(baştan popoya) .2 li test için kan tahlili verdim kalabalık olmasına rağmen devletteki doktor uzun uzun anlattı nasıl olduğunu.ultrason+ kan ( 3 tane test) +anne yaşı bu 3 ü ile down sendromuna bakılıyormuş.ultrason kağıdında NT değeri var o 3 mm ten büyük olursa riskmiş. benim 1,2 mm çıkmış iyiymiş. sonuç 10 gün sonra
teşekkür ederim canım.evet en çok sağ taraftan oluyor sancılarım.rutindir inşallahcanım hamilelilğin 12. haftasını okudum da dün, karnınız bu hafta çok sancılanabilir hatta sağ taraftan ağrı girebilir yazıyordu. bence rutin bi şey bu
teşekkür ederim canım.evet en çok sağ taraftan oluyor sancılarım.rutindir inşallah
cumartesi kontrolum var bakalım ne yapıyorda bu bebek annesini bu kadar acıtıyor
selam kızlar,
bayram boyunca sancım olduğunu yazmıştım.ara ara oluyordu bügüne kadar.bugün iş yerinde çok ciddi sancım olmaya başladı.otururken patlayacak kadar oldum.hiç bu kadar korkutucu ve ciddi olmamıştı.bankada çalışıyorum. önümde müşteriler falan..mutfağa gidip ayaklarımı uzattım.hemen doktoru aradım tabi iş yerindekiler bilmediği için derdimi anlatamıorum kimseye.doktor sürekli oturmaktan olabileceğini,artık pantlonlar sıkıştıyor rahat giysilere geç,imkanın varsa eve gidip hemen ılık duş al,rahat giyin ve uzan dedi..
eşimi aradım hemen doktora gitmeliyiz işinden vazgeç bebeğimiz daha önemli falan..ben bir türlü yüzümü kızartıp izin alamadım.hala da işteyim.iş yerindekilere haberi verdiğim gün beni çok üzeceklerini ve hamileliğimin sonlanması için ellerinden geleni yapacaklarını biliyorum.hamile olan arkadaşlara nasıl davrandıklarına yakinen şahit olduğumdan böyle söylüyorum.
doktor sancı hamileliğin yoldaşıdır dedi.alışmalısın diyor ama çok rahatsız olmaya başladım.gaz sancısı falan değil..
teşekkür ederim canım.evet en çok sağ taraftan oluyor sancılarım.rutindir inşallah
cumartesi kontrolum var bakalım ne yapıyorda bu bebek annesini bu kadar acıtıyor
Gözün Aydın canım :) gripte geçti bebiş de sağlıklı ohh değmeyin keyfine :) çok sevindim benim için de dua edin cuma gidicem şimdiden heycan yaptım... Bi de Ben her şeye alınır oldum hemen ağlayıveriyorum var mıdır benim gibi :))
hoşgeldin maşallah.
cinsiyetini bile görmüşler harika.allah gönlüne göre versin.2 li de hayırlı sonuçlar alırsın inşallah.bu gece sevinçden uyuyamazsın bence :)
Gözün Aydın canım :) gripte geçti bebiş de sağlıklı ohh değmeyin keyfine :) çok sevindim benim için de dua edin cuma gidicem şimdiden heycan yaptım... Bi de Ben her şeye alınır oldum hemen ağlayıveriyorum var mıdır benim gibi :))
benimde nt 1.1 çıktı cnm,hayırlı sonuçlar alırız inş
dimi ay yerim ya.ne güzel bişey acılarda olmazsa tabikazı çalışması yapıyor annesi büyüyo ya
Benim 10uncu haftada biraz azaldı canım sabret ins geçer..yediklerine dikkat et baharatli yaglı acılı sarimsakli seyler yeme suyu biraz soguk iç geçmiyo ama en azından birazcık rahatlatabilir..Son bir kaç gündür bulantı ilaçlarıda fayda etmez oldu ne yesem kusuyorum yemesem miydem bulanıyor bi yandan açım diğer taraftan boğazım acıyor bişeyde yiyemiyorum artık dr da bişey demiyor serum veriyolar bıraz ıyıyım bıkaç saat sonra perişanım hiç geçmeyecek gibi ne yapacağımı şaşırdım sinirlerimde bozuldu bu gün artık isyanlardayım..
Allah kolaylık cersin canım ama bebegin ısinden daha önemli sonuçta sanki hiç ogrenmeyecekler mı sonuçta eger sıkıntılı bi is hayatın varsa bi daha gözden geçir derim..selam kızlar,
sedoss seninle aramızda 1 gün var :)hayırlı olsun.ilk gebeliğin mi?
hamilelik haberi çok hızlı yayılıyor.
yazdım ya kötü tecrübemden dolayı paylaşamıyorum.bende heyecanla ilk günden herkese söylemek isterdim.bekleniyor bide :)
olsun nazarlardan korusun allah tüm bebeklerimizi.sağlıkla kavuşmak ümidiyle
Canım çok çok geçmiş olsun. İçini ferah tut birşey olmaz.güçlü olmalısın..kalp atışı için gittiğimiz doktorda her iki yöndende kalp atışı duyulmadı ve bir başka ultrason makinesiyle radyoloji doktorna yönlendirdi kadın doğumcu ordada acilden bakılınca daha teferruatlı vel hasıl kalp atışı falan yok 7 ve hatta 9 olması gerekn haftamız 5+4 olarak sonlanmış bulunmaktaa....şimdi bir başka üniversite hastanesine veya doğum hastanelerine yönlendirdi bu özel doktor ölü bebek kürtajı yapamıyoz dedi riskli duruyonuz vs..dedi bugun annnemde ilk uçakla geliyor ve yarın inşlh bir başka hastane arayışı doktoru ile bu durumumu hallledecekler bana dua edin .... bebek mebek hayal oldu bunada şükürler olsun... inşallah bu operasyon işlemi hayırlı sonuçlanır.... dualarınıza ciddden ruhen ve bedenenn çok ihtiyacım var. hayırlı günler diliyorum bacılarım...
kızlar bişey sorcam ya benim su gibi şakır şakır akıntım oluyo şeffaf kokusuz .. gün içerisindee oluyo mutlaka korkuyorum bu durumda olan varmı .
ben de çok alıngan oldum hemen ağlıyorum ve bu durumdan nefret ediyorum. bulunduğum yer farketmiyo tutamıyorum kendimi öyle sıkıyorum ki ama yok yaşlar akıyo gözümden. ki ben normalde hiç ağlamayan bir insanım. bu durumun bir an önce geçmesini diliyorum çünkü çok sinir bozucu.
Bende 1 senedir 25 mg kullaniyordum hamilelikte 50 cikti. 4-5 kez hap icince cikardim ama sanirim etkisi oluyormuş. Oyle umut ediyorum. Her sabah ayni sekilde hap icip yemek yiyememk benimde cok canimi sıkıyor ama mecburen iciyorum. Omrumuzun sonuna kadarda icecegiz sanırım
benim testlerde biraz yüksek çıkmış sanırım ama sorun oluştura bilecek kadar değil dedi dr ama acaba bebek için bi sorun teşkil ediyormudur senin bi bilgin varmı
baya bekliyormuşsun ben o kadar beklesem 3,5 kere çıkarırım, maşallah sana. allah bu bebeğini sorunsuz kucağına aldırsın canımBende 100 mg kullanıyorum her ay takipdeyim.Bir oglum var aa oglumdan sonra ikinci gebeligimde bebegin kalbi durdu 7 haftalikken. Doktor troid hastası olduğumu söyledi ben o zaman öğrendim. Şimdi 3.hamileligim hamile kalmadan tekrar başladım doktor kontrolünde ilaç . Çok şükür sorun yok ama söyliyim ihmal edilmemesi gerekn bir hastalık .İlaçla ilgili bir sıkıntım yok hatta sabah ezanindan sinra troid ilacimi iciyorum 1 saat gectikten sonra da ac karna yine demir ilacini iciyorum 1 saar sonra da kahvalti yapiyorum.
Kız niye oyle diyosun ne kadar guzel bu da hamileliğimizin bi belirtisi.. Bende esime falan cok alınıyorum küçücük bişeyde hemen boğazına bişiler dugumleniyo ama onun gelip amanda hamile miymiş benim karım diye sarılması cok guzel..ama haber falan izlemiyorum cok uzuyo su an beni dayanamıyorum..bence hamileliğimizi de doya doya yasamalı ağlamak istiyorsak ağlamalı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?