2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

canım hamilelilğin 13. haftasını okudum da dün, karnınız bu hafta çok sancılanabilir hatta sağ taraftan ağrı girebilir yazıyordu. bence rutin bi şey bu

Son düzenleme:
hoşgeldin maşallah.
cinsiyetini bile görmüşler harika.allah gönlüne göre versin.2 li de hayırlı sonuçlar alırsın inşallah.bu gece sevinçden uyuyamazsın bence :)

Gözün Aydın canım :) gripte geçti bebiş de sağlıklı ohh değmeyin keyfine :) çok sevindim benim için de dua edin cuma gidicem şimdiden heycan yaptım... Bi de Ben her şeye alınır oldum hemen ağlayıveriyorum var mıdır benim gibi :))

Ben bazen bi kımıltı hissettiğimi sanıyorum galiba :))))) gaz hareketlerinden farklı :)) sonra da gülüyorum nasıl da abartıyorum diye :)) çok istiyorum hissetmeyi..Randevuları beklemek zor oluyor,kıpraşsında bileyim,burdayıııııııııım desin :116:

benimde nt 1.1 çıktı cnm,hayırlı sonuçlar alırız inş

canım hamilelilğin 12. haftasını okudum da dün, karnınız bu hafta çok sancılanabilir hatta sağ taraftan ağrı girebilir yazıyordu. bence rutin bi şey bu
teşekkür ederim canım.evet en çok sağ taraftan oluyor sancılarım.rutindir inşallah
cumartesi kontrolum var bakalım ne yapıyorda bu bebek annesini bu kadar acıtıyor

Canim benimde arada oluyor ama bukadar acitici degil. Kiyafetlerini rahatlatmanda fayda var tabiki. Ayrica sinir oldum o ne bicim isyeri onlar nasil insanlar oyle. Surekli oturmakta cok yurumekten hepsinden de olabilir ama bi dr a git icin rahat etsin. Hic birsey bebeginden onemli değildir

teşekkür ederim canım.evet en çok sağ taraftan oluyor sancılarım.rutindir inşallah
cumartesi kontrolum var bakalım ne yapıyorda bu bebek annesini bu kadar acıtıyor

benimde sağ tarafta sancılarım oluyor cnm özelliklede bu hafta,daha önce olmuyodu,netten araştırdım olabiliyormuş bu haftalarda..içini ferah tut

Bennn hergün e özel kendime aglayacak bisey buluyorum. Hormon hormon:)

hoşgeldin maşallah.
cinsiyetini bile görmüşler harika.allah gönlüne göre versin.2 li de hayırlı sonuçlar alırsın inşallah.bu gece sevinçden uyuyamazsın bence :)

evet maşallah çok mutluyum canım. çok güzel bi duygu ve hemen size anlatmak istedim , çünkü en çok siz anlarsınız.

canım korkma, ben de dün ne korktum anlatamam.hep dua ediyorum canım hepinize, inşallah sağlıkla alırsın kucağına.oo grip geçeli çook oldu. şimdi o tarifi eşime yapıyorum hasta oldu da bi sürü kişiye de verdim tarifini

benimde nt 1.1 çıktı cnm,hayırlı sonuçlar alırız inş

evet canım senin de iyimiş, amin inşallah

Benim 10uncu haftada biraz azaldı canım sabret ins geçer..yediklerine dikkat et baharatli yaglı acılı sarimsakli seyler yeme suyu biraz soguk iç geçmiyo ama en azından birazcık rahatlatabilir..
Allah kolaylık cersin canım ama bebegin ısinden daha önemli sonuçta sanki hiç ogrenmeyecekler mı sonuçta eger sıkıntılı bi is hayatın varsa bi daha gözden geçir derim..

Aminnn canım ama en iyisini yapmışsın boşver nazar olur tosunlarımız allah korusun baştan söylememek lazım :) evet canım ilk gebeliğim ve düşün henüz sadece 4 aylık evliyim :)) çok hızlı yani bizim balkabağı daha düğün fotoğrafı çekimlerimizi bile geçen haftalarda yaptırdık "bir sen bir ben bir de bebek" temalı bi çekim oldu resmen :) Hızlı oldu ama yine de tosunumuzu çok seviyoruz Allah cümlemizinkini bağışlasın umarım arkadaşım :)

ben de çok alıngan oldum hemen ağlıyorum ve bu durumdan nefret ediyorum. bulunduğum yer farketmiyo tutamıyorum kendimi öyle sıkıyorum ki ama yok yaşlar akıyo gözümden. ki ben normalde hiç ağlamayan bir insanım. bu durumun bir an önce geçmesini diliyorum çünkü çok sinir bozucu.

Canım çok çok geçmiş olsun. İçini ferah tut birşey olmaz.güçlü olmalısın..

kızlar bişey sorcam ya benim su gibi şakır şakır akıntım oluyo şeffaf kokusuz .. gün içerisindee oluyo mutlaka korkuyorum bu durumda olan varmı .

Yaa benimde akıntım çok fazla bende bu gittiğimde soracagım doktora normalmi diye..

Kız niye oyle diyosun ne kadar guzel bu da hamileliğimizin bi belirtisi.. Bende esime falan cok alınıyorum küçücük bişeyde hemen boğazına bişiler dugumleniyo ama onun gelip amanda hamile miymiş benim karım diye sarılması cok guzel..ama haber falan izlemiyorum cok uzuyo su an beni dayanamıyorum..bence hamileliğimizi de doya doya yasamalı ağlamak istiyorsak ağlamalı :)

mg düşükmüş senin canım. ben artık onunla yaşamaya alıştım. endokrin kapanmıştı yetişemedim soramadım, çıkarma meselesini.

benim testlerde biraz yüksek çıkmış sanırım ama sorun oluştura bilecek kadar değil dedi dr ama acaba bebek için bi sorun teşkil ediyormudur senin bi bilgin varmı

hamileleikte tsh değeri 2,5 aşağı olmalıymış önemli canım.tabi doktorun daha iyi bilir ama endokrin, dahiliye yada genel cerraha da bir görün istersen

baya bekliyormuşsun ben o kadar beklesem 3,5 kere çıkarırım, maşallah sana. allah bu bebeğini sorunsuz kucağına aldırsın canım

kızlar ben cinsiyetini çok merak ediyorum,ikili testte sordum,daha erken dedi doktor bişey sölemedi 12+5 şimdi,1 hafta öndeyiz,özeldeki doktoruma gitsem görürmüyüm acaba

beni de ağlatan eşim zaten :) televizyondaki şeylere ağlamak sorun değil kalbin kırılmıyo sonuçta. ama hamile olduğunu bile bile üstüne gele gele seni ağlatan kocan olunca ve sen de kendini tutamayıp ağlayınca o da sana ne var ki bunda ağlıcak diye tepki verince bu çok sinir bozucu bir durum oluyo karşısında çok aciz gözüküyosun. ama hatasını anlamış benimki 2 defa ağlattı sonra farketti ki çok hassasım şu an daha dikkatli. inşallah böyle devam eder :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…