2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Kızlar nasılsınızzz umarım herşey yolundadır bişey sorucam folic asit ıcmeye devam edıyomusunuz doktorum dedı ama uttum ben kacıncı haftaya kadar ıcecegımı soramadımda tekrar bunadım sanırım :26:

Ben yarın gidiyorum canım doktora bana söyler heralde sana söylerim ama üçüncü ay sonuna kadar diye hatırlıyorum ...

haklısın önemli olan karşılıklı anlayış zaten. umarım eşlerimizle birlikte huzurlu bir hamilelik geçiririz.

çok güzel olmuş canım ellerine sağlık

en iyisini yapıyorsun, bana kalsa söylemezdim daha, bende boş gebelik yaşadım çünkü. tüm hevesinin kırılmasını bırak insanlara laf anlatmak, aynı teselli cümlelerini dinlemek çok can sıkıcı olmuştu o dönem. ama işte çok erken, 4 haftalıkken ögrendik bebişimizi, eşimi ancak 2 ay zaptedebildim. isim konusunda herkes eşinden destek görmüş anladığım kadarıyla, benim şanssızlığım ben sürekli eşimle (aslında onun ailesinin talepleriyle) mücadele etmek zorunda kalıyorum. benim de aklımda bi isim yok ama kimseye kibarlık yapmamaya karar verdim. ben taşıyorum, isim hakkı da benim olmalı dimi :)

bende aynı şeyi duymuştum ultrason cihazı için hatta komşumuz sürekli cinsiyetine bakmak için her zaman gidiyodu orası yara gibi olmuş demişlerdi genede bizdikkatli olalım herşeyin fazlası zarar

geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin

benmi çok uyuyorum sizimi uyku tutmuyo anlayamadım yataktan kalkasım hiç gelmiyo sabahları bende hastanede dağıtmak için küçük kutulara lokum koyup süsleyip gelenlere vermek istiyorum bakalım daha düşündümde beyandiğim şey nekadar tutacak bilmiyorum biraz araştırmam lazım bazen bende içerde ne yapıyor bebişim sağlıklı gerçekten ordamı diye düşünüyorum dr randevumuz daha ayın başında beklemek çok zormuş ya gerçekten

Valla aynen cnm ya bazen de korkuyorum ki nazar degecek diye aman aman degmesin:)

Kızlar Merhaba Hayırlı Günler
Benim geçengün kanamam oldu pazar günü kendi doktoruma gitmedim devlet hastanesi bezmialeme gittim
progynex die bi ilaç verdi düşük önleyici bunu 4 gündür kullanıyorum sizce bi sıkıntı olurmu bebeğinin etrafında kanama görülmüyor dedi kalbide atıyor dedi genede tereddüt ediyorum..Yarın kendi doktorumda randevum var...

Kızlar sabah ikili tarama testini yaptırmaya gittik. Bebeğimiz, 7,5 cm olmuştu, pek hareketliydi :) Cinsiyet için erken olduğunu söyledi maalesef radyoloji uzmanı..yanılma payı çok olur dedi...

Bir de haftalar süren bulantılardan sonra, çok iştahım açıldı. Siz ne durumdasınız kızlar? :)

canım, senin bulantılar ne zaman geçti?

çok geçmiş olsun canım üşütme sıcak tut kendini

Kizlar bugün gittik doktora ilk kez anne olacagimi bu kadar net hissettm ) iyice bebeğe benzemeye başlamış hareketlerini görelim dedik bebisimiz uyuyomus heralde o kadar öksürdum doktor amcasida uğraştı anca bebisimiz elini kaldirip indirdi ) bide zipladi sanki yaa sonra yatis moduna gecti yine :)) 2 hafta sonra 2li tarama var inş herkes sağlıklı sihhatli bebeklere sahip olur..

canım, senin bulantılar ne zaman geçti?

Canım valla biliyorsun, 10. haftada bir kesilir gibi olmuştu. 3 gün sonra tüm şiddetiyle geri döndü ama sizin moralinizi bozmayayım diye yazmadım buraya. Şimdi 13 haftadayım, pazartesi günü kesildi. Bu sefer farklı gibi cunku uyku halim de ortadan kalktı, halsizlik yok. Hatta acaip bir enerji geldi. Akşam erkenden gelmiyor uykum. Bir de iştahım açıldı, gördüğüm herşeyden canım istiyor :) böyle giderse mahvolurum valla.. zaten kiloluyum :))

Merhaba güzel anneler ben 2014 mart annesi olacağım hayırlısıyla inşallah.Sizleri bi ziyaret edeyim dedim.Umarım hepiniz iyisinizdir herşey yolundadır.Ben kendimden biraz anlatayım şöyle ki..artık bu hafta itibariyle o yorgunluk halim gitti eski enerjim geri gelmeye başladı maşallah diyim.yalnız bu sefer de griple boğuşuyorum havalar tam grip havası çok dikkat edin sizler de.12.haftalarda baş ağrım çok fazla oluyordu şimdi geçmiş durumda.Bir de bayramdan bu yana iştahım fena halde arttı artık doyduğumu bile anlamıyorum ve çok sık acıkıyorum.Ctesi kontrollümüz ve 4lü taramamız var cinsiyet derseniz hala belli olmadı 13.haftada erkek denildi 16.haftada kız bakalım ctesi netleşir umarım.Erken haftalarda yapılan tahminlerde yanılma payı sıklıkla oluyor.Hepinizi öpüyorum sağlıklı bir gebelik diliyorum.Hayırlısı ile bebeklerinizi kucağınıza alırsınız inşallah

mide bulantısından kaynaklı olarak fırçalamayı ihmal etmiş olman normal, dişetlerindeki şişlik muhtemelen buna bağlıdır. değişen hormonlar nedeniyle dişetleri daha hassas olabilir fırçalarken kan görebilirsin ama yumuşak yada extra yumuşak bir fırça yardımıyla yavaş yavaş soğuk suyla arada çalkalayarak fırçalaman gerekiyor. tansiyon problemin yoksa tuzlu suya devam edebilirsin fakat antiseptik gargaralar ve ağız suları hamileler için uygun değil. geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…