Kızlar nasılsınızzz umarım herşey yolundadır bişey sorucam folic asit ıcmeye devam edıyomusunuz doktorum dedı ama uttum ben kacıncı haftaya kadar ıcecegımı soramadımda tekrarbunadım sanırım :26:
Ben yarın gidiyorum canım doktora bana söyler heralde sana söylerim ama üçüncü ay sonuna kadar diye hatırlıyorum ...
Dr um folik asiti 12. haftaya kadar içeceğimi söledi.
Ilk basta onlar da bi sasiriyo canım anlayamiyolar noldugunu:) yazık onlara da:) ama anlat biraz ben anlatıyorum bak ben cok hassasim bana dokunma falan filan diye..:)
Mesela
ben kolay agresiflesiyorum bu günlerde mesela belki cok gereksiz seyler ama basta bana ne var bunda sinirlenecek sakın ol diyodu simdi askım gel bana bi sarıl gel bana vur sinirin geçsin diyo:) sanırım onlar da napacagımı şaşırdı bizimle birlikte:)
haftasonunu bekleyemedim bugün bir tanesini süsledim bile :) pembesi ilk halı diğerleri de kaplandıktan sonraki hali :)Eki Görüntüle 837456 Eki Görüntüle 837457 Eki Görüntüle 837458 Eki Görüntüle 837459
hayırlı olsun.nazardan uzak olsun.
ben henüz hiç kimseye söylemedim kötü tecrübemden dolayı.2 li testi de atlattıktan sonra söylemeyi düşünüyorum.
senin isim için erken başlamış zıtlaşmalar :)
arkadaşlar gerçi vazgeçilmiş ama ultarson cihazları ile sürekli bakmak tehlikeli. dr lar zaten gerekli aralıkla bakıyo ses dalgaları yayyyo ve o dalgalar fetüse zarar verebiliyormuş. bir hemşire arkadaş kadın doğumda çalışan nasıl olsa alet elimin altında diye habire kendi bebeğine bakıyormuş dr farkedince çok kızmış ona bebeğe zarar veriyorsun diye. aklınızda olsun
selam kızlar nasılsınız ağzımın içi enfeksiyon olmuş diş etlerim şişmiş damaklarım yara hiçbişey yiyemiyorum tuzlu su ile gargara yapıyorum bugün biraz hafiflemiş ama çok canımı yakıyor.
Canım seninde inşallah geçer. benim bir hafta geriden geliyor. normalde doğum tarihi 05.05 olması lazım yani belki haftasını yakalamıştır, yani seninkinden bir iki hafta ileride gibi. inşallah sende en kısa sürede atlatırsın.
Canım bence çok dillendirme sonra nazar değebilir.
1. trimester bitince 2. trimestır için gebeliğin balayı diyorlar inşallah mayıs anneleri içinde bu geçerli olur hepimiz rahat ederiz...
Kızlar sabah ikili tarama testini yaptırmaya gittik. Bebeğimiz, 7,5 cm olmuştu, pek hareketliydi :) Cinsiyet için erken olduğunu söyledi maalesef radyoloji uzmanı..yanılma payı çok olur dedi...
Bir de haftalar süren bulantılardan sonra, çok iştahım açıldı. Siz ne durumdasınız kızlar? :)
selam kızlar nasılsınız ağzımın içi enfeksiyon olmuş diş etlerim şişmiş damaklarım yara hiçbişey yiyemiyorum tuzlu su ile gargara yapıyorum bugün biraz hafiflemiş ama çok canımı yakıyor.
canım, senin bulantılar ne zaman geçti?
Cif aynı mısır cipsi gibi kokuyor yahu
bence hamilelik kesinlikle hayal gücünü arttırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?