Marifetli arkadaşım :) ellerine sağlık böle şeyler yaparsan paylaşırsan sevinirim ben de yapmak isterim ...
Ya varya anlamıyorum şu büyükleri destek olacaklarına köstek oluyorlar ya gelde delirme boşver arkadaşım ya üzülme miniğini düşün
harika olmuş bayıldım emeğine sağlık
Harika olmuş canım darisi bebek kurabiyelerimize inşallah :)
bugün nasılsınız anneler:)
Ben arkadaşıma şeker hamurundan bebek Mevlüt'ünde kurabiyeler yapıp süsledim güzel oldular ama yenmeyecek bişey için o kadar uğraşmak bana saçma geldi insanlar çantalarına attı kırıldı kalıcı bişey değil ... Şeker hamuru kansolojen olduğu için kimse yemek istemiyor doğal olarak ... Elimden gelmesine rağmen yapıp yapmamakta kararsızım
sağol canım.. ben şimdi doktora gidiyorum ikili için inşallah güzel sonuçlar alırım. en son 3 hafta önce görmüştüm bebeğimi. o da acilde... 4 gün geriden geliyordu. 2 güne düşmüştü. arayı kapatmıştır inşallah. o kadar midem bulanıyor. iyi olmasa diyorum midem bulanmaz.
herkesin günü güzel olsun.görüşürüz...
teşekkür ederim canım.evet en çok sağ taraftan oluyor sancılarım.rutindir inşallah
cumartesi kontrolum var bakalım ne yapıyorda bu bebek annesini bu kadar acıtıyor
Hoşgeldin canım aramıza. profiline girip profili düzenleyi seç. Kişisel bilgilerinde bebeğin doğacağı muhtemel tarihi girip kaydet. Otomatik çıkacaktır. İlk sayfadaki listemiz için bilgilerinide paylaşırmısın.
Günaydın canım uyumak istiyorum uykum kaçtı malesef
Merhaba öncelikle yardımınız için teşekkür ederim. Bilgilerim SAT:11.08.2013 Doğum Tarihi 18.05.2014 Konya da oturuyorum. 25 yaşındayım çocuğum yok ve psikolojik Danışmanım :)
günaydın arkadaşlar, benim bulantılar 3 gündür azaldı, ve 3 gündür kusmuyorum. umarım artık kusmam.
bulantılarım 5. haftada başlamıştıve sayfaya ahh midem vah midem diye çok yazmıştım hiç geçmeyecek gibi geliyordu. 11. haftada ben rahatladım. umarım sizde en kısa sürede rahatlarsınız...
günaydın arkadaşlar, benim bulantılar 3 gündür azaldı, ve 3 gündür kusmuyorum. umarım artık kusmam.
bulantılarım 5. haftada başlamıştıve sayfaya ahh midem vah midem diye çok yazmıştım hiç geçmeyecek gibi geliyordu. 11. haftada ben rahatladım. umarım sizde en kısa sürede rahatlarsınız...
ben 11.haftadayım hala çok fena durumdayım sanki daha da arttı uyku bulantı halsizlik kusarken bile vicdan azabı çekiyorum bebeğim rahatsız oluyormudur diyeinşallah 9 ay böyle sürmez (
Valla sizi bole gordukce ben uzuluyorum Allaha sukur ne bulantim ne kusmam oldu valla kalp atislarini duymasam hamile degilim dicem valla en kisa zamanda kurtulursun ins cnm
gunaydın dıyesım var -hava soyletıyor-
bız gorduk bebısımızı..
Saglıkla buyusunler heppsı, cok ıyı duruyordu yaw:))
aynı ablası hehehe
kalp falan da gozlemledık (dınlemek...onu rahatsız etmek ıstemedım)
10gunluk ucretsız kontrol hakkını da kullanmak ıcın bayram oncesı yıne gormeye gıderız hanımefendıyı..
Degısmez ıse eger Zeynep dıye seslenecegız kendısıne.
Sımdılık bu kadar
gununuz guzel gecsın... hava huzur kokuyor evınız de huzur dolu olsun.
ben 11.haftadayım hala çok fena durumdayım sanki daha da arttı uyku bulantı halsizlik kusarken bile vicdan azabı çekiyorum bebeğim rahatsız oluyormudur diyeinşallah 9 ay böyle sürmez (
Valla sizi bole gordukce ben uzuluyorum Allaha sukur ne bulantim ne kusmam oldu valla kalp atislarini duymasam hamile degilim dicem valla en kisa zamanda kurtulursun ins cnm
merhaba bizim çok yakın bilgiler benimde SAT:10.08.2013 doğum tarihi 17.05.2014 gözüküyor sizde de bulantılar hala devam ediyor mu?
Merhaba, benim de çok bulantım oldu bu hafta öncekilere göre daha iyiyim kokulardan falan rahatsızlığım devam ediyor ama en azından yemek yiyebiliyorum artık yalnız 2 haftadır, inanılmaz bir baş ağrım var ona bağlı mide bulantım oluyor hiç geçmiyor baş ağrımsizin nasıl?
ense kalınlığına bakarken karından mı vajinadan mı bakıyorlar? :44:bazılarına vajinadan bakmışlar.
Merhaba, benim de çok bulantım oldu bu hafta öncekilere göre daha iyiyim kokulardan falan rahatsızlığım devam ediyor ama en azından yemek yiyebiliyorum artık yalnız 2 haftadır, inanılmaz bir baş ağrım var ona bağlı mide bulantım oluyor hiç geçmiyor baş ağrımsizin nasıl?
kizlar cok uzgunum dr.a gittim bebegimin kalbi atmiyordu, baska bir dr.a da gittim oda aynisini soyledi. kurtaj yapalim dediler. kendi dr. umu aradim pazartesi size gelmek istiyorum dedim kanama olmazsa sikinti olmaz dedi.beklemeye karar verdim. sonuc olarak artik aranizda olamicam. Allah sizin yolunuzu acik etsin.
sayfada yonetici olmak isteyen varsa kazen e mesaj atip durumumu anlatip yonetici olabilir. cep telinden yazmak zor oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?