2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Marifetli arkadaşım :) ellerine sağlık böle şeyler yaparsan paylaşırsan sevinirim ben de yapmak isterim ...

Ya varya anlamıyorum şu büyükleri destek olacaklarına köstek oluyorlar ya gelde delirme boşver arkadaşım ya üzülme miniğini düşün

harika olmuş bayıldım emeğine sağlık

Harika olmuş canım darisi bebek kurabiyelerimize inşallah :)

Teşekkürler arkadaşlar :) Bebek kurabiyelerini pastaneye yaptırıcam canım onları çok süslemeyi düşünmüyorum açıkçası :)

Şimdi öncelikle bir kaç kutu daha var elimde onları da böyle kaplayacam. sonra bebeğime sepet yapmayı planlıyorum, malzeme alırsam bebek şekerlerini de hazırlayacam. :) ve kapı süsünü tasarladım yanlız dikiş işi var annemin yazlıktan dönmesi gerek o dönsün onu da yapacaz beraber. hepsini paylaşırım canlarım ne demek..

bugün nasılsınız anneler:)

canım günaydın, iyiyiz çok şükür sen nasılsın ?

en iyisi normal kurabiye canım. lohusa şerbeti istiyorum ben hastaneye bakalım, nasip.

canım hayırlı haberlerle dönersin inşallah

teşekkür ederim canım.evet en çok sağ taraftan oluyor sancılarım.rutindir inşallah
cumartesi kontrolum var bakalım ne yapıyorda bu bebek annesini bu kadar acıtıyor

benimde bugün sağdan sağdan sancım oluyor, normalde hamile değilmiş gibi geçiyordum süreci demek ki normalmiş

Merhaba öncelikle yardımınız için teşekkür ederim. Bilgilerim SAT:11.08.2013 Doğum Tarihi 18.05.2014 Konya da oturuyorum. 25 yaşındayım çocuğum yok ve psikolojik Danışmanım :)

Merhaba öncelikle yardımınız için teşekkür ederim. Bilgilerim SAT:11.08.2013 Doğum Tarihi 18.05.2014 Konya da oturuyorum. 25 yaşındayım çocuğum yok ve psikolojik Danışmanım :)

merhaba bizim çok yakın bilgiler benimde SAT:10.08.2013 doğum tarihi 17.05.2014 gözüküyor sizde de bulantılar hala devam ediyor mu?

günaydın arkadaşlar, benim bulantılar 3 gündür azaldı, ve 3 gündür kusmuyorum. umarım artık kusmam.
bulantılarım 5. haftada başlamıştıve sayfaya ahh midem vah midem diye çok yazmıştım hiç geçmeyecek gibi geliyordu. 11. haftada ben rahatladım. umarım sizde en kısa sürede rahatlarsınız...

geçmiş olsun canım inşallah daha gelmez, darısı da başımıza :) yoksa bebişler zor büyüyecek

ben 11.haftadayım hala çok fena durumdayım sanki daha da arttı uyku bulantı halsizlik kusarken bile vicdan azabı çekiyorum bebeğim rahatsız oluyormudur diye inşallah 9 ay böyle sürmez(

ben 11.haftadayım hala çok fena durumdayım sanki daha da arttı uyku bulantı halsizlik kusarken bile vicdan azabı çekiyorum bebeğim rahatsız oluyormudur diye inşallah 9 ay böyle sürmez(

Valla sizi bole gordukce ben uzuluyorum Allaha sukur ne bulantim ne kusmam oldu valla kalp atislarini duymasam hamile degilim dicem valla en kisa zamanda kurtulursun ins cnm

Valla sizi bole gordukce ben uzuluyorum Allaha sukur ne bulantim ne kusmam oldu valla kalp atislarini duymasam hamile degilim dicem valla en kisa zamanda kurtulursun ins cnm

sağolasın inşallah kurtulurum beni çok etkiledi hamilelik öyle çok uyku yapıyor ki en başından beri halsizlik eşime üzülüyorum en çok ben üç canlıyım diyor iki siz bir ben bütün yükü üzerine aldı garibim kocam işten gelip yemek yiyip uyuyorum

ayyy ne güzel simdiden cinsiyeti belli oldu mu. ne kadar erken. oglumda 18i haftayi beklemek zorundaydik bakalim bu kez ne zaman belli olacak. 1 kasimda tekrar randevumuz var.

mehaba güzel anneler ve tatlı bebekleri nasılsınız bakalım

Canım seninde inşallah geçer. benim bir hafta geriden geliyor. normalde doğum tarihi 05.05 olması lazım yani belki haftasını yakalamıştır, yani seninkinden bir iki hafta ileride gibi. inşallah sende en kısa sürede atlatırsın.

Canım bence çok dillendirme sonra nazar değebilir.
1. trimester bitince 2. trimestır için gebeliğin balayı diyorlar inşallah mayıs anneleri içinde bu geçerli olur hepimiz rahat ederiz...

merhaba bizim çok yakın bilgiler benimde SAT:10.08.2013 doğum tarihi 17.05.2014 gözüküyor sizde de bulantılar hala devam ediyor mu?

Merhaba, benim de çok bulantım oldu bu hafta öncekilere göre daha iyiyim kokulardan falan rahatsızlığım devam ediyor ama en azından yemek yiyebiliyorum artık yalnız 2 haftadır, inanılmaz bir baş ağrım var ona bağlı mide bulantım oluyor hiç geçmiyor baş ağrım sizin nasıl?

canım bu hafta baş ağrısı olabilirmiş gebelikte sıcak yada soğuk kompres uygulaman rahatlatabilir seni.. ikisinide dene hangisi rahatlatıyorsa:)

selam arkadaşlar

şişkinlik dışında hiçbir sorun yok çok şükür herşey yolunda cumartesi olmasını bekliyorum

umarım herkes iyidir

ne yazık ki baş ağrısı ara ara bende de oluyor endişe durumu var ne yazık ki hepimizde şuan içimizde hareketlerini hissedene kadar hep bir korkumuz oluyor belki onlar geçince çok mutlu anneler olacağız

selam kızlar nasılsınız ağzımın içi enfeksiyon olmuş diş etlerim şişmiş damaklarım yara hiçbişey yiyemiyorum tuzlu su ile gargara yapıyorum bugün biraz hafiflemiş ama çok canımı yakıyor.

Cnm ınan bana cok uzuldumm kendıne dıkkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…